Principal Relații Grace Helbig

Grace Helbig

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Grace Helbig AngajatVârsta 35 de ani Zodiac Balanță Relații 2 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Grace Helbig și Elliott MorganGrace Helbig și Elliott Morgan s-au logodit pe 28 februarie 2021. vizualizați relația

Relații

Grace Helbig a avut o relație cu Chester See(2014 - 2017).








Despre

Grace Helbig este o actriță americană de 35 de ani. Născută Grace Anne Helbig pe 27 septembrie 1985 în Woodbury, New Jersey, Statele Unite, este renumită pentru canalul Youtube „Daily Grace”, canalul Youtube „It'sGrace”. Semnul ei zodiacal este Balanta.



Grace Helbig a participat la 2 meciuri de pe ecran, inclusiv Chester See Tabăra Takota (2014)și Shane Dawson în Muzica mea (2012).






Grace Helbig face parte din următoarele liste: actori americani de televiziune, comedieni americani și bloggeri americani.



Jennifer Aniston și Ben Affleck s-au căsătorit

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Grace Helbig! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Angajat12 ani, 3 luni--
Întâlniri13 ani, 4 luni--
TotalDouă3 ani, 4 luni2 ani, 10 luni2 ani, 3 luni

Detalii

NumeGraţie
Al doilea prenumeAnne
Numele de familieHelbig
Numele complet la naștereGrace Anne Helbig
Nume alternativDaily Grace, It's Grace
Vârstă35 de ani
Zi de nastere27 septembrie 1985
Locul naşteriiWoodbury, New Jersey, Statele Unite
Înălţime5 '10' (178 cm)
Greutate135 kg (61 kg)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalBalanță
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Regional Gateway (2003
UniversitateColegiul Ramapo
Textul ocupațieiActriță, Youtuber
OcupaţieActriţă
Revendică faimaCanalul YouTube „Daily Grace”, Canalul YouTube „It'sGrace
Gen muzical (text)Comedie
Ani activi2006 – prezent
Acte asociateHannah Hart, Mamrie Hart, 100 000 de abonați, 2014, 1 000
Bust (inci)35
Talie (inch)24
Șolduri (inci)35
Dimensiunea hainelor4 (SUA) sau 36 (UE) sau 8 (Marea Britanie)
Mărimea pantofului9 (SUA), 41,5 (UE), 7,5 (Marea Britanie), 260 (J)
Site-uri oficialehttps://www.youtube.com/user/graciehinabox pe / wiki / YouTube
TatăJohn Helbig
MamăTheresa McGinnis
FrateTimothy Helbig, John Helbig
PrietenMamrie Hart, Hannah Hart, Shane Dawson, Colleen Ballinger, Jenna Marbles, Lilly Singh
Animale de companieGâscă (câine)
Culorile preferateAlbastru marin

Grace Anne Helbig (n. 27 septembrie 1985) este o comediană americană, actriță și personalitate YouTube. Ea este creatorul și gazda propriului său canal YouTube, precum și a podcasturilor Not Too Deep, This Might Get Weird și Pile It On.



Mai multe despre Grace Helbig Mai puțin despre Grace Helbig

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
DouăElliott MorganRelaţie2019prezent2 ani
1Chester SeeRelaţie2014Mai 20173 ani
Elliott Morgan #Două

Elliott Morgan

2019

Grace Helbig și Elliott Morgan s-au logodit cu ...[vezi cuplul] Chester See #1

Chester See

2014 - 2017

Grace Helbig și Chester See s-au despărțit în mai ...[vezi cuplul] #Două

Elliott Morgan

2019

Grace Helbig și Elliott Morgan s-au logodit de o lună de când s-au logodit pe 28 februarie 2021.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc80%Vârstă52%'> Compatibilitate 43% vizualizați relația #1

Chester See

2014 - 2017

Grace Helbig și Chester See au datat din 2014 până în mai 2017.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime37%Vârstă98%'> Compatibilitate 84% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Grace Helbig35 BalanțăActriţă
american
Elliott Morgan3. 4 peşteActor
american
Chester See37 BerbecActor
american

Galerie foto

Grace Helbig și Elliott Morgan Grace Helbig și Elliott Morgan Grace Helbig Matreya Fedor în rolul lui Bernice în Electra Woman și Dyna Girl (2016) Fata Dyna Fata Dyna Electra Woman și Dyna Girl (2016) Electra Woman și Dyna Girl (2016) Electra Woman și Dyna Girl (2016) Electra Woman și Dyna Girl (2016) Electra Woman și Dyna Girl (2016) Electra Woman și Dyna Girl (2016)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Anul nunții2019KellyFilm
Troli2016Sugar CookieloafFilm
Vlogumentar2016Film
Femeia Electra și Dyna Girl2016Femeia ElectraEmisiune TV
Nu este sigur cu Nikki Glaser2016De sineEmisiune TV
O excursie la Insula Unicorn2016SeFilm
Clevver Acum2016SeEmisiune TV
Murdar 302016EvieFilm
Stai în fața cancerului2016SeEmisiune TV
Harry2016SeEmisiune TV
Domnule președinte al corpului studențesc2016Doamna CushmanEmisiune TV
Celebs reacționează2016SeEmisiune TV
Shane & Friends2016Ea - OaspeteEmisiune TV
Zall Bine2016Emisiune TV
Seven Bucks Digital Studios2016Emisiune TV
Spectacolul nocturn cu Larry Wilmore2015.Ea - PanelistEmisiune TV
Hollywood Today Live2015.SeEmisiune TV
Smosh: Filmul2015.StephanieFilm
Spectacolul târziu târziu cu James Corden2015.De sineEmisiune TV
Spectacolul Grace Helbig2015.Ea - GazdăEmisiune TV
Imens pe Tube2015.SeEmisiune TV
Premiile MTV Video Music 2015 cu revista People2015.SeEmisiune TV
Betch2015.LucyEmisiune TV
Spectacolul Meredith Vieira2014SeEmisiune TV
Baiatul intalneste fata2014Daily GraceFilm
Tabăra Takota2014Elise MillerFilm
Spectacolul din această seară cu Jimmy Fallon2014De sineEmisiune TV
Drama King2014SeEmisiune TV
Hei SUA2014De sineEmisiune TV
AwesomenessTV2013SeEmisiune TV
@miezul nopţii2013SeEmisiune TV
Spectacolul Pete Holmes2013Ea însăși 1 episod, 2014Emisiune TV
Efecte secundare2013Anna 2 episoade, 2014Emisiune TV
O.K! televizor2013De sineEmisiune TV
Viața lui Ro2013De sineEmisiune TV
Animeme Rap Battles2013Pisica morocanoasaEmisiune TV
TableTop2012Ea - OaspeteEmisiune TV
Muzica mea2012Idol (58 de episoade, 2012-2014)Emisiune TV
Perioade.2012Film
Larry King Acum2012Self - GuestEmisiune TV
Flipside2012Emisiune TV
Doar pentru râs: acces complet2012SeEmisiune TV
YouTubers reacționează2012SeEmisiune TV
Cele mai populare fete din școală2012Jeanie HalverstadEmisiune TV
Nerdy Nummies2011De sineEmisiune TV
Bucătăria mea beată2011Ea (3 episoade, 2012)Emisiune TV
Gramatica ta e de rahat2011Ea însăși 1 episod, 2013Emisiune TV
Discutia2010Self - GuestEmisiune TV
Acces zilnic2010De sineEmisiune TV
Cupcake Wars2009AutocurentEmisiune TV
Vorbeste Stoop2009SeEmisiune TV
Raportul Red Carpet2009De sineEmisiune TV
Chelsea În ultima vreme2007Ea - Masă rotundă (3 episoade, 2014)Emisiune TV
Vlogbrothers2007SeEmisiune TV
Spectacolul Philip DeFranco2006SeEmisiune TV
Atacul spectacolului!2005Ea (9 episoade, 2011-2013)Emisiune TV
Fabricat la Hollywood2005De sineEmisiune TV
Ucenicul2004Actor în reclameEmisiune TV
Tip din interior2004SeEmisiune TV
Supa2004De sineEmisiune TV
Tip din interior2004SeEmisiune TV
Ultimul apel cu Carson Daly2002De sineEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Grace Helbig și Chester SeeChester See
    • Tabăra Takota
      2014
    [vizualizare potrivire]
  • Grace Helbig și Shane DawsonShane Dawson
    • Ultimele momente de relații
      2010
    [Încă +1]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Corinne Kingsbury și John Francis Daley
Corinne Kingsbury și John Francis Daley
28 mai 2021 ... fotografii, știri și bârfe ale lui Corinne Kingsbury și John Francis Daley. Aflați mai multe despre ...
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
28 mai 2021 ... Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Eva Sundquist
Eva Sundquist
28 mai 2021 ... Știri Eva Sundquist, bârfe, fotografii cu Eva Sundquist, biografie, lista prietenilor Eva Sundquist 2016. Istoria relației. Lista de relații Eva Sundquist. Istoria întâlnirilor Eva Sundquist, 2021, 2020, lista relațiilor Eva Sundquist.
Tamara rotolo
Tamara rotolo
28 mai 2021 ... Știri Tamara Rotolo, bârfe, fotografii Tamara Rotolo, biografie, lista prietenilor Tamara Rotolo 2016. Istoria relației. Lista de relații Tamara Rotolo. Istoria întâlnirilor Tamara Rotolo, 2021, 2020, lista relațiilor Tamara Rotolo.
Andreas Wellinger
Andreas Wellinger
28 mai 2021 ... Știri Andreas Wellinger, bârfe, fotografii ale lui Andreas Wellinger, biografie, lista de prietene Andreas Wellinger 2016. Istoria relației. Lista de relații Andreas Wellinger. Istoria întâlnirilor Andreas Wellinger, 2021, 2020, lista relațiilor Andreas Wellinger.
Conform Listei Jim Cast
Conform Listei Jim Cast
Conform listei distribuției lui Jim, inclusiv fotografii ale actorilor, dacă sunt disponibile. Această listă include toate Potrivit lui Jim, actori și actrițe de frunte, deci dacă ...
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024, există un parc tematic pitic în China. Vă puteți imagina cum ar prezenta alții o problemă, dar nu puteți vedea ce