Principal Relații Christina Fulton

Christina Fulton

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Christina Fulton AngajatVârstă 53 de ani Zodiac Cancer Relații 3 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Shagrath și Christina FultonShagrath și Christina Fulton s-a logodit în august 2008. vizualizați relația

Relații

Christina Fulton a avut relații cu John Kerwin(2004 - 2008)și Nicolas Cage(1988 - 1991).








Despre

Christina Fulton este o actriță americană în vârstă de 53 de ani, născută la 26 iunie 1967 în Boise, Idaho. Semnul ei zodiacal este Racul



Christina Fulton face parte din următoarele liste: actori de film americani, nașteri din 1967 și actori americani.






A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Christinei Fulton! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



relația kid rock sheryl crow

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Angajat113 ani, 2 luni--
ÎntâlniriDouă4 ani3 ani, 8 luni3 ani, 5 luni
Total313 ani, 2 luni6 ani, 10 luni3 ani, 5 luni

Detalii

NumeChristina
Nume de fatăFulton
Numele complet la naștereChristina Fulton
Nume alternativKristina Fulton
Vârstă53 de ani
Zi de nastere26 iunie 1967
Locul naşteriiBoise, Idaho
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Semn zodiacalCancer
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiActriță, scriitoare
OcupaţieActriţă
Membru al familieiWeston Coppola Cage (fiul) (cântăreț / actor)

Christina Fulton (n. 26 iunie 1967) este o actriță americană.

Mai multe despre Christina Fulton Mai puțin despre Christina Fulton

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
3ShagrathRelaţie2008prezent13 ani
DouăJohn KerwinRelaţie200420084 ani
1Nicolas cușcăRelaţieIanuarie 1988Iunie 19913 ani
Shagrath #3

Shagrath

2008

Shagrath și Christina Fulton s-au logodit în ...[vezi cuplul] John Kerwin #Două

John Kerwin

2004 - 2008

John Kerwin și Christina Fulton sunt separate ...[vezi cuplul] Nicolas cușcă #1

Nicolas cușcă

1988 - 1991

Nicolas Cage și Christina Fulton s-au despărțit de ...[vezi cuplul] #3

Shagrath

2008

Shagrath și Christina Fulton sunt logodite de 12 ani. Au început să se întâlnească în 2008 și, după 7 luni, s-au angajat în august 2008.



Relație de 13 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Vârstă1%'> Compatibilitate douăzeci și unu% vizualizați relația #Două

John Kerwin

2004 - 2008

John Kerwin și Christina Fulton au dat din 2004 până în 2008.

Relație 4 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Vârstă1%'> Compatibilitate douăzeci și unu% vizualizați relația #1

Nicolas cușcă

1988 - 1991

Nicolas Cage și Christina Fulton au dat din ianuarie 1988 până în iunie 1991.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Vârstă84%'> Compatibilitate 41% Copii 1 copil vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Christina Fulton 53 CancerActriţă
american
Shagrath44 ScorpionulMuzician
norvegian
John Kerwin48 CapricornulModerator
american
Nicolas cușcă57 CapricornulActor
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Weston CoppolaMasculin26 decembrie 1990în vârstă de 30 de ani Nicolas cușcă

Galerie foto

Vraja Lucindei - Christina Fulton The Doors - Christina Fulton Christina Fulton sărbătorește Revelionul la petrecerea de mascaradă venețiană Christina Fulton sărbătorește Revelionul la petrecerea de mascaradă venețiană Christina Fulton sărbătorește Revelionul la petrecerea de mascaradă venețiană Christina Fulton sărbătorește Revelionul la petrecerea de mascaradă venețiană Christina Fulton sărbătorește Revelionul la petrecerea de mascaradă venețiană Christina Fulton sărbătorește Revelionul la petrecerea de mascaradă venețiană Christina Fulton sărbătorește Revelionul la petrecerea de mascaradă venețiană Christina Fulton sărbătorește Revelionul la petrecerea de mascaradă venețiană Christina Fulton sărbătorește Revelionul la Petrecerea Mascarade venețiană Christina Fulton sărbătorește Revelionul la petrecerea de mascaradă venețiană

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Dușmani ai râsului2000ReginaFilm
Primul venit, primul servit1998RoundgirlFilm
Vraja Lucindei1998Lucinda BaleFilm
Povestiri reale ale bărbaților gogoși1997Film
Fata cu ochii flămânzio mie noua sute nouazeci si cinciLouiseFilm
Un deghizare strălucitor1994MarleneFilm
Hard disk1994Dana, DalilaFilm
Vecinul de la etaj1994Sarah WrightFilm
Joc periculos1993BlondăFilm
Luptă de armă la Red Dog Corral1993SusanFilm
Dracula1992Vampire Girl (necreditat)Film
Jurnale de pantofi roșii1992Tanya, cealaltă femeieEmisiune TV
Usile1991Nico (ca Kristina Fulton)Film
Afișați mai multe Arata mai putin

Discuții






Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Lista celor mai bune albume Hawkwind, inclusiv imagini de artă de album, când sunt disponibile. Această discografie Hawkwind este evaluată de la cel mai bine la cel mai rău, deci cel mai bun ...
Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
28 mai 2021 ... Știri despre Gugu Mbatha-Raw, bârfe, fotografii despre Gugu Mbatha-Raw, biografie, lista prietenilor lui Gugu Mbatha-Raw 2016. Istoria relației. Lista de relații Gugu Mbatha-Raw. Istoria întâlnirilor Gugu Mbatha-Raw, 2021, 2020, lista relațiilor Gugu Mbatha-Raw.
Geri Halliwell și Christian Horner
Geri Halliwell și Christian Horner
28 mai 2021 ... Geri Halliwell și Christian Horner fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Laura Torrisi
Laura Torrisi
28 mai 2021 ... Știri Laura Torrisi, bârfe, fotografii Laura Torrisi, biografie, lista iubitului Laura Torrisi 2016. Istoria relației. Lista de relații Laura Torrisi. Istoria întâlnirilor Laura Torrisi, 2021, 2020, lista relațiilor Laura Torrisi.
Alexandra Savelieva
Alexandra Savelieva
28 mai 2021 ... Știri Alexandra Savelieva, bârfe, fotografii Alexandra Savelieva, biografie, lista iubitilor Alexandra Savelieva 2016. Istoria relației. Lista de relații Alexandra Savelieva. Istoria întâlnirilor Alexandra Savelieva, 2021, 2020, lista relațiilor Alexandra Savelieva.
Oksana Rykova și David Charvet
Oksana Rykova și David Charvet
28 mai 2021 ... Oksana Rykova și David Charvet fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024, Moțiunea de abolire a sclaviei în SUA în 1784 a căzut scurt cu doar un vot. Ești conștient că soluția