Principal Relații Anthony Michael Hall

Anthony Michael Hall

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Anthony Michael Hall AngajatRang 1908 885Vârstă 53 de ani Zodiac Berbec Relații 13 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Anthony Michael Hall și Lucia OskerovaLucia Oskerova și Anthony Michael Hall s-au logodit în septembrie 2019. vizualizați relația

Relații

Anthony Michael Hall a avut relații cu Diana Falzone(2009 - 2010), Trisha Paytas(2008 - 2013), Fiona Forbes(2007 - 2008), Reagan Black(2006), Corinne Saffell(2004 - 2006), Sandra Guerard(2001 - 2006), Alison Hughes(1999), Kelly Stone(1994), Teresa De Saint(1990 - 2002)și Molly Ringwald(1984 - 1985).








Anthony Michael Hall a avut întâlniri cu Elisabeth Röhm(2006 - 2007)și Samantha Phillips.



Despre

Anthony Michael Hall este un actor american în vârstă de 53 de ani. Născut Michael Anthony Thomas Charles Hall la 14 aprilie 1968 în West Roxbury, Boston, Massachusetts, S.U.A., este renumit pentru Sixteen Candles, The Breakfast Club, Weird Science, The Dead Zone TV Show într-o carieră care se întinde pe parcursul anului 1977 până în prezent. Semnul său zodiacal este Berbec.






Anthony Michael Hall a participat la 5 meciuri de pe ecran, inclusiv la Haviland Morris Șaisprezece lumânări (1984), Suzanne Snyder în Știință ciudată (1985), Uma Thurman în Johnny Be Good (1988), Bobbie Phillips în Bună ziua Cezar (1994)și Winona Ryder în Edward Scissorhands (1990).



Anthony Michael Hall face parte din următoarele liste: actori americani de film, actori americani de televiziune și actori americani pentru copii.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Anthony Michael Hall! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



cu cine este marlon wayans căsătorit

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Angajat16 ani, 9 luni--
Întâlniri1012 ani, 1 lună2 ani, 10 luni2 luni, 1 zi
ÎntâlniDouă2 luni, 1 zi1 lună-
Total1312 ani, 1 lună2 ani, 9 luni2 luni, 1 zi

Detalii

NumeAnthony
Al doilea prenumeMichael
Numele de familieHall
Numele complet la naștereMichael Anthony Thomas Charles Hall
Nume alternativMichael Anthony Hall
Vârstă53 de ani
Zi de nastere14 aprilie 1968
Locul naşteriiWest Roxbury, Boston, Massachusetts, S.U.A.
Înălţime6 '2' (188 cm)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Semn zodiacalBerbec
SexualitateDrept
Religieromano-catolic
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuȘcoala profesională pentru copii din Manhattan
Textul ocupațieiActor, producător
OcupaţieActor
Revendică faimaȘaisprezece lumânări, The Breakfast Club, Weird Science, The Dead Zone TV Show
Ani activi1980 – prezent, 1977 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Agenția Imperium 7
Aprobarea mărcii(2012) Reclame TV: magazine de îmbrăcăminte Old Navy., El era copilul cu cereale Fagure, mai multe reclame pentru Bounty Chocolate Bars
Site-uri oficialewww.anthonymichaelhall.net/, www.nndb.com/people/617/000022551/, myspace.com/anthonymichaelhall, http://www.anthonymichaelhall.net/, http://www.anthonymichaelhall.net, http: / /www.anthonymichaelhall.com
TatăLarry Hall
MamăMercedes Hall (1948)
SoraMary Christian Chestaro (1978)
Emisiuni TV preferateZona moartă
Culorile preferateRosu verde

Michael Anthony Hall (născut la 14 aprilie 1968), cunoscut profesional ca Anthony Michael Hall, este un actor american cel mai bine cunoscut pentru filmele sale cu John Hughes, care includ clasicele pentru adolescenți Sixteen Candles, The Breakfast Club și Weird Science.

Mai multe despre Anthony Michael Hall Mai puțin despre Anthony Michael Hall

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
13Lucia OskerovaRelaţieAugust 2014prezent6 ani
12Diana FalzoneRelaţie200920101 an
unsprezeceTrisha PaytasRelaţie2008August 20135 ani
10Fiona ForbesRelaţie200720081 an
9Elisabeth RöhmÎntâlniNoiembrie 2006Ianuarie 20072 luni
8Reagan BlackRelaţieAugust 2006Octombrie 20062 luni
7Corinne SaffellRelaţieDecembrie 2004Septembrie 20061 an
6Sandra GuerardRelaţieFebruarie 2001Mai 20065 ani
5Alison HughesRelaţieFebruarie 1999Septembrie 19996 luni
4Kelly StoneRelaţieAprilie 1994Septembrie 19945 luni
3Teresa De SaintRelaţie1990Februarie 200212 ani
DouăMolly RingwaldRelaţie198419851 an
1Samantha PhillipsÎntâlni -
Lucia Oskerova #13

Lucia Oskerova

2014

Lucia Oskerova și Anthony Michael Hall au primit ...[vezi cuplul] Diana Falzone #12

Diana Falzone

2009 - 2010

Diana Falzone și Anthony Michael Hall separă ...[vezi cuplul] Trisha Paytas #unsprezece

Trisha Paytas

2008 - 2013

Trisha Paytas și Anthony Michael Hall separă ...[vezi cuplul] Fiona Forbes #10

Fiona Forbes

2007 - 2008

Fiona Forbes și Anthony Michael Hall sunt sep ...[vezi cuplul] Elisabeth Röhm #9

Elisabeth Röhm

2006 - 2007

Elisabeth Röhm și Anthony Michael Hall sunt ...[vezi cuplul] #8

Reagan Black

2006

Reagan Black și Anthony Michael Hall se separă ...[vezi cuplul] Corinne Saffell #7

Corinne Saffell

2004 - 2006

Corinne Saffell și Anthony Michael Hall sepa ...[vezi cuplul] Sandra Guerard #6

Sandra Guerard

2001 - 2006

Sandra Guerard și Anthony Michael Hall se separă ...[vezi cuplul] #5

Alison Hughes

1999

Alison Hughes și Anthony Michael Hall separă ...[vezi cuplul] Kelly Stone #4

Kelly Stone

1994

Kelly Stone și Anthony Michael Hall se separă ...[vezi cuplul] #3

Teresa De Saint

1990 - 2002

Teresa De Saint și Anthony Michael Hall știu ...[vezi cuplul] Molly Ringwald #Două

Molly Ringwald

1984 - 1985

Molly Ringwald și Anthony Michael Hall se separă ...[vezi cuplul] Samantha Phillips #1

Samantha Phillips

Samantha Phillips și Anthony Michael Hall ne ...[vezi cuplul] #13

Lucia Oskerova

2014

Lucia Oskerova și Anthony Michael Hall sunt logodiți de 1 an. Au început să se întâlnească în august 2014 și după 5 ani s-au angajat în septembrie 2019.

Relație 6 ani MăsuraRezultatÎnălţime55%'> Compatibilitate 14% vizualizați relația #12

Diana Falzone

2009 - 2010

Diana Falzone și Anthony Michael Hall au datat din 2009 până în 2010.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă13%'> Compatibilitate 42% vizualizați relația #unsprezece

Trisha Paytas

2008 - 2013

Trisha Paytas și Anthony Michael Hall au datat din 2008 până în august 2013.

Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc80%Înălţime91%Vârstă1%'> Compatibilitate 53% vizualizați relația #10

Fiona Forbes

2007 - 2008

Fiona Forbes și Anthony Michael Hall au avut o relație între 2007 și 2008.

Relație 1 ani MăsuraRezultatÎnălţime55%'> Compatibilitate 14% vizualizați relația #9

Elisabeth Röhm

2006 - 2007

Elisabeth Röhm și Anthony Michael Hall au avut o întâlnire în noiembrie 2006.

cu cine era căsătorit andy gibb
Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă72%'> Compatibilitate 71% vizualizați relația #8

Reagan Black

2006

Reagan Black și Anthony Michael Hall au datat din 2006 până în octombrie 2006.

Relație 2 luni vizualizați relația #7

Corinne Saffell

2004 - 2006

Corinne Saffell și Anthony Michael Hall au datat din 2006 până în septembrie 2006.

Relație 1 ani MăsuraRezultatÎnălţime73%'> Compatibilitate 18% vizualizați relația #6

Sandra Guerard

2001 - 2006

Sandra Guerard și Anthony Michael Hall au datat din martie 2001 până în mai 2006.

Relație 5 ani MăsuraRezultatÎnălţime55%'> Compatibilitate 14% vizualizați relația #5

Alison Hughes

1999

Alison Hughes și Anthony Michael Hall au datat din 1999 până în septembrie 1999.

Relație 6 luni vizualizați relația #4

Kelly Stone

1994

Kelly Stone și Anthony Michael Hall au datat din 1994 până în septembrie 1994.

Relație 5 luni MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezescdouăzeci%Vârstă52%'> Compatibilitate 33% vizualizați relația #3

Teresa De Saint

1990 - 2002

Teresa De Saint și Anthony Michael Hall au datat din 1990 până în februarie 2002.

cine se întâlnește cu Troy Aikman
Relație de 12 ani vizualizați relația #Două

Molly Ringwald

1984 - 1985

Molly Ringwald și Anthony Michael Hall au dat din 1984 până în 1985.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc40%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 73% vizualizați relația #1

Samantha Phillips

Samantha Phillips a avut o întâlnire cu Anthony Michael Hall.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă52%'> Compatibilitate 47% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Anthony Michael Hall53 BerbecActor
american
Lucia Oskerova- Actriţă
Diana Falzone38 VărsătorStiri la TV
american
Trisha Paytas33 TaurulActriţă
american
Fiona Forbes- Personalitate TV
canadian
Elisabeth Röhm48 TaurulActriţă
american
Reagan Black-
Corinne Saffell- Actriţă
american
Sandra Guerard- Model
canadian
Alison Hughes-
Kelly Stone54 FecioaraActriţă
american
Teresa De Saint-
Molly Ringwald53 VărsătorActriţă
american
Samantha Phillips55 peşteModel (Adult / Glamour)
american
Mai mulți parteneri Mai puțini parteneri

Galerie foto

Crima, ea a scris Anthony Michael Hall - Publicitate Știință ciudată - Anthony Michael Hall Știință ciudată - Suzanne Snyder Știință ciudată - Kelly LeBrock Știință ciudată - Kelly LeBrock Știință ciudată - Kelly LeBrock Știință ciudată - Anthony Michael Hall Știință ciudată - Anthony Michael Hall Știință ciudată - Anthony Michael Hall Știință ciudată - Anthony Michael Hall Știință ciudată - Anthony Michael Hall

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Halloween ucide2021Tommy DoyleFilm
Zero2019Domnule CleanFilm
Pământ rupt2019Emisiune TV
Cu trup2018Profesorul MerkinFilm
Mașină de război2017Greg PulverFilm
Riverdale2017Principal FeatherheadEmisiune TV
The Lears2017Glenn LearFilm
Live by Night2016Gary L. SmithFilm
Selecție naturală2016Domnule StevensonFilm
Ceva despre ea2015JackFilm
Rezultate2015GrigoryFilm
Lemn de trandafir2015Detectivul WilletEmisiune TV
Transmisiuni bizare din Triunghiul Bermudelor2015Emisiune TV
Foxcatcher2014JackFilm
Crima în primul2014Paul BarnesEmisiune TV
Cu Nation2014Gideon GouldEmisiune TV
Urmări2013Tom FioriniFilm
Cerere de prietenie2013Poate saFilm
Agenți ai scutului.2013Domnule KitsonEmisiune TV
Lista neagra2013Robby ResslerEmisiune TV
Goldberg-urile2013Domnule Perott, paznicEmisiune TV
Noaptea Zombie2013PatrickFilm TV
Ciudat.2011Domnule HartEmisiune TV
Supraviețuitorul2011Nick CollinsFilm TV
Nici o familie obișnuită2010Roy MinorEmisiune TV
Depozitul 132009Walter SykesEmisiune TV
Comunitate2009MikeEmisiune TV
Cavalerul intunecat2008Mike EngelFilm
Gotham diseară2008Mike EngelEmisiune TV
Albastrii2007LarryFilm
Abordarea finală2007Greg GilliadFilm TV
Psih2006Păstrăv HarrisEmisiune TV
Funny Valentine2005JoshFilm
Tată american!2005TomEmisiune TV
Anturaj2004Anthony Michael HallEmisiune TV
Totul despre Benjamini2002Lil JFilm
CSI: Miami2002James BradstoneEmisiune TV
Zona moartă2002Johnny SmithEmisiune TV
Freddy a luat degetele2001Domnule DavidsonFilm
Valentine's Caveman's Valentine2001BobFilm
61 *2001Whitey FordFilm TV
Agățat2001Ted RobbinsFilm TV
Isterie: povestea lui Def Leppard2001Mutt LangeFilm TV
Accidente fericite2000Anthony Michael HallFilm
Răzbunare2000Brian CutlerFilm
Fotograful2000GregFilm
2 Mic, 2 târziu1999Domnule BurgginsFilm
Negustor de murdărie1999Jeffry Alan SpacyFilm
O atingere de speranță1999Dean KraftFilm TV
Pirații din Silicon Valley1999Bill GatesFilm TV
Supă de pui pentru suflet1999Chris, Dr. GigglebonesEmisiune TV
Bont1998Cameo Aspect (scene șterse)Film
Crow: Scara către cer1998Ofițerul Reid TruaxEmisiune TV
război troian1997Sofer de autobuzFilm
Foamea1997MichaelEmisiune TV
Noapte rece în zori1997Eddie RodgersFilm
Patutul lui Claude1997ShortyEmisiune TV
Ieșiți în roșuo mie nouă sute nouăzeci și șaseNickFilm
Mormântulo mie nouă sute nouăzeci și șaseTravis PercellFilm
Deturnat: zborul 285o mie nouă sute nouăzeci și șasePeter CroninFilm TV
Poltergeist: Moștenireao mie nouă sute nouăzeci și șaseJohn GriffinEmisiune TV
Emisiunea Jamie Foxxo mie nouă sute nouăzeci și șaseTimEmisiune TV
Clipocio mie noua sute nouazeci si cinciMarshall GrayScurt-metraj
O găleată de sângeo mie noua sute nouazeci si cinciWalterFilm TV
Jocuri mortaleo mie noua sute nouazeci si cinciChuck ManningEmisiune TV
Bună ziua Cezar1994Iulius Caesar McMurtyFilm
Pe cine trebuie să ucid?1994Prietenul lui Jimmy Kevin FriedlandFilm
Texas1994Yancey QuimperFilm TV
Atins de un Înger1994Thomas PrescottEmisiune TV
Șase grade de separare1993TrentFilm
Diagnostic Crimă1993Dr. JohnsonEmisiune TV
NYPD Blue1993Hanson RikerEmisiune TV
In soare1992Tom SladeFilm
Un gnom numit gnorm1990Casey GallagherFilm
Edward Scissorhands1990JimFilm
Orice i s-a întâmplat lui Mason Reese1990Mason Reese (voce)Scurt-metraj
Povești din criptă1989Reggie SkulnickEmisiune TV
Johnny Be Good1988Johnny WalkerFilm
În afara limitelor1986Daryl CageFilm
Micul dejun Club1985Brian JohnsonFilm
Știință ciudată1985Gary WallaceFilm
Șaisprezece lumânări1984GeekFilm
Crima, ea a scris1984FranklinEmisiune TV
Vacanța națională a lui Lampoon1983Rusty GriswoldFilm
A ramane fara1983KylieFilm TV
Pachet de sase1982DocFilm
Rascals and Robbers: The Secret Adventures of Tom Sawyer and Huck Finn1982Finn HuckleberryFilm TV
Călătoria lui Jennifernouăsprezece optzeci și unuMichaelEmisiune TV
Biblioteca CBS1979Emisiune TV
Speciale ABC Weekend1977BăiatulEmisiune TV
Noaptea de sâmbătă în direct1975Fed Jones, Diverse, Young Art GarfunkelEmisiune TV
ClasaFaulkFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Anthony Hall și Haviland MorrisHaviland Morris
    • Șaisprezece lumânări
      1984
    [vizualizare potrivire]
  • Anthony Hall și Suzanne SnyderSuzanne Snyder
    • Știință ciudată
      1985
    [vizualizare potrivire]
  • Anthony Hall și Uma ThurmanUma Thurman
    • Johnny Be Good
      1988
    [vizualizare potrivire]
  • Bobbie Phillips
    • Bună ziua Cezar
      1994
    [vizualizare potrivire]
  • Winona Ryder și Anthony Michael HallWinona Ryder
    • Edward Scissorhands
      1990
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal