Principal Relații Charlie Puth

Charlie Puth

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Charlie PuthLocul 604 -cincisprezeceVârsta 29 de ani Zodiac Săgetător Relații 6 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Charlie Puth este probabil singur.








Relații

Charlie Puth a avut relații cu Charlotte Lawrence(2019), Halston Sage(2018 - 2019), Pritika Swarup și Madison Reed.



Charlie Puth a avut o întâlnire cu Meghan Trainor(2015).






Se zvonește că Charlie Puth s-ar fi legat de Bella Thorne(2016).



Despre

Charlie Puth este un cântăreț american de 29 de ani. Născut Charles Otto Puth Jr. pe 2 decembrie 1991 la Rumson, New Jersey, SUA, este renumit pentru piesa „Marvin Gaye” și „See You Again într-o carieră care se întinde pe 2011 – prezent și 2009 – prezent. Semnul său zodiacal este Săgetător.

Charlie Puth face parte din următoarele liste: cântăreți pop americani, producători de discuri americani și cântăreți americani.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Charlie Puth! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri42 ani, 3 luni8 luni4 luni, 2 zile
Întâlni12 luni, 1 zi--
Zvonit11 lună--
Total62 ani, 3 luni5 luni, 25 zile1 lună

Detalii

NumeCharles
Al doilea prenumeOpt
Numele de familiePuth Jr.
Numele complet la naștereCharles Otto Puth Jr.
Nume alternativCharlie
Vârstă29 de ani
Zi de nastere2 decembrie 1991
Locul naşteriiRumson, New Jersey, SUA
Înălţime5 '10¾' (180 cm)
Greutate154lbs (70 kg)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalSăgetător
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul regional Rumson-Fair Haven
UniversitateBerklee College of Music
Textul ocupațieiCântăreț, compozitor, muzician, producător
OcupaţieCântăreaţă
Revendică faimaPiesa „Marvin Gaye” și „See You Again
Gen muzical (text)Pop, R&B, Soul
Ani activi2009-prezent, 2011 – prezent, 2009 – prezent
Instrument (text)Voce, Pian, Chitară, Tastaturi
Casa de discuriAtlantic, ARP, Atlantic Records, ARP (actual), Eleveneleven (fost), Eleveneleven, Artist Partners Group, Artist Partners, Loudr
Acte asociateWiz Khalifa, DJ Frank E, Ellen DeGeneres, Jacob Kasher, Lil Wayne, Shy Carter, Stephen Puth
Mărimea pantofuluiunsprezece
Site-uri oficialewww.charlieputh.com/, www.facebook.com/charlieputh, twitter.com/charlieputh, www.instagram.com/charlieputh/, soundcloud.com/charlieputh, charlieputh.tumblr.com/, http://charlieputh.com /, http://charlieputh.com
TatăCharles Puth
MamăDebra Puth
FrateStephen Puth
SoraMikaela Puth
PrietenMeghan Trainor, Wiz Khalifa, Selena Gomez, Demi Lovato, Camila Cabello, Hailee Steinfeld
Locuri favoriteChilli's (restaurant)
Culorile preferateVerde

Charles Otto Puth Jr. (născut la 2 decembrie 1991) este un cântăreț, compozitor și producător de discuri american. Expunerea sa inițială a venit prin succesul viral al videoclipurilor melodiei sale încărcate pe YouTube.

Mai multe despre Charlie Puth Mai puțin despre Charlie Puth

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
6Charlotte LawrenceRelaţieFebruarie 2019Septembrie 20197 luni
5Halston SageRelaţieSeptembrie 2018Ianuarie 20194 luni
4Bella ThorneÎntâlni R Noiembrie 2016Decembrie 20161 lună
3Pritika SwarupRelaţie201620171 an
DouăMeghan TrainorÎntâlniOctombrie 2015Decembrie 20152 luni
1Madison ReedRelaţie2015.20161 an
Charlotte Lawrence #6

Charlotte Lawrence

2019

Charlotte Lawrence și Charlie Puth sunt separate ...[vezi cuplul] Halston Sage #5

Halston Sage

2018 - 2019

Charlie Puth și Halston Sage s-au separat în Ja ...[vezi cuplul] Bella Thorne #4Zvon

Bella Thorne

2016

Se zvonea că Charlie Puth și Bella Thorne ...[vezi cuplul] Pritika Swarup #3

Pritika Swarup

Pritika Swarup și Charlie Puth sunt separați ...[vezi cuplul] Meghan Trainor #Două

Meghan Trainor

2015.

Meghan Trainor și Charlie Puth s-au despărțit în ...[vezi cuplul] Madison Reed #1

Madison Reed

Madison Reed și Charlie Puth sunt separați ...[vezi cuplul] #6

Charlotte Lawrence

2019

Charlotte Lawrence și Charlie Puth au avut o relație din februarie 2019 până în septembrie 2019.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 56% vizualizați relația #5

Halston Sage

2018 - 2019

Charlie Puth și Halston Sage au dat din septembrie 2018 până în ianuarie 2019.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă84%'> Compatibilitate 54% vizualizați relația #4

Bella Thorne

2016 (zvon)

Se spune că Charlie Puth s-ar fi legat de Bella Thorne în noiembrie 2016.

va smith și charlize relația lor
Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 56% vizualizați relația #3

Pritika Swarup

Pritika Swarup și Charlie Puth au avut o relație din 2016 până în 2017.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 56% vizualizați relația #Două

Meghan Trainor

2015.

Meghan Trainor și Charlie Puth au avut o întâlnire în octombrie 2015.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă84%'> Compatibilitate 49% vizualizați relația #1

Madison Reed

Madison Reed și Charlie Puth au avut o relație din 2015 până în 2016.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc60%Înălţime55%Vârstă72%'> Compatibilitate 72% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Charlie Puth29 SăgetătorCântăreaţă
american
Charlotte Lawrencedouăzeci zodia GemeniCântăreaţă
american
Halston Sage28 TaurulActriţă
american
Bella Thorne2. 3 BalanțăActriţă
american
Pritika Swarup2. 3 SăgetătorModel
american
Meghan Trainor27 CapricornulCântăreaţă
american
Madison Reed25 zodia GemeniActriţă
american

Galerie foto

Spectacolul târziu târziu cu James Corden - Sezonul 6 - Spectacolul târziu de Crăciun Spectacolul târziu târziu cu James Corden - Sezonul 6 - Spectacolul târziu de Crăciun Spectacolul târziu târziu cu James Corden - Sezonul 6 - Spectacolul târziu de Crăciun Spectacolul târziu târziu cu James Corden - Sezonul 6 - Spectacolul târziu de Crăciun Pritika Swarup și Charlie Puth Pritika Swarup și Charlie Puth Charlotte Lawrence și Charlie Puth Charlotte Lawrence și Charlie Puth

Filmografie

FilmAnCaracterTip
#KidsTogether: Primăria Nickelodeon2020De sineEmisiune TV
O lume: Împreună acasă2020De sineEmisiune TV
Ediția The Hollywood Moment at Home 2020-2020(interpret: „Gratuit”)Emisiune TV
Songland2019Oaspete auto-muzicalEmisiune TV
Teen Choice Awards 20192019AutoprezentatorEmisiune TV
iHeartRadio Music Awards 20182018InterpretEmisiune TV
Aruncați microfonul2017SeEmisiune TV
Anul Nou al lui Dick Clark Rockin 'Eve cu Ryan Seacrest 20182017El însuși - InterpretEmisiune TV
73 de premii Globul de Aur2016Self-Nominee (numai credit)Emisiune TV
Teen Choice Awards 20162016SeEmisiune TV
Stai în fața cancerului2016SeEmisiune TV
Zilnic2016De sineEmisiune TV
Premiile Radio Disney Music2016SeEmisiune TV
Spectacolul târziu târziu cu James Corden2015.Oaspete auto-muzicalEmisiune TV
Viața în bucăți2015.Charlie PuthEmisiune TV
2015 Billboard Music Awards2015.El însuși - InterpretEmisiune TV
Jurnale din culise2015.(1 episod, 2015)Emisiune TV
Premiile MTV Video Music 20152015.SeEmisiune TV
Nedestruibil2014SeEmisiune TV
Spectacolul din această seară cu Jimmy Fallon2014Oaspete auto-muzicalEmisiune TV
Bună dimineața Marea Britanie2014Self - GuestEmisiune TV
O.K! televizor2013De sineEmisiune TV
Brunch-ul de duminică2012Self - GuestEmisiune TV
Larry King Acum2012Self - GuestEmisiune TV
Vocea2011De sineEmisiune TV
Discutia2010Oaspete auto-muzicalEmisiune TV
Acces zilnic2010De sineEmisiune TV
C pentru tine2009De sineEmisiune TV
Marele ziar Canal +2004SeEmisiune TV
Tip din interior2004SeEmisiune TV
Tip din interior2004SeEmisiune TV
Spectacolul Ellen DeGeneres2003Oaspete auto-muzicalEmisiune TV
Jimmy Kimmel Live!2003Oaspete auto-muzicalEmisiune TV
Lorena2001Self - GuestEmisiune TV
Accesați Hollywoodo mie nouă sute nouăzeci și șaseSeEmisiune TV
E! Trăiește de pe covorul roșuo mie noua sute nouazeci si cinciSeEmisiune TV
Extra cu Billy Bush1994De sineEmisiune TV
Trăiește cu Kelly și Ryan1988Oaspete auto-muzicalEmisiune TV
Divertisment în această searănouăsprezece optzeci și unuDe sineEmisiune TV
Bună dimineața America1975Oaspete auto-muzicalEmisiune TV
Noaptea de sâmbătă în direct1975Oaspete auto-muzicalEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Corinne Kingsbury și John Francis Daley
Corinne Kingsbury și John Francis Daley
28 mai 2021 ... fotografii, știri și bârfe ale lui Corinne Kingsbury și John Francis Daley. Aflați mai multe despre ...
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
28 mai 2021 ... Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Eva Sundquist
Eva Sundquist
28 mai 2021 ... Știri Eva Sundquist, bârfe, fotografii cu Eva Sundquist, biografie, lista prietenilor Eva Sundquist 2016. Istoria relației. Lista de relații Eva Sundquist. Istoria întâlnirilor Eva Sundquist, 2021, 2020, lista relațiilor Eva Sundquist.
Tamara rotolo
Tamara rotolo
28 mai 2021 ... Știri Tamara Rotolo, bârfe, fotografii Tamara Rotolo, biografie, lista prietenilor Tamara Rotolo 2016. Istoria relației. Lista de relații Tamara Rotolo. Istoria întâlnirilor Tamara Rotolo, 2021, 2020, lista relațiilor Tamara Rotolo.
Andreas Wellinger
Andreas Wellinger
28 mai 2021 ... Știri Andreas Wellinger, bârfe, fotografii ale lui Andreas Wellinger, biografie, lista de prietene Andreas Wellinger 2016. Istoria relației. Lista de relații Andreas Wellinger. Istoria întâlnirilor Andreas Wellinger, 2021, 2020, lista relațiilor Andreas Wellinger.
Conform Listei Jim Cast
Conform Listei Jim Cast
Conform listei distribuției lui Jim, inclusiv fotografii ale actorilor, dacă sunt disponibile. Această listă include toate Potrivit lui Jim, actori și actrițe de frunte, deci dacă ...
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024, există un parc tematic pitic în China. Vă puteți imagina cum ar prezenta alții o problemă, dar nu puteți vedea ce