Principal Relații Angus T. Jones

Angus T. Jones

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Angus T. JonesRang 2828 171Vârsta 27 de ani Zodiac Balanță Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Angus T. Jones este probabil singur.








Relații

Angus T. Jones a avut o relație cu Sarah M.(2011).



Despre

Angus T. Jones este un actor american de 27 de ani. Născut Angus Turner Jones la 8 octombrie 1993 în Austin, Texas, SUA, este renumit pentru Two & A Half Men într-o carieră care se întinde pe 1999–2013 și 1999–2013, 2015 și 1999–2016. Semnul său zodiacal este Balanță.






Angus T. Jones a participat la 2 meciuri de pe ecran, inclusiv Tinashe Doi bărbați și jumătate (2003)și Miley Cyrus în Doi bărbați și jumătate (2003).



Angus T. Jones face parte din următoarele liste: actori americani de film, actori americani de televiziune și actori americani pentru copii.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Angus T. Jones! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri19 ani, 6 luni--
Total19 ani, 6 luni--

Detalii

NumeAngus
Al doilea prenumeT.
Numele de familieJones
Numele complet la naștereAngus Turner Jones
Nume alternativAngus T. Jones
Vârstă27 de ani
Zi de nastere8 octombrie 1993
Locul naşteriiAustin, Texas, SUA
Înălţime5 '9' (175 cm)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - deschis
Semn zodiacalBalanță
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiActor
OcupaţieActor
Revendică faimaDoi bărbați și jumătate
Ani activi1999 – prezent, 1999–2013, 1999–2013, 2015, 1999–2016
Site-uri oficialetwitter.com/therealatj
Oameni favoritiCharlie Sheen (Fashion Idol)
Emisiuni TV preferateDoi barbati si jumatate
Locuri favoriteTeren de skateboarding, teren de baschet, Mall

Angus Turner Jones (n. 8 octombrie 1993) este un fost actor american. Este cunoscut mai ales pentru rolul lui Jake Harper în sitcom-ul CBS Two and a Half Men, pentru care a câștigat două premii Young Artist și un TV Land Award în timpul mandatului său de 10 ani ca unul dintre personajele principale ale emisiunii.

Mai multe despre Angus T. Jones Mai puțin despre Angus T. Jones

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Sarah M.RelaţieNoiembrie 2011 -
Sarah M. #1

Sarah M.

2011

Sarah M. a început să se întâlnească cu Angus T. Jones în noiembrie ...[vezi cuplul] #1

Sarah M.

2011

Sarah M. și Angus T. Jones se întâlnesc din noiembrie 2011.

james michael sixx am soție
Relație 9 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Vârstă84%'> Compatibilitate 51% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Angus T. Jones27 BalanțăActor
american
Sarah M.25 LeuCreator
american

Galerie foto

Missi și Jake Harper în Doi bărbați și jumătate Missi și Jake Harper în Doi bărbați și jumătate Missi și Jake Harper în Doi bărbați și jumătate Miley Cyrus în rolul Missi în Doi bărbați și jumătate Miley Cyrus ca Missi în Doi bărbați și jumătate Miley Cyrus în rolul Missi în Doi bărbați și jumătate Miley Cyrus în rolul Missi în Doi bărbați și jumătate Miley Cyrus ca Missi în Doi bărbați și jumătate Miley Cyrus ca Missi în Doi bărbați și jumătate Miley Cyrus ca Missi în Doi bărbați și jumătate Angus T. Jones în rolul Hunter Morris în The Rookie (2002) Sarah M. și Angus T. Jones

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Horace și Pete2016Horace al 9-leaEmisiune TV
Ton2013Taylor (ca Angus Jones)Film
Hana Montana2006T.J.Emisiune TV
Binecuvântarea de Crăciun2005Charlie BennettFilm TV
Aducând casa în jos2003Georgey SandersonFilm
Ploaia lui Audrey2003Tye PowellFilm TV
Doi bărbați și jumătate2003Jake Harper, Marlene MelnickEmisiune TV
Rookie2002Hunter MorrisFilm
Vezi Spot Run2001JamesFilm
Cina cu prietenii2001SammyFilm TV
CSI: Investigarea scenei criminalității2000Angus T. JonesEmisiune TV
Grozav1999Copil de 5 aniFilm
ESTE1994Sean GattneyEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Angus T. Jones și Tinashe KachingweTinashe
    • Doi bărbați și jumătate
      2003
    [vizualizare potrivire]
  • Miley Cyrus și Angus T. JonesMiley Cyrus
    • Doi bărbați și jumătate
      2003
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Lista celor mai bune albume Hawkwind, inclusiv imagini de artă de album, când sunt disponibile. Această discografie Hawkwind este evaluată de la cel mai bine la cel mai rău, deci cel mai bun ...
Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
28 mai 2021 ... Știri despre Gugu Mbatha-Raw, bârfe, fotografii despre Gugu Mbatha-Raw, biografie, lista prietenilor lui Gugu Mbatha-Raw 2016. Istoria relației. Lista de relații Gugu Mbatha-Raw. Istoria întâlnirilor Gugu Mbatha-Raw, 2021, 2020, lista relațiilor Gugu Mbatha-Raw.
Geri Halliwell și Christian Horner
Geri Halliwell și Christian Horner
28 mai 2021 ... Geri Halliwell și Christian Horner fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Laura Torrisi
Laura Torrisi
28 mai 2021 ... Știri Laura Torrisi, bârfe, fotografii Laura Torrisi, biografie, lista iubitului Laura Torrisi 2016. Istoria relației. Lista de relații Laura Torrisi. Istoria întâlnirilor Laura Torrisi, 2021, 2020, lista relațiilor Laura Torrisi.
Alexandra Savelieva
Alexandra Savelieva
28 mai 2021 ... Știri Alexandra Savelieva, bârfe, fotografii Alexandra Savelieva, biografie, lista iubitilor Alexandra Savelieva 2016. Istoria relației. Lista de relații Alexandra Savelieva. Istoria întâlnirilor Alexandra Savelieva, 2021, 2020, lista relațiilor Alexandra Savelieva.
Oksana Rykova și David Charvet
Oksana Rykova și David Charvet
28 mai 2021 ... Oksana Rykova și David Charvet fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024, Moțiunea de abolire a sclaviei în SUA în 1784 a căzut scurt cu doar un vot. Ești conștient că soluția