Principal Relații Jill Scott

Jill Scott

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Jill Scott SingurRang 1475 -269Vârstă 49 ​​de ani Zodiac Berbec Relații 4 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Jill Scott este în prezent single.








Relații

Jill Scott a fost căsătorită anterior cu Mike Dobson (I)(2016 - 2017)și Lyzel Williams(2001 - 2007).



Jill Scott a fost logodită cu Lil 'Jon Roberts(2008 - 2009).






Jill Scott a avut o relație cu Lamman Rucker(2008).



Despre

Jill Scott este o cântăreață americană de 49 de ani. Născută pe 4 aprilie 1972 în Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite, este renumită pentru cântăreața R&B într-o carieră care se întinde pe cariera muzicală. Zodia ei este Berbecul.

cine se întâlnește cu Gerard Butler

Jill Scott face parte din următoarele liste: cântăreți-compozitori americani, cântăreți în limba engleză și câștigători ai premiilor Grammy.



A contribui

Ajută-ne să ne construim profilul Jill Scott! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
CăsătoritDouă7 ani, 8 luni6 ani, 10 luni6 ani
Angajat12 ani, 5 luni--
Întâlniri1---
Total47 ani, 8 luni4 ani2 ani, 5 luni

Detalii

NumeJill
Numele de familieScott
Vârstă49 de ani
Zi de nastere4 aprilie 1972
Locul naşteriiPhiladelphia, Pennsylvania, Statele Unite
Înălţime5 '6' (168 cm)
ConstruiMare
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalBerbec
SexualitateDrept
EtnieNegru
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul pentru fete din Philadelphia, Philadelphia, PA
UniversitateUniversitatea Temple (abandonat)
Textul ocupațieiCantautor, poet, actriță
OcupaţieCântăreaţă
Revendică faimaCântăreață R&B
Gen muzical (text)R&B, Soul, Neo Soul, Jazz, Furtuna liniștită, Hip Hop, Spoken Word
Gen muzicalȚară, R&B
Ani activi1999 – prezent, carieră muzicală
Stil muzicalSoul, Neo-Soul, R&B contemporan pentru adulți, R&B contemporan
Music MoodElegant, intim, sigur, liniștitor, elegant, relaxat / blând, senzual, nebun, jucaus, inteligent pe stradă, sexy, reflectant
InstrumentVocale
Instrument (text)Vocale
Casa de discuriHidden Beach (2000-2010), Blues Babe / Warner Bros. (2011-2013), Atlantic (2014-prezent), Atlantic (2014-prezent)
Acte asociateSoulquarians, Dre & Vidal, JR Hutson
Site-uri oficialewww.jillscott.com/, www.myspace.com/whoisjillscott, http://www.missjillscott.com

Jill Scott (n. 4 aprilie 1972) este o cantautor, model, poet și actriță american. Debutul ei din 2000, Who Is Jill Scott? Cuvinte și sunete Vol. 1, a devenit platină, iar urmările Beautifully Human: Words and Sounds Vol. 2 (2004) și The Real Thing: Words and Sounds Vol. 3 (2007) ambele au obținut statutul de aur. Și-a făcut debutul cinematografic în filmele Hounddog și Tyler Perry din Why Did I Get Married? în 2007.

Mai multe despre Jill Scott Mai puțin despre Jill Scott

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
4Mike Dobson (I)Căsătorit20105 septembrie 20177 ani
3Lamman RuckerRelaţieIanuarie 2008Ianuarie 2008-
DouăLil 'Jon RobertsRelaţie2007Iunie 20092 ani
1Lyzel WilliamsCăsătorit200120076 ani
#4

Mike Dobson (I)

2010 - 2017

Mike Dobson (I) și Jill Scott s-au despărțit pe 5 ...[vezi cuplul] Lamman Rucker #3

Lamman Rucker

2008

Lamman Rucker și Jill Scott sunt separați ...[vezi cuplul] #Două

Lil 'Jon Roberts

2007 - 2009

Lil 'Jon Roberts și Jill Scott s-au separat în ...[vezi cuplul] Lyzel Williams #1

Lyzel Williams

2001 - 2007

Lyzel Williams și Jill Scott au divorțat pentru ...[vezi cuplul] #4

Mike Dobson (I)

2010 - 2017

Mike Dobson (I) și Jill Scott au fost căsătoriți timp de 1 an. S-au întâlnit timp de 4 ani după ce s-au reunit în 2010. După 2 ani de logodnă, s-au căsătorit pe 25 iunie 2016. Un an mai târziu s-au separat pe 5 septembrie 2017.

Relație 7 ani vizualizați relația #3

Lamman Rucker

2008

Lamman Rucker și Jill Scott au dat în ianuarie 2008.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 88% vizualizați relația #Două

Lil 'Jon Roberts

2007 - 2009

Lil 'Jon Roberts și Jill Scott au fost logodiți timp de 1 an. Au datat timp de 1 an după ce s-au reunit în 2007. Au fost logodiți în iunie 2008, dar mai târziu s-au separat în iunie 2009.

cu cine se întâlnește ben mckenzie
Relație 2 ani Copii 1 copil vizualizați relația #1

Lyzel Williams

2001 - 2007

Lyzel Williams și Jill Scott sunt divorțați după o căsătorie de 6 ani.

Relație 6 ani vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Jill Scott49 BerbecCântăreaţă
american
Mike Dobson (I)-
Lamman Rucker49 BalanțăActor
american
Lil 'Jon Roberts-
Lyzel Williams-

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Jett HamiltonMasculin20 aprilie 2009în vârstă de 12 ani Lil 'Jon Roberts

Galerie foto

Jill Scott în rolul Lady Eve în Black Lightning Jill Scott Dianne (Sharon Leal, stânga) și Sheila (Jill Scott, dreapta) în TYLER PERRY'S DE CE M-AM MARITAT ȘI ?. Credit foto: Quantrell Colbert Dianne (Sharon Leal, stânga), Angela (Tasha Smith, centru) și Sheila (Jill Scott, dreapta) în TYLER PERRY'S DE CE M-AM MARITAT ȘI ?. Credit foto: Quantrell Colbert Patricia (Janet Jackson, stânga), Dianne (Sharon Leal, centru) și Sheila (Jill Scott, dreapta) în TYLER PERRY'S DE CE M-AM MARITAT ȘI ?. Credit foto: Quantrell Colbert Troy (Lamman Rucker) și Sheila (Jill Scott) în TYLER PERRY'S DE CE M-AM MARITAT ȘI ?. Credit foto: Quantrell Colbert Tapet Block Party - 2006 Jill Scott Jill Scott Jill Scott Jill Scott Jill Scott

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Marcaje2020Emisiune TV
Ocean Ride pentru Lauren2019MarieFilm
Clubul Primelor Soții2019Hazel RachelleEmisiune TV
Proiectul fără titlu Jill Scott2018Film
Love Beats Rhymes2017Profesorul DixonFilm
Cremene2017Nayyirah ShariffFilm TV
Fulger negru2017Lady EveEmisiune TV
Cu acest inel2015VivianeFilm TV
Urcă-te sus2014DeeDee BrownFilm
Negricios2014YayaEmisiune TV
Ridicarea bagajelor2013GailFilm
Figing Gigolo2013Film
Fiind Mary Jane2013JackieEmisiune TV
A doua vedere2013Dr. CallierFilm TV
Magnolii din oțel2012TruvyFilm TV
De ce m-am căsătorit și eu?2010SheilaFilm
Păcatele Mamei2010Nu laFilm TV
Pantera neagră2010Ororo Munroe, StormEmisiune TV
Franjuri2008SimoneEmisiune TV
Agenția de detectivi pentru femei nr. 12008Prețioasa RamotsweEmisiune TV
Hounddog2007Big Momma ThortonFilm
De ce m-am căsătorit?2007SheilaFilm
Cavedweller2004RozmarinFilm
Prietene2000Donna WilliamsEmisiune TV
Legea și ordinea: Unitatea specială pentru victime1999Janice RaleighEmisiune TV
strada Sesame1969Emisiune TV
Haiducul Johnny BlackMaw BelleFilm
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal