Principal Relații Cuști Hanna

Cuști Hanna

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Cuști Hanna ÎntâlniriRang 5417 -2295Vârsta de 30 de ani Zodiac Vărsător Relații 2 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Gabbie Hanna și Payton SaxonPayton Saxon se întâlnește cu Gabbie Hanna vizualizați relația

Relații

Gabbie Hanna a avut relații cu Desmond Harrington.








Despre

Gabbie Hanna este o comediană americană de 30 de ani. Născută Gabrielle Jeannette Hanna la 7 februarie 1991 în New Castle, Pensilvania, SUA, este renumită pentru Occupy Alice (2015). Zodia ei este Vărsător.



Gabbie Hanna face parte din următoarele liste: cântăreți americani, nașteri din 1991 și scriitoare americane.






A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Gabbie Hanna! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
ÎntâlniriDouă---
TotalDouă-

Detalii

NumeCuști
Al doilea prenumeJeannette
Numele de familieHanna
Numele complet la naștereGabrielle Jeannette Hanna
Nume alternativThe Gabbie Show, Gabbie, Gabbie Hanna
Vârstă30 de ani
Zi de nastere7 februarie 1991
Locul naşteriiCastelul Nou, Pensilvania, SUA
Înălţime5 '5' (165 cm)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăOchi mari și căprui
Semn zodiacalVărsător
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
UniversitateUniversitatea din Pittsburgh (2013), CAPA International Education - Londra (2011)
Textul ocupațieiCântăreață, compozitor, autor, comediant, actriță, personalitate YouTube, viner
OcupaţieComedian
Revendică faimaOcupează Alice (2015)
Gen muzical (text)Comedie, Rants, Vlog
Ani activi2014 – prezent
Acte asociateLiza Koshy, Shane Dawson, Ricky Dillon, Alx James, David Dobrik, Jason Nash, Jessi Smiles, Zane Hijazi, Joey Graceffa, Erin Gilfoy, Carly Incontro, Tana Mongeau, Miranda Sings, Scotty Sire
Agenție de talente (de exemplu, modelare)CAA Talent
Bust (inci)36
Dimensiunea cupeiB
Talie (inch)26
Șolduri (inci)3. 4
Dimensiunea hainelor5
Mărimea pantofului8
Site-uri oficialewww.simonandschusterpublishing.com/adultolescence/, www.facebook.com/thegabbieshow/, www.instagram.com/thegabbieshow/, twitter.com/thegabbieshow, www.linkedin.com/in/gabrielle-hanna-98b73270/

Gabrielle 'Gabbie Jeannette Hanna (n. 7 februarie 1991) este o youtuber, viner, autor, comediant și compozitor american. Și-a început cariera în popularul serviciu de streaming, Vine. De atunci a devenit faimă prin YouTube, câștigând peste 5.800.000 de abonați. În aprilie 2018, a fost nominalizată la premiul IHeartRadio Social Star. Înainte de a fi nominalizată, ea a lansat o carte de poezie intitulată Adultolescence și două melodii. Piesa ei de debut s-a numit Out Loud, iar a doua a fost numită Satellite. Plănuiește să lanseze în cele din urmă un întreg album de melodii despre tulburările mintale și experiențele ei.

Mai multe despre Gabbie Hanna Mai puțin despre Gabbie Hanna

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
DouăPayton SaxonRelaţie prezent-
1Desmond HarringtonRelaţie -
Payton Saxon #Două

Payton Saxon

Payton Saxon se întâlnește cu Gabbie Hanna ...[vezi cuplul] Desmond Harrington #1

Desmond Harrington

Gabbie Hanna și Desmond Harrington sunt separate ...[vezi cuplul] #Două

Payton Saxon

Payton Saxon se întâlnește cu Gabbie Hanna.



vizualizați relația #1

Desmond Harrington

Gabbie Hanna și Desmond Harrington au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă13%'> Compatibilitate 47% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Cuști Hanna30 VărsătorComedian
american
Payton Saxon-
Desmond Harrington44 BalanțăActor
american

Galerie foto

Gabbie Hanna - Premiile Streamy 2019 din Los Angeles Gabbie Hanna - Premiile Streamy 2019 din Los Angeles Gabbie Hanna - Premiile Streamy 2019 din Los Angeles Cuști Hanna Cuști Hanna Cuști Hanna Cuști Hanna Cuști Hanna Cuști Hanna Cuști Hanna Cuști Hanna Cuști Hanna

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Scuze în avans cu Andrea Russett2017Ea - OaspeteEmisiune TV
Așezat în America2016LindseyFilm
Escape the Night2016Steaua de la HollywoodEmisiune TV
Celebs reacționează2016SeEmisiune TV
Shane & Friends2016Ea - OaspeteEmisiune TV
Zall Bine2016Ea - OaspeteEmisiune TV
Jake și Hudson2016CuștiEmisiune TV
Betch2015.De sineEmisiune TV
Adolescenții vor să știe2012De sineEmisiune TV
YouTubers reacționează2012SeEmisiune TV
Accesați Hollywoodo mie nouă sute nouăzeci și șaseSeEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Cele mai bune albume Hawkwind din toate timpurile
Lista celor mai bune albume Hawkwind, inclusiv imagini de artă de album, când sunt disponibile. Această discografie Hawkwind este evaluată de la cel mai bine la cel mai rău, deci cel mai bun ...
Gugu Mbatha-Raw
Gugu Mbatha-Raw
28 mai 2021 ... Știri despre Gugu Mbatha-Raw, bârfe, fotografii despre Gugu Mbatha-Raw, biografie, lista prietenilor lui Gugu Mbatha-Raw 2016. Istoria relației. Lista de relații Gugu Mbatha-Raw. Istoria întâlnirilor Gugu Mbatha-Raw, 2021, 2020, lista relațiilor Gugu Mbatha-Raw.
Geri Halliwell și Christian Horner
Geri Halliwell și Christian Horner
28 mai 2021 ... Geri Halliwell și Christian Horner fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Laura Torrisi
Laura Torrisi
28 mai 2021 ... Știri Laura Torrisi, bârfe, fotografii Laura Torrisi, biografie, lista iubitului Laura Torrisi 2016. Istoria relației. Lista de relații Laura Torrisi. Istoria întâlnirilor Laura Torrisi, 2021, 2020, lista relațiilor Laura Torrisi.
Alexandra Savelieva
Alexandra Savelieva
28 mai 2021 ... Știri Alexandra Savelieva, bârfe, fotografii Alexandra Savelieva, biografie, lista iubitilor Alexandra Savelieva 2016. Istoria relației. Lista de relații Alexandra Savelieva. Istoria întâlnirilor Alexandra Savelieva, 2021, 2020, lista relațiilor Alexandra Savelieva.
Oksana Rykova și David Charvet
Oksana Rykova și David Charvet
28 mai 2021 ... Oksana Rykova și David Charvet fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Taur pentru miercuri, 3 ianuarie 2024, Moțiunea de abolire a sclaviei în SUA în 1784 a căzut scurt cu doar un vot. Ești conștient că soluția