Principal Relații Adam sevani

Adam sevani

Adam sevaniLocul 958 -128Vârsta 28 de ani Zodiac Cancer Relații 3 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Adam Sevani este probabil singur.

Relații

Adam Sevani a avut o relație cu Montana Tucker(2008).



adevăratul fost iubit al lui tiffany

Adam Sevani a avut întâlniri cu Miley Cyrus(2010)și Paige Ann Thorne(2007).

Despre

Adam Sevani este un actor american de 28 de ani. Născut Adam Manucharian la 29 iunie 1992 în Los Angeles, California, SUA, este renumit pentru Step Up. Semnul său zodiacal este Racul.

Adam Sevani a participat la 2 meciuri pe ecran, printre care Alyson Stoner Intensificați totul (2014)și Cassie Ventura în Pasul 2: Străzile (2008).



Adam Sevani face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori din California și dansatori americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Adam Sevani! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri1---
ÎntâlniDouă14 ani, 4 luni7 ani, 2 luni-
Total314 ani, 4 luni4 ani, 9 luni-

Detalii

NumeAdam
Numele de familieManucharian
Numele complet la naștereAdam Manucharian
Nume alternativAdam Sevani, Adam G. Sevani
Vârstă28 de ani
Zi de nastere29 iunie 1992
Locul naşteriiLos Angeles, California, SUA
Înălţime5 '7' (170 cm)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalCancer
Etniealb
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiActor, dansator
OcupaţieActor
Revendică faimaIntensifică-te

Adam G. Sevani (n. 29 iunie 1992) este un actor și dansator armean, cunoscut pentru rolul lui Robert Alexander III / Moose din seria de filme Step Up.



Mai multe despre Adam Sevani Mai puțin despre Adam Sevani

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
3Miley CyrusÎntâlniAugust 2010August 2010-
DouăMontana TuckerRelaţie R 20082008-
1Paige Ann ThorneÎntâlni20072007-
Miley Cyrus #3

Miley Cyrus

2010

Adam Sevani și Miley Cyrus sunt separați ...[vezi cuplul] Montana Tucker #DouăZvon

Montana Tucker

2008

Montana Tucker și Adam Sevani sunt separați ...[vezi cuplul] Paige Ann Thorne #1

Paige Ann Thorne

2007

Paige Ann Thorne și Adam Sevani sunt separate ...[vezi cuplul] #3

Miley Cyrus

2010

Adam Sevani și Miley Cyrus au avut o întâlnire în august 2010.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc40%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 53% vizualizați relația #Două

Montana Tucker

2008 (Zvon)

Se zvonește că Montana Tucker s-ar fi legat de Adam Sevani în 2008.

cine se întâlnește cu Kevin Quinn
MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 63% vizualizați relația #1

Paige Ann Thorne

2007

Paige Ann Thorne și Adam Sevani au avut o întâlnire în 2007.

vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Adam sevani28 CancerActor
american
Miley Cyrus28 SăgetătorCântăreaţă
american
Montana Tucker28 CapricornulCântăreaţă
american
Paige Ann Thorne-
american

Galerie foto

Adam G. Sevani Adam G. Sevani Adam G. Sevani Adam G. Sevani Adam G. Sevani Adam G. Sevani Adam G. Sevani Adam G. Sevani Adam G. Sevani Adam G. Sevani Adam G. Sevani Adam G. Sevani

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Închisoarea Art2018PascalFilm TV
Cum să prinzi o fantomă2016Logan (ca Adam G. Sevani)Scurt-metraj
Lucifer2015.BrandonEmisiune TV
Intensificați totul2014ElanFilm
laugh out Loud2012WenFilm
Step Up Revolution2012ElanFilm
Prima dată2012Wurtzheimer Guy (necreditat)Film
Step Up 3D2010Moose (ca Adam G. Sevani)Film
Pasul 2: Străzile2008Moose (ca Adam G. Sevani)Film
Foarte rau2007Izen (necreditat)Film
JC Penney: 2004 Înapoi la școală publicitară2004Scurt-metraj
Reduce-ți entuziasmul2000Copilul # 1Emisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Adam G. Sevani și Alyson StonerAlyson Stoner
    • Step Up 3D
      2010
    [Încă +1]
  • Cassie și Adam G. SevaniCassie Ventura
    • Pasul 2: Străzile
      2008
    [vizualizare potrivire]

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Bret Loehr
Bret Loehr
28 mai 2021 ... Știri Bret Loehr, bârfe, fotografii ale lui Bret Loehr, biografie, lista iubitelor Bret Loehr 2016. Istoria relației. Lista de relații Bret Loehr. Istoria întâlnirilor Bret Loehr, 2021, 2020, lista relațiilor Bret Loehr.
Ilya Cornelisz
Ilya Cornelisz
28 mai 2021 ... Știri despre Ilja Cornelisz, bârfe, fotografii cu Ilja Cornelisz, biografie, lista de prietene a lui Ilja Cornelisz 2016. Istoria relației. Lista de relații Ilja Cornelisz. Istoria întâlnirilor Ilja Cornelisz, 2021, 2020, lista relațiilor Ilja Cornelisz.
Dominic Sandoval și Bethany Mota
Dominic Sandoval și Bethany Mota
28 mai 2021 ... Fotografii, știri și bârfe ale lui Dominic Sandoval și Bethany Mota. Aflați mai multe despre ...
Pernille Holmboe
Pernille Holmboe
28 mai 2021 ... Știri despre Pernille Holmboe, bârfe, fotografii cu Pernille Holmboe, biografie, lista prietenilor lui Pernille Holmboe 2016. Istoria relației. Lista de relații Pernille Holmboe. Istoria întâlnirilor Pernille Holmboe, 2021, 2020, lista relațiilor Pernille Holmboe.
Carlos Tevez și Vanessa Tevez
Carlos Tevez și Vanessa Tevez
28 mai 2021 ... Carlos Tevez și Vanessa Tevez fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Dee
Dee
28 mai 2021 ... Știri despre Dee, bârfe, fotografii despre Dee, biografie, lista prietenilor lui Dee 2016. Istoria relației. Lista de relații Dee. Istoria întâlnirilor cu Dee, 2021, 2020, lista relațiilor cu Dee.
Bill Paxton și Louise Newbury
Bill Paxton și Louise Newbury
28 mai 2021 ... Bill Paxton și Louise Newbury fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...