Principal Relații Jean-Luc Bilodeau

Jean-Luc Bilodeau

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Jean-Luc Bilodeau Termen lungRang 2788 -581Vârsta de 30 de ani Zodiac Scorpionul Relații 2 în total Copii 2 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Jean-Luc Bilodeau și Chelsea HobbsJean-Luc Bilodeau are o relație pe termen lung cu Chelsea Hobbs vizualizați relația

Relații

Jean-Luc Bilodeau a avut relații cu Emmalyn Estrada(2010 - 2014).








care are întâlnire cu kenny chesney

Despre

Jean-Luc Bilodeau este un actor canadian de 30 de ani. Născut la 4 noiembrie 1990 în Vancouver, Columbia Britanică, Canada, este renumit pentru Josh Trager la Kyle XY și Ben Wheeler la Baby Daddy. Semnul său zodiacal este Scorpionul.



Jean-Luc Bilodeau a participat la 6 meciuri de pe ecran, inclusiv Debby Ryan 16 dorinte (2010), Anna Maria Perez de Tagle în Baby Tati (2012), Chelsea Kane în Baby Tati (2012), Emmalyn Estrada în Baby Tati (2012)și Gracie Gillam în Baby Tati (2012).






Jean-Luc Bilodeau face parte din următoarele liste: actori de film canadieni, actori pentru copii canadieni și actori de televiziune canadieni.



A contribui

Ajută-ne să ne construim profilul lui Jean-Luc Bilodeau! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

contele franco mancinelli scotti din san vito

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
ÎntâlniriDouă3 ani, 8 luni3 ani, 5 luni3 ani, 2 luni
TotalDouă3 ani, 8 luni3 ani, 5 luni3 ani, 2 luni

Detalii

NumeJean-Luc
Numele de familieBilodeau
Numele complet la naștereJean-Luc Bilodeau
Nume alternativJ-Biddy, Jl
Vârstă30 de ani
Zi de nastere4 noiembrie 1990
Locul naşteriiVancouver, Columbia Britanică, Canada
Înălţime5 '9¾' (177 cm)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - deschis
Semn zodiacalScorpionul
SexualitateBisexual
Etniealb
Naţionalitatecanadian
LiceuLiceul Regional Holy Cross (2008)
Textul ocupațieiActor
OcupaţieActor
Revendică faimaJosh Trager la Kyle XY și Ben Wheeler la Baby Daddy
Ani activi2004 – prezent
TatăRaymond Bilodeau
MamăBarb bilodeau
SoraDanielle Bilodeau
PrietenDerek Theler, Chelsea Kane

Jean-Luc Bilodeau (născut la 4 noiembrie 1990) este un actor canadian care acționează din 2004. Este cunoscut mai ales pentru rolul său de Ben Wheeler în programul Baby Daddy al canalului ABC Family. Bilodeau a apărut și în filme și seriale de televiziune precum Ill Fated, Trick 'r Treat, 16 Wishes, Kyle XY, No Ordinary Family și Best Player. De asemenea, a fost în videoclipul Emmalyn Estrada „Don't Make Me Let You Go” și îl interpretează pe Jeremy în filmul LOL.



Mai multe despre Jean-Luc Bilodeau Mai puțin despre Jean-Luc Bilodeau

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
DouăChelsea HobbsRelaţieSeptembrie 2017Septembrie 2017-
1Emmalyn estradaRelaţie29 noiembrie 2010Februarie 20143 ani
Chelsea Hobbs #Două

Chelsea Hobbs

2017

Jean-Luc Bilodeau se află într-o relație pe termen lung ...[vezi cuplul] Emmalyn estrada #1

Emmalyn estrada

2010 - 2014

Emmalyn Estrada și Jean-Luc Bilodeau se separă ...[vezi cuplul] #Două

Chelsea Hobbs

2017

Jean-Luc Bilodeau și Chelsea Hobbs au avut o relație din septembrie 2017 până în septembrie 2017.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă33%'> Compatibilitate 27% vizualizați relația #1

Emmalyn estrada

2010 - 2014

Emmalyn Estrada și Jean-Luc Bilodeau au dat din 29 noiembrie 2010 până în februarie 2014.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Vârstă84%'> Compatibilitate 36% Copii 1 copil vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Jean-Luc Bilodeau30 ScorpionulActor
canadian
Chelsea Hobbs36 VărsătorActriţă
canadian
Emmalyn estrada29 BerbecCântăreaţă
canadian

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Toby PerrinMasculin9 martie 200714 ani Chelsea Kane
PrietenFemeie30 octombrie 20146 ani Emmalyn estrada

Galerie foto

Jean-Luc Bilodeau și Bailey Buntain în „Baby Daddy” al familiei ABC (2014) Teen Choice Awards 2012 (22 iulie) Teen Choice Awards 2012 (22 iulie) Teen Choice Awards 2012 (22 iulie) Teen Choice Awards 2012 (22 iulie) Teen Choice Awards 2012 (22 iulie) Familia ABC ar putea avea un nou spectacol de succes cu noua lor comedie, Baby Daddy, cu Jean-Luc Bilodeau, Chelsea Kane și Tahj Mowry în rolurile principale! jean-luc bilodeau și emmalyn estrada jean-luc bilodeau și emmalyn estrada jean-luc bilodeau și emmalyn estrada jean-luc bilodeau și emmalyn estrada jean-luc bilodeau și emmalyn estradae

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Al doilea act al lui Carol2019Dr. Daniel KutcherEmisiune TV
Axă2017Barry (voce)Film
Casa Vita2016Lindstrom timpuriuFilm TV
Ghidul prietenilor pentru divorț2014AdamEmisiune TV
Aveți încredere în mine2014ClarkFilm
În așteptarea lui Amish2014SamualFilm TV
laugh out Loud2012JeremyFilm
Piranha 3DD2012JoshFilm
Baby Tati2012Ben WheelerEmisiune TV
Iubește-mă2012Harry TownsendFilm
Cel mai bun jucător2011Ash (ca Jean-Luc Bilodeu)Film TV
16 dorinte2010Jay KeplerFilm TV
Nici o familie obișnuită2010Bret MartinEmisiune TV
Potiune ciudata2010MichaelFilm TV
The Haunting Hour al lui R. L. Stine2010EricEmisiune TV
Trupa2009Lance DonovanEmisiune TV
Spectaculos!2009Star Spangled BoyFilm TV
Trick 'r Treat2007SchraderFilm
Kyle XY2006Josh TragerEmisiune TV
Supranatural2005JustinEmisiune TV
M-am soartizat2004Tânărul BobbyFilm
MarmurăMikeFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Debby Ryan și Jean-Luc BilodeauDebby Ryan
    • 16 dorinte
      2010
    [vizualizare potrivire]
  • Anna Maria Perez de Tagle
    • Baby Tati
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Jean-Luc Bilodeau și Chelsea KaneChelsea Kane
    • Baby Tati
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Jean-Luc Bilodeau și Emmalyn EstradaEmmalyn estrada
    • Baby Tati
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Gracie Gillam
    • Baby Tati
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Jean-Luc Bilodeau și Magda ApanowiczMagda Apanowicz
    • Kyle XY
      2006
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
28 mai 2021 ... Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Chrystie Jenner
Chrystie Jenner
28 mai 2021 ... Știri despre Chrystie Jenner, bârfe, fotografii cu Chrystie Jenner, biografie, lista prietenilor lui Chrystie Jenner 2016. Istoria relației. Lista de relații Chrystie Jenner. Istoria întâlnirilor Chrystie Jenner, 2021, 2020, lista relațiilor Chrystie Jenner.
Bai Ling
Bai Ling
28 mai 2021 ... Știri despre Bai Ling, bârfe, fotografii despre Bai Ling, biografie, lista prietenilor lui Bai Ling 2016. Istoria relației. Lista de relații Bai Ling. Istoria întâlnirilor Bai Ling, 2021, 2020, lista relațiilor Bai Ling.
Nadine Ann Thomas
Nadine Ann Thomas
28 mai 2021 ... Știri Nadine Ann Thomas, bârfe, fotografii ale lui Nadine Ann Thomas, biografie, lista prietenilor Nadine Ann Thomas 2016. Istoria relației. Lista de relații Nadine Ann Thomas. Istoria întâlnirilor Nadine Ann Thomas, 2021, 2020, lista relațiilor Nadine Ann Thomas.
Zosia Nowak
Zosia Nowak
28 mai 2021 ... Știri despre Zosia Nowak, bârfe, fotografii despre Zosia Nowak, biografie, lista prietenilor lui Zosia Nowak 2016. Istoria relației. Lista de relații Zosia Nowak. Istoria întâlnirilor Zosia Nowak, 2021, 2020, lista relațiilor Zosia Nowak.
Jose Mourinho
Jose Mourinho
28 mai 2021 ... Știri despre José Mourinho, bârfe, fotografii ale lui José Mourinho, biografie, lista de prietene a lui José Mourinho 2016. Istoria relației. Lista de relații José Mourinho. Istoria întâlnirilor José Mourinho, 2021, 2020, lista relațiilor lui José Mourinho.
Bettina Lamprecht
Bettina Lamprecht
28 mai 2021 ... Știri despre Bettina Lamprecht, bârfe, fotografii ale lui Bettina Lamprecht, biografie, lista de prieteni a lui Bettina Lamprecht 2016. Istoria relației. Lista de relații Bettina Lamprecht. Istoria întâlnirilor Bettina Lamprecht, 2021, 2020, lista relațiilor Bettina Lamprecht.