Principal Relații Eric André

Eric André

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Eric AndréRang 2354 -711Vârsta 38 de ani Zodiac Berbec Relații 3 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Eric André este probabil singur.








Relații

Eric André a avut relații cu Rosario Dawson(2016 - 2017)și Tatyana Ali(2012 - 2013).



Eric André a avut o întâlnire cu Amber Rose(2015).






cu cine se întâlnește owen wilson

Despre

Eric André este un scriitor american de 38 de ani. Născut pe 4 aprilie 1983 în Boca Raton, Florida, S.U.A., este renumit pentru The Eric André Show într-o carieră care se întinde pe 2003 și până în prezent. Semnul său zodiacal este Berbecul.



Eric André a participat la un meci pe ecran cu Kat Dennings 2 fete leftere (2011).

Eric André face parte din următoarele liste: actori de televiziune americani, evrei americani și producători de televiziune americani.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Eric André! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
ÎntâlniriDouă1 an, 2 luni1 an10 luni, 6 zile
Întâlni11 lună, 1 zi--
Total31 an, 2 luni8 luni, 14 zile1 lună, 1 zi

Detalii

NumeEric
Numele de familieAndré
Vârstă38 de ani
Zi de nastere4 aprilie 1983
Locul naşteriiBoca Raton, Florida, S.U.A.
Înălţime6 '0' (183 cm)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalBerbec
SexualitateDrept
ReligieAteu
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
OcupaţieScriitor
Revendică faimaSpectacolul Eric André
Gen muzical (text)Comedie suprarealistă, Umor de șoc, Comedie improvizațională, Anti-umor, Comedie cringe, Comedie neagră
Ani activi2009 – prezent, 2003 – prezent
Site-uri oficialehttp://www.ericandre.com, http://www.ericandre.com/

Eric Andre (născut la 4 aprilie 1983) este un comediant, actor, gazdă de televiziune, scriitor și producător american. Este cel mai bine cunoscut ca creator, gazdă și co-scriitor al serialului de comedie Adult Swim The Eric Andre Show (2012 – prezent). De asemenea, el l-a jucat pe Mike în seria FXX Man Seeking Woman (2015-2017) și a exprimat-o pe Azizi în remake-ul live-action al regelui leu (2019). Cântă muzică sub numele de Blarf. În 2020, Netflix a lansat prima comedie de stand-up a lui Andre, Legalize Everything.

Mai multe despre Eric André Mai puțin despre Eric André

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
3Rosario DawsonRelaţieSeptembrie 2016Noiembrie 20171 an
DouăAmber RoseÎntâlniOctombrie 2015Noiembrie 20151 lună
1Tatyana AliRelaţieFebruarie 2012Ianuarie 201310 luni
Rosario Dawson #3

Rosario Dawson

2016 - 2017

Eric André și Rosario Dawson s-au despărțit în Oc ...[vezi cuplul] Amber Rose #Două

Amber Rose

2015.

Eric André și Amber Rose s-au despărțit în 20 noiembrie ...[vezi cuplul] Tatyana Ali #1

Tatyana Ali

2012 - 2013

Eric André și Tatyana Ali s-au despărțit în 2 ianuarie ...[vezi cuplul] #3

Rosario Dawson

2016 - 2017

Eric André și Rosario Dawson au datat din septembrie 2016 până în noiembrie 2017.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă33%'> Compatibilitate 57% vizualizați relația #Două

Amber Rose

2015.

Eric André și Amber Rose au avut o întâlnire în octombrie 2015.

Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc40%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 73% vizualizați relația #1

Tatyana Ali

2012 - 2013

Eric André și Tatyana Ali au datat din martie 2012 până în ianuarie 2013.

Relație 10 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 72% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Eric André38 BerbecScriitor
american
Rosario Dawson42 TaurulActriţă
american
Amber Rose37 BalanțăPersonalitate
american
Tatyana Ali42 VărsătorActriţă
american

Galerie foto

Bad Trip (2020) Bad Trip (2020) Bad Trip (2020) Bad Trip (2020) Bad Trip (2020) Bad Trip (2020) Bad Trip (2020) Bad Trip (2020) Bad Trip (2020) Bad Trip (2020) Bad Trip (2020) Bad Trip (2020)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Mitchells vs Mașinile2021Mark Bowman (voce)Film
Excursie urâtă2020ChrisFilm
Mr. Bungle: Noaptea în care au venit acasă2020Fan emoționalFilm
Regele Leu2019Azizi (voce)Film
Partidul politic al lui KRFT PUNK!2019Prince Too (2019)Emisiune TV
Dezamăgirea2018Luci, Pendegrast, PendergrastEmisiune TV
Noapte grea2017Jake (ca Eric Andre)Film
Specialul mare și sexy al lui Valentine Bolton al lui Michael Bolton2017Baby Archer (ca Eric Andre)Emisiune TV
Turma de tipi2016MookFilm
Popstar: Nu te opri niciodată2016Reporter CMZ dreadlocked (ca Eric Andre)Film
Animale.2016AlexEmisiune TV
a poza2016ShermanEmisiune TV
Bărbat care caută femeie2015.MikeEmisiune TV
Povestea porcului2014ComedianEmisiune TV
Stagiatura2013SidFilm
Mersul lui Lucie2013Chelner de cafeaFilm TV
Lucas Bros Moving Co.2013Roșu, Satana, Wes BorlandEmisiune TV
Panouri de convenție2013Emisiune TV
Ar fi trebuit să fiu Romeo2012Buzz (ca Eric Andre)Film
Nu aveți încredere în B ---- în apartamentul 232012Mark ReynoldsEmisiune TV
Spectacolul Eric Andre2012Emisiune TV
Inland Empire2012Sau FroFilm TV
Promoții2012Emisiune TV
În flux cu Affion Crockett2011Emisiune TV
Nivel sus2011Max RossFilm TV
2 fete leftere2011DekeEmisiune TV
Fierbinte în Cleveland2010JeffEmisiune TV
FCU: Unitatea de verificare a faptelor2010MirajEmisiune TV
Laugh Track Mash-up-uri2010GeorgeEmisiune TV
Un suflet nordic2010Pasager (ca Eric Andre)Scurt-metraj
Gang-uri stereotipe din anii '802010Dans (ca Eric Andre)Scurt-metraj
Moartea singuratică a Gigglerului2010The Giggler (ca Eric Andre)Scurt-metraj
Invenția minciunii2009Man # 4 (ca Eric Andre)Film
Zeke și Luther2009furieEmisiune TV
Kyomedy cu Melinda Hill2009Scurt-metraj
Teoria Big Bang2007JoeyEmisiune TV
Secțiunea de cercetare2006Patron bar QGEmisiune TV
Tată american!2005DrifterulEmisiune TV
Pui robot2005Judecătorul Thomas Danforth, Rev. Shaw Moore, Rich Uncle PennybagsEmisiune TV
Reduce-ți entuziasmul2000Set P.A.Emisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Kat Dennings și Eric AndréKat Dennings
    • 2 fete leftere
      2011
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Corinne Kingsbury și John Francis Daley
Corinne Kingsbury și John Francis Daley
28 mai 2021 ... fotografii, știri și bârfe ale lui Corinne Kingsbury și John Francis Daley. Aflați mai multe despre ...
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
28 mai 2021 ... Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Eva Sundquist
Eva Sundquist
28 mai 2021 ... Știri Eva Sundquist, bârfe, fotografii cu Eva Sundquist, biografie, lista prietenilor Eva Sundquist 2016. Istoria relației. Lista de relații Eva Sundquist. Istoria întâlnirilor Eva Sundquist, 2021, 2020, lista relațiilor Eva Sundquist.
Tamara rotolo
Tamara rotolo
28 mai 2021 ... Știri Tamara Rotolo, bârfe, fotografii Tamara Rotolo, biografie, lista prietenilor Tamara Rotolo 2016. Istoria relației. Lista de relații Tamara Rotolo. Istoria întâlnirilor Tamara Rotolo, 2021, 2020, lista relațiilor Tamara Rotolo.
Andreas Wellinger
Andreas Wellinger
28 mai 2021 ... Știri Andreas Wellinger, bârfe, fotografii ale lui Andreas Wellinger, biografie, lista de prietene Andreas Wellinger 2016. Istoria relației. Lista de relații Andreas Wellinger. Istoria întâlnirilor Andreas Wellinger, 2021, 2020, lista relațiilor Andreas Wellinger.
Conform Listei Jim Cast
Conform Listei Jim Cast
Conform listei distribuției lui Jim, inclusiv fotografii ale actorilor, dacă sunt disponibile. Această listă include toate Potrivit lui Jim, actori și actrițe de frunte, deci dacă ...
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024, există un parc tematic pitic în China. Vă puteți imagina cum ar prezenta alții o problemă, dar nu puteți vedea ce