Principal Relații Heino Girl

Heino Girl

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Heino GirlVârsta 57 de ani Zodiac Leu Relații 2 în total Copii 2 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Heino Ferch este probabil singur.








Relații

Heino Ferch a fost căsătorit anterior cu Marie-Jeanette Steinle(2005).



Heino Ferch a avut o relație cu Julia Von Pufendorf(2000).






Despre

Heino Ferch este un actor german în vârstă de 57 de ani, născut la 18 august 1963 în Bremerhaven, Germania. Semnul său zodiacal este Leul



Heino Ferch face parte din următoarele liste: nașteri din 1963, actori de film germani și actori de televiziune germani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Heino Ferch! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit116 ani, 3 luni--
Întâlniri121 de ani, 3 luni--
TotalDouă21 de ani, 3 luni18 ani, 9 luni16 ani, 3 luni

Detalii

NumeHeino
Numele de familieFată
Vârstă57 de ani
Zi de nastere18 august 1963
Locul naşteriiBremerhaven, Germania
Înălţime5 '10¾' (180 cm)
Semn zodiacalLeu
SexualitateDrept
Naţionalitatelimba germana
Textul ocupațieiActor
OcupaţieActor
Ani activi1985 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Management Goldschmidt, Berlin
Site-uri oficialewww.heinoferch.de
Membru al familieiAva Vittoria Mercedes Ferch (fiică), Louisa Ferch (fiică), Gustav Theo Cian (fiul)

Heino Ferch (n. 18 august 1963) este un actor german de film, teatru și televiziune. Printre rolurile sale notabile în film se numără Albert Speer în Downfall (2004) și Harry Melchior în The Tunnel (2001).

Mai multe despre Heino Ferch Mai puțin despre Heino Ferch

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
DouăMarie-Jeanette SteinleCăsătorit2005 -
1Julia Von PufendorfRelaţie20002000-
#Două

Marie-Jeanette Steinle

2005

Marie-Jeanette Steinle și Heino Ferch au ...[vezi cuplul] #1

Julia Von Pufendorf

2000

Julia Von Pufendorf și Heino Ferch sunt separate ...[vezi cuplul] #Două

Marie-Jeanette Steinle

2005

Marie-Jeanette Steinle și Heino Ferch sunt căsătoriți de 15 ani.

Relație 16 ani Copii 1 copil vizualizați relația #1

Julia Von Pufendorf

2000

Julia Von Pufendorf și Heino Ferch au avut o relație între 2000 și 2000.

Copii 1 copil vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Heino Girl 57 LeuActor
limba germana
Marie-Jeanette Steinle-
Julia Von Pufendorf-
limba germana

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
LouisaFemeie Julia Von Pufendorf
Ava Vittoria MercedesFemeie10 noiembrie 2008în vârstă de 12 ani Marie-Jeanette Steinle

Galerie foto

Sedinta foto a actorilor germani

Filmografie

FilmAnCaracterTip
59. Ku'damm2018Dr. Jürgen FassbenderEmisiune TV
Conni și Co 2 - Secretul T-Rex2017primarFilm
anxietate2017Randolph TiefenthalerFilm TV
Ku'damm 562016Profesorul FassbenderEmisiune TV
Conni & Co.2016DirectorFilm
Allmen și libelule2016Allmen (2 episoade)Emisiune TV
Gara din Berlin2016Joseph EmmerichEmisiune TV
Ku'damm 562016Profesorul FassbenderEmisiune TV
Mara și Purtătorul de Foc2015.Dr. ThurisazFilm
Sub radar2015.Cartea HeinrichFilm TV
Suită franceză2014MajorFilm
Tigrii2014MichaelFilm
Helen Dorn2014Dr. KleinertEmisiune TV
Adlon. O saga de familie2013Louis AdlonEmisiune TV
Clanul - povestea familiei Wagner2013Houston Stewart ChamberlainFilm TV
Cheia2013Scurt-metraj
Al 41-lea premiu internațional Emmy2013Auto - (nominalizat)Emisiune TV
faimă2012Ralf TannerFilm
Hanni și Nanni 22012George SullivanFilm
Jerry Cotton2010Klaus SchmidtFilm
Hanni & Nanni2010Georg SullivanFilm
Viața este prea lungă2010Profesorul MohrFilm
Max Schmeling2010Max MachonFilm
Creierul lui Kennedy2010Dr. HollowayFilm TV
Vincent va mai mult2010Robert Gellner - Vincents VaterFilm
Viziune2009Călugăr VolmarFilm
Răpită2009Thomas DannerFilm TV
Krupp: o familie între război și pace2009Gustav Krupp (47-51 ani) (1 episod, 2009)Emisiune TV
Complexul Baader Meinhof2008Horst Herold AsistentFilm
Miracolul Berlinului2008Jürgen KaiserFilm TV
Frumosul meu cadou2007Jan MeinholdFilm
Tezaurul misterios al Troiei2007Heinrich SchliemannFilm TV
Ghetou2006oameniFilm
Pentru totdeauna și o zi2006Jan OttmannFilm TV
Zidul - Berlin '612006Hans KuhlkeFilm TV
Despre Căutarea și Găsirea Iubirii2005HermesFilm
Cei 4 muschetari2005Athos (2 episoade, 2005)Emisiune TV
Vânătoare de dreptate2005KellerFilm TV
Transportul aerian2005Generalul Philipp TurnerFilm TV
Mord am Meer2005Anton GlaubergFilm TV
Căderea2004Albert SpeerFilm
Contul2004Dr. Michael MuhlhausenFilm TV
Freedom2speak v2.02004El însuși - Actor, GermaniaFilm
Miracolul lui Lengede2003Franz WolbertFilm TV
Avocatul și oaspetele său2003Avocatul WellerFilm TV
Extreme Ops2002marcăFilm
Cezar2002VercingetorixEmisiune TV
Napoleon2002Armand Augustin Louis, marchizul de Caulaincourt (episoade necunoscute)Emisiune TV
Râsul pescărușului2001Björn TheódórFilm
Tunelul2001Harry MelchiorFilm
Marlene2000Carl SeidlitzFilm
The Unscarred2000JohannFilm
Deșert verde1999SimonFilm
Shooter drept1999Volker BretzFilm
Beckmann1999De sineEmisiune TV
Fugi Lola Fugi1998RonnieFilm
Două femei, doi bărbați1998NickFilm
Nisipurile timpului1998LeonFilm TV
Inamici muritori - Decizia greșită1998Max KlausmannFilm TV
Viața este tot ce primești1997HoffmannFilm
Lucie Aubrac1997BarbieFilm
Armonistii1997Roman CycowskiFilm
Traversele de iarnă1997CadruFilm
Diavolulo mie nouă sute nouăzeci și șaseOfițerul SS RaufeisenFilm
Camere libere!o mie nouă sute nouăzeci și șaseDe sineEmisiune TV
Visa la moarte - curvele ruseștio mie noua sute nouazeci si cinciKlaus RittnerFilm TV
o echipă puternică1994WilliEmisiune TV
Decizia Laurei1994Vânzător de apă GalreithFilm TV
Povești Sylt1993(1 episod, 1993)Emisiune TV
Terenul lui Wolff1992Franz Opitz (1 episod, 1994)Emisiune TV
Cui îi este frică de roșu, galben, albastru?1991MüllerFilm
Ce bine că Maria există1990(2 episoade, 1990)Emisiune TV
Bărbații din K31988Edgar Hinrichs (1 episod, 1988)Emisiune TV
Castelul Königswald1988LucrăriFilm
Berlinerul Weisse cu o lovitură1984Thomas Spannhake 1 episod, 1989Emisiune TV
Pariez că ..?nouăsprezece optzeci și unuEl însuși (4 episoade, 2000-2009)Emisiune TV
Bătrânii1977politistEmisiune TV
III nach neun1974SeEmisiune TV
Poliția sună la 1101971Wolf KleinhauptEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Discuții






Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
28 mai 2021 ... Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Chrystie Jenner
Chrystie Jenner
28 mai 2021 ... Știri despre Chrystie Jenner, bârfe, fotografii cu Chrystie Jenner, biografie, lista prietenilor lui Chrystie Jenner 2016. Istoria relației. Lista de relații Chrystie Jenner. Istoria întâlnirilor Chrystie Jenner, 2021, 2020, lista relațiilor Chrystie Jenner.
Bai Ling
Bai Ling
28 mai 2021 ... Știri despre Bai Ling, bârfe, fotografii despre Bai Ling, biografie, lista prietenilor lui Bai Ling 2016. Istoria relației. Lista de relații Bai Ling. Istoria întâlnirilor Bai Ling, 2021, 2020, lista relațiilor Bai Ling.
Nadine Ann Thomas
Nadine Ann Thomas
28 mai 2021 ... Știri Nadine Ann Thomas, bârfe, fotografii ale lui Nadine Ann Thomas, biografie, lista prietenilor Nadine Ann Thomas 2016. Istoria relației. Lista de relații Nadine Ann Thomas. Istoria întâlnirilor Nadine Ann Thomas, 2021, 2020, lista relațiilor Nadine Ann Thomas.
Zosia Nowak
Zosia Nowak
28 mai 2021 ... Știri despre Zosia Nowak, bârfe, fotografii despre Zosia Nowak, biografie, lista prietenilor lui Zosia Nowak 2016. Istoria relației. Lista de relații Zosia Nowak. Istoria întâlnirilor Zosia Nowak, 2021, 2020, lista relațiilor Zosia Nowak.
Jose Mourinho
Jose Mourinho
28 mai 2021 ... Știri despre José Mourinho, bârfe, fotografii ale lui José Mourinho, biografie, lista de prietene a lui José Mourinho 2016. Istoria relației. Lista de relații José Mourinho. Istoria întâlnirilor José Mourinho, 2021, 2020, lista relațiilor lui José Mourinho.
Bettina Lamprecht
Bettina Lamprecht
28 mai 2021 ... Știri despre Bettina Lamprecht, bârfe, fotografii ale lui Bettina Lamprecht, biografie, lista de prieteni a lui Bettina Lamprecht 2016. Istoria relației. Lista de relații Bettina Lamprecht. Istoria întâlnirilor Bettina Lamprecht, 2021, 2020, lista relațiilor Bettina Lamprecht.