Principal Relații Josh Hopkins

Josh Hopkins

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Josh Hopkins SingurRang 3443 897Vârsta de 50 de ani Zodiac Fecioara Relații 4 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Josh Hopkins este în prezent single.








Relații

Josh Hopkins a avut relații cu Cheryl Burke(2014), Erin Andrews(2011), Courteney Cox(2011)și Octavia Spencer.



judecător joe brown soție deborah herron

Despre

Josh Hopkins este un actor american în vârstă de 50 de ani, născut la 12 septembrie 1970 în Lexington, Kentucky. Semnul său zodiacal este Fecioara






Josh Hopkins a participat la 3 meciuri de pe ecran, inclusiv Calista Flockhart Frati surori (2006), Courteney Cox în Cougar Town (2009)și Kathryn Morris în Caz rece (2003).



Josh Hopkins face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori de televiziune americani și nașteri din 1970.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Josh Hopkins! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri46 luni, 3 zile3 luni, 1 zi1 lună, 3 zile
Total46 luni, 3 zile3 luni, 1 zi1 lună, 3 zile

Detalii

NumeJosh
Numele de familieHopkins
Numele complet la naștereWilliam Joshua Hopkins
Vârstă50 de ani
Zi de nastere12 septembrie 1970
Locul naşteriiLexington, Kentucky
Înălţime6 '2' (188 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalFecioara
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuȘcoala Sayre Lexington, Kentucky
UniversitateUniversitatea Auburn, Alabama
Textul ocupațieiActor, regizor
OcupaţieActor
Ani activi1996 – prezent, 1995 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Agenția Gersh, Inc.
Site-uri oficialetwitter.com/MrJoshHopkins
TatăLarry Hopkins
MamăCarolyn Hopkins

William Joshua Hopkins (n. 12 septembrie 1970) este un actor american și muzician amator. Hopkins s-a născut în Lexington, Kentucky. A participat la numeroase seriale TV și filme. El este scriitorul și interpretul piesei „Feigning Interest”, un videoclip muzical plin de umor despre întâlniri care a devenit popular în 2007. În 2015, a jucat în thriller-ul ABC Quantico în rolul lui Liam O'Connor.

Mai multe despre Josh Hopkins Mai puțin despre Josh Hopkins

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
4Cheryl BurkeRelaţieFebruarie 2014Iulie 20145 luni
3Erin AndrewsRelaţieIunie 2011Decembrie 20116 luni
DouăCourteney CoxRelaţie R 29 martie 2011Mai 20111 lună
1Octavia SpencerNecunoscut R -
Cheryl Burke #4

Cheryl Burke

2014

Josh Hopkins și Cheryl Burke s-au separat în Ju ...[vezi cuplul] Erin Andrews #3

Erin Andrews

2011

Josh Hopkins și Erin Andrews sunt separați ...[vezi cuplul] Courteney Cox #DouăZvon

Courteney Cox

2011

Josh Hopkins și Courteney Cox sunt separați ...[vezi cuplul] Octavia Spencer #1Zvon

Octavia Spencer

Se zvonea că Octavia Spencer și Josh Hopkins ...[vezi cuplul] #4

Cheryl Burke

2014

Josh Hopkins și Cheryl Burke au datat din februarie până în iulie 2014.

Relație 5 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 74% vizualizați relația #3

Erin Andrews

2011

Josh Hopkins și Erin Andrews au avut o relație din iunie 2011 până în decembrie 2011.

cine se întâlnește acum cu focă
Relație 6 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 61% vizualizați relația #Două

Courteney Cox

2011 (zvon)

Se zvonește că Josh Hopkins s-ar fi legat de Courteney Cox pe 29 martie 2011.

Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 24% vizualizați relația #1

Octavia Spencer

(Zvon)

Se zvonește că Octavia Spencer s-ar fi legat de Josh Hopkins.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime91%Vârstă98%'> Compatibilitate 57% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Josh Hopkinscincizeci FecioaraActor
american
Cheryl Burke37 TaurulDansator
american
Erin Andrews43 TaurulPersonalitate TV
american
Courteney Cox56 zodia GemeniActriţă
american
Octavia Spencer51 zodia GemeniActriţă
american

Galerie foto

Oameni destul de urâți - Josh Hopkins Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009) Cougar Town (2009)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Coroana Vic2019Jack VanZandtFilm
Whisky Cavalier2019Ray PrinceEmisiune TV
Monstru de comandă prin poștă2018Roy PepperFilm
Doar Viteazul2017California Hot Shot SupervisorFilm
Câini auto2016Mike ReynoldsFilm
Quantico2015.Liam O'ConnorEmisiune TV
Detectiv adevarat2014Jim DobkinsEmisiune TV
Nedestruibil2014JuliusEmisiune TV
Sexul opus2014KennyFilm
Kelly și Cal2014Josh, soțul lui KellyFilm
Urcă-te sus2014Ralph BassFilm
Polul Nord2014Ryan WilsonFilm TV
Set meci de joc2012Owen MatchFilm
Lista clientului2012DylanEmisiune TV
Bărbați la lucru2012RyanEmisiune TV
Lady Friends2012Rob LambertFilm TV
Liban, Pa.2010VoiFilm
Fierbinte în Cleveland2010ChelnerEmisiune TV
castel2009OfiţerEmisiune TV
Cougar Town2009Grayson EllisEmisiune TV
12 Bărbați de Crăciun2009Will AlbrechtFilm TV
Jerry2009Prietenul lui Jerry # 1Scurt-metraj
Oameni destul de urâți2008GeorgeFilm
La vedere2008KennyEmisiune TV
Swingtown2008Roger ThompsonEmisiune TV
Practica privata2007Dr. Noah BarnesEmisiune TV
Împingând margarete2007Shane TrickleEmisiune TV
Nesatul2006ChetFilm
Covert One: Factorul Hades2006Bill GriffinEmisiune TV
Predare, Dorothy2006PetruFilm TV
Frati surori2006Warren SalterEmisiune TV
Pepper Dennis2006Charlie BabcockEmisiune TV
Dispărut2006Peter ManningEmisiune TV
Frecvența globală2005Sean FlynnFilm TV
Oase2005Michael StiresEmisiune TV
Mesaje de dincolo2005Shane CarsonEmisiune TV
Afișați și spuneți2005Ofițer HendersonScurt-metraj
NYPD 20692004Alex Bolander, Alex FrancoFilm TV
malul nordic2004Morgan HoltEmisiune TV
Petrecere cu pui2003Actor, CopScurt-metraj
L.A. Confidențial2003Ofițerul Bud WhiteFilm TV
Caz rece2003ADA Jason KiteEmisiune TV
CSI: Miami2002Mark GantryEmisiune TV
Fără urmă2002Eric KellerEmisiune TV
One Eyed King2001ChuckFilm
Kate Brasher2001Ofițerul Tony GiordanoEmisiune TV
Arunca2001Gene RiversEmisiune TV
Dragoste și sex2000Joey SantinoFilm
Furtuna perfectă2000Căpitanul Darryl EnnisFilm
Motive auto2000NigelScurt-metraj
Pirații din Silicon Valley1999Paul AllenFilm TV
Jack și Jill1999Profetul MattEmisiune TV
Legea și ordinea: Unitatea specială pentru victime1999Tim DonovanEmisiune TV
Parteneri1999PetruEmisiune TV
Tăcând-o pe Mary1998Clay RobertsFilm TV
G.I. Jane1997PuriceFilm
Aliat McBeal1997Raymond MillburyEmisiune TV
Stick Up1997EtapaScurt-metraj
Paulieo mie nouă sute nouăzeci și șaseJeffScurt-metraj
Fiii paralelio mie noua sute nouazeci si cinciMartyFilm
New York Undercover1994. Alec StoneEmisiune TV
Lege si ordine1990Ken SoamesEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Calista Flockhart și Josh HopkinsCalista Flockhart
    • Frati surori
      2006
    [vizualizare potrivire]
  • Courteney Cox și Josh HopkinsCourteney Cox
    • Cougar Town
      2009
    [vizualizare potrivire]
  • Kathryn Morris și Josh HopkinsKathryn Morris
    • Caz rece
      2003
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal