Principal Relații Evangeline Lilly

Evangeline Lilly

Evangeline Lilly Termen lungRang 1548 -190Vârsta 41 de ani Zodiac Leu Relații 3 în total Copii 2 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Evangeline Lilly și Norman KaliNorman Kali și Evangeline Lilly au o relație de lungă durată din 2010. vizualizați relația

Relații

Evangeline Lilly a fost căsătorită anterior cu Murray Hone(2003 - 2005).

Evangeline Lilly a avut relații cu Dominic Monaghan(2005 - 2009).



Despre

Evangeline Lilly este o actriță canadiană de 41 de ani. Născută Nicole Evangeline Lilly la 3 august 1979 în Fort Saskatchewan, Alberta, Canada, este renumită pentru Kate Austen la Lost într-o carieră care se întinde pe 2002 și până în prezent. Semnul ei zodiacal este Leul.

Evangeline Lilly a participat la 7 meciuri de pe ecran, inclusiv Aidan Turner Hobbitul: bătălia celor cinci armate (2014), Hugh Jackman în Otel adevarat (2011), Matthew Fox în Pierdut (2004), Intră Nathan Fillion Pierdut (2004)și Romain Duris în După aceea (2008).

Evangeline Lilly este membră a următoarelor liste: Spectacole remarcabile ale unui ansamblu într-o serie de drame Câștigători ai premiului Guild Actors Guild, nașteri din 1979 și modele feminine canadiene.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Evangeline Lilly! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit12 ani--
ÎntâlniriDouă11 ani, 3 luni7 ani, 7 luni4 ani
Total311 ani, 3 luni5 ani, 9 luni2 ani

Detalii

NumeEvangeline
Numele de familieLilly
Numele complet la naștereNicole Evangeline Lilly
Nume alternativEvi, Maimuță
Vârstă41 de ani
Zi de nastere3 august 1979
Locul naşteriiFort Saskatchewan, Alberta, Canada
Înălţime5 '6' (168 cm)
Greutate128 kg (58 kg)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorVerde
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăPistrui, pomeți înalți, corp sportiv, ochi pătrunzători
Semn zodiacalLeu
SexualitateDrept
Religiecreştin
Etniealb
Naţionalitatecanadian
LiceuȘcoala secundară W. J. Mouat din Abbotsford, Columbia Britanică
UniversitateRelații internaționale, Universitatea Columbia Britanică, Canada
Textul ocupațieiActriță, autor
OcupaţieActriţă
Revendică faimaKate Austen pe Lost
Ani activi2002 - prezent, 2002 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Silver Lining Entertainment (LA)
Aprobarea mărciiCosmetice L'Oreal, reclama TV pentru Milk (2002), reclame TV pentru întâlniri cu linia fierbinte Link-uri live (2002-2004), (2008) Reclame TV și tipărite pentru Davidoff Cool Water Women, (2006) Anunț tipărit pentru covoare Karastan, ( 2006) Anunț tipărit pentru încălțăminte Michelle K, (2009) Anunțuri tipărit pentru Baume & Mercier
Bust (inci)35
Dimensiunea cupeiB
Talie (inch)25
Șolduri (inci)3. 4
Dimensiunea hainelor3-4
Mărimea pantofului10 (SUA), 42,5 (UE), 8,5 (Marea Britanie), 270 (J)
Site-uri oficialetwitter.com/EvangelineLilly, www.facebook.com/pages/Evangeline-Lilly-Official/407550865970265, www.evangeline-lilly.net/, iheartevangeline.org/, www.instagram.com/evangelinelillyofficial/?hl=ro, www .nndb.com / people / 840/000096552 /
SoraAndrea Lilly
PrietenLee Pace
Animale de companieUn caine
Emisiuni TV preferateVocea, familie modernă
Trupe preferateMaroon 5
Locuri favoriteHawaii
Mâncărurile preferateBrânză
Culorile preferateNet

Nicole Evangeline Lilly (n. 3 august 1979) este o actriță și autor canadian. A câștigat aprecieri populare pentru primul ei rol principal ca Kate Austen în serialul ABC Lost (2004-2010), care i-a adus o nominalizare la Premiul Globul de Aur pentru cea mai bună actriță dintr-un serial dramatic și i-a adus un Screen Actors Guild Award. În 2008, Lilly a jucat rolul lui Connie James în filmul de război câștigător al premiului Oscar The Hurt Locker (2008) și l-a urmat cu un rol în filmul de știință-ficțiune Real Steel (2011).

Mai multe despre Evangeline Lilly Mai puțin despre Evangeline Lilly

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
3Norman KaliRelaţieFebruarie 2010Februarie 2010-
DouăDominic MonaghanRelaţie200520094 ani
1Murray HoneCăsătorit200320052 ani
Norman Kali #3

Norman Kali

2010

Norman Kali și Evangeline Lilly au fost în ...[vezi cuplul] Dominic Monaghan #Două

Dominic Monaghan

2005 - 2009

Evangeline Lilly și Dominic Monaghan se separă ...[vezi cuplul] Murray Hone #1

Murray Hone

2003 - 2005

Murray Hone și Evangeline Lilly sunt divorțați ...[vezi cuplul] #3

Norman Kali

2010

Norman Kali și Evangeline Lilly au avut o relație din februarie 2010 până în februarie 2010.



MăsuraRezultatZodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate 35% Copii 2 copii vizualizați relația #Două

Dominic Monaghan

2005 - 2009

Evangeline Lilly și Dominic Monaghan au dat din 2004 până în 2009.

Relație 4 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate 55% vizualizați relația #1

Murray Hone

2003 - 2005

Murray Hone și Evangeline Lilly sunt divorțați după o căsătorie de 2 ani.

Relație 2 ani vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Evangeline Lilly41 LeuActriţă
canadian
Norman Kali43 Director adjunct
american
Dominic Monaghan44 SăgetătorActor
britanic
Murray Hone- Soțul
canadian

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
KahekiliMasculin21 mai 201110 ani Norman Kali
NecunoscutMasculin2015.6 ani Norman Kali

Galerie foto

Avengers: Endgame - Evangeline Lilly Avengers: Endgame Evangeline Lilly în rolul Savannah Mason (voce) în Call of Duty: Black Ops 4 Ant-Man (2015) Ant-Man (2015) Ant-Man (2015) Ant-Man (2015) Ant-Man (2015) Ant-Man (2015) Ant-Man (2015) Ant-Man (2015) Ant-Man (2015)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Ant-Man and the Wasp: Quantumania2023Hope van Dyne, WaspFilm
Criză2021Claire ReimannFilm
Avengers: Endgame2019Sper că Van Dyne, viespăFilm
Ant-Man and the Wasp2018Sper că Van Dyne, viespăFilm
Micul rău2017SamanthaFilm
Omul furnică2015.Speranță van DyneFilm
Hobbitul: bătălia celor cinci armate2014TaurielFilm
Hobbitul: Dezolarea lui Smaug2013TaurielFilm
Otel adevarat2011Bailey TalletFilm
După aceea2008ClaireFilm
Hurt Locker2008Connie JamesFilm
Weekend-ul lung2005SimoneFilm
puicuțe albe2004Invitat la petrecere (necreditat)Film
Spitalul Regatului2004Iubita lui BentonEmisiune TV
Pierdut2004Kate AustenEmisiune TV
Freddy vs. Jason2003Student Student - Alături de Locker (necreditat)Film
Furtul lui Sinatra2003Model în reclamă (necreditat)Film
Filmul Lizzie McGuire2003Ofițer de poliție (necreditat)Film
Tru Calling2003Invitat la petrecereEmisiune TV
Smallville2001Fată în cinema, Fată de școală, Prietena lui WadeEmisiune TV
Viață fericităAllison BeckFilm
La moarteAnnieFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Aidan Turner și Evangeline LillyAidan Turner
    • Hobbitul: bătălia celor cinci armate
      2014
    [vizualizare potrivire]
  • Evangeline Lilly și Hugh JackmanHugh Jackman
    • Otel adevarat
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Evangeline Lilly și Matthew FoxMatthew Fox
    • Pierdut
      2004
    [vizualizare potrivire]
  • Evangeline Lilly și Nathan FillionNathan Fillion
    • Pierdut
      2004
    [vizualizare potrivire]
  • Evangeline Lilly și Romain DurisRomain Duris
    • După aceea
      2008
    [vizualizare potrivire]
  • Jeremy Renner și Evangeline LillyJeremy Renner
    • Hurt Locker
      2008
    [vizualizare potrivire]
  • Josh Holloway și Evangeline LillyJosh Holloway
    • Pierdut
      2004
    [vizualizare potrivire]

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Spencer Haywood
Spencer Haywood
28 mai 2021 ... Știri Spencer Haywood, bârfe, fotografii ale lui Spencer Haywood, biografie, lista iubitelor lui Spencer Haywood 2016. Istoria relației. Lista de relații Spencer Haywood. Istoria întâlnirilor cu Spencer Haywood, 2021, 2020, lista relațiilor cu Spencer Haywood.
Klaudia Ungerman
Klaudia Ungerman
28 mai 2021 ... Știri despre Klaudia Ungerman, bârfe, fotografii cu Klaudia Ungerman, biografie, lista prietenilor lui Klaudia Ungerman 2016. Istoria relației. Lista de relații Klaudia Ungerman. Istoria întâlnirilor Klaudia Ungerman, 2021, 2020, lista relațiilor Klaudia Ungerman.
Rick Parfitt
Rick Parfitt
28 mai 2021 ... Știri Rick Parfitt, bârfe, fotografii ale lui Rick Parfitt, biografie, lista iubitelor lui Rick Parfitt 2016. Istoria relației. Lista de relații Rick Parfitt. Istoria întâlnirilor Rick Parfitt, 2021, 2020, lista relațiilor Rick Parfitt.
Rory Farquharson
Rory Farquharson
28 mai 2021 ... Știri Rory Farquharson, bârfe, fotografii ale lui Rory Farquharson, biografie, lista iubitelor lui Rory Farquharson 2016. Istoria relației. Lista de relații Rory Farquharson. Istoria întâlnirilor Rory Farquharson, 2021, 2020, lista relațiilor Rory Farquharson.
Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante
Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante
28 mai 2021 ... Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Scott Baio
Scott Baio
28 mai 2021 ... Știri Scott Baio, bârfe, fotografii ale lui Scott Baio, biografie, lista iubitelor lui Scott Baio 2016. Istoria relației. Lista de relații Scott Baio. Istoria întâlnirilor cu Scott Baio, 2021, 2020, lista relațiilor lui Scott Baio.
Nicole Fujita
Nicole Fujita
28 mai 2021 ... Știri despre Nicole Fujita, bârfe, fotografii ale lui Nicole Fujita, biografie, lista prietenilor lui Nicole Fujita 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicole Fujita. Istoria întâlnirilor Nicole Fujita, 2021, 2020, lista relațiilor Nicole Fujita.