Principal Întâlniri Jackson Brundage

Jackson Brundage

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Jackson BrundageVârsta de 20 de ani Zodiac Vărsător

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Jackson Brundage este probabil singur.








Relații

Nu avem înregistrări despre relațiile din trecut pentru Jackson Brundage.



cine se întâlnește cu hayley kiyoko

Despre

Jackson Brundage este un actor american în vârstă de 20 de ani. Născut Jackson Timothy Brundage pe 21 ianuarie 2001 la Los Angeles, California, SUA, este renumit pentru One Tree Hill în rolul lui James Lucas Scott într-o carieră care se întinde pe 2006-2015. Semnul său zodiacal este Vărsător.






Jackson Brundage face parte din următoarele liste: actori americani pentru copii, nașteri din 2001 și actori din secolul XXI.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul despre Jackson Brundage! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Detalii

NumeJackson
Al doilea prenumeTimotei
Numele de familieBrundage
Numele complet la naștereJackson Timothy Brundage
Nume alternativJb, Lil Jack
Vârstă20 de ani
Zi de nastere21 ianuarie 2001
Locul naşteriiLos Angeles, California, SUA
Înălţime3 '4' (102 cm)
ConstruiSubţire
Culoarea păruluiBlondă
Semn zodiacalVărsător
Etniealb
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiActor
OcupaţieActor
Revendică faimaOne Tree Hill în rolul lui James Lucas Scott
Ani activi2006-prezent, 2006–2015
Site-uri oficialejacksonbrundagefan.webs.com/, www.fanpop.com/spots/jackson-brundage/links/12333609/title/jackson-brundage-website
TatăRichard Brundage
FrateParker (fratele mai mic)
SoraKeely (sora mai mare)

Jackson Timothy Brundage (n. 21 ianuarie 2001) este un fost actor american. El este cunoscut mai ales pentru interpretarea lui Jamie Scott în One Tree Hill de la The CW, rol pe care l-a deținut din 2008 până la încheierea seriei în 2012. Brundage a fost în sitcom-ul Nick at Nite, See Dad Run cu Scott Baio, care a durat din 2012 până în 2015. A fost prima voce a lui Foo din seria Nickelodeon Harvey Beaks înainte de a fi înlocuit de Tom Robinson. A cântat în film, televiziune și voce în off. A interpretat-o ​​pe Charlie Allan Smith în Lime Salted Love. De asemenea, el l-a exprimat pe Pablo în Einstein Pals.



Mai multe despre Jackson Brundage Mai puțin despre Jackson Brundage

Galerie foto

Jackson Brundage Jackson Brundage Jackson Brundage One Tree Hill (2003) One Tree Hill (2003) One Tree Hill (2003) One Tree Hill (2003) One Tree Hill (2003) One Tree Hill (2003) One Tree Hill (2003) One Tree Hill (2003) One Tree Hill (2003)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Harvey Beaks2015.Foo, MJ, TV SonEmisiune TV
Prieteni cu vieți mai bune2014BrandonEmisiune TV
A se vedea Dad Run2012Joe HobbsEmisiune TV
Lime Salted Love2006CharlieFilm
Las Vegas2003Micul DannyEmisiune TV
NCIS2003Tommy SmithEmisiune TV
Dealul cu un copac2003Jamie ScottEmisiune TV





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

John Lloyd Cruz
John Lloyd Cruz
28 mai 2021 ... Știri John Lloyd Cruz, bârfe, fotografii ale lui John Lloyd Cruz, biografie, lista iubitelor lui John Lloyd Cruz 2016. Istoria relației. Lista de relații John Lloyd Cruz. Istoria întâlnirilor cu John Lloyd Cruz, 2021, 2020, lista relațiilor lui John Lloyd Cruz.
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024, Este nevoie de multă tandrețe pentru a trece prin anumite emoții. Nu vă grăbiţi. Lumea ta interioară necesită curățire și iubire, înainte
Nicholas James
Nicholas James
28 mai 2021 ... Știri despre Nicholas James, bârfe, fotografii despre Nicholas James, biografie, lista de prietene a lui Nicholas James 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicholas James. Istoria întâlnirilor Nicholas James, 2021, 2020, lista relațiilor Nicholas James.
Jenna Elfman
Jenna Elfman
28 mai 2021 ... Știri despre Jenna Elfman, bârfe, fotografii cu Jenna Elfman, biografie, lista prietenilor Jenna Elfman 2016. Istoria relației. Lista de relații Jenna Elfman. Istoria întâlnirilor Jenna Elfman, 2021, 2020, lista relațiilor Jenna Elfman.
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024, Ceva s-a terminat în sfârșit, a lăsat în urmă și ești gata să strălucești un nou capitol al vieții care
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Harry Potter este una dintre cele mai mari francize din istorie. Ne-a lăsat atât de multă magie, tradiție și ...
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
Disney lansează filme la fiecare șapte până la opt ani, aducând grafică mai clară și noi grafică promoțională pentru filmele Disney. S-au schimbat multe ...