Principal Relații Emily Bett Rickards

Emily Bett Rickards

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Emily Bett Rickards SingurRang 2041 -415Vârsta 29 de ani Zodiac Leu Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Emily Bett Rickards este în prezent single.








Relații

Emily Bett Rickards a avut o relație cu Colton Haynes(2013).



dax shepard și breigh morrison

Despre

Emily Bett Rickards este o actriță canadiană de 29 de ani. Născută la 24 iulie 1991 în Vancouver, Columbia Britanică, Canada, este renumită pentru Felicity Smoak / Overwatch în Arrow, The Flash, Vixen, Legends of Tomorrow și Supergirl într-o carieră care se întinde pe 2012 - prezent și 2009-prezent. Semnul ei zodiacal este Leul.






Emily Bett Rickards a fost într-un meci de pe ecran cu Stephen Amell în Săgeată (2012).



Emily Bett Rickards face parte din următoarele liste: nașteri din 1991, actori de televiziune canadieni și actrițe de film canadiene.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Emily Bett Rickards! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri17 ani, 5 luni--
Total17 ani, 5 luni--

Detalii

NumeEmily
Al doilea prenumepat
Numele de familieRickards
Numele complet la naștereEmily Bett Rickards
Vârstă29 de ani
Zi de nastere24 iulie 1991
Locul naşteriiVancouver, Columbia Britanică, Canada
Înălţime5 '5' (165 cm)
Greutate120 kg (54 kg)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Semn zodiacalLeu
SexualitateDISPUTAT
Etniealb
Naţionalitatecanadian
UniversitateVancouver Film School
Textul ocupațieiActriţă
OcupaţieActriţă
Revendică faimaFelicity Smoak / Overwatch în Arrow, The Flash, Vixen, Legends of Tomorrow și Supergirl
Ani activi2012 – prezent, 2012 – prezent, 2009 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Managementul artistului Muse
Bust (inci)33
Dimensiunea cupeiB
Talie (inch)25
Șolduri (inci)3. 4
Dimensiunea hainelor4
Mărimea pantofului7 sau 7,5
Site-uri oficialewww.facebook.com/EmilyBettRickards, twitter.com/EmilyBett, emilyrickards.wordpress.com, instagram.com/emilybett, emilybettrickardsfan.com/
PrietenFanta Sesay (cel mai bun prieten)
Oameni favoritiBruno Mars, Mayer Hawthorne

Emily Bett Rickards (născută la 24 iulie 1991) este o actriță canadiană. Este cunoscută pentru rolul său de Felicity Smoak din serialul The CW Arrow, primul ei credit de televiziune. De asemenea, a repetat rolul din serialele Arrowverse The Flash, Legends of Tomorrow și Supergirl și a exprimat personajul din seria web animată Vixen.

cine se întâlnește cu uriah shelton
Mai multe despre Emily Bett Rickards Mai puțin despre Emily Bett Rickards

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Colton HaynesRelaţie R Decembrie 2013Decembrie 2013-
Colton Haynes #1Zvon

Colton Haynes

2013

Emily Bett Rickards și Colton Haynes au fost ru ...[vezi cuplul] #1

Colton Haynes

2013 (Zvon)

Se spune că Emily Bett Rickards s-ar fi legat de Colton Haynes în decembrie 2013.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate cincizeci% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Emily Bett Rickards29 LeuActriţă
canadian
Colton Haynes32 CancerActor
american

Galerie foto

Emily Bett Rickards - 2020 C2E2 Ziua 2 „A Farewell to Arrow” în Chicago Emily Bett Rickards - 2020 C2E2 Ziua 2 „A Farewell to Arrow” în Chicago Emily Bett Rickards - 2020 C2E2 Ziua 2 „A Farewell to Arrow” în Chicago Emily Bett Rickards - 2020 C2E2 Ziua 2 „A Farewell to Arrow” în Chicago Emily Bett Rickards - 2020 C2E2 Ziua 2 „A Farewell to Arrow” în Chicago Emily Bett Rickards - 2020 C2E2 Ziua 2 „A Farewell to Arrow” în Chicago Emily Bett Rickards - 2020 C2E2 Ziua 2 „A Farewell to Arrow” în Chicago Emily Bett Rickards - 2020 C2E2 Ziua 2 „A Farewell to Arrow” în Chicago Emily Bett Rickards - 2020 C2E2 Ziua 2 „A Farewell to Arrow” în Chicago Emily Bett Rickards - 2020 C2E2 Ziua 2 „A Farewell to Arrow” în Chicago Emily Bett Rickards - 2020 C2E2 Ziua 2 „A Farewell to Arrow” în Chicago Emily Bett Rickards - 2020 C2E2 Ziua 2 „A Farewell to Arrow” în Chicago

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Poveste amuzanta2018KimFilm
Axă2017Caitlin (voce)Film
Legendele de mâine ale lui DC2016Felicity SmoakEmisiune TV
Dormita2016StevensFilm
Sidekick2016Emma, ​​PrințesaScurt-metraj
Brooklyn2015.PattyFilm
Super-fata2015.Felicity SmoakEmisiune TV
Vulpe2015.Felicity SmoakEmisiune TV
Uși normale2015.MegScurt-metraj
Vara lui Dakota2014Kristen se ridicăFilm
Blițul2014Felicity SmoakEmisiune TV
Paranormal Solutions Inc.2014Genevieve KremeEmisiune TV
Romeo Killer: Povestea lui Chris Porco2013Lauren PhillpsFilm TV
Săgeată: Blood Rush2013Felicity SmoakEmisiune TV
Comedie Bang! Bang!2012Becky SimmonsEmisiune TV
Săgeată2012Felicity Smoak, OverwatchEmisiune TV
Actele aleatoare ale romantismului2012Tânăra soțieFilm
Sunca si oua2012ziScurt-metraj
Soldații Apocalipsei2011PatruzeciEmisiune TV
Trebuie sa vorbimChihlimbarFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Stephen Amell și Emily Bett RickardsStephen Amell
    • Săgeată
      2012
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal