Principal Întâlniri Arthur Blank

Arthur Blank

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Arthur BlankVârsta 78 de ani Zodiac Balanță

Cu cine se întâlnește acum?

Conform înregistrărilor noastre, Arthur Blank este probabil singur.








Relații

Nu avem înregistrări despre relațiile din trecut pentru Arthur Blank.



Despre

Arthur Blank este un profesionist american în afaceri de 78 de ani, născut la 27 septembrie 1942 în Sunnyside, New York. Semnul său zodiacal este Balanță






Arthur Blank face parte din următoarele liste: miliardari americani, oameni din Atlanta, Georgia și nașteri din 1942.



alycia debnam-carey soț

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Arthur Blank! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Detalii

NumeArthur
Numele de familieGol
Vârstă78 de ani
Zi de nastere27 septembrie 1942
Locul naşteriiSunnyside, New York
Semn zodiacalBalanță
ReligieEvreiască
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiCofondator Home Depot, proprietarul Atlanta Falcons, om de afaceri
OcupaţieAfaceri
Site-uri oficialehttp://www.blankfoundation.org/, http://www.blankfamilyofbusinesses.com/

Arthur M. Blank (n. 27 septembrie 1942) este un om de afaceri american și cofondator al The Home Depot. În prezent deține două echipe sportive profesionale cu sediul în Atlanta, Georgia, Atlanta Falcons din Liga Națională de Fotbal și Atlanta United din Major League Soccer.



Mai multe despre Arthur Blank Mai puțin despre Arthur Blank

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Super Bowl LI2017SeEmisiune TV
The Rich Eisen Show2014De sineEmisiune TV
CBS în această dimineață: sâmbătă2012Proprietar propriu, Atlanta FalconsEmisiune TV
30 pentru 302009De sineEmisiune TV
Povești cu limonadă2004SeFilm
Roma arde2003El însuși (3 episoade, 2007-2010)Emisiune TV
CBS în această dimineață1992Proprietar propriu, Atlanta FalconsEmisiune TV
60 de minute1968Proprietar propriu, Atlanta Falcons (segmentul „Michael Vick”)Emisiune TV





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal