Principal Relații Brendan Fraser

Brendan Fraser

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Brendan Fraser SingurRang 1981 1051Vârsta 52 de ani Zodiac Săgetător Relații 1 în total Copii 3 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Brendan Fraser este în prezent singur.








Relații

Brendan Fraser a fost căsătorit anterior cu Afton Smith(1998 - 2008).



Despre

Brendan Fraser este un actor american în vârstă de 52 de ani. Născut Brendan James Fraser pe 3 decembrie 1968 în Indianapolis, Indiana, SUA, este renumit pentru Richard „Rick” O'Connell în seria de film mumie (1999-2008) .. Zodia sa este Săgetător.






Brendan Fraser a participat la 19 meciuri de pe ecran, printre care și Alicia Silverstone Amintiri din trecut (1999), Amber Valletta în Ultima oara (2006), Amy Locane în Airheads (1994), Thi Hai Yen Do in Americanul liniștit (2002)și Elizabeth Hurley în Bedazzled (2000).



Brendan Fraser face parte din următoarele liste: actori de film americani, oameni din Ottawa și actori de televiziune americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Brendan Fraser! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit114 ani, 9 luni--
Total114 ani, 9 luni--

Detalii

NumeBrendan
Al doilea prenumeJames
Numele de familieFraser
Numele complet la naștereBrendan James Fraser
Nume alternativBrendan James Fraser, Brendan Fraser
Vârstă52 de ani
Zi de nastere3 decembrie 1968
Locul naşteriiIndianapolis, Indiana, SUA
Înălţime6 '3' (191 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăÎnălțime ridicată și cadru atletic
Semn zodiacalSăgetător
SexualitateDISPUTAT
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuColegiul Upper Canada, Toronto, Ontario, Canada (1987) (Școala stângă în ultimul an)
UniversitateB.F.A., Cornish College Of the Arts, Seattle, Washington, Statele Unite
Textul ocupațieiActor de film și scenă.
OcupaţieActor
Revendică faimaRichard „Rick” O'Connell În seria de film mumie (1999-2008).
Ani activi1988 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Brillstein Entertainment Partners (LA)
Site-uri oficialehttp://www.brendanfraser.com/, http://brendanfraser.com, www.biography.com/people/brendan-fraser-14515300, www.allmovie.com/artist/brendan-fraser-p24843, www.rottentomatoes .com / celebrity / brendan_fraser /
TatăPeter Fraser (a fost un fost jurnalist care a lucrat ca ofițer canadian de servicii externe pentru biroul guvernamental de turism.)
MamăCarol Mary (născută Genereux) (a fost consilier de vânzări)
FrateKevin Fraser, Sean Fraser, Regan Fraser
Emisiuni TV preferateScrubs
Locuri favoriteCanada
Culorile preferateRosu verde

Brendan James Fraser (FRAY-zər; n. 3 decembrie 1968) este un actor american-canadian. Este cunoscut mai ales pentru rolul lui Rick O'Connell în trilogia The Mummy (1999, 2001, 2008), precum și pentru rolurile principale în filme de comedie și fantezie, inclusiv Encino Man (1992), George of the Jungle (1997), Bedazzled ( 2000), Looney Tunes: Back in Action (2003) și Journey to the Center of the Earth (2008). Fraser s-a ramificat în cinematografia dramatică cu roluri în School Ties (1992), Gods and Monsters (1998), The Quiet American (2002) și Crash (2004).

Mai multe despre Brendan Fraser Mai puțin despre Brendan Fraser

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Afton SmithCăsătorit5 iulie 199317 aprilie 200814 ani
Afton Smith #1

Afton Smith

1993 - 2008

Brendan Fraser și Afton Smith au fost divorțați ...[vezi cuplul] #1

Afton Smith

1993 - 2008

Brendan Fraser și Afton Smith au fost căsătoriți timp de 9 ani. S-au întâlnit timp de 2 ani după ce s-au reunit pe 5 iulie 1993. După 11 luni de logodnă s-au căsătorit pe 27 septembrie 1998. 9 ani mai târziu s-au separat pe 19 decembrie 2007 și au divorțat pe 17 aprilie 2008.

Relație 14 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 88% Copii 3 copii vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Brendan Fraser52 SăgetătorActor
american
Afton Smith53 SăgetătorGospodină
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Griffin ArthurMasculin17 septembrie 200218 ani Afton Smith
Holden FletcherMasculin16 august 200416 ani Afton Smith
LelandMasculin2 mai 200615 ani Afton Smith

Galerie foto

Pasiunea de întuneric întunecat - Brendan Fraser (1995) The Mumie - Caravan of Stories Pictorial Magazine [Rusia] (ianuarie 2011) Brendan Fraser pe scenă în „Cat On A Hot Tin Roof”, scenă, dramă, With Honours (1994) With Honours (1994) With Honours (1994) With Honours (1994) With Honours (1994) With Honours (1994) With Honours (1994) With Honours (1994) With Honours (1994)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Profesioniști2020Peter SwannEmisiune TV
Poison Rose2019Miles MitchellFilm
Doom Patrol2019Cliff Steele, RobotmanEmisiune TV
Titanii2018Cliff SteeleEmisiune TV
Încredere2018Fletcher ChaceEmisiune TV
Condor2018Nathan FowlerEmisiune TV
Secretul Karmei2017Intenția, RonayFilm
În spatele cortinei nopții2016RonayFilm
Bonetă de noapte2016Brendan FraserEmisiune TV
Campul2015.CharuFilm
Texas Rising2015.Billy AndersonEmisiune TV
The Nut Job2014Grayson (voce)Film
Aventura2014John GuntherEmisiune TV
Evadează de pe planeta Pământ2013Scorch Supernova (voce)Film
Cronicile magazinului de amanet2013RickyFilm
Dă-mi adăpost2013Tom FitzpatrickFilm
Un caz de tine2013TonyFilm
HairBrained2013Leo SearlyFilm
Izbucni2013JackFilm
Stand Off2011Joe MaguireFilm
Răzbunare cu blană2010Dan SandersFilm
Măsuri extraordinare2010John CrowleyFilm
G.I. Joe: Rise of Cobra2009Sgt. Stone (necreditat)Film
Inimă de cerneală2008MoFilm
Călătorie spre centrul Pământului2008Trevor AndersonFilm
Mumia: Mormântul Împăratului Dragonului2008Rick O'ConnellFilm
Aerul pe care îl respir2007PlăcereFilm
Călătorie până la sfârșitul nopții2006PaulFilm
Ultima oara2006Jamie BashantFilm
Big Bug Man2006Big Bug Man (voce), Howard KindFilm TV
Crash2004RickFilm
Dickie Roberts: Fosta stea a copilului2003Brendan Fraser (necreditat)Film
Looney Tunes: Înapoi în acțiune2003Brendan Fraser, DJ Drake, Voice of Tasmanian Devil și She-DevilFilm
Americanul liniștit2002Alden PyleFilm
Monkeybone2001Stu MileyFilm
Mumia Revine2001Rick O'ConnellFilm
Scrubs2001Eu, Ben SullivanEmisiune TV
The Fairly OddParents2001Turbo ThunderEmisiune TV
Bedazzled2000ElliotFilm
Sinbad: Dincolo de voalul ceții2000Sinbad (voce)Film
Amintiri din trecut1999AdamFilm
Dudley Do-Right1999Dudley Do-RightFilm
Mumia1999Rick O'ConnellFilm
Zeii și monștrii1998Clayton BooneFilm
George al junglei1997GeorgeFilm
Inca respir1997Fletcher McBrackenFilm
Amurgul aurilor1997David GoldFilm
Regele Dealului1997David Kalaiki-Alii, Irv Bennett, Jimmy BeardonEmisiune TV
Copii în sală: Brain Candyo mie nouă sute nouăzeci și șasePacient placebo (necreditat)Film
Doamna Winterbourneo mie nouă sute nouăzeci și șaseBill, Hugh WinterbourneFilm
Glory Dazeo mie noua sute nouazeci si cinciDougFilm
Acum și atuncio mie noua sute nouazeci si cinciVeteran din Vietnam (necreditat)Film
Pasiunea de amiază întunecatăo mie noua sute nouazeci si cinciDarkly NoonFilm
Airheads1994ChazzFilm
În armată acum1994Link (necreditat)Film
Cercetașul1994Steve NebraskaFilm
Cu onoruri1994MontyFilm
Duckman: Private Dick / Family Man1994Sammons CagleEmisiune TV
Ginere1993Link (necreditat)Film
Douăzeci de dolari1993Sam MastrewskiFilm
Mai tineri și mai tineri1993Winston YoungerFilm
Îngeri căzuți1993Johnny LambEmisiune TV
Omul Encino1992LegăturăFilm
Cravate școlare1992David GreeneFilm
Lupta de câini1991Sailor # 1 (ca Brendon Fraser)Film
Copilul întunericului, copilul luminii1991Prietenul lui JohnFilm TV
Vinovat până ne dovedit nevinovat1991Bobby McLaughlinFilm TV
Vechea mea școală1991ChevyFilm TV
Simpsonii1989BradEmisiune TV
Kill SwitchFilm
BalenaCharlieFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Brendan Fraser și Alicia SilverstoneAlicia silverstone
    • Amintiri din trecut
      1999
    [vizualizare potrivire]
  • Brendan Fraser și Amber VallettaAmber Valletta
    • Ultima oara
      2006
    [vizualizare potrivire]
  • Brendan Fraser și Amy LocaneAmy locane
    • Airheads
      1994
    [Încă +1]
  • Brendan Fraser și Do Thi Hai YenThi Hai Yen Do
    • Americanul liniștit
      2002
    [vizualizare potrivire]
  • Brendan Fraser și Elizabeth HurleyElizabeth Hurley
    • Bedazzled
      2000
    [vizualizare potrivire]
  • Brendan Fraser și Frances OFrances O'Connor
    • Bedazzled
      2000
    [vizualizare potrivire]
  • Brendan Fraser și Jenna ElfmanJenna Elfman
    • Looney Tunes: Înapoi în acțiune
      2003
    [vizualizare potrivire]
  • Brendan Fraser și Joanna GoingJoanna Going
    • Inca respir
      1997
    [vizualizare potrivire]
  • Brendan Fraser și Leslie MannLeslie Mann
    • George al junglei
      1997
    [vizualizare potrivire]
  • Brendan Fraser și Moira KellyMoira Kelly
    • Cu onoruri
      1994
    [vizualizare potrivire]
  • Brendan Fraser și Rachel WeiszRachel Weisz
    • Mumia Revine
      2001
    [Încă +1]
  • Brendan Fraser și Ricki LakeRicki Lake
    • Doamna Winterbourne
      o mie nouă sute nouăzeci și șase
    [vizualizare potrivire]
  • Brendan Fraser și Sarah GellarSarah Michelle Gellar
    • Aerul pe care îl respir
      2007
    [vizualizare potrivire]
  • Brendan Fraser și Sarah ParkerSarah Jessica Parker
    • Dudley Do-Right
      1999
    [vizualizare potrivire]
  • Bridget Fonda și Brendan FraserBridget Fonda
    • Monkeybone
      2001
    [vizualizare potrivire]
  • Brooke Shields și Brendan FraserBrooke Shields
    • Răzbunare cu blană
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • Keri Russell și Brendan FraserKeri Russell
    • Măsuri extraordinare
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • Maria Bello și Brendan FraserMaria bello
    • Mumia: Mormântul Împăratului Dragonului
      2008
    [vizualizare potrivire]
  • Sandra Bullock și Brendan FraserSandra Bullock
    • Crash
      2004
    [vizualizare potrivire]
Mai multe meciuri Brendan Fraser pe ecran Mai puține potriviri pe ecran Brendan Fraser





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Mariana Ochoa și Patricio De La Pena
Mariana Ochoa și Patricio De La Pena
28 mai 2021 ... Mariana Ochoa și Patricio De La Pena fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Paul Arrouet
Paul Arrouet
28 mai 2021 ... Știri Paul Arrouet, bârfe, fotografii ale lui Paul Arrouet, biografie, lista iubitelor lui Paul Arrouet 2016. Istoria relației. Lista de relații Paul Arrouet. Istoria întâlnirilor lui Paul Arrouet, 2021, 2020, lista relațiilor lui Paul Arrouet.
El și-a gătit gâsca
El și-a gătit gâsca
28 mai 2021 ... He Cooked His Goose știri, bârfe, fotografii cu He Cooked His Goose, biografie, He Cooked His Goose lista de parteneri 2016. Istoria relației. El și-a gătit lista de relații Goose. He Cooked His Goose history, 2021, 2020, lista relațiilor He Cooked Goose His.
Megan Gale și Shaun Hampson
Megan Gale și Shaun Hampson
28 mai 2021 ... Megan Gale și Shaun Hampson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Gummy (cântăreață)
Gummy (cântăreață)
28 mai 2021 ... Știri despre Gummy (cântăreață), bârfe, fotografii despre Gummy (cântăreață), biografie, lista prietenilor Gummy (cântăreață) 2016. Istoria relației. Lista de relații Gummy (cântăreață). Istoria întâlnirilor Gummy (cântăreață), 2021, 2020, lista relațiilor Gummy (cântăreață).
Cele mai bune melodii Hillsong United
Cele mai bune melodii Hillsong United
Clasăm cele mai bune melodii Hillsong United din toate timpurile. Trupa de cult australian a lansat nenumărate melodii creștine celebre de-a lungul timpului.
Ramona Milan
Ramona Milan
28 mai 2021 ... Știri despre Ramona Milano, bârfe, fotografii despre Ramona Milano, biografie, lista prietenilor Ramona Milano 2016. Istoria relației. Lista de relații Ramona Milano. Istoria întâlnirilor Ramona Milano, 2021, 2020, lista relațiilor Ramona Milano.