Principal Relații Coby Bell

Coby Bell

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Coby Bell CăsătoritVârsta 46 de ani Zodiac Taurul Relații 1 în total Copii
4 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Coby Bell și Aviss Pinkney-bellAviss Pinkney-Bell și Coby Bell sunt căsătoriți de 20 de ani din 2001. vizualizați relația

Relații

Coby Bell nu a avut alte relații despre care să știm.








Despre

Coby Bell este un actor american de 46 de ani. Născut Coby Scott Bell la 11 mai 1975 în Orange County, California, este renumit pentru Third Watch, The Game. Semnul său zodiacal este Taurul.



Coby Bell a participat la 4 meciuri de pe ecran, printre care Brittany Daniel Jocul (2006), Amy Carlson în Al treilea ceas (1999), Gabrielle Anwar în Notificare de ardere (2007)și Nia Long în Al treilea ceas (1999).






Coby Bell face parte din următoarele liste: actori de film americani, producători de film americani și actori din California.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Coby Bell! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit120 de ani, 4 luni--
Total120 de ani, 4 luni--

Detalii

NumeCoby
Al doilea prenumeScott
Numele de familieclopot
Numele complet la naștereCoby Scott Bell
Nume alternativColby Bell
Vârstă46 de ani
Zi de nastere11 mai 1975
Locul naşteriiComitatul Orange, California
Înălţime6 '3' (191 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiCurând
Semn zodiacalTaurul
SexualitateDrept
Naţionalitateamerican
UniversitateEste absolvent al Universității de Stat din San Jose, California.
Textul ocupațieiActor, producător
OcupaţieActor
Revendică faimaAl treilea ceas, jocul
Ani activi1997 – prezent

Coby Scott Bell (n. 11 mai 1975) este un actor american. Este cunoscut mai ales pentru rolurile sale în rolul lui Jesse Porter din serialul original Burn Network al SUA și al jucătorului de fotbal profesionist Jason Pitts în drama-comedie The Game CW / BET. El a jucat, de asemenea, ca ofițer de poliție Tyrone 'Ty' Davis, Jr. în drama NBC Third Watch și ca Aaron în seria originală Amazon Dog Mads.



Mai multe despre Coby Bell Mai puțin despre Coby Bell

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Aviss Pinkney-BellCăsătorit2001prezent20 de ani
Aviss Pinkney-Bell #1

Aviss Pinkney-Bell

2001

Aviss Pinkney-Bell și Coby Bell au fost ...[vezi cuplul] #1

Aviss Pinkney-Bell

2001

Aviss Pinkney-Bell și Coby Bell sunt căsătoriți de 20 de ani.

Relație 20 de ani Copii
4 copii
vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Coby Bell46 TaurulActor
american
Aviss Pinkney-Bell-

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
tăiereaFemeie21 iunie 200317 ani Aviss Pinkney-Bell
JaenaFemeie21 iunie 200317 ani Aviss Pinkney-Bell
QuinnFemeie2 decembrie 2008în vârstă de 12 ani Aviss Pinkney-Bell
SauMasculin2 decembrie 2008în vârstă de 12 ani Aviss Pinkney-Bell

Galerie foto

Coby Bell și Aviss Pinkney-bell Coby Bell Coby Bell Coby Bell Coby Bell Coby Bell Coby Bell Coby Bell Coby Bell Coby Bell Coby Bell Coby Bell

Filmografie

FilmAnCaracterTip
cadru de mers2021Căpitanul Larry JamesEmisiune TV
Quad-ul2017Domnule BriggsEmisiune TV
Cei talentati2017Jace TurnerEmisiune TV
Echipa SEAL2017Glen Mack, Warrant Officer Glen MackEmisiune TV
Câini nebuni2015.AaronEmisiune TV
Avocatul2015.ChrisFilm TV
Lucifer2015.Sam ChavezEmisiune TV
Mana lui Dumnezeu2014C.O.A. RemielEmisiune TV
Burlacul negru2014Scurt-metraj
Fierbinte în Cleveland2010BazaEmisiune TV
Arcaş2009Conway SternEmisiune TV
Ball Don't Lie2008Dreadlock ManFilm
Flori și buruieni2008Tyler (voce)Scurt-metraj
Showdown în zona 512007JudeFilm
Notificare de ardere2007Jesse portarEmisiune TV
Drifting Elegant2006Renny LylesFilm
Jocul2006Jason PittsEmisiune TV
Strada visului2005Film
CSI: Miami2002Tony DeckerEmisiune TV
Jumi Juma2002GlenEmisiune TV
Prietene2000Jason PittsEmisiune TV
ATF1999Agentul Dinko BatesFilm TV
Al treilea ceas1999Tyrone DavisEmisiune TV
L.A.Medici1998Patrick OwenEmisiune TV
Buffy Vampire Slayer1997TânărEmisiune TV
Baiat destept1997Anthony Davis, GarretEmisiune TV
Capota părinteluio mie noua sute nouazeci si cinciDevaughnEmisiune TV
ESTE1994Brett NicholsonEmisiune TV
Urmărire TV fără titlu Cruel IntentionsPascal BarrettFilm TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Brittany Daniel și Coby BellBrittany Daniel
    • Jocul
      2006
    [vizualizare potrivire]
  • Amy Carlson
    • Al treilea ceas
      1999
    [vizualizare potrivire]
  • Coby Bell și Gabrielle AnwarGabrielle Anwar |
    • Notificare de ardere
      2007
    [vizualizare potrivire]
  • Nia Long
    • Al treilea ceas
      1999
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal