Principal Relații Bryce Dallas Howard

Bryce Dallas Howard

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Bryce Dallas Howard CăsătoritLocul 3171 636Vârsta de 40 de ani Zodiac peşte Relații 1 în total Copii 2 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Bryce Dallas Howard și Seth GabelSeth Gabel și Bryce Dallas Howard sunt căsătoriți de 14 ani de la 17 iunie 2006. vizualizați relația

Relații

Bryce Dallas Howard nu a avut alte relații despre care să știm.








cu cine este rick fox căsătorit acum

Despre

Bryce Dallas Howard este o actriță americană de 40 de ani. Născută pe 2 martie 1981 în Los Angeles, California, SUA, este renumită pentru The Village, Fiica lui Ron Howard. Semnul ei zodiacal este Pești.



Bryce Dallas Howard a participat la 6 meciuri de pe ecran, printre care și Chris Pratt Lumea Jurassic (2015), Christian Bale în Terminator: Salvarea (2009), Joaquin Phoenix în Satul (2004), Joseph Gordon-Levitt în 50/50 (2011)și Tobey Maguire în Spider-Man 3 (2007).






Bryce Dallas Howard face parte din următoarele liste: Actori din New York, actori de film americani și Actori din California.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Bryce Dallas Howard! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

cine este întâlnirea rozonda thomas

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit120 de ani, 3 luni--
Total120 de ani, 3 luni--

Detalii

NumeBryce
Al doilea prenumeDallas
Numele de familiefurculiţă
Nume de fatăHoward
Numele complet la naștereBryce Dallas Howard
Nume alternativBry, Bryce Dallas, Bryce Dallas Howard
Vârstă40 de ani
Zi de nastere2 martie 1981
Locul naşteriiLos Angeles, California, SUA
Înălţime5 '8' (173 cm)
Greutate63 kg
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiNet
Trăsătură distinctivăPăr roșu, ochi ca de pisică
Semn zodiacalpeşte
SexualitateDrept
Religiecreştin
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Byram Hills
UniversitateBFA Drama, Tisch School of the Arts, Universitatea din New York (2003), Conservatorul Stella Adler
Textul ocupațieiActriță, regizor, scriitor, producător, artist vocal
OcupaţieActriţă
Revendică faimaSatul, fiica lui Ron Howard
Ani activi1989 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Management creativ internațional, William Morris Endeavour Entertainment, Management 360
Bust (inci)35
Dimensiunea cupeiB
Talie (inch)24
Șolduri (inci)36
Dimensiunea hainelor4
Mărimea pantofului10
Site-uri oficialewww.simplybryce.com, www.brycefan.com, www.bryce-online.com, voiceacting.wikia.com/wiki/Bryce_Dallas_Howard, www.nndb.com/people/831/000110501/, www.biography.com/people / bryce-dallas-howard-485752, twitter.com/brycedhoward, www.linkedin.com/in/brycedallashoward, www.allmovie.com/artist/bryce-dallas-howard-p367460, www.rottentomatoes.com/celebrity/bryce_dallas_howard /
TatăRon Howard
MamăCheryl Howard
SoraPaige Howard
Cărți preferateLucrurile pe care le-au purtat (Tim O'Brian)
Mâncărurile preferateCăpșuni, ciocolată
Culorile preferateVerde

Bryce Dallas Howard (n. 2 martie 1981) este o actriță și regizor american. Ea este fiica cea mare a actorului și cineastului Ron Howard. Născut în Los Angeles, Howard a participat la Școala de Arte Tisch de la Universitatea din New York, plecând inițial în 1999 pentru a juca roluri pe Broadway, dar a absolvit oficial în 2020. În timp ce apărea într-o producție din 2003 a As You Like It, Howard a atras atenția regizorului M. Night Shyamalan, care a distribuit-o în thrillerul psihologic The Village (2004). S-a dovedit a fi rolul ei de breakout, iar ulterior a jucat în rolul principal al thriller-ului fantastic al lui Shyamalan Lady in the Water (2006). Interpretarea ei în filmul As You Like It (2006) a lui Kenneth Branagh i-a adus o nominalizare la Globul de Aur și a apărut ca Gwen Stacy în filmul super-erou al lui Sam Raimi Spider-Man 3 (2007).



Mai multe despre Bryce Dallas Howard Mai puțin despre Bryce Dallas Howard

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Seth GabelCăsătorit21st Feb 2001prezent20 de ani
Seth Gabel #1

Seth Gabel

2001

Seth Gabel și Bryce Dallas Howard au fost ...[vezi cuplul] #1

Seth Gabel

2001

Seth Gabel și Bryce Dallas Howard sunt căsătoriți de 14 ani. S-au întâlnit timp de 5 ani după ce s-au reunit pe 21 februarie 2001 și s-au căsătorit pe 17 iunie 2006.

Relație 20 de ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 49% Copii 2 copii vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Bryce Dallas Howard40 peşteActriţă
american
Seth Gabel39 BalanțăActor
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Theodore Norman HowardMasculin16 februarie 200714 ani Seth Gabel
Beatrice Jean Howard GabelFemeie19 ianuarie 2012în vârstă de 9 ani Seth Gabel

Galerie foto

Nomadland (2020) Premiile Globul de Aur 2021 Bryce Dallas Howard - În New York Bryce Dallas Howard - În New York Bryce Dallas Howard - În New York Bryce Dallas Howard - În New York Bryce Dallas Howard - În New York Bryce Dallas Howard - În New York Bryce Dallas Howard - În New York Bryce Dallas Howard - În New York Bryce Dallas Howard - În New York Bryce Dallas Howard - În New York

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Lumea Jurassic: Dominion2022Claire DearingFilm
Omul Racheta2019SheilaFilm
A Dog's Way Home2019Bella (voce)Film
Lumea Jurassic: Regatul căzut2018Claire DearingFilm
Jurassic World: Fallen Kingdom - The Trailer Rescue2017Bryce Dallas HowardScurt-metraj
Aur2016KayFilm
Dragonul lui Pete2016GraţieFilm
Lumea Jurassic2015.ClaireFilm
Costume de pantaloni2015.Karen petraskeScurt-metraj
Solemate2015.FemeieScurt-metraj
HitRECord la televizor2014Anna Abraham (segmentul „Documentar despre neuroștiințe”), Sam (segmentul „Așa-numită securitate”)Emisiune TV
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Partea 22012Victoria (numai credit)Film
50/502011RachaelFilm
Ajutorul2011Hillly HolbrookFilm
Oglinda neagra2011Lacie PoundEmisiune TV
În continuare2010MelanieFilm
Saga Twilight: Eclipse2010VictorieFilm
Disperare2010FemeieScurt-metraj
Terminator: Salvarea2009Kate ConnorFilm
Bunule Dick2008Sărutând femeiaFilm
Pierderea unui diamant cu lacrimă2008PescarFilm
Spider-Man 32007Gwen StacyFilm
După cum îți place2006RosalindFilm
Doamna în apă2006PovesteFilm
Manderlay2005Grace Margaret MulliganFilm
Cartea dragostei2004HeatherFilm
Satul2004Ivy WalkerFilm
Dezvoltare arestată2003Bryce Dallas HowardEmisiune TV
O minte frumoasa2001Harvard Student (necreditat)Film
Cum Grinch a furat Crăciunul2000Surprised Who (ca Bryce Howard)Film
Familist1999Bryce Dallas HowardEmisiune TV
Apollo 13o mie noua sute nouazeci si cinciGirl in Yellow Dress (necreditat)Film
Paternitate1989Redheaded Audience Girl (neconfirmată)Film
LEGO Jurassic World: The Indominus EscapeClaire DearingEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Bryce Dallas Howard și Chris PrattChris Pratt
    • Lumea Jurassic
      2015.
    [vizualizare potrivire]
  • Christian Bale și Bryce HowardChristian Bale
    • Terminator: Salvarea
      2009
    [vizualizare potrivire]
  • Joaquin Phoenix și Bryce HowardJoaquin Phoenix
    • Satul
      2004
    [vizualizare potrivire]
  • Joseph Gordon-Levitt și Bryce Dallas HowardJoseph Gordon-Levitt
    • 50/50
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Tobey Maguire și Bryce HowardTobey Maguire
    • Spider-Man 3
      2007
    [vizualizare potrivire]
  • Xavier Samuel și Bryce HowardXavier Samuel
    • Saga Twilight: Eclipse
      2010
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Mariana Ochoa și Patricio De La Pena
Mariana Ochoa și Patricio De La Pena
28 mai 2021 ... Mariana Ochoa și Patricio De La Pena fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Paul Arrouet
Paul Arrouet
28 mai 2021 ... Știri Paul Arrouet, bârfe, fotografii ale lui Paul Arrouet, biografie, lista iubitelor lui Paul Arrouet 2016. Istoria relației. Lista de relații Paul Arrouet. Istoria întâlnirilor lui Paul Arrouet, 2021, 2020, lista relațiilor lui Paul Arrouet.
El și-a gătit gâsca
El și-a gătit gâsca
28 mai 2021 ... He Cooked His Goose știri, bârfe, fotografii cu He Cooked His Goose, biografie, He Cooked His Goose lista de parteneri 2016. Istoria relației. El și-a gătit lista de relații Goose. He Cooked His Goose history, 2021, 2020, lista relațiilor He Cooked Goose His.
Megan Gale și Shaun Hampson
Megan Gale și Shaun Hampson
28 mai 2021 ... Megan Gale și Shaun Hampson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Gummy (cântăreață)
Gummy (cântăreață)
28 mai 2021 ... Știri despre Gummy (cântăreață), bârfe, fotografii despre Gummy (cântăreață), biografie, lista prietenilor Gummy (cântăreață) 2016. Istoria relației. Lista de relații Gummy (cântăreață). Istoria întâlnirilor Gummy (cântăreață), 2021, 2020, lista relațiilor Gummy (cântăreață).
Cele mai bune melodii Hillsong United
Cele mai bune melodii Hillsong United
Clasăm cele mai bune melodii Hillsong United din toate timpurile. Trupa de cult australian a lansat nenumărate melodii creștine celebre de-a lungul timpului.
Ramona Milan
Ramona Milan
28 mai 2021 ... Știri despre Ramona Milano, bârfe, fotografii despre Ramona Milano, biografie, lista prietenilor Ramona Milano 2016. Istoria relației. Lista de relații Ramona Milano. Istoria întâlnirilor Ramona Milano, 2021, 2020, lista relațiilor Ramona Milano.