Principal Relații Chris Colfer

Chris Colfer

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Chris Colfer ÎntâlniriLocul 2123 1084Vârsta 31 de ani Zodiac zodia Gemeni Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Chris Colfer și Will SherrodChris Colfer a început să se întâlnească cu Will Sherrod în ianuarie 2013. vizualizați relația

Relații

Chris Colfer nu a avut alte relații despre care să știm.








Despre

Chris Colfer este un actor american de 30 de ani. Născut Christopher Paul Colfer la 27 mai 1990 în Clovis, California, SUA, este renumit pentru Kurt Hummel pe Glee într-o carieră care se întinde pe parcursul anului 1999 până în prezent. Zodia sa este Gemeni.



Chris Colfer a participat la 2 meciuri de pe ecran, inclusiv Darren Criss Bucurie (2009)și Heather Morris în Bucurie (2009).






Chris Colfer face parte din următoarele liste: Actori din California, actori de televiziune americani și scenaristi americani.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Chris Colfer! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri18 ani, 4 luni--
Total18 ani, 4 luni--

Detalii

NumeChris
Al doilea prenumePaul
Numele de familieColfer
Numele complet la naștereChristopher Paul Colfer
Vârstă31 de ani
Zi de nastere27 mai 1990
Locul naşteriiClovis, California, SUA
Înălţime5 '10½' (179 cm)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - deschis
Trăsătură distinctivăVocea cântătoare Falsetto, Cicatrică pe partea stângă a gâtului său provine din chirurgie
Semn zodiacalzodia Gemeni
SexualitateGay
Religiecreştin
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Clovis East
Textul ocupațieiActor, cântăreț, scriitor, producător
OcupaţieActor
Revendică faimaKurt Hummel pe Glee
Ani activi2009 – prezent, 1999 – prezent
Acte asociateBucurie
Mărimea pantofului10
Site-uri oficialechris-colfer.com/
TatăTim Colfer
MamăKaryn Colfer
SoraHannah Colfer (sora mai tânără)
Membru al familieiwill sherrod (Iubit)
PrietenDarren Criss, Lea Michele, Ashley Fink
Persoane asociateDarren Criss, Lea Michele
Animale de companieBrian (pisică), Cooper (câine)
Oameni favoritiJane Lynch, Regina Elisabeta a II-a a Angliei
Filme preferateSister Act, Sex And The City
Trupe preferateScissor Sisters, Pink
Melodii preferateBlow Me (Pink)
Locuri favoriteNew York
Mâncărurile preferateSushi, junk food
Culorile preferateAlbastru

Christopher Paul Colfer (n. 27 mai 1990) este un actor, cântăreț și autor american. A câștigat recunoaștere internațională pentru interpretarea lui Kurt Hummel în muzicalul de televiziune Glee (2009-2015). Portretizarea lui Kurt a lui Kurt a primit laude critice pentru care a primit mai multe premii, inclusiv cel mai bun actor în rol secundar dintr-un serial, miniserie sau film de televiziune la Premiile Globul de Aur 2011 și trei premii consecutive ale alegerilor oamenilor pentru actorul TV de comedie preferat în 2013 , 2014 și 2015. În aprilie 2011, Colfer a fost numit unul dintre Time 100, lista Time a celor mai influente 100 de oameni din lume.



Mai multe despre Chris Colfer Mai puțin despre Chris Colfer

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Will SherrodRelaţieIanuarie 2013prezent8 ani
Will Sherrod #1

Will Sherrod

2013

Chris Colfer a început să se întâlnească cu Will Sherrod pe J ...[vezi cuplul] #1

Will Sherrod

2013

Chris Colfer și Will Sherrod se întâlnesc din ianuarie 2013.

Relație 8 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 46% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Chris Colfer31 zodia GemeniActor
american
Will Sherrod38 ScorpionulActor

Galerie foto

Absolut Fabulous: The Movie (2016) Absolut Fabulous: The Movie (2016) Absolut Fabulous: The Movie (2016) Katy Perry și Chris Colfer la TheTeen Choice Awards 2010 Glee - The Season Finale Promo (2014) Chris Colfer și Will Sherrod Chris Colfer și Will Sherrod Chris Colfer și Will Sherrod Chris Colfer și Will Sherrod Chris Colfer și Will Sherrod Chris Colfer și Will Sherrod Chris Colfer și Will Sherrod

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Julie's Greenroom2017Chris ColferEmisiune TV
Absolut fabulos: filmul2016ChristopherFilm
Olarii2014Asher PotterFilm
Lovit de fulger2012Carson PhillipsFilm
82012Ryan KendallFilm TV
Marmaduke2010Drama Dog # 2 (voce)Film
Fierbinte în Cleveland2010Tony ChaseEmisiune TV
The Cleveland Show2009Kurt HummelEmisiune TV
Bucurie2009Finn Hudson, Kurt HummelEmisiune TV
Pește Russel: incidentul cu cârnați și ouă2009Pește RusselScurt-metraj
Glee: Director's Cut Pilot Episode2009Kurt HummelFilm TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Chris Colfer și Darren CrissDarren Criss
    • Bucurie
      2009
    [Încă +1]
  • Chris Colfer și Heather MorrisHeather Morris
    • Bucurie
      2009
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Lista celor mai bune albume Hawkwind, inclusiv imagini de artă de album, când sunt disponibile. Această discografie Hawkwind este evaluată de la cel mai bine la cel mai rău, deci cel mai bun ...
Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
28 mai 2021 ... Știri despre Gugu Mbatha-Raw, bârfe, fotografii despre Gugu Mbatha-Raw, biografie, lista prietenilor lui Gugu Mbatha-Raw 2016. Istoria relației. Lista de relații Gugu Mbatha-Raw. Istoria întâlnirilor Gugu Mbatha-Raw, 2021, 2020, lista relațiilor Gugu Mbatha-Raw.
Geri Halliwell și Christian Horner
Geri Halliwell și Christian Horner
28 mai 2021 ... Geri Halliwell și Christian Horner fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Laura Torrisi
Laura Torrisi
28 mai 2021 ... Știri Laura Torrisi, bârfe, fotografii Laura Torrisi, biografie, lista iubitului Laura Torrisi 2016. Istoria relației. Lista de relații Laura Torrisi. Istoria întâlnirilor Laura Torrisi, 2021, 2020, lista relațiilor Laura Torrisi.
Alexandra Savelieva
Alexandra Savelieva
28 mai 2021 ... Știri Alexandra Savelieva, bârfe, fotografii Alexandra Savelieva, biografie, lista iubitilor Alexandra Savelieva 2016. Istoria relației. Lista de relații Alexandra Savelieva. Istoria întâlnirilor Alexandra Savelieva, 2021, 2020, lista relațiilor Alexandra Savelieva.
Oksana Rykova și David Charvet
Oksana Rykova și David Charvet
28 mai 2021 ... Oksana Rykova și David Charvet fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024, Moțiunea de abolire a sclaviei în SUA în 1784 a căzut scurt cu doar un vot. Ești conștient că soluția