Principal Relații Gustavo Carr

Gustavo Carr

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Gustavo CarrVârsta 37 de ani Zodiac Scorpionul Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Gustavo Carr este probabil singur.








Relații

Gustavo Carr a avut o relație cu Hanna Hall(2006 - 2009).



cu cine este căsătorit Peter Cetera

Despre

Gustavo Carr este un actor american în vârstă de 37 de ani. Născut Gustaro V. Carr la 16 noiembrie 1983 în Milwaukee, WI, SUA, este renumit pentru Bring it On: All or Nothing. Semnul său zodiacal este Scorpionul.






Gustavo Carr a participat la un meci pe ecran cu Hayden Panettiere Pune-l pe: Tot sau nimic (2006).



Gustavo Carr face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori de televiziune americani și cântăreți americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Gustavo Carr! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri13 ani--
Total13 ani--

Detalii

NumeGus
Numele de familieCarr
Numele complet la naștereGustaro V. Carr
Nume alternativGus
Vârstă37 de ani
Zi de nastere16 noiembrie 1983
Locul naşteriiMilwaukee, WI, SUA
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalScorpionul
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiActor, cântăreț, model, dansator
OcupaţieActor
Revendică faimaPune-l pe: Tot sau nimic
Site-uri oficialewww.nndb.com/people/694/000160214/

Gus Carr (n. 16 noiembrie 1983), este un actor, cântăreț și dansator american. Cariera lui Carr a început în 2001. A apărut în Thank Heaven (2001), Bring It On: All or Nothing (2006), 7th Heaven (2006), Gurdian (2009) Love Pop Trash (2009) și (500) Days of Summer (2009).

Mai multe despre Gustavo Carr Mai puțin despre Gustavo Carr

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Hanna HallRelaţie200620093 ani
Hanna Hall #1

Hanna Hall

2006 - 2009

Hanna Hall și Gustavo Carr s-au despărțit în 2009 ...[vezi cuplul] #1

Hanna Hall

2006 - 2009

Hanna Hall și Gustavo Carr au datat din 2006 până în 2009.

cine este întâlnirea cu tony romo
Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc80%Vârstă98%'> Compatibilitate 65% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Gustavo Carr37 ScorpionulActor
american
Hanna Hall36 CancerActriţă
american

Galerie foto

Pune-l pe: Tot sau nimic Gus Carr Gus Carr Gus Carr Gus Carr Gus Carr Gus Carr Gus Carr Gus Carr Gus Carr Gus Carr Gus Carr

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Regele Saud2016MătuşăFilm
Stea2016Tânărul JahilEmisiune TV
East Los High2013AdrianEmisiune TV
Nerușinat2011DiegoEmisiune TV
500 zile de vară2009Dansator (ca Gus Carr)Film
Love Pop Trash2009Carlos (ca Gus Carr)Scurt-metraj
În coș2008William (ca Gus Carr)Film
Mulțumesc Cerului2001Heavenly Dancer (ca Gus Carr)Film
Al 7-lea Raio mie nouă sute nouăzeci și șaseClientEmisiune TV

Meciuri pe ecran

  • Hayden Panettiere și Gus CarrHayden Panettiere
    • Pune-l pe: Tot sau nimic
      2006
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
28 mai 2021 ... Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Chrystie Jenner
Chrystie Jenner
28 mai 2021 ... Știri despre Chrystie Jenner, bârfe, fotografii cu Chrystie Jenner, biografie, lista prietenilor lui Chrystie Jenner 2016. Istoria relației. Lista de relații Chrystie Jenner. Istoria întâlnirilor Chrystie Jenner, 2021, 2020, lista relațiilor Chrystie Jenner.
Bai Ling
Bai Ling
28 mai 2021 ... Știri despre Bai Ling, bârfe, fotografii despre Bai Ling, biografie, lista prietenilor lui Bai Ling 2016. Istoria relației. Lista de relații Bai Ling. Istoria întâlnirilor Bai Ling, 2021, 2020, lista relațiilor Bai Ling.
Nadine Ann Thomas
Nadine Ann Thomas
28 mai 2021 ... Știri Nadine Ann Thomas, bârfe, fotografii ale lui Nadine Ann Thomas, biografie, lista prietenilor Nadine Ann Thomas 2016. Istoria relației. Lista de relații Nadine Ann Thomas. Istoria întâlnirilor Nadine Ann Thomas, 2021, 2020, lista relațiilor Nadine Ann Thomas.
Zosia Nowak
Zosia Nowak
28 mai 2021 ... Știri despre Zosia Nowak, bârfe, fotografii despre Zosia Nowak, biografie, lista prietenilor lui Zosia Nowak 2016. Istoria relației. Lista de relații Zosia Nowak. Istoria întâlnirilor Zosia Nowak, 2021, 2020, lista relațiilor Zosia Nowak.
Jose Mourinho
Jose Mourinho
28 mai 2021 ... Știri despre José Mourinho, bârfe, fotografii ale lui José Mourinho, biografie, lista de prietene a lui José Mourinho 2016. Istoria relației. Lista de relații José Mourinho. Istoria întâlnirilor José Mourinho, 2021, 2020, lista relațiilor lui José Mourinho.
Bettina Lamprecht
Bettina Lamprecht
28 mai 2021 ... Știri despre Bettina Lamprecht, bârfe, fotografii ale lui Bettina Lamprecht, biografie, lista de prieteni a lui Bettina Lamprecht 2016. Istoria relației. Lista de relații Bettina Lamprecht. Istoria întâlnirilor Bettina Lamprecht, 2021, 2020, lista relațiilor Bettina Lamprecht.