Principal Relații Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Daniel RadcliffeLocul 415 -Patru cinciVârsta 31 de ani Zodiac Cancer Relații 5 în total Copii
6 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Daniel Radcliffe este probabil singur.








Relații

Daniel Radcliffe a fost căsătorit anterior cu Erin Darke.



Daniel Radcliffe a fost în relații cu Rosie Coker(2010 - 2012), Olive Uniacke(2010), Alana Dawes(2008)și Laura O'Toole(2007 - 2008).






Despre

Daniel Radcliffe este un actor britanic de 31 de ani. Născut Daniel Jacob Radcliffe la 23 iulie 1989 în Fulham, Londra, Marea Britanie și educat la City of London School, este renumit pentru Harry Potter. Semnul său zodiacal este Racul.



Daniel Radcliffe a participat la 9 meciuri pe ecran, printre care Bonnie Wright Harry Potter și Prințul Semipur (2009), Dane DeHaan în Omoară-ți dragii (2013), Jessica Brown Findlay în Victor Frankenstein (2015), Templul Juno din Coarne (2013)și Katie Leung în Harry Potter și Pocalul de Foc (2005).

Daniel Radcliffe face parte din următoarele liste: actori evrei, actori de film englezi și englezi de origine irlandeză.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Daniel Radcliffe! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit18 ani, 6 luni--
Întâlniri42 ani, 2 luni9 luni, 22 zile2 luni, 2 zile
Total58 ani, 6 luni2 ani, 4 luni2 luni, 2 zile

Detalii

NumeDaniel
Al doilea prenumeIacov
Numele de familieRadcliffe
Numele complet la naștereDaniel Jacob Radcliffe
Nume alternativDan, Daniel Radcliffe
Vârstă31 de ani
Zi de nastere23 iulie 1989
Locul naşteriiFulham, Londra, Marea Britanie
Înălţime5 '5' (165 cm)
Greutate120 kg (54 kg)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalCancer
SexualitateDrept
ReligieAteu
Etniealb
Naţionalitatebritanic
LiceuSussex House School, City of London School
Textul ocupațieiActor, cântăreț pe Broadway
OcupaţieActor
Revendică faimaHarry Potter
Gen muzical (text)Fantezie, Dramă, Ficțiune pentru tineri, Mister, Thriller, Bildungsroman
Ani activi1999 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Agenția ARG Talent
Aprobarea mărciiAnunț tipărit: Manualele școlare Harry Potter din UK Comic Relief, (februarie 2012), reclamă TV pentru The Trevor Project.
Mărimea pantofului10
Site-uri oficialewww.danradcliffe.com, danradcliffe.co.uk/index.php (site fan, dar la fel de bun), www.nndb.com/people/037/000028950/, www.biography.com/people/daniel-radcliffe- 16635755, www.imdb.com/name/nm0705356/bio?ref_=nm_ov_bio_sm, https://www.pottermore.com
TatăAlan George Radcliffe (agent literar), James Potter
MamăMarcia Gresham Radcliffe (născută Marcia Gresham Jacobson) (agent de casting), Lily Potter
PrietenTom Felton, Jamie Waylett, Rupert Grint, Matthew Lewis, Emma Watson, Laura O'Toole, Teresa Palmer, J.K. Rowling, Heath Ledger, Michael Gambon, Maggie Smith, Jade Gordan, Gary Oldman, Ron Weasley, Hermione Granger,.
Persoane asociateVoldemort, Dumbledore
Animale de companieNugget (Border Terriers), Binka (Border Terriers), Hedwig
Oameni favoritiIain Banks (Autor)
Filme preferateMystic River, Goodbye Lenin !, The Edukators, 12 Angry Men
Emisiuni TV preferateThe Simpsons, Family Guy, Dad's Army
Trupe preferateJane's Addiction, The Rage Against The Machine, Brendan Benson, Zwan, Muse, Blur, The Red Hot Chili Peppers, Stratovarius, The Beatles, Huey Lewis, The News, Tom Robinson, Sex Pistols, The Zutons, Razorlight, The Libertines, Kaiser Șefi, Speranțele Statelor, Partidul Blocului, Viitorii Capului, Ucigașii, Stroke-urile, Clash, Pixies
Cărți preferate1984 (George Orwell), Three Man in a Boat (Jerome K. Jerome), Harry Potter și prizonierul din Azkaban (J.K Rowling)
Locuri favoriteHogwarts
Mâncărurile preferatePește, Sushi, Pizza, Ciocolată, Diet Coke
Culorile preferateGalben, albastru
Accesorii preferateperete

Daniel Jacob Radcliffe (n. 23 iulie 1989) este un actor și producător englez. Este cunoscut mai ales pentru rolul lui Harry Potter în seria de filme Harry Potter în perioada adolescenței și a vârstei sale timpurii.

Mai multe despre Daniel Radcliffe Mai puțin despre Daniel Radcliffe

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
5Erin DarkeCăsătoritNoiembrie 2012 -
4Rosie CokerRelaţieAugust 201017 octombrie 20122 ani
3Olive UniackeRelaţie R Iulie 2010Septembrie 20102 luni
DouăAlana DawesRelaţieFebruarie 2008Mai 20083 luni
1Laura O'TooleRelaţieIulie 200727 ianuarie 20087 luni
Erin Darke #5

Erin Darke

2012

Erin Darke și Daniel Radcliffe s-au logodit cu ...[vezi cuplul] Rosie Coker #4

Rosie Coker

2010 - 2012

Rosie Coker și Daniel Radcliffe s-au despărțit în ...[vezi cuplul] Olive Uniacke #3Zvon

Olive Uniacke

2010

Olive Uniacke și Daniel Radcliffe au fost zvonuri ...[vezi cuplul] Alana Dawes #Două

Alana Dawes

2008

Alana Dawes și Daniel Radcliffe s-au despărțit pe ...[vezi cuplul] Laura O. #1

Laura O'Toole

2007 - 2008

Laura O'Toole și Daniel Radcliffe s-au separat ...[vezi cuplul] #5

Erin Darke

2012

Erin Darke și Daniel Radcliffe sunt logodiți de 3 ani. Au început să se întâlnească în noiembrie 2012 și după 4 ani s-au logodit pe 22 iunie 2017.

Relație 8 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 88% vizualizați relația #4

Rosie Coker

2010 - 2012

Rosie Coker și Daniel Radcliffe au datat din 2010 până în 17 octombrie 2012.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Vârstă98%'> Compatibilitate cincizeci% vizualizați relația #3

Olive Uniacke

2010 (zvon)

Se spune că Olive Uniacke s-ar fi legat de Daniel Radcliffe în iulie 2010.

Relație 2 luni vizualizați relația #Două

Alana Dawes

2008

Alana Dawes și Daniel Radcliffe au datat din 14 februarie până în mai 2008.

cine este întâlnirea cu jedidiah bila
Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc40%Vârstă98%'> Compatibilitate 60% vizualizați relația #1

Laura O'Toole

2007 - 2008

Laura O'Toole și Daniel Radcliffe au dat din iulie 2007 până în 27 ianuarie 2008.

Relație 6 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc80%Vârstă33%'> Compatibilitate 38% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Daniel Radcliffe31 CancerActor
britanic
Erin Darke33 TaurulActriţă
american
Rosie Coker32 peşteDirector adjunct
britanic
Olive Uniacke- Socialitate
britanic
Alana Dawes31 TaurulAlte
britanic
Laura O'Toole35 zodia GemeniActriţă
irlandez

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
James Sirius Bonnie Wright
Albus Severus Bonnie Wright
Lily Luna Bonnie Wright
James SiriusMasculin Bonnie Wright
Albus SeverusMasculin Bonnie Wright
Lily LunaFemeie Bonnie Wright

Galerie foto

Daniel Radcliffe 2011 Broadway Revivește cum să reușești în afaceri fără să încerci raliul Daniel Radcliffe Daniel Radcliffe - Revista Esquire Pictorial [Mexic] (martie 2020) Daniel Radcliffe - Revista Esquire Pictorial [Mexic] (martie 2020) Daniel Radcliffe - Revista Esquire Pictorial [Mexic] (martie 2020) Daniel Radcliffe - Revista Esquire Pictorial [Mexic] (martie 2020) Daniel Radcliffe - Revista Esquire Pictorial [Mexic] (martie 2020) Coloane sonore originale pentru filme cinematografice Coloane sonore originale de film cinematografic - 2013 cu Daniel Radcliffe Cum să reușești în afaceri fără să încerci cu adevărat în rolul principal al lui Daniel Radcliffe Daniel Radcliffe Daniel Radcliffe

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Evadare din Pretoria2020Tim JenkinFilm
Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs Reverend2020Prințul FrederickFilm TV
Playmobil: Filmul2019Rex Dasher (voce)Film
Guns Akimbo2019MiiFilm
Făcătorii de minuni2019Craig, prințul ChauncleyEmisiune TV
Animal de povara2018SeanFilm
Junglă2017Yossi GhinsbergFilm
Pierdut la Londra2017Daniel RadcliffeFilm
Teatrul Național în direct: Rosencrantz și Guildenstern sunt morți2017RosencrantzFilm
Acum mă vezi 22016Walter MabryFilm
Omul armatei elvețiene2016multeFilm
Imperiu2016Nate FosterFilm
Victor Frankenstein2015IgorFilm
Trainwreck2015Dogwalker-ulFilm
Schimbătorii de jocuri2015Sam HouserFilm TV
BoJack Horseman2014Daniel RadcliffeEmisiune TV
Ce-ar fi dacă2013WallaceFilm
Omoară-ți dragii2013Allen GinsbergFilm
Coarne2013Ig PerrishFilm
Femeia în negru2012Arthur KippsFilm
Caietul unui tânăr doctor2012Tânăr doctorEmisiune TV
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 22011Harry PotterFilm
Harry Potter și Sfintele Moarte: Partea 12010Harry PotterFilm
Eu sunt Harry Potter2010Daniel Radcliffe (necreditat), Harry PotterScurt-metraj
Harry Potter și Prințul Semipur2009Harry PotterFilm
Decembrie Băieți2007HărțiFilm
Harry Potter și Ordinul Phoenixului2007Harry PotterFilm
Băiatul meu Jack2007John KiplingFilm TV
Petrecerea copiilor la Palat2006Harry Potter (Harry Potter)Emisiune TV
Harry Potter și Pocalul de Foc2005Harry PotterFilm
Caracteristici suplimentare2005Daniel RadcliffeEmisiune TV
Pui robot2005Gareth, Mullet Kid, Thomas Motorul tanculuiEmisiune TV
Harry Potter și Prizonierul lui Azkaban2004Harry PotterFilm
Harry Potter și Camera Secretelor2002Harry PotterFilm
Harry Potter și Piatra Vrăjitorului2001Harry PotterFilm
Croitorul Panama2001marcăFilm
David Copperfield1999Tânărul DavidEmisiune TV
Show târziu cu David Letterman1993J. Pierrepont FinchEmisiune TV
Simpsonii1989Daniel Radcliffe, Diggs, EdmundEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Daniel Radcliffe și Bonnie WrightBonnie Wright
    • Harry Potter și Sfintele Moarte: Partea 1
      2010
    [Încă +3]
  • Daniel Radcliffe și Dane DeHaanDane DeHaan
    • Omoară-ți dragii
      2013
    [vizualizare potrivire]
  • Daniel Radcliffe și Jessica Brown FindlayJessica Brown Findlay
    • Victor Frankenstein
      2015
    [vizualizare potrivire]
  • Daniel Radcliffe și Templul lui JunoTemplul Juno
    • Coarne
      2013
    [vizualizare potrivire]
  • Daniel Radcliffe și Katie LeungKatie Leung
    • Harry Potter și Ordinul Phoenixului
      2007
    [Încă +1]
  • Daniel Radcliffe și Shefali ChowdhuryShefali Chowdhury
    • Harry Potter și Pocalul de Foc
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • Daniel Radcliffe și Teresa PalmerTeresa Palmer
    • Decembrie Băieți
      2007
    [vizualizare potrivire]
  • Daniel Radcliffe și Zoe KazanZoe Kazan
    • Ce-ar fi dacă
      2013
    [vizualizare potrivire]
  • Yeardley Smith și Daniel RadcliffeYeardley Smith
    • Simpsonii
      1989
    [vizualizare potrivire]
Mai multe meciuri pe ecran ale lui Daniel Radcliffe Mai puțin Daniel Radcliffe Matchups pe ecran





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
28 mai 2021 ... Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Chrystie Jenner
Chrystie Jenner
28 mai 2021 ... Știri despre Chrystie Jenner, bârfe, fotografii cu Chrystie Jenner, biografie, lista prietenilor lui Chrystie Jenner 2016. Istoria relației. Lista de relații Chrystie Jenner. Istoria întâlnirilor Chrystie Jenner, 2021, 2020, lista relațiilor Chrystie Jenner.
Bai Ling
Bai Ling
28 mai 2021 ... Știri despre Bai Ling, bârfe, fotografii despre Bai Ling, biografie, lista prietenilor lui Bai Ling 2016. Istoria relației. Lista de relații Bai Ling. Istoria întâlnirilor Bai Ling, 2021, 2020, lista relațiilor Bai Ling.
Nadine Ann Thomas
Nadine Ann Thomas
28 mai 2021 ... Știri Nadine Ann Thomas, bârfe, fotografii ale lui Nadine Ann Thomas, biografie, lista prietenilor Nadine Ann Thomas 2016. Istoria relației. Lista de relații Nadine Ann Thomas. Istoria întâlnirilor Nadine Ann Thomas, 2021, 2020, lista relațiilor Nadine Ann Thomas.
Zosia Nowak
Zosia Nowak
28 mai 2021 ... Știri despre Zosia Nowak, bârfe, fotografii despre Zosia Nowak, biografie, lista prietenilor lui Zosia Nowak 2016. Istoria relației. Lista de relații Zosia Nowak. Istoria întâlnirilor Zosia Nowak, 2021, 2020, lista relațiilor Zosia Nowak.
Jose Mourinho
Jose Mourinho
28 mai 2021 ... Știri despre José Mourinho, bârfe, fotografii ale lui José Mourinho, biografie, lista de prietene a lui José Mourinho 2016. Istoria relației. Lista de relații José Mourinho. Istoria întâlnirilor José Mourinho, 2021, 2020, lista relațiilor lui José Mourinho.
Bettina Lamprecht
Bettina Lamprecht
28 mai 2021 ... Știri despre Bettina Lamprecht, bârfe, fotografii ale lui Bettina Lamprecht, biografie, lista de prieteni a lui Bettina Lamprecht 2016. Istoria relației. Lista de relații Bettina Lamprecht. Istoria întâlnirilor Bettina Lamprecht, 2021, 2020, lista relațiilor Bettina Lamprecht.