Principal Întâlniri Ellie Haddington

Ellie Haddington

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Ellie HaddingtonRang 4733 156Vârsta 66 de ani Zodiac Vărsător

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Ellie Haddington este probabil singură.








Relații

Nu avem înregistrări despre relațiile din trecut pentru Ellie Haddington.



Despre

Ellie Haddington este o actriță britanică de 66 de ani născută pe 17 februarie 1955 în Aberdeen, Scoția. Semnul ei zodiacal este Vărsătorul






Ellie Haddington este membru al următoarelor liste: membrii Royal Shakespeare Company, actori de scenă britanici și nașteri din 1955.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Ellie Haddington! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Detalii

NumeEllie
Numele de familieHaddington
Vârstă66 de ani
Zi de nastere17 februarie 1955
Locul naşteriiAberdeen, Scoția
Semn zodiacalVărsător
Naţionalitatebritanic
Textul ocupațieiactriţă
OcupaţieActriţă
Ani activi1975 – prezent

Ellie Haddington (n. 17 februarie 1955 în Aberdeen) este o actriță scoțiană.



Mai multe despre Ellie Haddington Mai puțin despre Ellie Haddington

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Depozit de vechituri2020BeatriceFilm
Enola Holmes2020Domnișoara GregoryFilm
Ani si ani2019Dr. MossEmisiune TV
Vinovăţie2019Sheila GemmellEmisiune TV
Mairi2019FionaScurt-metraj
Cele mai bune2016Proprietarul lui CatrinFilm
Animale fantastice și unde să le găsești2016Doamna EspositoFilm
Arta în Rai2016Doamna BardellScurt-metraj
Patrie2016MarionEmisiune TV
Minciuni obișnuite2015.GinaEmisiune TV
Dickensian2015.Fanny BiggetywitchEmisiune TV
Muschetarii2014JosetteEmisiune TV
Operațiunea Mincemeat2013NellieFilm
Spioni din Varșovia2013Doamna DupinEmisiune TV
Atlantida2013EnyoEmisiune TV
Misterul lui Edwin Drood2012Prințesa PufferEmisiune TV
Ripper Street2012Agatha ChudleighEmisiune TV
Efort2012Millie BagshotEmisiune TV
Scott și Bailey2011Evie PritchardEmisiune TV
Cafeneaua2011Carol PorterEmisiune TV
Mo2010BlugiFilm TV
Luther2010DCS Linda CarrowayEmisiune TV
Micile biscuiți2010NellieEmisiune TV
Creare2009Nanny BrodieFilm
Gracie!2009Jenny StansfieldFilm TV
Moartea unui act dublu2009VulpeScurt-metraj
Domnișoara St Andrews2009JennyFilm
Scânteie2007limba francezaFilm
Un secretar foarte social2005PatFilm TV
Medic care2005Profesorul DochertyEmisiune TV
Viața începe2004KathleenEmisiune TV
Marea sufletelor2004Ellen McKayEmisiune TV
Dr. Jekyll și domnul Hyde2003Florrie BradleyFilm TV
Sons & Lovers2003Doamna LeiversFilm TV
Trucuri noi2003Jean BennettEmisiune TV
Tăind-o2002Ce fericireEmisiune TV
Războiul lui Foyle2002Hilda PierceEmisiune TV
Sârmă în sânge2002Brenda DouglasEmisiune TV
Inima fără de lege2001JudyFilm
Creaturi frumoase2000MaureenFilm
Uluitoare2000DCI MatthewsFilm
Misterul Wyvern2000Doamna TarnleyFilm TV
Medici2000Bridget Manners, Mary DrakeEmisiune TV
Omorându-l pe Joe1999Scurt-metraj
Întotdeauna și Toată lumea1999CarlaEmisiune TV
Fete rele1999Joy MastertonEmisiune TV
Holby City1999Jeannette Ryan, Nina YorkeEmisiune TV
Suport pentru viață1999Fiona DrummondEmisiune TV
Sange rau1999Ann BiltonFilm TV
Având grijă de Jo Jo1998May McCannEmisiune TV
Midsomer Murders1997Ginny Welton, Joan FarleyEmisiune TV
Aripa și o rugăciune1997Diana RandallEmisiune TV
Kavanagh QCo mie noua sute nouazeci si cinciDianeEmisiune TV
În circumstanțe suspecte1994Evelyn GoslettEmisiune TV
Wycliffe1994Katherine GeachEmisiune TV
Cracker1993Doamna BarnesEmisiune TV
Bătăile inimii1992Joan BraithwaiteEmisiune TV
Accident1986Carole Marshall, Lotty McKenzieEmisiune TV
Scenariu1986WPCEmisiune TV
Cauze nenaturale1986Femeie intervievatăEmisiune TV
Ecranul doi1985HelenEmisiune TV
Factura1984Janet Beadle, Lesley BaylissEmisiune TV
Taggart1983Isabelle HigsonEmisiune TV
Muck and Brass1982ReporterEmisiune TV
Strada Încoronării1960Josie ClarkeEmisiune TV
Se ridicăFilm
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Milana Vayntrub și John Mayer
Milana Vayntrub și John Mayer
28 mai 2021 ... Milana Vayntrub și John Mayer fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Rebecca Ferdinando
Rebecca Ferdinando
28 mai 2021 ... Știri Rebecca Ferdinando, bârfe, fotografii Rebecca Ferdinando, biografie, lista prietenilor Rebecca Ferdinando 2016. Istoria relației. Lista de relații Rebecca Ferdinando. Istoria întâlnirilor Rebecca Ferdinando, 2021, 2020, lista relațiilor Rebecca Ferdinando.
Troy Garity și Simone Bent
Troy Garity și Simone Bent
28 mai 2021 ... Troy Garity și Simone Bent fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Pablo Chemor
Pablo Chemor
28 mai 2021 ... Știri Pablo Chemor, bârfe, fotografii Pablo Chemor, biografie, lista partenerilor Pablo Chemor 2016. Istoria relației. Lista de relații Pablo Chemor. Istoria întâlnirilor Pablo Chemor, 2021, 2020, lista relațiilor Pablo Chemor.
Fotografii fierbinți ale lui Josh Hartnett
Fotografii fierbinți ale lui Josh Hartnett
Cele mai bune fotografii sexy ale lui Josh Hartnett, actorul cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din Pearl Harbor și Forty Days and Forty Nights. Actorul american fierbinte și-a luat ...
Cele mai bune grupuri / artiști C-Pop
Cele mai bune grupuri / artiști C-Pop
Lista artiștilor C-Pop cu fotografii apreciate de la vot la cel mai bun și mai rău. C-pop sau muzica pop chineză este unul dintre cele mai populare genuri de muzică din China de astăzi. Această listă ...
Sandrine Gruda
Sandrine Gruda
28 mai 2021 ... Știri Sandrine Gruda, bârfe, fotografii Sandrine Gruda, biografie, lista prietenilor lui Sandrine Gruda 2016. Istoria relației. Lista de relații Sandrine Gruda. Istoria întâlnirilor Sandrine Gruda, 2021, 2020, lista relațiilor Sandrine Gruda.