Principal Întâlniri Debra Lawrance

Debra Lawrance

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Debra LawranceVârsta 64 de ani Zodiac Capricornul

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Debra Lawrance este probabil singură.








Relații

Nu avem înregistrări despre relațiile din trecut pentru Debra Lawrance.



Despre

Debra Lawrance este o actriță australiană de 64 de ani născută la 1 ianuarie 1957 în Melbourne, Victoria, Australia. Semnul ei zodiacal este Capricornul






Debra Lawrance face parte din următoarele liste: actori de televiziune australieni, nașteri din 1957 și actori din Melbourne.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Debra Lawrance! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Detalii

NumeDebra
Numele de familieLawrance
Vârstă64 de ani
Zi de nastere1 ianuarie 1957
Locul naşteriiMelbourne, Victoria, Australia
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - deschis
Semn zodiacalCapricornul
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateaustralian
Textul ocupațieiactriță de televiziune și film
OcupaţieActriţă
Ani activi1976 - prezent, 1976 – prezent

Debra Lawrance (născută în 1957) este o actriță australiană cunoscută cel mai bine pentru rolul ei de Pippa Ross pe Home and Away, pe care a jucat-o în perioada 1990-1998. A făcut o serie de apariții ca personaj, cea mai recentă fiind în 2009. Ea este, de asemenea, cunoscută pentru rolul său de Rose în Please Like Me, care i-a adus premiul Logie pentru cea mai bună actriță în rol secundar. În 2017, a fost câștigătoarea Hell's Kitchen Australia. În prezent apare în producția de scenă australiană a lui Harry Potter și copilul blestemat



Mai multe despre Debra Lawrance Mai puțin despre Debra Lawrance

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Peşte2021MaiEmisiune TV
Apelare2018Barbara HelmEmisiune TV
Jeremy’s Cybele Makeover2018CiocScurt-metraj
Poveste adevărată cu Hamish și Andy2017Mătușa BethEmisiune TV
Ia-l pe Krack! N2017Tikki CheesemanEmisiune TV
Și, deși muzica sa încheiat, am dansat pe tot parcursul nopții2017JoanneScurt-metraj
Mașina2016JoanScurt-metraj
Rosehaven2016SandraEmisiune TV
Te rog ca mine2013mămicăEmisiune TV
Doctorul Blake Misterele2013Marjorie GilmoreEmisiune TV
Un loc pentru a apela acasă2013Doris CollinsEmisiune TV
Wentworth2013Creditor ProctorEmisiune TV
E o întâlnire2013SursăEmisiune TV
Misterele uciderii domnișoarei Fisher2012Doamna MobbsEmisiune TV
Jack Irish: Bad Debits2012Secretarul lui JackFilm TV
Soți de casă2012Judecătorul KummerowEmisiune TV
The Jammed2007Ofițer de caz DIMIAFilm
Satisfacţie2007MargaretEmisiune TV
Jocurile1998SponsorEmisiune TV
Blue Heelers1994Deborah Williams, Grace Curtis, Reverenda Grace CurtisEmisiune TV
Un strigăt în întuneric1988Sally LoweFilm
Acasă și departe1988Pippa Fletcher, Pippa RossEmisiune TV
Doi frați alergând1988PatFilm
Seanachie1988JoannaScurt-metraj
Care este diferența1986Angela BurkeFilm TV
Vecini1985Liz ConwayEmisiune TV
The Fast Lane1985PatEmisiune TV
Orașul de argint1984HelenaFilm
Legea lui Carson1983JessieEmisiune TV
Rude apropiate1982CarolFilm
Fii și fiice1982Lisa Cook, Lisa Cook 1Emisiune TV
Fluteman1982Sally CooperFilm
Pot sări bălțilenouăsprezece optzeci și unuAsistenta medicală ConradEmisiune TV
O practică de țarănouăsprezece optzeci și unuAnna Harris, Kerry BurgessEmisiune TV
Bellamynouăsprezece optzeci și unuLisaEmisiune TV
Insula de vacanțănouăsprezece optzeci și unuMichelle CostelloEmisiune TV
Ultimul haiduc1980Maggie KellyEmisiune TV
Prizonier1979Daphne Graham, asistentă medicală, Sally DeanEmisiune TV
Skyways1979Sheila TurnerEmisiune TV
Ride on Stranger1979JennyEmisiune TV
Cop Shop1977Gail Evans, Gillian Benson, Julie LynchEmisiune TV
Glenview High1977JaneEmisiune TV
Sullivanii1976Prue WatermanEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

John Lloyd Cruz
John Lloyd Cruz
28 mai 2021 ... Știri John Lloyd Cruz, bârfe, fotografii ale lui John Lloyd Cruz, biografie, lista iubitelor lui John Lloyd Cruz 2016. Istoria relației. Lista de relații John Lloyd Cruz. Istoria întâlnirilor cu John Lloyd Cruz, 2021, 2020, lista relațiilor lui John Lloyd Cruz.
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024, Este nevoie de multă tandrețe pentru a trece prin anumite emoții. Nu vă grăbiţi. Lumea ta interioară necesită curățire și iubire, înainte
Nicholas James
Nicholas James
28 mai 2021 ... Știri despre Nicholas James, bârfe, fotografii despre Nicholas James, biografie, lista de prietene a lui Nicholas James 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicholas James. Istoria întâlnirilor Nicholas James, 2021, 2020, lista relațiilor Nicholas James.
Jenna Elfman
Jenna Elfman
28 mai 2021 ... Știri despre Jenna Elfman, bârfe, fotografii cu Jenna Elfman, biografie, lista prietenilor Jenna Elfman 2016. Istoria relației. Lista de relații Jenna Elfman. Istoria întâlnirilor Jenna Elfman, 2021, 2020, lista relațiilor Jenna Elfman.
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024, Ceva s-a terminat în sfârșit, a lăsat în urmă și ești gata să strălucești un nou capitol al vieții care
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Harry Potter este una dintre cele mai mari francize din istorie. Ne-a lăsat atât de multă magie, tradiție și ...
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
Disney lansează filme la fiecare șapte până la opt ani, aducând grafică mai clară și noi grafică promoțională pentru filmele Disney. S-au schimbat multe ...