Principal Relații Emilia Clarke

Emilia Clarke

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Emilia Clarke SingurLocul 88 17Vârsta 34 de ani Zodiac Scorpionul Relații 5 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Emilia Clarke este singură în prezent.








Relații

Emilia Clarke a avut relații cu Charlie McDowell(2018 - 2019), Cory Michael Smith(2014), James Franco(2013)și Seth MacFarlane(2012 - 2013).



Se spune că Emilia Clarke s-ar fi legat de Jared Leto(2014).






Despre

Emilia Clarke este o actriță britanică în vârstă de 34 de ani. Născută Emilia Isobel Euphemia Rose Clarke la 23 octombrie 1986 la Londra, Anglia, Marea Britanie și educată la Rye St Antony School, Oxford, Anglia, este renumită pentru Daenerys Targaryen în Game of Thrones. într-o carieră care se întinde pe 2009 până în prezent. Semnul ei zodiacal este Scorpionul.



Emilia Clarke a participat la 12 meciuri de pe ecran, inclusiv Elliott Tittensor Insula Spike (2012), Alden Ehrenreich în Solo: A Star Wars Story (2018), Hadley Fraser în Manual de crimă (2020), Henry Golding în Craciunul trecut (2019)și Jack Huston în Deasupra suspiciunii (2019).

Emilia Clarke face parte din următoarele liste: actori de film englezi, actori de televiziune englezi și People from London.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Emilia Clarke! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri48 luni, 3 zile4 luni, 17 zile2 luni, 1 zi
Zvonit1---
Total58 luni, 3 zile3 luni, 19 zile2 luni, 1 zi

Detalii

NumeEmilia
Al doilea prenumeIsobel Euphemia Rose
Numele de familieClarke
Nume de fatăClarke
Numele complet la naștereEmilia Isobel Euphemia Rose Clarke
Nume alternativMilly, Em, Khaleesi, Emilia Isabelle Euphemia Rose Clarke, Emilia Clarke, Emilia Isobel Euphemia Rose Clarke
Vârstă34 de ani
Zi de nastere23 octombrie 1986
Locul naşteriiLondra, Anglia, Marea Britanie
Înălţime5 '2' (157 cm)
Greutate115 kg (52 kg)
ConstruiVoluptuos
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăBuze pline, ochi verzi, sprâncene groase
Semn zodiacalScorpionul
SexualitateDrept
ReligieAnglican / Episcopalian
Etniealb
Naţionalitatebritanic
LiceuȘcoala St. Edward, Oxford, Anglia (2000-2005), Școala Rye St Antony, Oxford, Anglia
UniversitateDrama Center Londra, Anglia (-2009)
Textul ocupațieiActriță, artist vocal
OcupaţieActriţă
Revendică faimaDaenerys Targaryen în Game of Thrones.
Ani activi2007 – prezent, 2009 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Emptage Hallett Talent Agency - Londra, Agenția pentru artiști creativi
Aprobarea mărciiCampania de bijuterii Rose De Sales Dior (2016)
Bust (inci)3. 4
Dimensiunea CupeiB
Talie (inch)26
Șolduri (inci)3. 4
Dimensiunea hainelor6
Mărimea pantofului7 (SUA), 38,5 (UE), 5,5 (Marea Britanie), 240 (J)
Site-uri oficialeinstagram.com/emilia_clarke/, twitter.com/emiliaclarke, www.rottentomatoes.com/celebrity/emilia_clarke, www.allmovie.com/artist/emilia-clarke-p685895, www.facebook.com/emiliaclarke?rf=183033235060475, www .instagram.com / emilia_clarke /
PrietenRose Leslie, Kit Harrington
Persoane asociateLena Headey
Animale de companieRoxy (câine), Ted (câine)
Oameni favoritiColin O'Donoghue
Emisiuni TV preferateFete, Breaking Bad, Game of Thrones
Locuri favoriteAnglia

Emilia Isobel Euphemia Rose Clarke (n. 23 octombrie 1986) este o actriță engleză. A studiat la Drama Center din Londra, apărând în mai multe producții scenice. Debutul ei de televiziune a fost o apariție într-un episod al telenovelei medicale BBC One Doctors din 2009. În anul următor, a fost numită una dintre „Stelele Regatului de Mâine din Marea Britanie” de revista Screen International pentru rolul ei în filmul Syfy Triassic Atac (2010). Clarke a jucat rolul său important ca Daenerys Targaryen în serialul de televiziune epic HBO Game of Thrones (2011–2019). Rolul i-a adus recunoașterea internațională și mai multe premii, inclusiv patru nominalizări la Premiul Emmy pentru Primetime.

Mai multe despre Emilia Clarke Mai puțin despre Emilia Clarke

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
5Charlie McDowellRelaţieOctombrie 2018Februarie 20194 luni
4Cory Michael SmithRelaţie R Februarie 2014Mai 20142 luni
3Jared LetoÎntâlni R Ianuarie 2014Ianuarie 2014-
DouăJames FrancoRelaţie R Iunie 2013Octombrie 20134 luni
1Seth MacFarlaneRelaţieIul 2012Februarie 20138 luni
Charlie McDowell #5

Charlie McDowell

2018 - 2019

Emilia Clarke și Charlie McDowell s-au separat ...[vezi cuplul] Cory Michael Smith #4Zvon

Cory Michael Smith

2014

Cory Michael Smith și Emilia Clarke erau rom ...[vezi cuplul] Jared Leto #3Zvon

Jared Leto

2014

Emilia Clarke și Jared Leto sunt separate ...[vezi cuplul] James Franco #DouăZvon

James Franco

2013

Se zvonea că Emilia Clarke și James Franco ...[vezi cuplul] Seth MacFarlane #1

Seth MacFarlane

2012 - 2013

Emilia Clarke și Seth MacFarlane s-au separat de ...[vezi cuplul] #5

Charlie McDowell

2018 - 2019

Emilia Clarke și Charlie McDowell au dat din octombrie 2018 până în februarie 2019.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă84%'> Compatibilitate 84% vizualizați relația #4

Cory Michael Smith

2014 (zvon)

Se spune că Cory Michael Smith s-ar fi legat de Emilia Clarke în martie 2014.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 48% vizualizați relația #3

Jared Leto

2014 (zvon)

Se spune că Emilia Clarke s-ar fi legat de Jared Leto în ianuarie 2014.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă13%'> Compatibilitate 67% vizualizați relația #Două

James Franco

2013 (zvon)

Se spune că Emilia Clarke s-ar fi legat de James Franco în iunie 2013.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 71% vizualizați relația #1

Seth MacFarlane

2012 - 2013

Emilia Clarke și Seth MacFarlane au dat din iulie 2012 până în martie 2013.

Relație 8 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 35% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Emilia Clarke3. 4 ScorpionulActriţă
britanic
Charlie McDowell37 CancerRegizor
american
Cory Michael Smith3. 4 ScorpionulActor
american
Jared Leto49 CapricornulMuzician
american
James Franco43 BerbecActor
american
Seth MacFarlane47 ScorpionulActor
american

Galerie foto

Emilia Clarke - Cumpărături candide în Londra însorită Emilia Clarke - Cumpărături candide în Londra însorită Emilia Clarke - Cumpărături candide în Londra însorită Emilia Clarke - Cumpărături candide în Londra însorită Emilia Clarke - Cumpărături candide în Londra însorită Emilia Clarke - Cumpărături candide în Londra însorită Emilia Clarke - Cumpărături candide în Londra însorită Emilia Clarke - Cumpărături candide în Londra însorită Emilia Clarke - Cumpărături candide în Londra însorită Emilia Clarke - Cumpărături candide în Londra însorită Emilia Clarke - Cumpărături candide în Londra însorită Emilia Clarke - Cumpărături candide în Londra însorită

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Manual de crimă2020Malu (segmentul „Shackled”)Film
Deasupra suspiciunii2019Susan SmithFilm
Craciunul trecut2019KateFilm
Solo: A Star Wars Story2018Qi'raFilm
Piese Lady Leading2018Emilia ClarkeEmisiune TV
Vocea din piatră2017VerenaFilm
Alesul2017TrecătorScurt-metraj
Eu înainte de tine2016Lou ClarkFilm
Animale.2016GunoasaEmisiune TV
Terminator Genisys2015Sarah ConnorFilm
Thunderbirds Are Go2015DoyleEmisiune TV
Dom Hemingway2013EvelynFilm
Insula Spike2012SallyFilm
Îngrădit2012TimidScurt-metraj
Game of Thrones2011Daenerys TargaryenEmisiune TV
Atac triasic2010SavannahFilm TV
Aruncă câinele2009JulieScurt-metraj
Pui robot2005BridgetEmisiune TV
Medici2000Saskia MayerEmisiune TV
Futurama1999MarianneEmisiune TV
Uimitorul MauriceRautate (voce)Film
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Elliott Tittensor și Emilia ClarkeElliott tit tensor
    • Insula Spike
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Emilia Clarke și Alden EhrenreichAlden Ehrenreich
    • Solo: A Star Wars Story
      2018
    [vizualizare potrivire]
  • Emilia Clarke și Hadley FraserHadley Fraser
    • Manual de crimă
      2020
    [vizualizare potrivire]
  • Emilia Clarke și Henry GoldingHenry Golding
    • Craciunul trecut
      2019
    [vizualizare potrivire]
  • Emilia Clarke și Jack HustonJack Huston
    • Deasupra suspiciunii
      2019
    [vizualizare potrivire]
  • Emilia Clarke și Jai CourtneyJai Courtney
    • Terminator Genisys
      2015
    [vizualizare potrivire]
  • Emilia Clarke și Jazz LintottJazz Lintott
    • Atac triasic
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • Emilia Clarke și Marton CsokasMarton Csokas
    • Vocea din piatră
      2017
    [vizualizare potrivire]
  • Emilia Clarke și Michiel HuismanMichiel Huisman
    • Game of Thrones
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Emilia Clarke și Sam ClaflinSam Claflin
    • Eu înainte de tine
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Jason Momoa și Emilia ClarkeJason Momoa
    • Game of Thrones
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Kit Harington și Emilia ClarkeKit Harington
    • Game of Thrones
      2011
    [vizualizare potrivire]
Mai multe meciuri pe ecran Emilia Clarke Mai puține potriviri pe ecran cu Emilia Clarke





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal