Principal Relații Gerald Anderson

Gerald Anderson

Gerald Anderson ÎntâlniriRang 1154 6Vârsta 32 de ani Zodiac peşte Relații 6 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Gerald Anderson și Julia BarrettoJulia Barretto a început să se întâlnească cu Gerald Anderson în 2019. vizualizați relația

Relații

Gerald Anderson a avut relații cu Maja Salvador(2013 - 2015), Bea Alonzo(2010 - 2019)și Kim Chiu(2009 - 2010).

Gerald Anderson a avut întâlniri cu Sarah Geronimo(2012 - 2013)și Farina Runkle(2005).



Despre

Gerald Anderson este un actor filipinez în vârstă de 32 de ani. Născut Gerald Randolph Anderson Jr. la 7 martie 1989 în Subic Bay, Zambales, Filipine, este renumit pentru Unul dintre cei patru mari ai lui Pinoy Big Brother: Teen Edition și Sana Maulit Muli într-o carieră cuprinsă între 2006 - prezent și 2006– prezent. Semnul său zodiacal este Pești.

Gerald Anderson a participat la 13 meciuri de pe ecran, inclusiv Diana Zubiri Te voi iubi mâine (2013), Andi Eigenmann în Dyesebel (2014)Anne Curtis în Dyesebel (2014), Arci Muñoz în Fii întotdeauna Poate (2016)și Bea Alonzo în Cum să fii al tău (2016).

Gerald Anderson face parte din următoarele liste: actori americani, modele masculine americane și nașteri din 1989.



este gratie helbig matrimoniale chester vezi

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Gerald Anderson! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri49 ani, 3 luni3 ani, 10 luni1 an, 10 luni
ÎntâlniDouă11 luni, 5 zile5 luni, 17 zile-
Total69 ani, 3 luni2 ani, 8 luni11 luni, 5 zile

Detalii

NumeGerald
Numele de familieAnderson
Numele complet la naștereGerald Randolph Anderson Jr.
Nume alternativGerGer, Ge, RJ, Gerald Randolph Anderson Jr., Gerald Anderson
Vârstă32 de ani
Zi de nastere7 martie 1989
Locul naşteriiSubic Bay, Zambales, Filipine
Înălţime5 '8½' (174 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalpeşte
SexualitateDrept
Religieromano-catolic
EtnieMultiracial
NaţionalitateFilipinez
Textul ocupațieiActor, Endorser
OcupaţieActor
Revendică faimaUnul dintre cei patru mari ai lui Pinoy Big Brother: Teen Edition și Sana Maulit Muli
Ani activi2006-prezent, 2006 - prezent, 2006 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Star Magic, Inc.
Site-uri oficialewww.imdb.com/name/nm2375377/, en.wikipedia.org/wiki/Gerald_Anderson

Gerald Randolph Opsima Anderson Jr. (n. 7 martie 1989) este un actor filipino-american. El este cunoscut mai ales pentru rolurile sale principale în seriale TV precum Sana Maulit Muli (2007), Fata mea (2008), drame de acțiune, Tayong Dalawa (2009) în care joacă rolul unui soldat și agentul NBI din Kung Tayo'y Magkakalayo (2010), un tânăr provocat mental în Budoy (2011–2012), în adaptarea TV a personajului de benzi desenate emblematic „Fredo” în Dyesebel (Mars) Ravelo (2014), în drama Fantasy, Nathaniel (2015) și în Cannes Intrarea regizorului Festivalului de Film de două săptămâni On The Job (2013).

Mai multe despre Gerald Anderson Mai puțin despre Gerald Anderson

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
6Julia BarrettoRelaţie2019prezent2 ani
5Maja SalvadorRelaţieAprilie 2013Aprilie 20152 ani
4Sarah GeronimoÎntâlniFebruarie 2012Ianuarie 201311 luni
3Bea AlonzoRelaţieAprilie 2010Iulie 20199 ani
DouăKim ChiuRelaţie2009Noiembrie 20101 an
1Farina RunkleÎntâlni20052005-
Julia Barretto #6

Julia Barretto

2019

Julia Barretto a început să se întâlnească cu Gerald Anderson ...[vezi cuplul] Maja Salvador #5

Maja Salvador

2013 - 2015

Maja Salvador și Gerald Anderson s-au separat de ...[vezi cuplul] Sarah Geronimo #4

Sarah Geronimo

2012 - 2013

Sarah Geronimo și Gerald Anderson s-au separat ...[vezi cuplul] Bea Alonzo #3

Bea Alonzo

2010 - 2019

Bea Alonzo și Gerald Anderson s-au separat în N ...[vezi cuplul] Kim Chiu #Două

Kim Chiu

2009 - 2010

Kim Chiu și Gerald Anderson s-au despărțit în octombrie ...[vezi cuplul] Farina Runkle #1

Farina Runkle

2005

Farina Runkle și Gerald Anderson sunt separate ...[vezi cuplul] #6

Julia Barretto

2019

Julia Barretto și Gerald Anderson se întâlnesc din 2019.



Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 56% vizualizați relația #5

Maja Salvador

2013 - 2015

Maja Salvador și Gerald Anderson au datat din ianuarie 2013 până în aprilie 2015.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 78% vizualizați relația #4

Sarah Geronimo

2012 - 2013

Sarah Geronimo și Gerald Anderson au avut o întâlnire în februarie 2012.

Relație 11 luni MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 73% vizualizați relația #3

Bea Alonzo

2010 - 2019

Bea Alonzo și Gerald Anderson au datat din aprilie 2010 până în iulie 2019.

zulay henao și joel rush
Relație 9 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă52%'> Compatibilitate 37% vizualizați relația #Două

Kim Chiu

2009 - 2010

Kim Chiu și Gerald Anderson au datat din 2006 până în noiembrie 2010.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc40%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 63% vizualizați relația #1

Farina Runkle

2005

Farina Runkle și Gerald Anderson au avut o întâlnire în 2005.

vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Gerald Anderson32 peşteActor
Filipinez
Julia Barretto24 peşteActriţă
Filipinez
Maja Salvador32 BalanțăActriţă
Filipinez
Sarah Geronimo32 LeuCântăreaţă
Filipinez
Bea Alonzo33 BalanțăActriţă
Filipinez
Kim Chiu31 BerbecActriţă
Filipinez
Farina Runkle- Alte
Filipinez

Galerie foto

Gerald Anderson Gerald Anderson Kim Chiu respinge speranțele lui Maja Salvador pentru o reconciliere Gerald Anderson Gerald Anderson Gerald Anderson Gerald Anderson Gerald Anderson Gerald Anderson Gerald Anderson Gerald Anderson Gerald Anderson

Filmografie

FilmAnCaracterTip
O inimă de soldat2020Alex Marasigan, Hakeem AlhurajiEmisiune TV
Între Maybes2019LouieFilm
My Perfect You2018A ardeFilm
Mai putem fi prieteni?2017DiegoFilm
AWOL2017Lt. Abel IbarraFilm
Deadma Walking2017Film
Numai tu o să iubești2017Gabriel Rivera-Dela Vega, Gabriel VilloriaEmisiune TV
Fii întotdeauna Poate2016JakeFilm
Cum să fii al tău2016Film
Vrăjitorul2015.Film
Sărut în aer2015.Gio Magno BraunerFilm
Nathaniel2015.Paul V. LaxamanaEmisiune TV
Te iubesc în fiecare zi2015.TristanFilm
Dyesebel2014Alfredo 'Fredo' MontillaEmisiune TV
La lucru2013DanielFilm
Te voi iubi mâine2013Miguel DizonEmisiune TV
24/7 în Dragoste2012Alvin alvaradoFilm
Prinde-mă ... sunt îndrăgostit2011ErickFilm
Budoy2011Benjamin 'Budoy' ManiegoEmisiune TV
Nu va dura o zi fără tine2011Andrew EscalonaFilm
Toate Max2011Amice torresEmisiune TV
Cum poate fi asta2010MlaștiniFilm
Dacă suntem despărțiți2010Robbie CastilloEmisiune TV
Până când durerile mele de inimă se termină2010Va spuneFilm
Wansapanataym2010Jack IsidroEmisiune TV
Kim2010AlfredEmisiune TV
Insulă2010DanielEmisiune TV
Iubește-mă, Te iubesc2010Atty. HomerEmisiune TV
Doi dintre noi2009David Dionisio Garcia Jr., JREmisiune TV
Noi doi: Începutul Untold2009David Dionisio Garcia Jr., JRFilm TV
Tiagong Akyat2009Santiago 'Tiago' RonquilloEmisiune TV
Shake Rattle & Roll X2008Lui (segmentul „Imagine de clasă”)Film
Fata mea2008JulianEmisiune TV
Singura mea speranță2008Joaquin 'Keeno' AlejandroEmisiune TV
Am căzut pentru tine2007Alex BoyFilm
Sper să repet din nou2007Travis JohnsonEmisiune TV
SineSerye2007Emisiune TV
În prima zi2006MJ2 RamirezFilm
Vraja dragostei2006Albert, Nookie, RyanEmisiune TV
Star Magic Cadouri2006Sonny BoyEmisiune TV
Aalog-alog2006Gerald Dean PadillaEmisiune TV
Sa mergem2006Gab (2007)Emisiune TV
Cântecul tău2006Arkin, Miguel RocoEmisiune TV
Îți vei aminti așa1991Bernard, Bert, EdwinEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Diana Zubiri și Gerald AndersonDiana Zubiri
    • Te voi iubi mâine
      2013
    [vizualizare potrivire]
  • Gerald Anderson și Andi EigenmannAndi Eigenmann
    • Dyesebel
      2014
    [vizualizare potrivire]
  • Gerald Anderson și Anne CurtisAnne Curtis
    • Dyesebel
      2014
    [vizualizare potrivire]
  • Gerald Anderson și Arci MuñozArci Munoz
    • Fii întotdeauna Poate
      2016
    [Încă +1]
  • Gerald Anderson și Bea AlonzoBea Alonzo
    • Cum să fii al tău
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Gerald Anderson și Cristine ReyesCristine Reyes
    • Te voi iubi mâine
      2013
    [vizualizare potrivire]
  • Gerald Anderson și Jewel MischeMix de bijuterii
    • Wansapanataym
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • Gerald Anderson și Julia BarrettoJulia Barretto
    • Între Maybes
      2019
    [vizualizare potrivire]
  • Gerald Anderson și Melissa RicksMelissa Ricks
    • Cum poate fi asta
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • Fata Jose
    • Fata mea
      2008
    [vizualizare potrivire]
  • Gerald Anderson și Sarah GeronimoSarah Geronimo
    • Prinde-mă ... sunt îndrăgostit
      2011
    [Încă +1]
  • Jessy Mendiola și Gerald AndersonJessy Mendiola
    • Budoy
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Kim Chiu și Gerald AndersonKim Chiu
    • Aalog-alog
      2006
    [Încă +10]
Mai multe meciuri Gerald Anderson pe ecran Mai puține potriviri pe ecran cu Gerald Anderson

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Spencer Haywood
Spencer Haywood
28 mai 2021 ... Știri Spencer Haywood, bârfe, fotografii ale lui Spencer Haywood, biografie, lista iubitelor lui Spencer Haywood 2016. Istoria relației. Lista de relații Spencer Haywood. Istoria întâlnirilor cu Spencer Haywood, 2021, 2020, lista relațiilor cu Spencer Haywood.
Klaudia Ungerman
Klaudia Ungerman
28 mai 2021 ... Știri despre Klaudia Ungerman, bârfe, fotografii cu Klaudia Ungerman, biografie, lista prietenilor lui Klaudia Ungerman 2016. Istoria relației. Lista de relații Klaudia Ungerman. Istoria întâlnirilor Klaudia Ungerman, 2021, 2020, lista relațiilor Klaudia Ungerman.
Rick Parfitt
Rick Parfitt
28 mai 2021 ... Știri Rick Parfitt, bârfe, fotografii ale lui Rick Parfitt, biografie, lista iubitelor lui Rick Parfitt 2016. Istoria relației. Lista de relații Rick Parfitt. Istoria întâlnirilor Rick Parfitt, 2021, 2020, lista relațiilor Rick Parfitt.
Rory Farquharson
Rory Farquharson
28 mai 2021 ... Știri Rory Farquharson, bârfe, fotografii ale lui Rory Farquharson, biografie, lista iubitelor lui Rory Farquharson 2016. Istoria relației. Lista de relații Rory Farquharson. Istoria întâlnirilor Rory Farquharson, 2021, 2020, lista relațiilor Rory Farquharson.
Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante
Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante
28 mai 2021 ... Ezequiel Lavezzi și Yanina Screpante fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Scott Baio
Scott Baio
28 mai 2021 ... Știri Scott Baio, bârfe, fotografii ale lui Scott Baio, biografie, lista iubitelor lui Scott Baio 2016. Istoria relației. Lista de relații Scott Baio. Istoria întâlnirilor cu Scott Baio, 2021, 2020, lista relațiilor lui Scott Baio.
Nicole Fujita
Nicole Fujita
28 mai 2021 ... Știri despre Nicole Fujita, bârfe, fotografii ale lui Nicole Fujita, biografie, lista prietenilor lui Nicole Fujita 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicole Fujita. Istoria întâlnirilor Nicole Fujita, 2021, 2020, lista relațiilor Nicole Fujita.