Principal Relații Beetlejuice

Beetlejuice

BeetlejuiceLocul 2408 882Vârsta 52 de ani Zodiac zodia Gemeni Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Conform înregistrărilor noastre, Beetlejuice este posibil singur.

Relații

Beetlejuice a fost căsătorit anterior cu Babyjuice(2003).



Despre

Beetlejuice este un artist de performanță american în vârstă de 52 de ani. Născut Lester A. Green la 2 iunie 1968 în Jersey City, New Jersey, este renumit pentru că e cât se poate de rău. Zodia sa este Gemeni.

rosanna pansino și soțul ei

Beetlejuice face parte din următoarele liste: actori de film americani, nașteri din 1968 și personalități radio americane.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Beetlejuice! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit118 ani, 4 luni--
Total118 ani, 4 luni--

Detalii

NumeBeetlejuice
Numele complet la naștereLester A. Green
Nume alternativSfeclă, Gândac, Sucul, Gândacul
Vârstă52 de ani
Zi de nastere2 iunie 1968
Locul naşteriiJersey City, New Jersey
Înălţime4 '2½' (128 cm)
Greutate96 kg (44 kg)
ConstruiALTE
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiNegru
Trăsătură distinctivăCap mic, în formă de cartof, gură mare și dinți, arată ca un Kango
Semn zodiacalzodia Gemeni
SexualitateDrept
ReligieEvreiască
EtnieNegru
Naţionalitateamerican
UniversitateColegiul Snyder (2 ani)
Textul ocupațieiComediant, Actor
OcupaţieArtist de performanță
Revendică faimaEste cât se poate de rău
Ani activi1999 – prezent
Site-uri oficialewww.jolydwarf.com/, www.myspace.com/therealbeet, http://www.jollydwarf.com/, http://www.jollydwarf.com, http://jollydwarf.com
Membru al familieiBrian Rooney (nepot)
PrietenFrankie Burns (cel mai bun prieten) (pitic), Shuli (cel mai bun prieten din 2011) (îl numește Jew-Li)
Persoane asociateSean Rooney (manager) [1998-2009]
Mâncărurile preferateSlim Jims, Sandwich-uri cu muștar (pe care le numește Sandwich-uri cu ketchup)

Lester Green (n. 2 iunie 1968), mai cunoscut sub numele său de scenă, „Beetlejuice”, este un actor american, comediant și invitat frecvent la emisiunea The Howard Stern Show. În plus față de aparițiile sale pe lung metraje precum Bubble Boy și Scary Movie 2, Green a fost membru al Sack's Wack Pack și a fost numit cel mai mare Wack Packer din toate timpurile de către Stern în 2015. Beetlejuice a cântat cu diverse Howard Stern Show- comedianți înrudiți, inclusiv cei care cântă sub bannerul The Killers of Comedy Tour.

Mai multe despre Beetlejuice Mai puțin despre Beetlejuice

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1BabyjuiceCăsătorit20032003-
Babyjuice #1

Babyjuice

2003

Babyjuice și Beetlejuice au fost divorțați în 20 ...[vezi cuplul] #1

Babyjuice

2003

Babyjuice și Beetlejuice au fost căsătoriți timp de 4 luni. S-au întâlnit timp de 4 luni după ce s-au reunit în 2003 și s-au căsătorit în mai 2003. 4 luni mai târziu au divorțat în 2003.

MăsuraRezultatÎnălţime55%'> Compatibilitate 14% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Beetlejuice52 zodia GemeniArtist de performanță
american
Babyjuice- Alte
Puerto Rican

Galerie foto

Zona 69 - Beetlejuice Beetlejuice Beetlejuice și Babyjuice Beetlejuice și Babyjuice Beetlejuice Beetlejuice Beetlejuice Beetlejuice

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Probleme de apartament2014Pisică fără părFilm
Casa Levy2010Emisiune TV
Howard Stern la cerere2005Rahatul lui Robin (segmentul „Carnea și legumele nervoase ale lui Robin”)Emisiune TV
Doggy Fizzle Televizzle2002Super JuiceEmisiune TV
Bubble Boy2001Li'l ZipFilm
Scary Movie 22001Shorty's Brain (ca Lester „Beetlejuice” Green)Film

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Bret Loehr
Bret Loehr
28 mai 2021 ... Știri Bret Loehr, bârfe, fotografii ale lui Bret Loehr, biografie, lista iubitelor Bret Loehr 2016. Istoria relației. Lista de relații Bret Loehr. Istoria întâlnirilor Bret Loehr, 2021, 2020, lista relațiilor Bret Loehr.
Ilya Cornelisz
Ilya Cornelisz
28 mai 2021 ... Știri despre Ilja Cornelisz, bârfe, fotografii cu Ilja Cornelisz, biografie, lista de prietene a lui Ilja Cornelisz 2016. Istoria relației. Lista de relații Ilja Cornelisz. Istoria întâlnirilor Ilja Cornelisz, 2021, 2020, lista relațiilor Ilja Cornelisz.
Dominic Sandoval și Bethany Mota
Dominic Sandoval și Bethany Mota
28 mai 2021 ... Fotografii, știri și bârfe ale lui Dominic Sandoval și Bethany Mota. Aflați mai multe despre ...
Pernille Holmboe
Pernille Holmboe
28 mai 2021 ... Știri despre Pernille Holmboe, bârfe, fotografii cu Pernille Holmboe, biografie, lista prietenilor lui Pernille Holmboe 2016. Istoria relației. Lista de relații Pernille Holmboe. Istoria întâlnirilor Pernille Holmboe, 2021, 2020, lista relațiilor Pernille Holmboe.
Carlos Tevez și Vanessa Tevez
Carlos Tevez și Vanessa Tevez
28 mai 2021 ... Carlos Tevez și Vanessa Tevez fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Dee
Dee
28 mai 2021 ... Știri despre Dee, bârfe, fotografii despre Dee, biografie, lista prietenilor lui Dee 2016. Istoria relației. Lista de relații Dee. Istoria întâlnirilor cu Dee, 2021, 2020, lista relațiilor cu Dee.
Bill Paxton și Louise Newbury
Bill Paxton și Louise Newbury
28 mai 2021 ... Bill Paxton și Louise Newbury fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...