Principal Relații Ariana Grande

Ariana Grande

Ariana Grande CăsătoritRangul 2 DouăVârsta 27 de ani Zodiac Cancer Relații 8 în total Felicitări Ariana Grande și Dalton Gomez!
Căsătorit în mai 2021.

Cu cine se întâlnește acum?

Ariana Grande și Dalton GomezDalton Gomez și Ariana Grande sunt căsătoriți de 17 zile din mai 2021. vizualizați relația

Relații

Ariana Grande a fost logodită cu Pete Davidson(2018).

Ariana Grande a avut relații cu Mac Miller(2016 - 2018), Ricky Alvarez(2015 - 2016), Marele Sean(2014 - 2015), Nathan Sykes(2013), Jai Brooks(2012 - 2014)și Graham Phillips(2008 - 2011).



Despre

Ariana Grande este o cântăreață americană de 27 de ani. Născută Ariana Grande Butera la 26 iunie 1993 în Boca Raton, Florida, SUA, este renumită pentru Victorious. Semnul ei zodiacal este Racul.

când s-a căsătorit franc iero

Ariana Grande a participat la 9 meciuri de pe ecran, printre care și Chris O'Neal Escrocherie (2013), Ephraim Sykes în Hairspray Live! (2016), Max Carver în Victorios (2010), Avan Jogia în Victorios (2010)și Ed Westwick în În timp ce dormeai (o mie noua sute nouazeci si cinci).

Ariana Grande face parte din următoarele liste: foști romano-catolici, muzicieni de dans americani și cântărețe americane.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Ariana Grande! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

are Debby Ryan un iubit

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit11 an, 4 luni--
Angajat15 luni, 15 zile--
Întâlniri63 ani, 3 luni1 an, 6 luni4 luni, 2 zile
Total83 ani, 3 luni1 an, 4 luni4 luni, 2 zile

Detalii

NumeAriana
Numele de familieGrande-Butera
Numele complet la naștereAriana grande butera
Nume alternativAri, Little Red, Riri, Arianna Grande-Butera, Ariana Grande
Vârstă27 de ani
Zi de nastere26 iunie 1993
Locul naşteriiBoca Raton, Florida, SUA
Înălţime5 '0' (152 cm)
Greutate47 kg
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăGropița pe obrazul stâng, Statura mică, coada ei de semn înaltă
Semn zodiacalCancer
SexualitateDrept
Religieromano-catolic
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuȘcoala de pregătire North Broward (abandon)
Textul ocupațieiCântăreață, actriță, model, dansatoare, artist vocal
OcupaţieCântăreaţă
Revendică faimaVictorios
Gen muzical (text)Pop, R&B, Edm
Ani activi2008 – prezent
Instrument (text)Vocale
Casa de discuriRepublica, Nick
Acte asociateNicki Minaj, Big Sean, Mac Miller, Victoria Monét, Pharrell Williams, Tayla Parx, Social House, Cashmere Cat, Justin Bieber, Elizabeth Gillies, The Weeknd
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Agenție de rezervări de divertisment, agenție Richard De La Font
Bust (inci)32
Dimensiunea CupeiLA
Talie (inch)24
Șolduri (inci)32
Dimensiunea hainelorDouă
Mărimea pantofului6 (SUA), 37,5 (UE), 4,5 (Marea Britanie), 230 (J)
Site-uri oficialearianagrande.com, myspace.com/arianagrande, www.facebook.com/arianagrande, twitter.com/arianagrande, arianasings.tumblr.com, www.youtube.com/user/arianagrande ', instagram.com/arianagrande/, instagram. com / arianagrande, www.nndb.com/people/610/000274785/, http://www.arianagrande.com/, http://arianagrande.com, https://www.arianagrande.com, https: // arianagrande.com, https://arianagrande.com/
TatăEdward Butera
MamăJoan Grande
FrateFrankie Grande (Half-Brother)
PrietenElizabeth Gillies, Daniella Monet, Justin Bieber, Avan Jogia, Camila Cabello, Matt Bennett, Greyson Chance, Colleen Ballinger, Glozell Green, Austin Mahone, Demi Lovato, Katy Perry, Rihanna, Scooter Braun, Emma Roberts, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zedd, Iggy Azealea, Jack Griffo, Zendaya, Bella Thorne, Aretha Franklin, Michelle Obama, Barack Obama, Nick Jonas, Kira Kosarin, Nikki Bella, Brie Bella, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Taylor Swift, Victoria Justice, Meghan Trainor, Robbie Shapiro, Tori Vega, Trina Vega, Andre Harris, Jade West, Beck Oliver
Persoane asociateJennette McCurdy, Elizabeth Gillies, Frankie Grande, Iggy Azealea, Zedd, Scooter Braun, Justin Bieber
Animale de companieCoco (câine), Toulouse (câine), Ophelia (câine)
Oameni favoritiBeyonce, Britney Spears, Christina Aguilera, Marilyn Monroe, Dan Schneider, Madonna, Mariah Carey, Scott Fellows, Scooter Braun, Celine Dion, Jennifer Garner, Leonardi DiCaprio, Audrey Hepburn, Natalie Portman, Jim Carey, Lionel Messi
Filme preferateWreck It-Ralph, Love Actually, The Notebook, Swindle, 13 Going on 30, Frozen, Bruce Atotputernicul
Emisiuni TV preferateVictorious, Survivors, America's Next Top Model, Life Series, Sam and Cat, House of Anubis, The Voice, Gossip Girl, Project Runway
Trupe preferateImogen Heap, Big Time Rush, One Direction, Christina Aguilera, Mariah Carrey
Melodii preferateFrumos - Christina Aguillera, Ce te face frumos - One Direction, Scream - Usher
Cărți preferateSeria Harry Potter
Locuri favoriteAfrica de Sud, Malaezia, Boca Raton, Florida
Mâncărurile preferateSomon, apă de cocos, puf de cacao, căpșuni, salată
Culorile preferateRoz pal, roșu, verde bebeluș, alb marshmallow
Accesorii preferateGhete, arcuri de păr, panglici de păr, suport pentru coadă de ponei

Ariana Grande-Butera () (n. 26 iunie 1993) este o cântăreață și actriță americană. Născută în Boca Raton, Florida, Grande și-a început cariera la vârsta de 15 ani în musicalul din Broadway din 2008 13. A câștigat faima pentru rolul ei de Cat Valentine în serialele de televiziune Nickelodeon Victorious (2010-2013) și Sam & Cat (2013-2014 ). Ulterior, ea a semnat cu Republic Records în 2011, după ce directorii etichetei au descoperit videoclipuri de pe YouTube ale pieselor sale de acoperire. Albumul ei de debut pop și R&B, influențat de doo-wop, din anii 1950, Yours Truly (2013), a ocupat topul Billboard 200 din SUA, în timp ce single-ul său principal, „The Way”, s-a clasat în top zece din US Billboard Hot 100. La lansare , criticii l-au comparat pe Grande cu Mariah Carey pentru gama sa largă de voce și registrul de fluier.

Mai multe despre Ariana Grande Mai puțin despre Ariana Grande

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
8Dalton gomezCăsătoritIanuarie 2020prezent1 an
7Pete DavidsonRelaţieMai 201813 octombrie 20185 luni
6Mac MillerRelaţieAugust 2016Mai 20181 an
5Ricky AlvarezRelaţieIunie 2015Iulie 20161 an
4Marele SeanRelaţieIulie 2014Aprilie 20159 luni
3Nathan SykesRelaţieAugust 2013Decembrie 20134 luni
DouăJai BrooksRelaţieAugust 2012Iulie 20141 an
1Graham PhillipsRelaţieSeptembrie 2008Decembrie 20113 ani
Dalton gomez #8

Dalton gomez

2020

Dalton Gomez și Ariana Grande au fost ...[vezi cuplul] Pete Davidson #7

Pete Davidson

2018

Pete Davidson și Ariana Grande s-au despărțit pe ...[vezi cuplul] Mac Miller #6

Mac Miller

2016 - 2018

Mac Miller și Ariana Grande s-au despărțit în mai ...[vezi cuplul] Ricky Alvarez #5

Ricky Alvarez

2015 - 2016

Ricky Álvarez și Ariana Grande s-au despărțit în ...[vezi cuplul] Marele Sean #4

Marele Sean

2014 - 2015

Big Sean și Ariana Grande s-au separat pe 8 A ...[vezi cuplul] Nathan Sykes #3

Nathan Sykes

2013

Nathan Sykes și Ariana Grande s-au despărțit în D ...[vezi cuplul] Jai Brooks #Două

Jai Brooks

2012 - 2014

Jai Brooks și Ariana Grande s-au despărțit în februarie ...[vezi cuplul] Graham Phillips #1

Graham Phillips

2008 - 2011

Ariana Grande și Graham Phillips s-au separat de ...[vezi cuplul] #8

Dalton gomez

2020

Dalton Gomez și Ariana Grande sunt căsătoriți de 17 zile. Se întâlneau 11 luni după ce s-au reunit în ianuarie 2020. După 4 luni de logodnă s-au căsătorit în mai 2021.



Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 51% vizualizați relația #7

Pete Davidson

2018

Pete Davidson și Ariana Grande au fost logodiți timp de 4 luni. Au datat o lună după ce s-au reunit în mai 2018. Au fost logodiți pe 9 iunie 2018, dar mai târziu s-au separat pe 13 octombrie 2018.

Relație 5 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime91%Vârstă98%'> Compatibilitate 68% vizualizați relația #6

Mac Miller

2016 - 2018

Mac Miller și Ariana Grande au datat din august 2016 până în mai 2018.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 68% vizualizați relația #5

Ricky Alvarez

2015 - 2016

Ricky Álvarez și Ariana Grande au datat din iunie 2015 până în iulie 2016.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 68% vizualizați relația #4

Marele Sean

2014 - 2015

Big Sean și Ariana Grande au dat din iulie 2014 până în aprilie 2015.

cine este partenerul lui Sheryl Crow
Relație 9 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă72%'> Compatibilitate 61% vizualizați relația #3

Nathan Sykes

2013

Nathan Sykes și Ariana Grande au datat din august până în decembrie 2013.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 48% vizualizați relația #Două

Jai Brooks

2012 - 2014

Jai Brooks și Ariana Grande au datat din aprilie până în iulie 2014.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 41% vizualizați relația #1

Graham Phillips

2008 - 2011

Ariana Grande și Graham Phillips au datat din 2008 până în decembrie 2011.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Vârstă98%'> Compatibilitate 30% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Ariana Grande27 CancerCântăreaţă
american
Dalton gomez25 LeuAlte
american
Pete Davidson27 ScorpionulComedian
american
Mac Miller26 CapricornulRapper
american
Ricky Alvarez28 CancerDansator
mexican
Marele Sean33 BerbecRapper
american
Nathan Sykes28 BerbecCântăreaţă
britanic
Jai Brooks26 TaurulMuzician
australian
Graham Phillips28 BerbecActor
american

Galerie foto

Ariana Grande - Conducerea Tesla în Los Angeles Ariana Grande - Conducerea Tesla în Los Angeles Ariana Grande - Conducerea Tesla în Los Angeles Ariana Grande - Conducerea Tesla în Los Angeles Ariana Grande - Conducerea Tesla în Los Angeles Ariana Grande - Conducerea Tesla în Los Angeles Ariana Grande - Conducerea Tesla în Los Angeles Ariana Grande - Conducerea Tesla în Los Angeles Ariana Grande Ariana Grande - Întâlnire la cină cu logodnicul Dalton Gomez în Los Angeles Ariana Grande - Întâlnire la cină cu logodnicul Dalton Gomez în Los Angeles Ariana Grande - Întâlnire la cină cu logodnicul Dalton Gomez în Los Angeles

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Nu privi în sus2020Riley BinaFilm
Bărbați în negru: internațional2019Alien pe monitorul TV (necreditat)Film
Glumește2018Mic mareEmisiune TV
Zoolander 22016BDSM latexFilm
Hairspray Live!2016Penny PingletonFilm TV
Stevie Wonder Feat Ariana Grande: Faith2016Ariana GrandeScurt-metraj
Scream Queens2015Chanel # 2Emisiune TV
Underdogs2013Laura (versiune SUA, voce)Film
Escrocherie2013Amanda BensonFilm TV
Sam & Cat2013Cat Valentine, SelfEmisiune TV
Fulg de zăpadă, gorila albă2011Fulg de zăpadă (versiune în limba engleză, voce)Film
iParty cu Victorious2011Cat ValentineFilm TV
Victorios2010Pisică, pisică ValentineEmisiune TV
Distribuție Nickelodeon: Jingle Bells Versiunea 20102010Ariana GrandeScurt-metraj
Bateria s-a descărcat2008Bat Mitzvah RifferEmisiune TV
Clubul Winx2004Prințesa DiasproEmisiune TV
Familist1999Fată italianăEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Ariana Grande și Chris O'NealChris O'Neal
    • Escrocherie
      2013
    [vizualizare potrivire]
  • Ariana Grande și Ephraim SykesEphraim Sykes
    • Hairspray Live!
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Ariana Grande și Max CarverMax Carver
    • Victorios
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • Avan Jogia și Ariana GrandeAvan Jogia
    • Victorios
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • Ed Westwick și Ariana GrandeEd Westwick
    • Acesta este So Raven
      2003
    [Încă +1]
  • Matt Angel și Ariana GrandeMatt Angel
    • Victorios
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • Matt Bennett și Ariana GrandeMatt Bennett
    • The Twilight Saga: Breaking Dawn - Partea 1
      2011
    [Încă +1]
  • Matthew Morrison și Ariana GrandeMatthew Morrison
    • Underdogs
      2013
    [vizualizare potrivire]
  • Owen Wilson și Ariana GrandeOwen Wilson
    • Zoolander 2
      2016
    [vizualizare potrivire]
Mai multe întâlniri Ariana Grande pe ecran Mai puțin Ariana Grande Matchups pe ecran

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Bret Loehr
Bret Loehr
28 mai 2021 ... Știri Bret Loehr, bârfe, fotografii ale lui Bret Loehr, biografie, lista iubitelor Bret Loehr 2016. Istoria relației. Lista de relații Bret Loehr. Istoria întâlnirilor Bret Loehr, 2021, 2020, lista relațiilor Bret Loehr.
Ilya Cornelisz
Ilya Cornelisz
28 mai 2021 ... Știri despre Ilja Cornelisz, bârfe, fotografii cu Ilja Cornelisz, biografie, lista de prietene a lui Ilja Cornelisz 2016. Istoria relației. Lista de relații Ilja Cornelisz. Istoria întâlnirilor Ilja Cornelisz, 2021, 2020, lista relațiilor Ilja Cornelisz.
Dominic Sandoval și Bethany Mota
Dominic Sandoval și Bethany Mota
28 mai 2021 ... Fotografii, știri și bârfe ale lui Dominic Sandoval și Bethany Mota. Aflați mai multe despre ...
Pernille Holmboe
Pernille Holmboe
28 mai 2021 ... Știri despre Pernille Holmboe, bârfe, fotografii cu Pernille Holmboe, biografie, lista prietenilor lui Pernille Holmboe 2016. Istoria relației. Lista de relații Pernille Holmboe. Istoria întâlnirilor Pernille Holmboe, 2021, 2020, lista relațiilor Pernille Holmboe.
Carlos Tevez și Vanessa Tevez
Carlos Tevez și Vanessa Tevez
28 mai 2021 ... Carlos Tevez și Vanessa Tevez fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Dee
Dee
28 mai 2021 ... Știri despre Dee, bârfe, fotografii despre Dee, biografie, lista prietenilor lui Dee 2016. Istoria relației. Lista de relații Dee. Istoria întâlnirilor cu Dee, 2021, 2020, lista relațiilor cu Dee.
Bill Paxton și Louise Newbury
Bill Paxton și Louise Newbury
28 mai 2021 ... Bill Paxton și Louise Newbury fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...