Principal Relații Angie Martinez

Angie Martinez

Angie Martinez SingurLocul 6283 -973Vârsta de 50 de ani Zodiac Capricornul Relații 2 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Angie Martinez este în prezent singură.

Relații

Angie Martinez a avut relații cu Q-Tip(1998)și Tamir Ruffin.



Despre

Angie Martinez este o personalitate radio americană de 50 de ani. Născută Angela M. Martinez la 9 ianuarie 1971 în Brooklyn, New York, New York, SUA, este renumită pentru Power 105.1 NY, The Beat 103.5 MIA, Love & Hip Hop: New York într-o carieră care se întinde pe 1992-prezent . Semnul ei zodiacal este Capricornul.

Angie Martinez face parte din următoarele liste: actori de film americani, cântărețe americane și nașteri din 1972.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Angie Martinez! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
ÎntâlniriDouă---
TotalDouă-

Detalii

NumeAngie
Numele de familieMartinez
Numele complet la naștereAngela M. Martinez
Nume alternativVocea din New York, Angie Martinez
Vârstă50 de ani
Zi de nastere9 ianuarie 1971
Locul naşteriiBrooklyn, New York, New York, SUA
Înălţime5 '0' (152 cm)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - deschis
Semn zodiacalCapricornul
SexualitateDrept
Religieromano-catolic
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiPersonalitate radio, personalitate televizată, rapper, autor, actriță, model, purtător de cuvânt al mărcii, activist
OcupaţiePersonalitate radio
Revendică faimaPower 105.1 NY, The Beat 103.5 MIA, Love & Hip Hop: New York
Gen muzical (text)Hip hop
Ani activi1996 – prezent, 1992 – prezent
Casa de discuriElektra Records, Roc Nation
Site-uri oficialehttp://www.theangiemartinezshow.com/

Angela Martinez (născută la 9 ianuarie 1971) este o personalitate radio americană, rapperă și actriță de patrimoniu portorican, cubanez și dominican. Poreclită The Voice of New York, emisiunea ei de după-amiază a fost în mod constant clasată pe locul 1, cu mai mulți ascultători tineri decât orice alt program de radio din țară.

Mai multe despre Angie Martinez Mai puțin despre Angie Martinez

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
DouăQ-SfatRelaţie19981998-
1Repara RuffinRelaţie -
Q-Sfat #Două

Q-Sfat

1998

Angie Martinez și Q-Tip sunt separate ...[vezi cuplul] Repara Ruffin #1

Repara Ruffin

Tamir Ruffin și Angie Martinez sunt separați ...[vezi cuplul] #Două

Q-Sfat

1998

Angie Martinez și Q-Tip au avut o relație între 1998 și 1998.

MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc80%Înălţime91%Vârstă98%'> Compatibilitate 68% vizualizați relația #1

Repara Ruffin

Tamir Ruffin și Angie Martinez au avut o relație.



MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Vârstă1%'> Compatibilitate 30% Copii 1 copil vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Angie Martinezcincizeci CapricornulPersonalitate radio
american
Q-Sfat51 BerbecRapper
american
Repara Ruffin42 VărsătorRapper
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
NimeniMasculin13 iunie 200317 ani Repara Ruffin

Galerie foto

Amber Rose și Wiz Khalifa Interviu cu Angie Martinez în New York - 28 august 2013 Amber Rose și Wiz Khalifa Interviu cu Angie Martinez în New York - 28 august 2013 Amber Rose și Wiz Khalifa Interviu cu Angie Martinez în New York - 28 august 2013 Amber Rose și Wiz Khalifa Interviu cu Angie Martinez în New York - 28 august 2013 Amber Rose și Wiz Khalifa Interviu cu Angie Martinez în New York - 28 august 2013 Amber Rose și Wiz Khalifa Interviu cu Angie Martinez în New York - 28 august 2013 Ciara o lovește cu Lala înainte de nunta ei 7-9-2010 Angie Martinez și N.O.R.E (ca Loco) în State Property 2. Credit foto: Dominick Conde Angie Martinez în State Property 2. Credit foto: Dominick Conde Angie Martinez Angie Martinez Angie Martinez

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Neînfricat2020Zona Nightweather (voce)Film
Petrecerea After2018Va suna agentulFilm
Imperiu2015.Angie MartinezEmisiune TV
Generația Um ...2012LizzyFilm
Video Fata2011VJFilm
Haita2009DiegoFilm
Mere roșii care cad2009Film
Salvând-o pe Melanie2009Lily MartinezFilm
Proprietatea de stat 22005Missy (marți seară)Film
Parteneri criminali2003TinaFilm
Spectacolul lui Chappelle2003Rep. Delegația LatinoEmisiune TV
Plătit în întregime2002Girl in Calvin's Car (necreditat)Film
Soldații de hârtie2002Ofițer condiționatFilm
Perne2001MickyFilm
Femeia de 24 de ore1999Angie MartinezFilm
Maverick ... ploaie de sânge1991Film
Afișați mai multe Arata mai putin

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Bret Loehr
Bret Loehr
28 mai 2021 ... Știri Bret Loehr, bârfe, fotografii ale lui Bret Loehr, biografie, lista iubitelor Bret Loehr 2016. Istoria relației. Lista de relații Bret Loehr. Istoria întâlnirilor Bret Loehr, 2021, 2020, lista relațiilor Bret Loehr.
Ilya Cornelisz
Ilya Cornelisz
28 mai 2021 ... Știri despre Ilja Cornelisz, bârfe, fotografii cu Ilja Cornelisz, biografie, lista de prietene a lui Ilja Cornelisz 2016. Istoria relației. Lista de relații Ilja Cornelisz. Istoria întâlnirilor Ilja Cornelisz, 2021, 2020, lista relațiilor Ilja Cornelisz.
Dominic Sandoval și Bethany Mota
Dominic Sandoval și Bethany Mota
28 mai 2021 ... Fotografii, știri și bârfe ale lui Dominic Sandoval și Bethany Mota. Aflați mai multe despre ...
Pernille Holmboe
Pernille Holmboe
28 mai 2021 ... Știri despre Pernille Holmboe, bârfe, fotografii cu Pernille Holmboe, biografie, lista prietenilor lui Pernille Holmboe 2016. Istoria relației. Lista de relații Pernille Holmboe. Istoria întâlnirilor Pernille Holmboe, 2021, 2020, lista relațiilor Pernille Holmboe.
Carlos Tevez și Vanessa Tevez
Carlos Tevez și Vanessa Tevez
28 mai 2021 ... Carlos Tevez și Vanessa Tevez fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Dee
Dee
28 mai 2021 ... Știri despre Dee, bârfe, fotografii despre Dee, biografie, lista prietenilor lui Dee 2016. Istoria relației. Lista de relații Dee. Istoria întâlnirilor cu Dee, 2021, 2020, lista relațiilor cu Dee.
Bill Paxton și Louise Newbury
Bill Paxton și Louise Newbury
28 mai 2021 ... Bill Paxton și Louise Newbury fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...