Principal Relații Cameron Dallas

Cameron Dallas

Cameron Dallas ÎntâlniriRang 2045 -680Vârsta 26 de ani Zodiac Fecioara Relații 4 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Cameron Dallas și Madisyn MenchacaMadisyn Menchaca se întâlnește cu Cameron Dallas vizualizați relația

Relații

Cameron Dallas a avut relații cu Hailey Bieber(2016 - 2017).

Se zvonește că Cameron Dallas s-ar fi legat de Giorgia Caldarulo(2017)și Chase Carter (model)(2016).



cine se întâlnește cu regina hall

Despre

Cameron Dallas este o personalitate americană de 26 de ani. Născut Cameron Alexander Dallas pe 8 septembrie 1994 în Whittier, California, Statele Unite, este renumit pentru YouTube, videoclipuri Vine, magcon, Chasing Cameron într-o carieră care se întinde pe 2012 și până în prezent. Semnul său zodiacal este Fecioara.

Cameron Dallas a participat la 4 meciuri de pe ecran, inclusiv Bella Thorne Regatul broaștei (2013), Lia Marie Johnson în Expulzat (2014), Olivia Stuck in În afara terenului (2015)și Elena Kampouris în Odiseea americană (2015).

cine se întâlnește cu vanessa marano

Cameron Dallas face parte din următoarele liste: Participanți la seriile de televiziune americane de realitate, nașteri din 1994 și oameni de origine mexicană.



A contribui

Ajută-ne să ne construim profilul Cameron Dallas! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
ÎntâlniriDouă1 an, 7 luni1 an, 2 luni10 luni, 4 zile
ZvonitDouă---
Total41 an, 7 luni7 luni, 15 zile10 luni, 4 zile

Detalii

NumeCameron
Al doilea prenumeAlexandru
Numele de familieDallas
Numele complet la naștereCameron Alexander Dallas
Nume alternativPortocale
Vârstă26 de ani
Zi de nastere8 septembrie 1994
Locul naşteriiWhittier, California, Statele Unite
Înălţime5 '9' (175 cm)
Greutate154lbs (70 kg)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăArată drăguț
Semn zodiacalFecioara
SexualitateDrept
Religiecreştin
Etniealb
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiStar video web (creator video Vine), actor, cântăreț, model
OcupaţiePersonalitate
Revendică faimaYouTube, videoclipuri Vine, magcon, Chasing Cameron
Ani activi2013 – prezent, 2012 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)26 MGMT, modele IMG - New York
Aprobarea mărciiAnunțul publicitar United XXVI Summer Collection al Aeropostale în 2014
Mărimea pantofului11 (SUA)
MamăGina
SoraSierra Dallas
PrietenNash grier
Culorile preferateVerde albastru

Cameron Alexander Dallas (născut la 8 septembrie 1994) este un personaj și actor american de internet cunoscut mai ales pentru proeminența sa în aplicația video Vine și YouTube. Dallas a continuat să joace în filme precum Expelled și The Outfield.

Mai multe despre Cameron Dallas Mai puțin despre Cameron Dallas

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
4Madisyn menchacaRelaţieOctombrie 2019prezent1 an
3Giorgia CaldaruloÎntâlni R Iunie 2017Iunie 2017-
DouăHailey BieberRelaţieAugust 2016Iunie 201710 luni
1Chase Carter (model)Întâlni R Iulie 2016Iulie 2016-
Madisyn menchaca #4

Madisyn menchaca

2019

Madisyn Menchaca se întâlnește cu Cameron Dallas ...[vezi cuplul] Giorgia Caldarulo #3Zvon

Giorgia Caldarulo

2017

Giorgia Caldarulo și Cameron Dallas sunt separați ...[vezi cuplul] Hailey Bieber #Două

Hailey Bieber

2016 - 2017

Cameron Dallas și Hailey Bieber s-au despărțit în ...[vezi cuplul] Chase Carter (model) #1Zvon

Chase Carter (model)

2016

Chase Carter (model) și Cameron Dallas sunt ...[vezi cuplul] #4

Madisyn menchaca

2019

Madisyn Menchaca și Cameron Dallas se întâlnesc din octombrie 2019.



Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%'> Compatibilitate 25% vizualizați relația #3

Giorgia Caldarulo

2017 (zvon)

Se spune că Giorgia Caldarulo s-ar fi legat de Cameron Dallas în iunie 2017.

cine este întâlnire cu andre 3000
MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate cincizeci% vizualizați relația #Două

Hailey Bieber

2016 - 2017

Cameron Dallas și Hailey Bieber au dat din august 2016 până în iunie 2017.

Relație 10 luni MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate 55% vizualizați relația #1

Chase Carter (model)

2016 (zvon)

Se spune că Chase Carter (model) s-ar fi legat de Cameron Dallas în iulie 2016.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime37%Vârstă84%'> Compatibilitate 40% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Cameron Dallas26 FecioaraPersonalitate
american
Madisyn menchaca- Taurul
Giorgia Caldarulo2. 3 BalanțăPersonalitate
Italiană
Hailey Bieber24 ScorpionulModel
american
Chase Carter (model)2. 3 zodia GemeniModel
Bahamaniană

Galerie foto

Cameron Dallas și Madisyn Menchaca Cameron Dallas și Madisyn Menchaca Cameron Dallas și Madisyn Menchaca Cameron Dallas și Madisyn Menchaca Cameron Dallas și Madisyn Menchaca Hailey Baldwin și Cameron Dallas Hailey Baldwin și Cameron Dallas Hailey Baldwin și Cameron Dallas Hailey Baldwin și Cameron Dallas Hailey Baldwin și Cameron Dallas Hailey Baldwin și Cameron Dallas Hailey Baldwin și Cameron Dallas

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Chelsea2016SeEmisiune TV
Harry2016SeEmisiune TV
Urmărindu-l pe Cameron2016SeEmisiune TV
Odiseea americană2015.CameronEmisiune TV
Spectacolul târziu târziu cu James Corden2015.De sineEmisiune TV
În afara terenului2015.Frankie PaytonFilm
IHeartRadio Music Awards2015.SeEmisiune TV
2015 Billboard Music Awards2015.SeEmisiune TV
Teen Choice Awards 20152015.El însuși - CâștigătorEmisiune TV
Noaptea târziu cu Seth Meyers2014De sineEmisiune TV
Teen Choice Awards 20142014SeEmisiune TV
Expulzat2014Felix O'neilFilm
Regatul broaștei2013Freddie (voce)Film
Trăiește cu Kelly și Ryan1988Self - GuestEmisiune TV
Bună dimineața America1975De sineEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Cameron Dallas și Bella ThorneBella Thorne
    • Regatul broaștei
      2013
    [vizualizare potrivire]
  • Cameron Dallas și Lia Marie JohnsonLia marie johnson
    • Expulzat
      2014
    [vizualizare potrivire]
  • Cameron Dallas și Olivia StuckOlivia Stuck
    • În afara terenului
      2015.
    [vizualizare potrivire]
  • Elena Kampouris și Cameron DallasElena Kampouris
    • Odiseea americană
      2015.
    [vizualizare potrivire]

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Kari berg
Kari berg
28 mai 2021 ... Știri despre Kari Berg, bârfe, fotografii ale lui Kari Berg, biografie, lista de prieteni a lui Kari Berg 2016. Istoria relației. Lista de relații Kari Berg. Istoria întâlnirilor cu Kari Berg, 2021, 2020, lista relațiilor lui Kari Berg.
Malgorzata Glinka și Roberto Mogentale
Malgorzata Glinka și Roberto Mogentale
28 mai 2021 ... Malgorzata Glinka și Roberto Mogentale fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Fernanda Venturini și Bernardinho (volei)
Fernanda Venturini și Bernardinho (volei)
28 mai 2021 ... Fernanda Venturini și Bernardinho (volei) fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Livia rangel
Livia rangel
28 mai 2021 ... Știri Livia Rangel, bârfe, fotografii ale lui Livia Rangel, biografie, lista prietenilor lui Livia Rangel 2016. Istoria relației. Lista de relații Livia Rangel. Istoria întâlnirilor cu Livia Rangel, 2021, 2020, lista relațiilor cu Livia Rangel.
Jennifer Saviano
Jennifer Saviano
28 mai 2021 ... Știri despre Jennifer Saviano, bârfe, fotografii cu Jennifer Saviano, biografie, lista iubitilor lui Jennifer Saviano 2016. Istoria relației. Lista de relații cu Jennifer Saviano. Istoria întâlnirilor cu Jennifer Saviano, 2021, 2020, lista relațiilor cu Jennifer Saviano.
Fred Couples
Fred Couples
28 mai 2021 ... Știri despre Fred Couples, bârfe, fotografii despre Fred Couples, biografie, lista de prietene a lui Fred Couples 2016. Istoria relației. Lista de relații Fred Couples. Istoria întâlnirilor Fred Couples, 2021, 2020, lista relațiilor Fred Couples.
Adam Beason
Adam Beason
28 mai 2021 ... Știri despre Adam Beason, bârfe, fotografii despre Adam Beason, biografie, lista de prietene a lui Adam Beason 2016. Istoria relației. Lista de relații Adam Beason. Istoria întâlnirilor cu Adam Beason, 2021, 2020, lista relațiilor cu Adam Beason.