Principal Relații Josh Bowman

Josh Bowman

Josh Bowman CăsătoritRang 2322 -1Vârsta 33 de ani Zodiac peşte Relații 4 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Emily VanCamp și Joshua BowmanJosh Bowman și Emily VanCamp sunt căsătoriți de 2 ani de la 15 decembrie 2018. vizualizați relația

Relații

Josh Bowman a avut relații cu Cassandra Scerbo(2010 - 2011)și Ashley Madekwe.

Josh Bowman a avut o întâlnire cu Amy Winehouse(2009).



este Gretchen Johnson Dawson încă în viață

Despre

Josh Bowman este un actor britanic de 33 de ani. Născut Joshua Tobias Bowman la 4 martie 1988 în Windsor și Maidenhead, Berkshire, este renumit pentru Daniel Grayson în „Revenge”. Semnul său zodiacal este Pești.

Josh Bowman a participat la 7 meciuri pe ecran, inclusiv Emily VanCamp Răzbunare (2011), Elena Satine în Răzbunare (2011), Jennifer Ferrin în Timp după timp (2017), Karine Vanasse în Răzbunare (2011)și Miley Cyrus în Deci Undercover (2012).

Josh Bowman face parte din următoarele liste: actori evrei, actori de film englezi și englezi de origine irlandeză.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Josh Bowman! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit19 ani, 7 luni--
ÎntâlniriDouă1 lună, 1 zi15 zile-
Întâlni1---
Total49 ani, 7 luni2 ani, 5 luni1 lună, 1 zi

Detalii

NumeIosua
Al doilea prenumeTobias
Numele de familieArcaş
Numele complet la naștereJoshua Tobias Bowman
Nume alternativJosh Bowman
Vârstă33 de ani
Zi de nastere4 martie 1988
Locul naşteriiWindsor și Maidenhead, Berkshire
Înălţime6 '0' (183 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalpeşte
SexualitateDrept
ReligieEvreiască
Etniealb
Naţionalitatebritanic
LiceuColegiul Wellington, Berkshire, Anglia.
UniversitateInstitutul Lee Strasberg din New York.
Textul ocupațieiActor
OcupaţieActor
Revendică faimaDaniel Grayson în „Revenge”
Ani activi2007 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)United Agents (Marea Britanie), The Gersh Agency, Inc.
Site-uri oficialetwitter.com/Josh_Bowman, www.facebook.com/OfficialBowman
SoraScarlett Bowman (actriță)
PrietenDanny Cipriani (jucător de rugby), Gabriel Mann (actor)

Joshua Tobias Bowman (n. 4 martie 1988) este un actor de ecran englez cunoscut mai ales pentru rolul său de Daniel Grayson în ABC's Revenge.

este tamron hall într-o relație
Mai multe despre Josh Bowman Mai puțin despre Josh Bowman

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
4Emily VanCampCăsătoritOctombrie 2011prezent9 ani
3Cassandra ScerboRelaţieDecembrie 201020111 lună
DouăAmy WinehouseÎntâlniIanuarie 2009Ianuarie 2009-
1Ashley MadekweNecunoscut -
Emily VanCamp #4

Emily VanCamp

2011

Josh Bowman și Emily VanCamp s-au căsătorit ...[vezi cuplul] Cassandra Scerbo #3

Cassandra Scerbo

2010 - 2011

Josh Bowman și Cassandra Scerbo s-au separat în ...[vezi cuplul] Amy Winehouse #Două

Amy Winehouse

2009

Josh Bowman și Amy Winehouse sunt separați ...[vezi cuplul] Ashley Madekwe #1

Ashley Madekwe

Josh Bowman și Ashley Madekwe erau într-o relație ...[vezi cuplul] #4

Emily VanCamp

2011

Josh Bowman și Emily VanCamp sunt căsătoriți de 2 ani. Se întâlneau timp de 5 ani după ce s-au reunit în octombrie 2011. După 1 an de logodnă s-au căsătorit pe 15 decembrie 2018.



Relație 9 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă52%'> Compatibilitate 77% vizualizați relația #3

Cassandra Scerbo

2010 - 2011

Josh Bowman și Cassandra Scerbo au dat din mai până în 2011.

Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă84%'> Compatibilitate 59% vizualizați relația #Două

Amy Winehouse

2009

Josh Bowman și Amy Winehouse au avut o întâlnire în ianuarie 2009.

MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc40%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 37% vizualizați relația #1

Ashley Madekwe

Josh Bowman și Ashley Madekwe au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 39% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Josh Bowman33 peşteActor
britanic
Emily VanCamp35 TaurulActriţă
canadian
Cassandra Scerbo31 BerbecActriţă
american
Amy Winehouse27 FecioaraCântăreaţă
britanic
Ashley Madekwe39 SăgetătorActriţă
britanic

Galerie foto

Doctor Who (2005) Doctor Who (2005) Timp după timp Timp după timp Emily VanCamp și Joshua Bowman Josh Bowman și Luciana Gimenez Josh Bowman și Luciana Gimenez Josh Bowman și Luciana Gimenez Josh Bowman și Luciana Gimenez Emily VanCamp - Josh Bowman Emily VanCamp - Josh Bowman Emily VanCamp - Josh Bowman

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Escaping the Madhouse: The Nellie Bly Story2019Dr. JosiahFilm TV
Timp după timp2017„Jack Spintecătorul”, Dr. John Stevenson (Jack Spintecătorul), John StevensonEmisiune TV
Lore2017Jack ParsonsEmisiune TV
Nivel sus2016MattFilm
Ultimii Păstrători2013Taylor (în rolul lui Joshua Bowman)Film
Fata noastră2013Dr. AntonioEmisiune TV
Deci Undercover2012NicolaeFilm
Bucătăria Iubirii2011Roberto (în rolul lui Joshua Bowman)Film
Exterioare2011Adam (în rolul lui Joshua Bowman)Film
Răzbunare2011Daniel GraysonEmisiune TV
Lup de noapte2010Doug Walker (în rolul lui Joshua Bowman)Film
Prowl2010Peter (ca Joshua Bowman)Film
Betwixt2010Luke (în rolul lui Joshua Bowman)Film TV
Fă-o sau rupe-o2009MaxEmisiune TV
Mituri2009ZeusEmisiune TV
Genie în casă2006Dimitri, Royal HunkEmisiune TV
Medic care2005KraskoEmisiune TV
Holby City1999Scott JamesEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Emily VanCamp și Joshua BowmanEmily VanCamp
    • Răzbunare
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Josh Bowman și Elena SatineElena Satine
    • Răzbunare
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Jennifer Ferrin
    • Timp după timp
      2017
    [vizualizare potrivire]
  • Josh Bowman și Karine VanasseKarine Vanasse
    • Răzbunare
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Josh Bowman și Miley CyrusMiley Cyrus
    • Deci Undercover
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Joshua Bowman și Annabelle StephensonAnnabelle Stevenson
    • Răzbunare
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Joshua Bowman și Ashley MadekweAshley Madekwe
    • Răzbunare
      2011
    [vizualizare potrivire]

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Bret Loehr
Bret Loehr
28 mai 2021 ... Știri Bret Loehr, bârfe, fotografii ale lui Bret Loehr, biografie, lista iubitelor Bret Loehr 2016. Istoria relației. Lista de relații Bret Loehr. Istoria întâlnirilor Bret Loehr, 2021, 2020, lista relațiilor Bret Loehr.
Ilya Cornelisz
Ilya Cornelisz
28 mai 2021 ... Știri despre Ilja Cornelisz, bârfe, fotografii cu Ilja Cornelisz, biografie, lista de prietene a lui Ilja Cornelisz 2016. Istoria relației. Lista de relații Ilja Cornelisz. Istoria întâlnirilor Ilja Cornelisz, 2021, 2020, lista relațiilor Ilja Cornelisz.
Dominic Sandoval și Bethany Mota
Dominic Sandoval și Bethany Mota
28 mai 2021 ... Fotografii, știri și bârfe ale lui Dominic Sandoval și Bethany Mota. Aflați mai multe despre ...
Pernille Holmboe
Pernille Holmboe
28 mai 2021 ... Știri despre Pernille Holmboe, bârfe, fotografii cu Pernille Holmboe, biografie, lista prietenilor lui Pernille Holmboe 2016. Istoria relației. Lista de relații Pernille Holmboe. Istoria întâlnirilor Pernille Holmboe, 2021, 2020, lista relațiilor Pernille Holmboe.
Carlos Tevez și Vanessa Tevez
Carlos Tevez și Vanessa Tevez
28 mai 2021 ... Carlos Tevez și Vanessa Tevez fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Dee
Dee
28 mai 2021 ... Știri despre Dee, bârfe, fotografii despre Dee, biografie, lista prietenilor lui Dee 2016. Istoria relației. Lista de relații Dee. Istoria întâlnirilor cu Dee, 2021, 2020, lista relațiilor cu Dee.
Bill Paxton și Louise Newbury
Bill Paxton și Louise Newbury
28 mai 2021 ... Bill Paxton și Louise Newbury fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...