Principal Relații Eric Benet

Eric Benet

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Eric Benet CăsătoritRang 3621 335Vârsta 54 de ani Zodiac Balanță Relații 6 în total Copii
4 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Manuela Testolini și Eric BenetManuela Testolini și Eric Benét sunt căsătoriți de 9 ani de la 31 iulie 2011. vizualizați relația

Relații

Eric Benét a fost căsătorit anterior cu Halle Berry(2001 - 2005).








Eric Benét a avut relații cu Mariah Carey(2000 - 2003), Julia Riley(1993 - 1996), Tami Benet(1988 - 1993)și Essence Atkins.



Despre

Eric Benét este un cântăreț american de 54 de ani. Născut Eric Benet Jordan la 15 octombrie 1966 în Milwaukee, WI, este renumit pentru Pasează-mi viața cu tine, într-o carieră care se întinde pe 1994 - prezent. Semnul său zodiacal este Balanță.






annie bănci și dennis rodman

Eric Benét face parte din următoarele liste: cantautorii americani, artiștii Warner Records și nașterile din 1970.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Eric Benét! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
CăsătoritDouă14 ani, 4 luni10 ani, 2 luni6 ani
Întâlniri45 ani, 3 luni2 ani, 10 luni3 ani
Total614 ani, 4 luni5 ani, 3 luni3 ani

Detalii

NumeEric
Numele de familieBenet
Numele complet la naștereEric Benet Jordan
Vârstă54 de ani
Zi de nastere15 octombrie 1966
Locul naşteriiMilwaukee, WI
Înălţime5 '11' (180 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalBalanță
SexualitateDrept
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiMuzician, compozitor, actor
OcupaţieCântăreaţă
Revendică faimaPetrece-mi viața cu tine
Gen muzical (text)R&B, Soul, Neo Soul
Gen muzicalR & B / Soul, R&B
Ani activi1984 – prezent, 1994 – prezent
Stil muzicalR&B urban, contemporan, R&B contemporan pentru adulți
Music MoodLiniștitor, intim, relaxat / blând, senzual, romantic, sexy
InstrumentVocale
Instrument (text)Voce, Pian, Chitară, Tastaturi
Casa de discuriWarner Bros. (1994-2004), Friday / Reprise (2005-2010), Jordan House / EMI (2011-2013), Jordan House / Primary Wave Music (2014-prezent), Warner Bros. (1994-2004), vineri / Reprise (2005-2010), Jordan House / EMI (2011-2013), Jordan House / Primary Wave Music (2014-prezent)
Site-uri oficialewww.ericbenet.net/, www.ericbenet.net

Eric Benét Jordan (născut la 15 octombrie 1966), cunoscut profesional sub numele de Eric Benét, este un cântăreț și actor american de R&B și neo soul, care a primit până în prezent patru nominalizări la premiile Grammy pentru munca sa muzicală.



Mai multe despre Eric Benét Mai puțin despre Eric Benét

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
6Manuela TestoliniCăsătorit2007prezent14 ani
5Mariah CareyRelaţie200020033 ani
4Halle BerryCăsătorit1999Ianuarie 20056 ani
3Julia RileyRelaţie1993o mie nouă sute nouăzeci și șase3 ani
DouăTami BenetRelaţie198824 aprilie 19935 ani
1Essence AtkinsNecunoscut -
Manuela Testolini #6

Manuela Testolini

2007

Manuela Testolini și Eric Benét au fost ...[vezi cuplul] Mariah Carey #5

Mariah Carey

2000 - 2003

Eric Benét și Mariah Carey s-au despărțit în 2003 ...[vezi cuplul] Halle Berry #4

Halle Berry

1999 - 2005

Halle Berry și Eric Benét au divorțat pe 3 ...[vezi cuplul] Julia Riley #3

Julia Riley

1993 - 1996

Julia Riley și Eric Benét erau într-o relație ...[vezi cuplul] Tami Benet #Două

Tami Benet

1988 - 1993

Tami Benet și Eric Benét se întâlneau de 5 ani ...[vezi cuplul] Essence Atkins #1

Essence Atkins

Essence Atkins și Eric Benét erau într-o relație ...[vezi cuplul] #6

Manuela Testolini

2007

Manuela Testolini și Eric Benét sunt căsătoriți de 9 ani. S-au întâlnit timp de 4 ani după ce s-au reunit în 2007 și s-au căsătorit pe 31 iulie 2011.

cine este întâlnirea cu briana evigan
Relație 14 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 44% Copii 2 copii vizualizați relația #5

Mariah Carey

2000 - 2003

Eric Benét și Mariah Carey au datat din 2000 până în 2003.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate 60% vizualizați relația #4

Halle Berry

1999 - 2005

Halle Berry și Eric Benét s-au căsătorit timp de 3 ani. S-au întâlnit timp de 7 luni după ce s-au reunit în 1999. După un an de logodnă s-au căsătorit pe 24 ianuarie 2001. 3 ani mai târziu s-au separat în septembrie 2003 și au divorțat pe 3 ianuarie 2005.

Relație 6 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 64% Copii 1 copil vizualizați relația #3

Julia Riley

1993 - 1996

Julia Riley și Eric Benét au avut o relație între 1993 și 1996.

Relație 3 ani vizualizați relația #Două

Tami Benet

1988 - 1993

Tami Benet și Eric Benét au avut o relație timp de 5 ani înainte ca Tami Benet să moară la vârsta de 25 de ani.

Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Vârstă98%'> Compatibilitate 55% Copii 1 copil vizualizați relația #1

Essence Atkins

Essence Atkins și Eric Benét au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 61% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Eric Benet54 BalanțăCântăreaţă
american
Manuela Testolini44 FecioaraAfaceri
canadian
Mariah Carey52 BerbecCântăreaţă
american
Halle Berry54 LeuActriţă
american
Julia Riley- Astronom
britanic
Tami Benet25 Scorpionul
american
Essence Atkins49 VărsătorActriţă
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
India Halle Berry
IndiaFemeie1991în vârstă de 30 de ani Tami Benet
Lucia BellaFemeie21 decembrie 2011în vârstă de 9 ani Manuela Testolini
Luna AmouraFemeie13 iulie 20146 ani Manuela Testolini

Galerie foto

Eric Benét și Halle Berry la cea de-a 75-a ediție a premiilor Oscar (2003) Eric Benét și Halle Berry la cea de-a 75-a ediție a premiilor Oscar (2003) Eric Benét și Halle Berry la cea de-a 75-a ediție a premiilor Oscar (2003) Eric Benét și Halle Berry la a 60-a ediție a premiilor Globul de Aur (2003) Halle Berry și Eric Benet - Cea de-a 51-a ediție a premiilor Emmy (1999) Eric Benet și Halle Berry - Cea de-a 51-a ediție a premiilor Emmy (1999) Halle Berry și Eric Benét la a 8-a ediție anuală a Screen Actors Guild Awards (2002) Sotii adevarati de la Hollywood - Eric Benét Eric Benet și Tami Marie Stauff cu India Eric Benet Eric Benet Eric Benet

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Sanctuar2020Pastor IacobScurt-metraj
Redemption Of A Dogg (A Stageplay)2018Film
Misiune salvează-o2016Film
Sotii adevarati de la Hollywood2013Eric BenetEmisiune TV
Reach Around Radio2012Self Guest-HostEmisiune TV
Trinity Goodheart2011Jeremy (ca Eric Benet)Film TV
Asa de.2007T DavisEmisiune TV
Jumi Juma2002Reece WilcoxEmisiune TV
Sclipici2001RafaelFilm
Pentru dragostea ta1998JamelEmisiune TV
Beverly Hills, 902101990Eric BenetEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
28 mai 2021 ... Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Chrystie Jenner
Chrystie Jenner
28 mai 2021 ... Știri despre Chrystie Jenner, bârfe, fotografii cu Chrystie Jenner, biografie, lista prietenilor lui Chrystie Jenner 2016. Istoria relației. Lista de relații Chrystie Jenner. Istoria întâlnirilor Chrystie Jenner, 2021, 2020, lista relațiilor Chrystie Jenner.
Bai Ling
Bai Ling
28 mai 2021 ... Știri despre Bai Ling, bârfe, fotografii despre Bai Ling, biografie, lista prietenilor lui Bai Ling 2016. Istoria relației. Lista de relații Bai Ling. Istoria întâlnirilor Bai Ling, 2021, 2020, lista relațiilor Bai Ling.
Nadine Ann Thomas
Nadine Ann Thomas
28 mai 2021 ... Știri Nadine Ann Thomas, bârfe, fotografii ale lui Nadine Ann Thomas, biografie, lista prietenilor Nadine Ann Thomas 2016. Istoria relației. Lista de relații Nadine Ann Thomas. Istoria întâlnirilor Nadine Ann Thomas, 2021, 2020, lista relațiilor Nadine Ann Thomas.
Zosia Nowak
Zosia Nowak
28 mai 2021 ... Știri despre Zosia Nowak, bârfe, fotografii despre Zosia Nowak, biografie, lista prietenilor lui Zosia Nowak 2016. Istoria relației. Lista de relații Zosia Nowak. Istoria întâlnirilor Zosia Nowak, 2021, 2020, lista relațiilor Zosia Nowak.
Jose Mourinho
Jose Mourinho
28 mai 2021 ... Știri despre José Mourinho, bârfe, fotografii ale lui José Mourinho, biografie, lista de prietene a lui José Mourinho 2016. Istoria relației. Lista de relații José Mourinho. Istoria întâlnirilor José Mourinho, 2021, 2020, lista relațiilor lui José Mourinho.
Bettina Lamprecht
Bettina Lamprecht
28 mai 2021 ... Știri despre Bettina Lamprecht, bârfe, fotografii ale lui Bettina Lamprecht, biografie, lista de prieteni a lui Bettina Lamprecht 2016. Istoria relației. Lista de relații Bettina Lamprecht. Istoria întâlnirilor Bettina Lamprecht, 2021, 2020, lista relațiilor Bettina Lamprecht.