Principal Relații Gugu Mbatha-Raw

Gugu Mbatha-Raw

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Gugu Mbatha-Raw SingurRang 2439 47Vârsta 38 de ani Zodiac Taurul Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Gugu Mbatha-Raw este în prezent single.








Relații

Gugu Mbatha-Raw a avut o relație cu Harry Lloyd.



Despre

Gugu Mbatha-Raw este o actriță britanică de 38 de ani. Născută Gugulethu Sophia Mbatha la 21 aprilie 1983 la spitalul John Radcliffe, Oxford, Oxfordshire, Anglia, Marea Britanie, este renumită pentru Doctor Who, Black Mirror: San Junipero, Beauty and The Beast (2017) .. Zodia ei este Taur.






Gugu Mbatha-Raw a participat la 5 meciuri de pe ecran, inclusiv Ewan McGregor Frumoasa si Bestia (2017), Michiel Huisman Te înlocuiesc (2018), Mackenzie Davis în Oglinda neagra (2011), Sam Reid în Frumoasa (2013)și Will Smith în Comoție (2015).



Gugu Mbatha-Raw este membru al următoarelor liste: Actori britanici negri, actori shakespearieni și actori de televiziune englezi.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Gugu Mbatha-Raw! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri1---
Total1--

Detalii

NumeGugu
Al doilea prenumeSophia
Numele de familieMbatha-Raw
Nume de fatăRochie
Numele complet la naștereGugulethu Sophia Mbatha
Nume alternativGugulethu Sophia Mbatha-Raw, Gugulethu Sophia Mbatha, Gugu Mbatha-Raw
Vârstă38 de ani
Zi de nastere21 aprilie 1983
Locul naşteriiSpitalul John Radcliffe, Oxford, Oxfordshire, Anglia, Marea Britanie
Înălţime5 '4' (163 cm)
Greutate119 kg (54 kg)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăAluniță mică pe buza superioară dreaptă
Semn zodiacalTaurul
SexualitateDrept
EtnieMultiracial
Naţionalitatebritanic
LiceuȘcoala Henry Box
UniversitateAcademia Regală de Artă Dramatică
Textul ocupațieiActriţă
OcupaţieActriţă
Revendică faimaDoctor Who, Black Mirror: San Junipero, Beauty and The Beast (2017).
Ani activi2004 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Talent autentic și management literar, Curtis Brown Group
Bust (inci)3. 4
Dimensiunea cupeiB
Talie (inch)24
Șolduri (inci)3. 4
Dimensiunea hainelor4
Mărimea pantofului7
Site-uri oficialegugumbatharaw.org/, twitter.com/GuguMRaw, www.instagram.com/gmbatharaw/, www.curtisbrown.co.uk/client/gugu-mbatha-raw, www.rottentomatoes.com/celebrity/gugu_mbatharaw, www.allmovie. com / artist / gugu-mbatha-raw-p517788, www.instagram.com/gugumbatharaw/, twitter.com/gugumbatharaw, www.facebook.com/GuguMbathaRaw/

Gugulethu 'Gugu' Sophia Mbatha-Raw MBE (născută la 21 aprilie 1983) este o actriță engleză. După ce a studiat la Academia Regală de Artă Dramatică, a început să joace în televiziuni și producții de scenă britanice, apărând în rolul Tish Jones, sora lui Martha Jones, în serialul de science-fiction Doctor Who (2007) și a continuat să apară în Producții americane precum comedia lui Tom Hanks Larry Crowne (2011) și seria de televiziune de scurtă durată Undercovers (2010) și Touch (2012). Descoperirea ei a venit odată cu interpretarea ei apreciată de critici în drama britanică de epocă Belle (2013), pentru care a câștigat Premiul BIFA pentru cea mai bună actriță și drama romantică Beyond the Lights (2014). Interpretarea ei principală ca personaj titular în piesa Nell Gwynn a lui Jessica Swale din 2015 i-a adus o nominalizare la Evening Standard Theatre Award pentru cea mai bună actriță. Interpretarea ei ca Kelly în aclamatul critic „San Junipero”, un episod din sezonul trei din seria antologică Black Mirror, a fost foarte apreciată. A obținut o recunoaștere suplimentară pentru aparițiile sale în filmele de masă Miss Sloane (2016), adaptarea live-action a Disney's Beauty and the Beast (2017), A Wrinkle in Time (2018) și Misbehavior (2020) și a apărut în rol al lui Hannah Shoenfeld pe Apple TV + seria de dramă The Morning Show (2019).

Mai multe despre Gugu Mbatha-Raw Mai puțin despre Gugu Mbatha-Raw

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Harry LloydRelaţie 2012-
Harry Lloyd #1

Harry Lloyd

Harry Lloyd și Gugu Mbatha-Raw sunt separați ...[vezi cuplul] #1

Harry Lloyd

Harry Lloyd și Gugu Mbatha-Raw au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc40%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 68% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Gugu Mbatha-Raw38 TaurulActriţă
britanic
Harry Lloyd37 ScorpionulActor
britanic

Galerie foto

Belle - Gugu Mbatha-Raw Belle - Gugu Mbatha-Raw Belle - Gugu Mbatha-Raw Belle - Gugu Mbatha-Raw Gugu Mbatha-Raw - Premiile cinematografice ale Academiei Britanice EE 2021 - Sosiri Gugu Mbatha-Raw - Premiile cinematografice ale Academiei Britanice EE 2021 - Sosiri Gugu Mbatha-Raw - Premiile cinematografice ale Academiei Britanice EE 2021 - Sosiri Gugu Mbatha-Raw - Premiile cinematografice ale Academiei Britanice EE 2021 - Sosiri Gugu Mbatha-Raw - Premiile cinematografice ale Academiei Britanice EE 2021 - Sosiri Gugu Mbatha-Raw - Premiile cinematografice ale Academiei Britanice EE 2021 - Sosiri Gugu Mbatha-Raw - Premiile cinematografice ale Academiei Britanice EE 2021 - Sosiri Gugu Mbatha-Raw - Premiile cinematografice ale Academiei Britanice EE 2021 - Sosiri

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Loki2021Emisiune TV
Haide2020Alice DarlingFilm
Summerland2020VeraFilm
Abatere disciplinara2020Jennifer Hosten - Miss GrenadaFilm
Brooklyn fără mamă2019Laura RoseFilm
Culoare rapidă2019RuthFilm
Spectacolul de dimineață2019Hannah ShoenfeldEmisiune TV
Cristalul întunecat: epoca rezistenței2019SeladonEmisiune TV
Agricultura2018Doamna DapoFilm
Un rid în timp2018Doamna MurryFilm
Paradoxul Cloverfield2018HamiltonFilm
Te înlocuiesc2018AbbieFilm
Fabled (Seria TV)2018DeeEmisiune TV
Frumoasa si Bestia2017PlumetteFilm
Free State of Jones2016RachelFilm
Tot adevarul2016JanelleFilm
Domnișoară Sloane2016Esme manucharianFilm
Seacole2016Mary SeacoleFilm
Uşor2016SophieEmisiune TV
După furtună2016MamăScurt-metraj
Jupiter Ascendent2015.ChelnerulFilm
Comoție2015.Prema MutisoFilm
Dincolo de lumini2014NoniFilm
9 pupici2014MireasăScurt-metraj
Odd Thomas2013Viola PeabodyFilm
Frumoasa2013Dido Elizabeth BelleFilm
Atingere2012Clea HopkinsEmisiune TV
Larry Crowne2011TaliaFilm
Oglinda neagra2011Kelly BoothEmisiune TV
Sub acoperire2010Samantha BloomEmisiune TV
Actul lui Dumnezeu2009TrandafirFilm
Toate visele mele pe VHS2009EricaScurt-metraj
Cade afară2008Shanice RobertsFilm TV
Pierdut în Austen2008PirhanaEmisiune TV
Bonekickers2008Viv DavisEmisiune TV
Capete drepte2007Tânăr PAFilm
Dead Clever: The Life and Crimes of Julie Bottomley2007JessicaFilm TV
Născut Egal2006Girl at King's Cross Station (necreditat)Film TV
Viva Blackpool2006Femeie destul de tânărăFilm TV
Semnele vitale2006ajunEmisiune TV
Pleacă și mă împiedic2005Asistent medicalFilm TV
Medic care2005Tish JonesEmisiune TV
Fără picioare2005BethFilm TV
Agple Christie's Marple2004Tina ArgyleEmisiune TV
MI-52002JennyEmisiune TV
Fete rele1999Fidelitate, Fidelitate SaundersEmisiune TV
Holby City1999Colette HillEmisiune TV
Încercare și retribuire1997Jenny MillerEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Ewan McGregor și Gugu Mbatha-RawEwan McGregor
    • Frumoasa si Bestia
      2017
    [vizualizare potrivire]
  • Gugu Mbatha-Raw și Michiel HuismanMichiel Huisman
    • Te înlocuiesc
      2018
    [vizualizare potrivire]
  • Mackenzie Davis și Gugu Mbatha-RawMackenzie Davis
    • Oglinda neagra
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Sam Reid și Gugu Mbatha-RawSam Reid
    • Frumoasa
      2013
    [vizualizare potrivire]
  • Will Smith și Gugu Mbatha-RawWill Smith
    • Comoție
      2015.
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Corinne Kingsbury și John Francis Daley
Corinne Kingsbury și John Francis Daley
28 mai 2021 ... fotografii, știri și bârfe ale lui Corinne Kingsbury și John Francis Daley. Aflați mai multe despre ...
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
28 mai 2021 ... Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Eva Sundquist
Eva Sundquist
28 mai 2021 ... Știri Eva Sundquist, bârfe, fotografii cu Eva Sundquist, biografie, lista prietenilor Eva Sundquist 2016. Istoria relației. Lista de relații Eva Sundquist. Istoria întâlnirilor Eva Sundquist, 2021, 2020, lista relațiilor Eva Sundquist.
Tamara rotolo
Tamara rotolo
28 mai 2021 ... Știri Tamara Rotolo, bârfe, fotografii Tamara Rotolo, biografie, lista prietenilor Tamara Rotolo 2016. Istoria relației. Lista de relații Tamara Rotolo. Istoria întâlnirilor Tamara Rotolo, 2021, 2020, lista relațiilor Tamara Rotolo.
Andreas Wellinger
Andreas Wellinger
28 mai 2021 ... Știri Andreas Wellinger, bârfe, fotografii ale lui Andreas Wellinger, biografie, lista de prietene Andreas Wellinger 2016. Istoria relației. Lista de relații Andreas Wellinger. Istoria întâlnirilor Andreas Wellinger, 2021, 2020, lista relațiilor Andreas Wellinger.
Conform Listei Jim Cast
Conform Listei Jim Cast
Conform listei distribuției lui Jim, inclusiv fotografii ale actorilor, dacă sunt disponibile. Această listă include toate Potrivit lui Jim, actori și actrițe de frunte, deci dacă ...
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024, există un parc tematic pitic în China. Vă puteți imagina cum ar prezenta alții o problemă, dar nu puteți vedea ce