Principal Relații Drew Seeley

Drew Seeley

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Drew Seeley CăsătoritVârstă 39 de ani Zodiac Taurul Relații 1 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Andrew Seeley și Amy PaffrathAmy Paffrath și Drew Seeley sunt căsătoriți de 8 ani de la 28 aprilie 2013. vizualizați relația

Relații

Drew Seeley nu a avut alte relații despre care să știm.








Despre

Drew Seeley este un cântăreț canadian în vârstă de 39 de ani. Născut Andrew Michael Edgar Seeley la 30 aprilie 1982 la Ottawa, Ontario, Canada, este renumit pentru vocea cântătoare a lui Troy Bolton în HSM. Semnul său zodiacal este Taurul.



Drew Seeley a participat la 4 meciuri de pe ecran, printre care Britt Irvin Tată boboc (2010), Selena Gomez în O alta poveste a Cenusaresei (2008), Ashley Tisdale în Suita Viața lui Zack și Cody (2005)și Chelsea Kane în Crăciunul Matchmaker (2019).






Drew Seeley face parte din următoarele liste: actori de film canadieni, actori de televiziune canadieni și cântăreți-compozitori canadieni.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Drew Seeley! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit112 ani, 9 luni--
Total112 ani, 9 luni--

Detalii

NumeDrew
Al doilea prenumeMichael Edgar
Numele de familieSeeley
Numele complet la naștereAndrew Michael Edgar Seeley
Nume alternativDrew, Andy, Drew Seeley, Andrew Michael Edgar Seeley
Vârstă39 de ani
Zi de nastere30 aprilie 1982
Locul naşteriiOttawa, Ontario, Canada
Înălţime5 '11' (180 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - deschis
Trăsătură distinctivăVocea lui (Drew a interpretat-o ​​pe Troy Bolton în concertul HSM și a cântat melodiile lui Troy în HSM1 în nr.2 și 3 Zac Efron cântă totul x)
Semn zodiacalTaurul
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitatecanadian
LiceuLiceul Lake Brantley (Orlando, FL)
Textul ocupațieiCântăreț, actor, producător
OcupaţieCântăreaţă
Revendică faimaVocea cântătoare a lui Troy Bolton în HSM
Gen muzical (text)Dance-pop, R&B
Gen muzicalPop
Ani activi1999 – prezent
Stil muzicalScenă și ecran, Pop / Rock, Urban, Teen Pop, R&B, R&B contemporan, Înregistrări distribuite, Muzicale
Music MoodSentimental, strălucitor, intim, pasionat, romantic, distractiv, neted, dulce, luxuriant, blând
Casa de discuriTweenPower Entertainment
Acte asociateBelinda
Agenție de talente (de exemplu, modelare)TalentWorks (LA)
Site-uri oficialewww.drewseeley.net/, www.imdb.com/name/nm1192060/, en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Seeley, http://www.drewseeley.com, www.lacasting.com/ResumeDisplay.asp?crypt= diagnosticimephhohdjjcljpdljfkijhjheomfeiiabaaenopemejddglhcdngmaneinllkg, www.facebook.com/officialdrewseeley, www.instagram.com/drewseeley, www.linkedin.com/drewseeley, www.twitter.com/drewseeley, www.youtube.com/drewtubevide
SoraKatie Seeley (18 mai 1984)

Andrew Michael Edgar Seeley (n. 30 aprilie 1982), cunoscut și sub numele de Drew Seeley, este un actor, cântăreț și dansator canadian-american. A înregistrat multe melodii pentru Walt Disney Company. A dansat în copilărie în Ontario până la vârsta preadolescenței și apoi s-a mutat în Florida.



Mai multe despre Drew Seeley Mai puțin despre Drew Seeley

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Amy PaffrathCăsătoritAugust 2008prezent12 ani
Amy Paffrath #1

Amy Paffrath

2008

Amy Paffrath și Drew Seeley au fost marrie ...[vezi cuplul] #1

Amy Paffrath

2008

Amy Paffrath și Drew Seeley sunt căsătoriți de 8 ani. S-au întâlnit timp de 3 ani după ce s-au reunit în august 2008. După 1 an de logodnă s-au căsătorit pe 28 aprilie 2013.

Relație de 12 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 68% Copii 1 copil vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Drew Seeley39 TaurulCântăreaţă
canadian
Amy Paffrath37 CancerActriţă
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Om FlorenceFemeie20 iulie, 201922 de luni Amy Paffrath

Galerie foto

Andrew Seeley și Amy Paffrath Drew Seeley și Chelsea Kane Andrew Seeley și Amy Paffrath Drew Seeley Drew Seeley Drew Seeley Drew Seeley Drew Seeley Drew Seeley Drew Seeley Drew Seeley Drew Seeley

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Perturbat2020ShermanFilm
Scrie înainte de Crăciun2019JaxFilm TV
Obsesia unui prieten2018LloydFilm TV
El îți cunoaște fiecare mișcare2018Stuart Weinbach, alias „Jack Newsom”Film TV
Un Crăciun pentru cărți2018Ted DomroseFilm TV
Reface2016Sean KingFilm
Shooter2016Toby SloaneEmisiune TV
Ziua Galbenă2015.Omul cel bunFilm
Uniune legată2015.Dispozitiv de fotografiere confederațiFilm
Chalk It Up2015.ToddFilm
A lui a ei2014JasonEmisiune TV
LA Bound: 7 lucruri pe care nimeni nu le spune despre mutarea în LA2014Parking Guy 1Scurt-metraj
A doua oara2014SeanScurt-metraj
Max și Wrigley2014MaxFilm
Cafenea2014Brandon SherwoodEmisiune TV
Lovestruck: Musicalul2013Ryan mai tânărFilm TV
Non-stop2013RonnieFilm TV
Seria de comedie BK2013Emisiune TV
Motivații Minute2013Emisiune TV
Timbru perfect2012Vocea masculină # 5Film
TalhotBlond2012TommyFilm TV
Interogații2012Jason VanceEmisiune TV
Doamna2012PartierScurt-metraj
Flip Side2012Emisiune TV
Fistic - Băiețelul care nu păstrează2011Liam the Human (voce cântătoare)Film
Glory Daze2010Jason WilsonEmisiune TV
Am pupat un vampir2010Trey Sylvanie (în rolul lui Andrew Seeley)Film
Tată boboc2010John PattonFilm TV
Comanda rapidă2009DerekFilm
Am pupat un vampir2009Trey SylvaniaEmisiune TV
Claire2007Bobby MillsFilm TV
Christopher Brennan salvează lumea2006Tom Hartwell (în rolul lui Andrew Seeley)Scurt-metraj
Liceu de muzica2006Troy Bolton (voce cântătoare, necreditat)Film TV
Ghidul Unicornului Modern pentru Iubire și Magie2006Matt (ca Andrew Seeley, neconfirmat)Scurt-metraj
Ghid complet pentru băieți2005Stearns (ca Andrew Seeley)Film
Campus confidențial2005Logan (ca Andrew Seeley)Film TV
Lăcuste2005Willy (ca Andrew Seeley)Film TV
Pui robot2005Chad DanforthEmisiune TV
Aproape2005Boyd MartinEmisiune TV
Suita Viața lui Zack și Cody2005JeffreyEmisiune TV
Blocat în suburbii2004Grefier la recepție (ca Andrew Seeley)Film TV
Dealul cu un copac2003Johnny 'Vegas' NorrisEmisiune TV
Dawson's Creek1998MasculinEmisiune TV
Lumină călăuzitoare1952AndrewEmisiune TV
Înapoi la 1Jack FlynnFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Andrew Seeley și Brittney IrvinBritt Irvin
    • Tată boboc
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • Andrew Seeley și Selena GomezSelena Gomez
    • O alta poveste a Cenusaresei
      2008
    [vizualizare potrivire]
  • Ashley Tisdale și Andrew SeeleyAshley Tisdale
    • Suita Viața lui Zack și Cody
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • Drew Seeley și Chelsea KaneChelsea Kane
    • Crăciunul Matchmaker
      2019
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Lista celor mai bune albume Hawkwind, inclusiv imagini de artă de album, când sunt disponibile. Această discografie Hawkwind este evaluată de la cel mai bine la cel mai rău, deci cel mai bun ...
Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
28 mai 2021 ... Știri despre Gugu Mbatha-Raw, bârfe, fotografii despre Gugu Mbatha-Raw, biografie, lista prietenilor lui Gugu Mbatha-Raw 2016. Istoria relației. Lista de relații Gugu Mbatha-Raw. Istoria întâlnirilor Gugu Mbatha-Raw, 2021, 2020, lista relațiilor Gugu Mbatha-Raw.
Geri Halliwell și Christian Horner
Geri Halliwell și Christian Horner
28 mai 2021 ... Geri Halliwell și Christian Horner fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Laura Torrisi
Laura Torrisi
28 mai 2021 ... Știri Laura Torrisi, bârfe, fotografii Laura Torrisi, biografie, lista iubitului Laura Torrisi 2016. Istoria relației. Lista de relații Laura Torrisi. Istoria întâlnirilor Laura Torrisi, 2021, 2020, lista relațiilor Laura Torrisi.
Alexandra Savelieva
Alexandra Savelieva
28 mai 2021 ... Știri Alexandra Savelieva, bârfe, fotografii Alexandra Savelieva, biografie, lista iubitilor Alexandra Savelieva 2016. Istoria relației. Lista de relații Alexandra Savelieva. Istoria întâlnirilor Alexandra Savelieva, 2021, 2020, lista relațiilor Alexandra Savelieva.
Oksana Rykova și David Charvet
Oksana Rykova și David Charvet
28 mai 2021 ... Oksana Rykova și David Charvet fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024, Moțiunea de abolire a sclaviei în SUA în 1784 a căzut scurt cu doar un vot. Ești conștient că soluția