Principal Relații Joc

Joc

Horoscopul Tău Pentru Mâine

JocLocul 339 -29Vârsta 41 de ani Zodiac Săgetător Relații 29 în total Copii 3 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Game este posibil singur.








Relații

Jocul a fost logodit cu Valeisha Butterfield(2006)și Tiffany Webb(2011 - 2012).



Jocul a fost în relații cu Dailyn Donyelle(2016 - 2017), Erica Mena Samuels(2016), Briona Mae(2015 - 2016), India Marie(2015), Rebecca Silvera(2015), India Westbrook(2014 - 2017), Leaux Lolo Steez(2013), Draya Michele(2012 - 2013), Gloria Govan(2011), Maliah Michel(2005 - 2006), Mya(2005)și Aleska Jordan(2001 - 2004).






Jocul a avut întâlniri cu Apryl Jones(2016), Priscilla Rainey(2015), Blac Chyna(2014), LisaRaye McCoy, Khloé Kardashian(2013 - 2014), Înainte de Santana(2012), Woman Foster (model)(2012 - 2013), Joie Chavis, Stacey Dash, Faith Barbee Jackson(2009), Keyshia Cole(2008)și Kim Kardashian West(2006).



Se zvonește că jocul s-a conectat la Kreesha Turner(2016), Tila Tequila(2010)și Charli Baltimore.

Despre

Jocul este un rapper american de 41 de ani. Născut Jayceon Terrell Taylor la 29 noiembrie 1979 în Compton, California, SUA, este renumit pentru Ousted membru al G-Unit într-o carieră care se întinde din 2002 până în prezent. Semnul său zodiacal este Săgetător.



Bruce Boxleitner relație Kate Jackson

Game este membru al următoarelor liste: Actori din California, artiști Geffen Records și directori din industria muzicală americană.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Game! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
AngajatDouă8 ani, 1 lună4 ani, 2 luni-
Întâlniri123 ani, 1 lună10 luni, 4 zile2 luni, 2 zile
Întâlni121 an1 lună, 23 de zile1 lună
Zvonit3---
Total298 ani, 1 lună8 luni, 12 zile1 lună

Detalii

NumeJayceon
Al doilea prenumeTerrell
Numele de familieTaylor
Numele complet la naștereJayceon Terrell Taylor
Nume alternativCharles Louboutin, Chuck Taylor, Hurricane Game, The Game, Game, Jayceon Terrell Taylor
Vârstă41 de ani
Zi de nastere29 noiembrie 1979
Locul naşteriiCompton, California, SUA
Înălţime6 '4' (193 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorMaro - deschis
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalSăgetător
SexualitateDrept
Religiecreştin
EtnieNegru
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Compton, Compton, California, SUA (1999)
UniversitateWashington State University (bursă pierdută din cauza consumului de droguri)
Textul ocupațieiRapper, compozitor, producător de discuri, actor
OcupaţieRapper
Revendică faimaMembru aruncat al G-Unit
Gen muzical (text)Hip hop, gangsta rap, hip hop de pe coasta de vest, hip hop hardcore
Gen muzicalHip Hop
Ani activi2002 - Prezent, 2002 – prezent
Instrument (text)Vocale
Casa de discuriBlood Money Entertainment (prezent), Money Cash, Aftermath, DGC, Geffen, G-Unit, Interscope (fost), Blood Money, Aftermath, DGC, Geffen, G-Unit, Interscope, The Black Wall Street, Get Low, E1 ( curent), Get Low (fost), The Black Wall Street (defunct), Prolific, E1
Acte asociateG-Unit, 50 Cent, Tyga, Chris Brown, Dr. Dre, Fabolous, Kanye West, Kendrick Lamar, Lil Wayne, Nas, Snoop Dogg, Tha Dogg Pound, Ice Cube, Wc, Jeremih, Pharrell, will.i.am , JT Bigga Figga, Stat Quo, Travis Barker
Site-uri oficialehttp://comptongame.com

Jayceon Terrell Taylor (n. 29 noiembrie 1979), mai cunoscut sub numele său de scenă Game (sau pur și simplu Game), este un rapper și actor american. El este cel mai bine cunoscut ca rapper în scena hip-hop de pe Coasta de Vest și pentru că a fost unul dintre semnatarii dr. Dre în perioada Aftermath.

Mai multe despre Game Mai puțin despre joc

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
29Apryl JonesÎntâlniNoiembrie 2016Noiembrie 2016-
28Dailyn DonyelleRelaţieSeptembrie 2016Aprilie 20177 luni
27Kreesha TurnerÎntâlni R August 2016August 2016-
26Erica Mena SamuelsRelaţieIanuarie 2016Aprilie 20163 luni
25Briona MaeRelaţieSeptembrie 2015Februarie 20165 luni
24India MarieRelaţieIul 2015Septembrie 20152 luni
2. 3Rebecca SilveraRelaţieFebruarie 2015Octombrie 20158 luni
22Priscilla RaineyÎntâlni2015.2015.-
douăzeci și unuBlac ChynaÎntâlniSeptembrie 2014Octombrie 20141 lună
douăzeciIndia WestbrookRelaţieAugust 2014Septembrie 20173 ani
19LisaRaye McCoyÎntâlniFebruarie 2014August 20146 luni
18Khloé KardashianÎntâlniOctombrie 2013Februarie 20144 luni
17Leaux Lolo SteezRelaţieIanuarie 2013Septembrie 20138 luni
16Draya micheleRelaţieNoiembrie 2012Februarie 20134 luni
cincisprezeceÎnainte de SantanaÎntâlniFebruarie 2012Aprilie 20122 luni
14Zena Foster (model)Întâlni201220131 an
13Gloria GovanRelaţieIunie 2011Decembrie 20116 luni
12Joie ChavisÎntâlniFebruarie 2010Februarie 2010-
unsprezeceTila TequilaÎntâlni R 20102010-
10Stacey DashÎntâlniIunie 2009August 20145 ani
9Faith Barbee JacksonÎntâlni20092009-
8Keyshia ColeÎntâlniMai 2008Iulie 20082 luni
7kim KardashianÎntâlniAugust 2006August 2006-
6Valeisha ButterfieldRelaţieFebruarie 2006Iunie 20063 luni
5Maliah MichelRelaţieNoiembrie 2005Februarie 20064 luni
4Charlie BaltimoreÎntâlni R Septembrie 2005Februarie 20065 luni
3MyaRelaţieIanuarie 2005Aprilie 20053 luni
DouăTiffany WebbRelaţieIunie 2004Iul 20128 ani
1Aleska JordanRelaţieMai 2001Februarie 20042 ani
Apryl Jones #29

Apryl Jones

2016

Apryl Jones și Game sunt separate ...[vezi cuplul] Dailyn Donyelle #28

Dailyn Donyelle

2016 - 2017

Dailyn Donyelle și Game s-au separat în aprilie 201 ...[vezi cuplul] Kreesha Turner #27Zvon

Kreesha Turner

2016

Kreesha Turner și Game sunt separate ...[vezi cuplul] Erica Mena Samuels #26

Erica Mena Samuels

2016

Erica Mena Samuels și Game separate în aprilie ...[vezi cuplul] Briona Mae #25

Briona Mae

2015 - 2016

Briona Mae și Game s-au despărțit în februarie 2016 la pupa ...[vezi cuplul] India Marie #24

India Marie

2015.

Indya Marie și Game s-au separat în septembrie 2015 după ...[vezi cuplul] Rebecca Silvera #2. 3

Rebecca Silvera

2015.

Rebecca Silvera și Game s-au separat în octombrie 201 ...[vezi cuplul] Priscilla Rainey #22

Priscilla Rainey

2015.

Priscilla Rainey și Game sunt separate ...[vezi cuplul] Blac Chyna #douăzeci și unu

Blac Chyna

2014

Blac Chyna și Game s-au separat în 2014 după d ...[vezi cuplul] India Westbrook #douăzeci

India Westbrook

2014 - 2017

India Westbrook și Game s-au separat în septembrie 201 ...[vezi cuplul] LisaRaye McCoy #19

LisaRaye McCoy

LisaRaye McCoy și Game sunt separate ...[vezi cuplul] Khloé Kardashian #18

Khloé Kardashian

2013 - 2014

Khloé Kardashian și Game s-au separat în 20 februarie ...[vezi cuplul] Leaux Lolo Steez #17

Leaux Lolo Steez

2013

Leaux Lolo Steez și Game s-au separat în 20 septembrie ...[vezi cuplul] Draya michele #16

Draya michele

2012 - 2013

Draya Michele și Game s-au separat în martie 2013 ...[vezi cuplul] Înainte de Santana #cincisprezece

Înainte de Santana

2012

Cyn Santana și Game s-au separat în 2012 după ...[vezi cuplul] Zena Foster (model) #14

Zena Foster (model)

2012 - 2013

Zena Foster (model) și Game separate în 201 ...[vezi cuplul] Gloria Govan #13

Gloria Govan

2011

Gloria Govan și Game s-au separat în decembrie 2011 ...[vezi cuplul] Joie Chavis #12

Joie Chavis

Joie Chavis și Game sunt separate ...[vezi cuplul] Tila Tequila #unsprezeceZvon

Tila Tequila

2010

Tila Tequila și Game sunt separate ...[vezi cuplul] Stacey Dash #10

Stacey Dash

Jocul și Stacey Dash sunt separate ...[vezi cuplul] Faith Barbee Jackson #9

Faith Barbee Jackson

2009

Faith Barbee Jackson și Game sunt separate ...[vezi cuplul] Keyshia Cole #8

Keyshia Cole

2008

Keyshia Cole și Game s-au separat în noiembrie 2005 ...[vezi cuplul] kim Kardashian #7

kim Kardashian

2006

Kim Kardashian West și Game separate pe 30 de ...[vezi cuplul] Valeisha Butterfield #6

Valeisha Butterfield

2006

Valeisha Butterfield și Game separate în Ju ...[vezi cuplul] Maliah Michel #5

Maliah Michel

2005 - 2006

Maliah Michel și Game s-au separat în martie 2006 ...[vezi cuplul] Charlie Baltimore #4Zvon

Charlie Baltimore

Charli Baltimore și Game sunt separate ...[vezi cuplul] Mya #3

Mya

2005

Mya și Game s-au separat în aprilie 2005 după date ...[vezi cuplul] Tiffany Webb #Două

Tiffany Webb

2004 - 2012

Tiffany Webb și Game s-au separat în iulie 2012 ...[vezi cuplul] Aleska Jordan #1

Aleska Jordan

2001 - 2004

Aleska Jordan și Game s-au separat în 2004 după ...[vezi cuplul] #29

Apryl Jones

2016

Apryl Jones și Game au avut o întâlnire în noiembrie 2016.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc40%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 71% vizualizați relația #28

Dailyn Donyelle

2016 - 2017

Dailyn Donyelle and Game datează din septembrie 2016 până în aprilie 2017.

Relație 7 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Vârstă13%'> Compatibilitate 29% vizualizați relația #27

Kreesha Turner

2016 (zvon)

Se spune că Kreesha Turner s-ar fi conectat la Game în august 2016.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Vârstă69%'> Compatibilitate 43% vizualizați relația #26

Erica Mena Samuels

2016

Erica Mena Samuels and Game datează din ianuarie până în aprilie 2016.

care are datarea lui Bill Maher
Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 71% vizualizați relația #25

Briona Mae

2015 - 2016

Briona Mae și Game au dat din septembrie 2015 până în februarie 2016.

Relație 5 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 59% vizualizați relația #24

India Marie

2015.

Indya Marie and Game datează din iulie până în septembrie 2015.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 59% vizualizați relația #2. 3

Rebecca Silvera

2015.

Rebecca Silvera și Game datează din februarie până în octombrie 2015.

Relație 8 luni MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc40%Vârstă69%'> Compatibilitate 42% vizualizați relația #22

Priscilla Rainey

2015.

Priscilla Rainey și Game au avut o întâlnire în 2015.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Vârstă69%'> Compatibilitate 67% vizualizați relația #douăzeci și unu

Blac Chyna

2014

Blac Chyna și Game au avut o întâlnire în septembrie 2014.

Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc1%Înălţime91%Vârstă69%'> Compatibilitate cincizeci% vizualizați relația #douăzeci

India Westbrook

2014 - 2017

India Westbrook and Game datează din august 2014 până în septembrie 2017.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc60%Înălţime91%Vârstă13%'> Compatibilitate 66% vizualizați relația #19

LisaRaye McCoy

LisaRaye McCoy și Game au avut o întâlnire în februarie 2014.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 54% vizualizați relația #18

Khloé Kardashian

2013 - 2014

Khloé Kardashian și Game au avut o întâlnire în octombrie 2013.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc60%Înălţime73%Vârstă72%'> Compatibilitate 56% vizualizați relația #17

Leaux Lolo Steez

2013

Leaux Lolo Steez și Game datează din ianuarie până în septembrie 2013.

Relație 8 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime91%Vârstă44%'> Compatibilitate 59% vizualizați relația #16

Draya michele

2012 - 2013

Draya Michele și Game datează din noiembrie 2012 până în martie 2013.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 61% vizualizați relația #cincisprezece

Înainte de Santana

2012

Cyn Santana și Game au avut o întâlnire în februarie 2012.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime91%Vârstă44%'> Compatibilitate 79% vizualizați relația #14

Zena Foster (model)

2012 - 2013

Zena Foster (model) și Game au avut o întâlnire în 2012.

cati ani are deidra hall
Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc60%Înălţime91%Vârstă72%'> Compatibilitate 81% vizualizați relația #13

Gloria Govan

2011

Gloria Govan și Game datează din iunie până în decembrie 2011.

Relație 6 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime91%Vârstă69%'> Compatibilitate Patru cinci% vizualizați relația #12

Joie Chavis

Joie Chavis și Game au avut o întâlnire în februarie 2010.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime91%Vârstă69%'> Compatibilitate 65% vizualizați relația #unsprezece

Tila Tequila

2010 (zvon)

Se spune că Tila Tequila s-ar fi conectat la Game în 2010.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime91%Vârstă84%'> Compatibilitate 59% vizualizați relația #10

Stacey Dash

Game și Stacey Dash au avut o întâlnire în iunie 2009.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime91%Vârstă1%'> Compatibilitate 48% vizualizați relația #9

Faith Barbee Jackson

2009

Faith Barbee Jackson și Game au avut o întâlnire în 2009.

vizualizați relația #8

Keyshia Cole

2008

Keyshia Cole și Game au avut o întâlnire în mai 2008.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime91%Vârstă84%'> Compatibilitate 74% vizualizați relația #7

kim Kardashian

2006

Kim Kardashian West și Game au avut o întâlnire în august 2006.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime91%Vârstă98%'> Compatibilitate 92% vizualizați relația #6

Valeisha Butterfield

2006

Valeisha Butterfield și Game au fost logodite timp de 2 luni. S-au întâlnit timp de 21 de zile după ce s-au reunit în martie 2006. Au fost logodiți pe 22 martie 2006, dar mai târziu s-au despărțit în iunie 2006.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Vârstă98%'> Compatibilitate 75% vizualizați relația #5

Maliah Michel

2005 - 2006

Maliah Michel și Game datează din noiembrie 2005 până în martie 2006.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă72%'> Compatibilitate 86% vizualizați relația #4

Charlie Baltimore

(Zvon)

Se spune că Charli Baltimore s-ar fi conectat la Game în septembrie 2005.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc40%Vârstă33%'> Compatibilitate 38% vizualizați relația #3

Mya

2005

Mya și Game datează din ianuarie până în aprilie 2005.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime91%Vârstă98%'> Compatibilitate 92% vizualizați relația #Două

Tiffany Webb

2004 - 2012

Tiffany Webb și Game au fost logodite timp de 8 luni. S-au întâlnit timp de 7 ani după ce s-au reunit în iunie 2004. Au fost logodiți pe 12 octombrie 2011, dar mai târziu s-au despărțit în iulie 2012.

Relație 8 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Vârstă33%'> Compatibilitate 53% Copii 2 copii vizualizați relația #1

Aleska Jordan

2001 - 2004

Aleska Jordan și Game datează din 2001 până în februarie 2004.

Relație 2 ani Copii 1 copil vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Joc41 SăgetătorRapper
american
Apryl Jones3. 4 SăgetătorReality TV
american
Dailyn Donyelle24 VărsătorModel (Adult / Glamour)
american
Kreesha Turner35 zodia GemeniCântăreaţă
canadian
Erica Mena Samuels33 ScorpionulPersonalitate TV
american
Briona Mae28 ScorpionulModel (Adult / Glamour)
american
India Marie27 SăgetătorModel
american
Rebecca Silvera3. 4 FecioaraPersonalitate TV
Jamaican
Priscilla Rainey33 BalanțăPersonalitate TV
american
Blac Chyna33 TaurulPersonalitate
american
India Westbrook25 VărsătorModel (Adult / Glamour)
american
LisaRaye McCoy53 FecioaraActriţă
american
Khloé Kardashian36 CancerReality TV
american
Leaux Lolo Steez31 zodia GemeniAlte
american
Draya michele36 VărsătorReality TV
american
Înainte de Santana28 BalanțăModel (Adult / Glamour)
american
Zena Foster (model)36 BalanțăModel
american
Gloria Govan36 peşteReality TV
american
Joie Chavis32 BalanțăModel (Adult / Glamour)
american
Tila Tequila39 ScorpionulPersonalitate TV
american
Stacey Dash54 CapricornulActriţă
american
Faith Barbee Jackson- Cântăreaţă
Jamaican
Keyshia Cole39 BalanțăCântăreaţă
american
kim Kardashian40 BalanțăReality TV
american
Valeisha Butterfield43 VărsătorSocialitate
american
Maliah Michel37 SăgetătorModel (Adult / Glamour)
american
Charlie Baltimore46 LeuRapper
american
Mya41 BalanțăCântăreaţă
american
Tiffany WebbPatru cinci LeuProfesor
american
Aleska Jordan-
american
Mai mulți parteneri Mai puțini parteneri

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Harlem CaronMasculin200318 ani Aleska Jordan
King JusticeMasculin25 aprilie 200714 ani Tiffany Webb
Visul CaliFemeie21 august 201010 ani Tiffany Webb

Galerie foto

Game și Khloé Kardashian Game și Khloé Kardashian Game și Khloé Kardashian Game și Khloé Kardashian Game și Khloé Kardashian Game și Khloé Kardashian Game și Khloé Kardashian Game și Khloé Kardashian Game și Khloé Kardashian Game și Khloé Kardashian Kim Kardashian și Game Kim Kardashian și Game

Filmografie

FilmAnCaracterTip
All-Star Weekend2019TăbăcarFilm
Album vizual Raydemption2018JocScurt-metraj
Arest la domiciliu2012DeAndre (ca joc)Film
Street Kings2008Grill (ca joc)Film
Turneul Viselor2007Troy (ca joc)Film
Talie adâncă2006Carne (ca joc)Film
Spectacolul târziu târziu cu Craig Ferguson2005Invitat muzicalEmisiune TV





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

John Lloyd Cruz
John Lloyd Cruz
28 mai 2021 ... Știri John Lloyd Cruz, bârfe, fotografii ale lui John Lloyd Cruz, biografie, lista iubitelor lui John Lloyd Cruz 2016. Istoria relației. Lista de relații John Lloyd Cruz. Istoria întâlnirilor cu John Lloyd Cruz, 2021, 2020, lista relațiilor lui John Lloyd Cruz.
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024, Este nevoie de multă tandrețe pentru a trece prin anumite emoții. Nu vă grăbiţi. Lumea ta interioară necesită curățire și iubire, înainte
Nicholas James
Nicholas James
28 mai 2021 ... Știri despre Nicholas James, bârfe, fotografii despre Nicholas James, biografie, lista de prietene a lui Nicholas James 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicholas James. Istoria întâlnirilor Nicholas James, 2021, 2020, lista relațiilor Nicholas James.
Jenna Elfman
Jenna Elfman
28 mai 2021 ... Știri despre Jenna Elfman, bârfe, fotografii cu Jenna Elfman, biografie, lista prietenilor Jenna Elfman 2016. Istoria relației. Lista de relații Jenna Elfman. Istoria întâlnirilor Jenna Elfman, 2021, 2020, lista relațiilor Jenna Elfman.
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024, Ceva s-a terminat în sfârșit, a lăsat în urmă și ești gata să strălucești un nou capitol al vieții care
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Harry Potter este una dintre cele mai mari francize din istorie. Ne-a lăsat atât de multă magie, tradiție și ...
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
Disney lansează filme la fiecare șapte până la opt ani, aducând grafică mai clară și noi grafică promoțională pentru filmele Disney. S-au schimbat multe ...