Principal Relații Josh Hutcherson

Josh Hutcherson

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Josh HutchersonLocul 153 cincisprezeceVârsta 28 de ani Zodiac Balanță Relații 8 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Josh Hutcherson este probabil singur.








Relații

Josh Hutcherson a avut relații cu Claudia Traisac(2013), Vanessa Hudgens(2011), Lanchen Mihalic(2009), Rochella Danishei(2009 - 2011), Victoria Justice(2008 - 2009)și Shannon Marie Wada(2003 - 2006).



Se zvonește că Josh Hutcherson s-ar fi legat de Chloe Bridges(2012)și Francia Raisa(2012).






Despre

Josh Hutcherson este un actor american în vârstă de 28 de ani. Născut Joshua Ryan Hutcherson la 12 octombrie 1992 în Union, Kentucky, SUA, este renumit pentru Bridge To Terabithia, Zathura și Jocurile Foamei. Semnul său zodiacal este Balanță.



Josh Hutcherson a participat la 9 meciuri de pe ecran, inclusiv AnnaSophia Robb podul catre Terabithia (2007), Amanda Seyfried în Epic (2013), Ashley Greene în În Bătălia dubioasă (2016), Hayden Panettiere în Falsificatorul (2012)și Jennifer Lawrence în Jocurile Foamei: Sfidarea (2013).

Josh Hutcherson face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori de televiziune americani și activiști pentru drepturile LGBT din Statele Unite.



imagini george michael anselmo feleppa

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Josh Hutcherson! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri612 ani, 4 luni4 ani, 6 luni4 luni, 2 zile
ZvonitDouă1 lună15 zile-
Total812 ani, 4 luni3 ani, 5 luni1 lună

Detalii

NumeIosua
Al doilea prenumeRyan
Numele de familieHutcherson
Numele complet la naștereJoshua Ryan Hutcherson
Nume alternativJ Hutch, Hutch
Vârstă28 de ani
Zi de nastere12 octombrie 1992
Locul naşteriiUnion, Kentucky, SUA
Înălţime5 '7' (170 cm)
Greutate150 kg (68 kg)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalBalanță
SexualitateDrept
Religiecreştin
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuAcasă școlarizat
Textul ocupațieiActor, producător
OcupaţieActor
Revendică faimaPodul către Terabithia, Zathura și Jocurile Foamei
Ani activi2002 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Heyman Talent Agency, agenția pentru artiști creativi
Aprobarea mărciiCel care avertizeaza despre timp
Mărimea pantofului9
Site-uri oficialetwitter.com/jhutch1992, joshhutcherson.com/, www.facebook.com/JoshHutchersonFans, www.nndb.com/people/425/000133026/, www.myspace.com/josh__hutcherson
TatăChris Hutcherson (analist EPA)
MamăMichelle Hutcherson (n. Flightmaster)
FrateConnor Hutcherson
PrietenNina Dobrev, Liam Hemsworth, Sam Claflin, Jennifer Lawrence, Vanessa Hudgens, AnnaSophia Robb, Avan Jogia, Victoria Justice, Brendan Fraser, Ralf Koch, Alexander Ludwig, Kristen Stewart
Animale de companieDiesel (câine), șofer (câine), Jell-O (pisică), Paws (pisică), Nixon (câine)
Oameni favoritiAnna Kendrick, Katie Holmes, Sofia Black-D'Elia, Gillian Jacobs, Katrina Bowden, Nina Agdal, Tiffani Thiessen, Jake Gyllenhaal, Rudi Johnson (jucător)
Filme preferateHunger Games, Jarhead [2005], Transformers [2007], Step Brothers [2008], Talladega Nights [2006], Fight Club [1999], Drive [2011], Cool Hand Luke [1967], The Lion King [1994], Dark Knight [2008]
Emisiuni TV preferateSex prost
Culorile preferateViolet, Albastru

Joshua Ryan Hutcherson (n. 12 octombrie 1992) este un actor și producător american. Hutcherson și-a început cariera de actorie la începutul anilor 2000 și a apărut în mai multe reclame și roluri minore de film și televiziune înainte de a obține primul său rol major în 2002 în episodul pilot al House Blend. Primul său rol de film a fost în Miracle Dogs (2003) pe Animal Planet, urmat de un spectacol de captare a mișcării în The Polar Express (2004) și un rol de acțiune vocală în Howl's Moving Castle (2005).

Mai multe despre Josh Hutcherson Mai puțin despre Josh Hutcherson

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
8Claudia traisacRelaţieIunie 2013 -
7Chloe BridgesÎntâlni R Noiembrie 2012Decembrie 20121 lună
6France RaisaÎntâlni R Aprilie 2012Aprilie 2012-
5Vanessa HudgensRelaţieFebruarie 2011Iulie 20114 luni
4Lanchen MihalicRelaţie20092009-
3Rochella DanisheiRelaţie200920112 ani
DouăVictoria JusticeRelaţieIanuarie 2008Februarie 20091 an
1Shannon Marie WadaRelaţieIanuarie 2003August 20063 ani
Claudia traisac #8

Claudia traisac

2013

Claudia Traisac a început să se întâlnească cu Josh Hutcherso ...[vezi cuplul] Chloe Bridges #7Zvon

Chloe Bridges

2012

Chloe Bridges și Josh Hutcherson sunt separate ...[vezi cuplul] France Raisa #6Zvon

France Raisa

2012

Francia Raisa și Josh Hutcherson au fost zvonuri ...[vezi cuplul] Vanessa Hudgens #5

Vanessa Hudgens

2011

Josh Hutcherson și Vanessa Hudgens s-au separat ...[vezi cuplul] Lanchen Mihalic #4

Lanchen Mihalic

2009

Lanchen Mihalic și Josh Hutcherson sunt separați ...[vezi cuplul] Rochella Danishei #3

Rochella Danishei

2009 - 2011

Rochella Danishei și Josh Hutcherson se separă ...[vezi cuplul] Victoria Justice #Două

Victoria Justice

2008 - 2009

Josh Hutcherson și Victoria Justice se separă ...[vezi cuplul] Shannon Marie Wada #1

Shannon Marie Wada

2003 - 2006

Shannon Marie Wada și Josh Hutcherson separă ...[vezi cuplul] #8

Claudia traisac

2013

Claudia Traisac și Josh Hutcherson se întâlnesc din iunie 2013.

jennifer morrison amaury nolasco split
Relație 7 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 63% vizualizați relația #7

Chloe Bridges

2012 (zvon)

Se spune că Chloe Bridges s-ar fi legat de Josh Hutcherson în noiembrie 2012.

Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 63% vizualizați relația #6

France Raisa

2012 (zvon)

Se zvonește că Francia Raisa s-ar fi legat de Josh Hutcherson în aprilie 2012.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă33%'> Compatibilitate 67% vizualizați relația #5

Vanessa Hudgens

2011

Josh Hutcherson și Vanessa Hudgens au dat din martie până în iulie 2011.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 72% vizualizați relația #4

Lanchen Mihalic

2009

Lanchen Mihalic și Josh Hutcherson datează în 2009.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime37%Vârstă98%'> Compatibilitate 79% vizualizați relația #3

Rochella Danishei

2009 - 2011

Rochella Danishei și Josh Hutcherson au datat din 2009 până în 2011.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 83% vizualizați relația #Două

Victoria Justice

2008 - 2009

Josh Hutcherson și Victoria Justice au datat din ianuarie 2008 până în martie 2009.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 68% vizualizați relația #1

Shannon Marie Wada

2003 - 2006

Shannon Marie Wada și Josh Hutcherson au dat din ianuarie 2003 până în august 2006.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 83% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Josh Hutcherson28 BalanțăActor
american
Claudia traisac27 BalanțăActriţă
Spaniolă
Chloe Bridges29 CapricornulActriţă
american
France Raisa32 LeuActriţă
american
Vanessa Hudgens32 SăgetătorActriţă
american
Lanchen Mihalic29 zodia GemeniModel
Rochella Danishei29 zodia GemeniCântăreaţă
american
Victoria Justice28 VărsătorActriţă
american
Shannon Marie Wada29 SăgetătorActriţă
american

Galerie foto

Josh Hutcherson Red Dawn (2012) Red Dawn (2012) Red Dawn (2012) Red Dawn (2012) Red Dawn (2012) Red Dawn (2012) Red Dawn (2012) Red Dawn (2012) Red Dawn (2012) Red Dawn (2012) Red Dawn (2012)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Casa lungă2019Nathan WinerFilm
A arde2019BillyFilm
Ultraman2019Shinjiro, UltramanEmisiune TV
Elliot cel mai mic ren2018Elliot (voce)Film
Artistul dezastru2017„Denny”, PhilipFilm
Fete Tragedie2017Toby Mitchell (necreditat)Film
Omul Viitor2017Josh FutturmanEmisiune TV
Peste râu și în copaci2017JacksonFilm
Maimuţă2017TravisScurt-metraj
În Bătălia dubioasă2016VinnieFilm
Paquita Salas2016RyanEmisiune TV
Jocurile Foamei: Mockingjay - Partea 22015Peeta MellarkFilm
Escobar: Paradisul pierdut2015NickFilm
Ruginitul2015MaxScurt-metraj
Jocurile Foamei: Mockingjay - Partea 12014Peeta MellarkFilm
Jocurile Foamei: Mockingjay - Partea 1 Teaser oficial - Împreună ca unul2014Peeta MellarkScurt-metraj
Epic2013Nod (voce)Film
Jocurile Foamei: Sfidarea2013Peeta MellarkFilm
Falsificatorul2012IosuaFilm
Zorile Roșii2012Robert KitnerFilm
Călătoria 2: insula misterioasă2012SeanFilm
Jocurile foamei2012Peeta MellarkFilm
7 zile în Havana2012Teddy (segment „El Yuma”)Film
Detenţie2011Clapton DavisFilm
Copiii sunt în regulă2010LaserFilm
A treia regulă2010ChuckScurt-metraj
Cirque du Freak: Asistentul vampirului2009SteveFilm
Călătorie spre centrul Pământului2008Sean AndersonFilm
Fragmente2008Jimmy JaspersenFilm
podul catre Terabithia2007Jess AaronsFilm
Câine de pompieri2007Shane FaheyFilm
RV2006Carl MunroFilm
Lovitură și țipat2005Bucky WestonFilm
Micul Manhattan2005FărăFilm
Zathura: A Space Adventure2005WalterFilm
Castelul în mișcare Howl2004Markl (versiune în engleză, voce)Film
Copii Motocross2004TJFilm
One Last Ride2004JoeyFilm
Polar Express2004Hero Boy (voce)Film
Tatăl lui Eddie2004Eddie CorbettEmisiune TV
Party Wagon2004Toad E. Bartley (voce)Film TV
Justice League Unlimited2004Van-El, tânărul Bruce WayneEmisiune TV
American Splendor2003RobinFilm
Miracle Dogs2003Charlie LoganFilm TV
Zile mai sălbatice2003Chris MorseFilm TV
Linia de foc2003Donny RawlingsEmisiune TV
Devenind Glen2002Tânărul GlenFilm TV
Amestec de case2002Nicky HarperFilm TV
Divizia2001Matthew InwoodEmisiune TV
ESTE1994MattEmisiune TV
RitaBogatFilm TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Annasophia Robb și Josh HutchersonAnnaSophia Robb
    • podul catre Terabithia
      2007
    [vizualizare potrivire]
  • Josh Hutcherson și Amanda SeyfriedAmanda Seyfried
    • Epic
      2013
    [vizualizare potrivire]
  • Josh Hutcherson și Ashley GreeneAshley Greene
    • În Bătălia dubioasă
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Josh Hutcherson și Hayden PanettiereHayden Panettiere
    • Falsificatorul
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Josh Hutcherson și Jennifer LawrenceJennifer Lawrence
    • Jocurile Foamei: Mockingjay - Partea 2
      2015
    [Încă +3]
  • Josh Hutcherson și Shanley CaswellShanley Caswell
    • Detenţie
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Josh Hutcherson și Spencer LockeSpencer Locke
    • Detenţie
      2011
    [vizualizare potrivire]
  • Joshua Hutcherson și Charlie RayCharlotte Ray Rosenberg
    • Micul Manhattan
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • Vanessa Hudgens și Josh HutchersonVanessa Hudgens
    • Călătoria 2: insula misterioasă
      2012
    [vizualizare potrivire]
Mai multe întâlniri Josh Hutcherson pe ecran Mai puține potriviri pe ecran cu Josh Hutcherson





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal