Principal Relații Jan-Michael Vincent

Jan-Michael Vincent

Jan-Michael Vincent 1945 - 2019Vârsta 73 la moarte Zodiac Cancer Relații 5 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Odihnească-se în pace.

maite perroni și william levy marriage

Relații

Jan-Michael Vincent a fost căsătorit anterior cu Patricia Ann Vincent(2000), Joanne Robinson Vincent(1986 - 1997)și Bonnie Portman(1969 - 1975).



Jan-Michael Vincent a avut întâlniri cu Ali MacGraw(1983)și Kim Basinger(1979).

Despre

Actorul american Jan-Michael Vincent s-a născut Jan Michael Vincent la 15 iulie 1945 în Denver, Colorado, SUA și a decedat pe 10 februarie 2019 Vicksburg, Mississippi, SUA la vârsta de 73 de ani. Este cel mai amintit pentru cel mai mare atlet din lume. Semnul său zodiacal este Racul.

Jan-Michael Vincent a fost într-un meci de pe ecran cu Kim Basinger în Țară grea (nouăzeci și optzeci și unu).



Jan-Michael Vincent face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori de televiziune americani și aviatori americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Jan-Michael Vincent! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit321 de ani, 3 luni13 ani, 1 lună7 ani
ÎntâlniDouă---
Total521 de ani, 3 luni7 ani, 10 luni7 ani

Detalii

NumeIan
Al doilea prenumeMichael
Numele de familieVincent
Numele complet la naștereJan Michael Vincent
Nume alternativJan-Michael Vincent, Jan Michael Vincent, Michael Vincent, Mike Vincent
Vârstă73 (vârsta la moarte) ani
Zi de nastere15 iulie 1945
Locul naşteriiDenver, Colorado, SUA
Decedat10 februarie 2019
Locul decesuluiVicksburg, Mississippi, SUA
Cauza mortiiStop cardiac
Înălţime5 '10½' (179 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Semn zodiacalCancer
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Hanford
UniversitateLiceul Hanford, Hanford, California
Textul ocupațieiActor
OcupaţieActor
Revendică faimaCel mai mare sportiv din lume
Ani activi1967–2002, 1965–2003, 1964–2003
Site-uri oficialewww.allmovie.com/artist/jan-michael-vincent-p73612, www.rottentomatoes.com/celebrity/janmichael_vincent

Jan-Michael Vincent (15 iulie 1944 - 10 februarie 2019) a fost un actor american. A fost cunoscut mai ales pentru că a jucat pilotul de elicopter Stringfellow Hawke în seria de televiziune Airwolf (1984–1987) și protagonistul, Matt Johnson, în filmul din 1978 Big Wednesday. De asemenea, a jucat rolul lui Byron Henry în Vânturile războiului.



kat din d iubitul 2016
Mai multe despre Jan-Michael Vincent Mai puțin despre Jan-Michael Vincent

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
5Patricia Ann VincentCăsătorit2000 -
4Joanne Robinson VincentCăsătorit1986199711 ani
3Ali MacGrawÎntâlni19831983-
DouăKim BasingerÎntâlni19791979-
1Bonnie PortmanCăsătorit196819757 ani
Patricia Ann Vincent #5

Patricia Ann Vincent

2000

Patricia Ann Vincent și Jan-Michael Vincent ...[vezi cuplul] #4

Joanne Robinson Vincent

1986 - 1997

Joanne Robinson Vincent și Jan-Michael Vince ...[vezi cuplul] Ali MacGraw #3

Ali MacGraw

1983

Jan-Michael Vincent și Ali MacGraw sunt separați ...[vezi cuplul] Kim Basinger #Două

Kim Basinger

1979

Jan-Michael Vincent și Kim Basinger sunt separați ...[vezi cuplul] #1

Bonnie Portman

1968 - 1975

Bonnie Portman și Jan-Michael Vincent au fost ...[vezi cuplul] #5

Patricia Ann Vincent

2000

Patricia Ann Vincent și Jan-Michael Vincent sunt căsătoriți de 20 de ani.

cine se întâlnește cu Tika Sumpter
Relație 21 de ani vizualizați relația #4

Joanne Robinson Vincent

1986 - 1997

Joanne Robinson Vincent și Jan-Michael Vincent sunt divorțați după o căsătorie de 10 ani.

Relație de 11 ani vizualizați relația #3

Ali MacGraw

1983

Jan-Michael Vincent și Ali MacGraw au avut o întâlnire în 1983.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 19% vizualizați relația #Două

Kim Basinger

1979

Jan-Michael Vincent și Kim Basinger au avut o întâlnire în 1979.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 61% vizualizați relația #1

Bonnie Portman

1968 - 1975

Bonnie Portman și Jan-Michael Vincent sunt divorțați după o căsătorie de 6 ani.

Relație 7 ani vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Jan-Michael Vincent73 CancerActor
american
Patricia Ann Vincent- Relativ
american
Joanne Robinson Vincent- Relativ
american
Ali MacGraw82 BerbecActriţă
american
Kim Basinger67 SăgetătorActriţă
american
Bonnie Portman- Relativ
american

Galerie foto

Bandiții - Jan-Michael Vincent Îmbrățișare mortală - Ruth Collins, Jan-Michael Vincent Îmbrățișare mortală - Ruth Collins, Jan-Michael Vincent Jan-Michael Vincent Dyan Cannon și Jan-Michael Vincent Jan-Michael Vincent Jan-Michael Vincent Jan-Michael Vincent Jan-Michael Vincent și Kim Basinger în Hard Country (1981) Jan Vincent Jan Vincent Jan Vincent

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Evadare în Muntele Grizzly2004TrapperFilm
Băiat alb2002Ron MastersFilm
The Thundering 8th2000Căpitanul Otis BuchwaldFilm
Buffalo '661998FiuleFilm
Fără odihnă pentru cei răi1998Șeriful Juan RamirezFilm
Orbita letalăo mie nouă sute nouăzeci și șaseRiffFilm TV
Poduri Nasho mie nouă sute nouăzeci și șaseBobby ChaseEmisiune TV
Ultima ucidereo mie nouă sute nouăzeci și șaseFilm
Femei Jurasiceo mie nouă sute nouăzeci și șaseZeppFilm TV
Răpit II: Reuniuneao mie noua sute nouazeci si cinciBrad Allen (în rolul lui Jan Michael Vincent)Film
Numărul de corpurio mie noua sute nouazeci si cinciDetectiv ReinhartFilm
Ice Cream Mano mie noua sute nouazeci si cinciDetectivul GiffordFilm
Ruleta Rusă - Moscova 95o mie noua sute nouazeci si cinciCăpitanul NazarovFilm
Singapore Sling1994BillyFilm TV
Ipi Tombi1994Steven GilbertFilm
Eroi mortali1993Cody GrantFilm
Obsesia ascunsă1993Ben ScanlonFilm
Comportament indecent1993Tom MathisFilm
Martor la miezul nopții1993SuliţăFilm
Păcatele dorinței1993Warren RobillardFilm
Dincolo de Call of Duty1992Len JordanFilm
Renegat1992MaxEmisiune TV
Hangfire1991Colonel JohnsonFilm
Nervul brut1991Lt. Bruce EllisFilm
În Gold We Trust1991Oliver MossFilm
The Heist Final1991David KingFilm TV
Alienator1990ComandantFilm
Xtro II: A doua întâlnire1990Dr. Ron ShepherdFilm
Jocuri murdare1989Dr. Kepler WestFilm
Lista de hituri1989Jack CollinsFilm
Tarzan în Manhattan1989BrightmoreFilm TV
Demonstone1989Andy BuckFilm
Născut în East L.A.1987McCalister (ca Jan Michael Vincent)Film
Teritoriul inamic1987ParkerFilm
Șase împotriva stâncii1987Se uită la „Buddy” ThompsonFilm TV
Airwolf1987Stringfellow HawkeEmisiune TV
Ieși din camera mea1985Ofițer de imigrațieFilm
Airwolf1984Stringfellow HawkeFilm TV
Airwolf1984Stringfellow HawkeEmisiune TV
Last Plane Out1983Jack CoxFilm
Vânturile războiului1983Byron HenryEmisiune TV
hotel1983Nick HauserEmisiune TV
Țară greanouăsprezece optzeci și unuKyleFilm
Sfidare1980Tommy (ca Jan Michael Vincent)Film
Întoarcerea1980WayneFilm
Miercuri mari1978Matt JohnsonFilm
Dogar1978SchiFilm
Aleea Damnation1977TăbăcarFilm
Baby Blue Marine1976MarionFilm
Umbra șoimului1976MikeFilm
Forța vigilentă1976Ben ArnoldFilm
Mușcă glonțul1975CarboFilm
Febra Liniei Albe1975Carrol Jo HummerFilm
Buster și Billie1974Buster LaneFilm
Cel mai mare sportiv din lume1973NanuFilm
Eliberează-ne de rău1973Nick FlemingFilm TV
Povestea poliției1973Dave Hauser, Warren YatesEmisiune TV
Luând1973Billy HaskellEmisiune TV
Mecanicul1972Steve McKennaFilm
Castele de nisip1972MichaelFilm TV
Catcher1972Sam CallendeFilm TV
Merg acasa1971Jimmy GrahamFilm
Convingătorii!1971Pilot de elicopterEmisiune TV
Ultimul căutătorilor de putere1971Jeffrey HastingsFilm TV
Triburi1970AdrianFilm TV
Dan August1970Kevin ColterEmisiune TV
Bărbați în drept1970Emisiune TV
Cel Neînvins1969Bubba Wilkes (ca Michael Vincent)Film
Marcus Welby, M.D.1969Ritchie ManningEmisiune TV
Supraviețuitorii1969Jeff Hastings, Jeffrey HastingsEmisiune TV
Călătorie la Shiloh1968Little Bit Lucket (ca Michael Vincent)Film
Ora de aventură Banana Splits1968Lincoln „Link” SimmonsEmisiune TV
Bandiții1967Taye 'Boy' Brown (ca Jan Michael Vincent)Film
Băieții Hardy: Misterul gunoiului chinezesc1967Tony Prito (ca Mike Vincent)Film
Dragnet 19671967Rick SchneidermanEmisiune TV
Bonanza1959Eddie, Rick MillerEmisiune TV
Gunsmoke1955Travis ColterEmisiune TV
Lassie1954Chris HanfordEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Jan Michael Vincent și Kim BasingerKim Basinger
    • Țară grea
      nouăsprezece optzeci și unu
    [vizualizare potrivire]

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Kari berg
Kari berg
28 mai 2021 ... Știri despre Kari Berg, bârfe, fotografii ale lui Kari Berg, biografie, lista de prieteni a lui Kari Berg 2016. Istoria relației. Lista de relații Kari Berg. Istoria întâlnirilor cu Kari Berg, 2021, 2020, lista relațiilor lui Kari Berg.
Malgorzata Glinka și Roberto Mogentale
Malgorzata Glinka și Roberto Mogentale
28 mai 2021 ... Malgorzata Glinka și Roberto Mogentale fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Fernanda Venturini și Bernardinho (volei)
Fernanda Venturini și Bernardinho (volei)
28 mai 2021 ... Fernanda Venturini și Bernardinho (volei) fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Livia rangel
Livia rangel
28 mai 2021 ... Știri Livia Rangel, bârfe, fotografii ale lui Livia Rangel, biografie, lista prietenilor lui Livia Rangel 2016. Istoria relației. Lista de relații Livia Rangel. Istoria întâlnirilor cu Livia Rangel, 2021, 2020, lista relațiilor cu Livia Rangel.
Jennifer Saviano
Jennifer Saviano
28 mai 2021 ... Știri despre Jennifer Saviano, bârfe, fotografii cu Jennifer Saviano, biografie, lista iubitilor lui Jennifer Saviano 2016. Istoria relației. Lista de relații cu Jennifer Saviano. Istoria întâlnirilor cu Jennifer Saviano, 2021, 2020, lista relațiilor cu Jennifer Saviano.
Fred Couples
Fred Couples
28 mai 2021 ... Știri despre Fred Couples, bârfe, fotografii despre Fred Couples, biografie, lista de prietene a lui Fred Couples 2016. Istoria relației. Lista de relații Fred Couples. Istoria întâlnirilor Fred Couples, 2021, 2020, lista relațiilor Fred Couples.
Adam Beason
Adam Beason
28 mai 2021 ... Știri despre Adam Beason, bârfe, fotografii despre Adam Beason, biografie, lista de prietene a lui Adam Beason 2016. Istoria relației. Lista de relații Adam Beason. Istoria întâlnirilor cu Adam Beason, 2021, 2020, lista relațiilor cu Adam Beason.