Principal Relații Josh Peck

Josh Peck

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Josh Peck CăsătoritRang 4322 -561Vârsta 34 de ani Zodiac Scorpionul Relații 4 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Josh Peck și Paige O.'BrienPaige O'Brien și Josh Peck sunt căsătoriți de 3 ani de la 17 iunie 2017. vizualizați relația

Relații

Josh Peck a avut relații cu Hanna Beth Merjos(2009), Famke Janssen(2007)și Kelly Louie(2005 - 2006).








Despre

Josh Peck este un actor american în vârstă de 34 de ani. Născut Joshua Michael Peck la 10 noiembrie 1986 în New York City, New York, SUA, este renumit pentru Drake & Josh într-o carieră cuprinsă între 1996 – prezent și 2017 – prezent. Semnul său zodiacal este Scorpionul.



Josh Peck a participat la 6 meciuri de pe ecran, inclusiv Allison Scagliotti Crăciun fericit, Drake și Josh (2008), Famke Janssen în Wackness (2008), Christina Milian în Bunicul (2015), Cleopatra Coleman în Ia 10 (2016)și Mae Whitman în Adolescente țestoase ninja mutante (2012).






Josh Peck face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori de televiziune americani și evrei americani.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Josh Peck! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit19 ani, 4 luni--
Întâlniri311 luni, 4 zile6 luni, 2 zile1 lună, 1 zi
Total49 ani, 4 luni2 ani, 8 luni1 lună, 1 zi

Detalii

NumeJosh
Al doilea prenumeMichael
Numele de familieCiuguli
Numele complet la naștereJoshua Michael Peck
Nume alternativPudge Master Flex, Snowday, Joshman
Vârstă34 de ani
Zi de nastere10 noiembrie 1986
Locul naşteriiNew York City, New York, SUA
Înălţime6 '0' (183 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalScorpionul
SexualitateDrept
ReligieEvreiască
Etniealb
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiActor, producător, regizor
OcupaţieActor
Revendică faimaDrake și Josh
Gen muzical (text)Comedie, vlog
Ani activi2000 – prezent, 1996 – prezent, 2017 – prezent
Acte asociateDrake Bell, David Dobrik & The Vlog Squad, Gabbie Hanna, Liza Koshy, Jason Nash, 100, 000 de abonați, 2017, 1, 000, 2018
Site-uri oficialewww.bebo.com/Profile.jsp?MemberId=2278814293
MamăBarbara Peck
PrietenDrake Bell, Devon Werkheiser, Allison Scagliotti, Jenny Beacher, Ashley Eckstein, Tony Hawk, Hilary Duff, Amanda Bynes, Ashely Tisdale, Vanessa Hudgens, Raven Simone, Mateo Arias, Chihye Chung, Stephanie Patton, Julie Gonzalo, Taran Killam, Molly Orr , Danica Stewart, Jessica Szohr, Erin Chambers, Torrey DeVitto, Randee Heller, Erica Fairchild, Aimee Miles, Jessica Vilchis, Debbie Zaricor, Brie Gabrielle, Marisa Guterman, Lauren Jacobs, Heidi Janson, Kelly May, Allie Rivera, Katie Weaver, Margie Loomis, Danielle E. Hawkins, Tiffany Brouwer, Kimberly Pfeffer, Judith Drake, Julia Duffy, Rakefet Abergel, Sara Fletcher, Camille Goldstein, Cosette Goldstein, Devon Graye, Scott Halberstadt, Bailee Madison, Alec Medlock, Amanda Stanton, Jason Seitz, Daven Wilson, Rachel Wolf, Jennifer Del Rosario, Dani Miura, Kristina Sefeldt, Shannon Convery, Kaylee DeFer, Sarah Bastian, Minka Kelly, Stewart Skelton, Leah Pipes, Siera Casey, Brandon Quinn, Nancy Sullivan, Jonathan Goldstein, Kate Lang Johnson , Quinn Paul, Cole William, Yvette Nicole Brown, Brandon Cox, Alyson Stoner, AnnaSophia Robb, Jessy Schram, Jenna Heffernan, Chelsea Brummet, Brianne Nicole, Billy St. John, Gary Coleman, Riley Schmidt, Bradley Snedeker, James Immekus, Stephen Markarian, Abigail Mavity, Carolyn Morse, Ben Davis, Laura Putney, Michael Russeck, Anastasia Baranova, Natalia Nogulich, Jerry Trainor, Marcy Rylan, Ted Lange, Michael Cassidy, Allison Dunbar, Jake Farrow, Sofia Sokolov, Jason Maves, Andrew Daly, Kimberly R. Smith, Kimberly Stracka, Gabrielle Christian, Harry S. Murphy, Erica Shaffer, Wyatt Smith, Beau Wirick, Brandon Brendel, Robert Huss, Dallas McKinney, Ashley Chase, George Doty IV, Cara Kidwell, Marisa Lauren, Marisol Ramirez, Rachel Shumate, Andrea Silvers, Matthew Gumley, Sammi Hanratty, Hunter Allan, Fred Stoller, Jordan Wright, Summer Bishil, Denise Gossett, Joise Lopez, Jeff Braine, Amelia Kingston, Tara Lynne Barr, Gabrielle Carteris, Carolyn Hennesy, George Frangides, Eddie Driscoll, Skyler Gisondo, Marta McGonagle, Shonnese C.L. Coleman, Ben Hermes, Wayne King, Joseph Chacon, Matthew J. Evans, Josh Sussman, Chris Emerson, Tom Virtue, Jill Latiano, Brent Tarnol, Allan Louis, Lorin McCraley, Michael McKay, Clint Carmichael, Katie Gill, D. Elliot Woods , Shelli Boone, Nicole Andrews, Ari Zagaris, Christian Vandal, Nathan Kress, Joseph Wil, Joseph Will, John Fugate, Samantha Cope, Alysse Cepeda, Lane Napper, Lauren Benz Phillips, Brian Treitler, Anthony Holiday, Johanna E. Braddy, Robin Sydney, Olivia Thirlby, Mary-Kate Olsen, Jane Adams, Aaron Yoo, Joanna Merlin, Bob Dishy, ​​Ken Marks, Nick Schutt, Ben Kingsley
Filme preferateOcean 11, Drillbit Taylor [2008], Glass Safety [2008], American Primitive [2008], Havoc [2005], Mean Creek [2004]
Trupe preferateDrake Bell
Mâncărurile preferatePizza

Joshua Michael Peck (născut la 10 noiembrie 1986) este un actor, comediant american și YouTuber. Peck și-a început cariera ca actor de copii la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000 și a avut un rol timpuriu în emisiunea Amanda din 2000 până în 2002. Peck a devenit proeminent pentru rolul său de Josh Nichols alături de personajul lui Drake Bell în sitcomul Nickelodeon Drake & Josh din 2004 până în 2007 și în cele două filme de televiziune din 2006 și 2008. A jucat apoi în filme precum Mean Creek (2004), Drillbit Taylor (2008), The Wackness (2008), ATM (2012), Red Dawn ( 2012), Bătălia anului (2013), Danny Collins (2015) și Take the 10 (2017). Peck a oferit vocea lui Eddie în franciza Ice Age de la Ice Age: The Meltdown (2006) și a exprimat-o pe Casey Jones în seria animată Nickelodeon Teenage Mutant Ninja Turtles (2012-2017). De asemenea, a jucat alături de John Stamos în serialul de comedie Fox Grandfathered (2015–2016). În 2017, Peck a început un canal YouTube de viață comică, Shua Vlogs, cu David Dobrik, soția sa Paige O'Brien și mulți dintre membrii vlogsquad.



Mai multe despre Josh Peck Mai puțin despre Josh Peck

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
4Paige O'BrienCăsătorit2012prezent9 ani
3Hanna Beth MerjosRelaţie R Iulie 200920096 luni
DouăFamke JanssenRelaţie R Iulie 2007August 20071 lună
1Kelly LouieRelaţieFebruarie 2005200611 luni
Paige O'Brien #4

Paige O'Brien

2012

Paige O'Brien și Josh Peck au fost ...[vezi cuplul] Hanna Beth Merjos #3Zvon

Hanna Beth Merjos

2009

Hanna Beth Merjos și Josh Peck sunt separați ...[vezi cuplul] Famke Janssen #DouăZvon

Famke Janssen

2007

Se zvonea că Josh Peck și Famke Janssen ar fi ...[vezi cuplul] #1

Kelly Louie

2005 - 2006

Kelly Louie și Josh Peck sunt separați ...[vezi cuplul] #4

Paige O'Brien

2012

Paige O'Brien și Josh Peck sunt căsătoriți de 3 ani. Se întâlneau timp de 4 ani după ce s-au reunit în 2012. După 11 luni de logodnă, s-au căsătorit pe 17 iunie 2017.

Relație 9 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Vârstă72%'> Compatibilitate 53% Copii 1 copil vizualizați relația #3

Hanna Beth Merjos

2009 (zvon)

Se spune că Hanna Beth Merjos s-ar fi legat de Josh Peck în iulie 2009.

Relație 6 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă84%'> Compatibilitate 84% vizualizați relația #Două

Famke Janssen

2007 (Zvon)

Se spune că Josh Peck s-ar fi legat de Famke Janssen în iulie 2007.

Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 19% vizualizați relația #1

Kelly Louie

2005 - 2006

Kelly Louie și Josh Peck au avut o relație din februarie 2005 până în 2006.

Relație 11 luni vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Josh Peck3. 4 ScorpionulActor
american
Paige O'Brien30 SăgetătorCinematograf
american
Hanna Beth Merjos32 FecioaraSocialitate
american
Famke Janssen55 ScorpionulActriţă
Olandeză
Kelly Louie-

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Max MiloMasculin31 decembrie 20182 ani Paige O'Brien

Galerie foto

Spectacolul târziu târziu cu James Corden - Sezonul 6 - Spectacolul târziu de Crăciun Spectacolul târziu târziu cu James Corden - Sezonul 6 - Spectacolul târziu de Crăciun Spectacolul târziu târziu cu James Corden - Sezonul 6 - Spectacolul târziu de Crăciun Spectacolul târziu târziu cu James Corden - Sezonul 6 - Spectacolul târziu de Crăciun Red Dawn (2012) Red Dawn (2012) Red Dawn (2012) Red Dawn (2012) Red Dawn (2012) Red Dawn (2012) Red Dawn (2012) Red Dawn (2012)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Trolls: The Beat Goes On!2018BashEmisiune TV
Liza la cerere2018JonasEmisiune TV
Lego Star Wars: All-Stars2018RitmEmisiune TV
Loc legendar2018Troll (voce)Emisiune TV
Labirintul2017PL8-0Film
Gnome Alone2017Liam (voce)Film
Localizarea lacului Silver2017DanielFilm
Iubire pentru toți2017Josh PeckEmisiune TV
Sincer-ish2017MelScurt-metraj
Durerea picturii2017Emisiune TV
Boonie Bears: Lumile încurcate2017Bramble (voce)Film
Epoca de gheață: Curs de coliziune2016Eddie (voce)Film
Fuller House2016BenEmisiune TV
Cronic mitropolit2016IoanFilm
Ice Age: The Great Egg-Scapade2016Eddie (voce)Emisiune TV
Pas2016RossEmisiune TV
Mandroid2016Pl8-0Scurt-metraj
Ia 102016ChrisFilm
Soneria de nuntă2015.Cel mai bun om răuFilm
Danny Collins2015.Nicky ErnstFilm
Lemnul2015.SamuelFilm
Bunicul2015.GeraldEmisiune TV
Vlogul lui David2015.Josh PeckEmisiune TV
Rebelii2014Danny NorwoodEmisiune TV
Batalia anului2013FranklynFilm
Bukowski2013Charles bukowskiFilm
Maestrul junglei2013Albastru (versiune în limba engleză, voce)Film
Zorile Roșii2012Matt EckertFilm
Epoca de gheață: derivă continentală2012Eddie (voce)Film
ATM2012Corey ThompsonFilm
Adolescente țestoase ninja mutante2012Casey Jones, Frog # 1, Skele-LordEmisiune TV
Proiectul Mindy2012Ray RonEmisiune TV
Ice Age: A Mammoth Christmas2011Eddie (voce)Emisiune TV
Victorios2010Josh NicholsEmisiune TV
Sălbatic despre Harry2009Vorbea albFilm
Ice Age: Dawn of the Dinosaurs2009Eddie (voce)Film
Ce urcă2009Jim LementFilm
Extratereștrii din pod2009Scântei (voce)Film
Drillbit Taylor2008RonnieFilm
Wackness2008Luke ShapiroFilm
Crăciun fericit, Drake și Josh2008Josh NicholsFilm TV
iCarly2007JimmyEmisiune TV
Teoria Big Bang2007JesseEmisiune TV
Ice Age: The Meltdown2006Eddie (voce)Film
Special2006JoeyFilm
Drake și Josh Go Hollywood2006Josh NicholsFilm TV
Dezastru2005Josh RubinFilm
Mean Creek2004George TooneyFilm
Drake și Josh2004Josh NicholsEmisiune TV
Spun2002Baiat grasFilm
Numele de cod: Kids Next Door2002Numbuh 50 de milioane î.Hr.Emisiune TV
Fillmore!2002Randall JulianEmisiune TV
Ce este nou, Scooby-Doo?2002Damian, Kid, Zombie Kid # 2Emisiune TV
Ce s-a întâmplat cu Robot Jones?2002Fat Boy, Lenny, Lil GuyEmisiune TV
Marea mișcare a lui Max Keeble2001RochieFilm
Mad TV Live și Aproape Legal2001Fiul vecinuluiFilm TV
Lloyd in Space2001Discutați 2Emisiune TV
Samurai Jack2001Alien Kid, Pig # 3, S KidEmisiune TV
Gardianul2001Christopher RappEmisiune TV
Zi cu zapada2000Wayne AlworthFilm
Noii veniți2000SubţireFilm
Familist1999CharlieEmisiune TV
Amanda Show1999Interpret regulat, DiverseEmisiune TV
Fetele Powerpuff1998Băiatul # 2Emisiune TV
MADtvo mie noua sute nouazeci si cinciJeffrey LugzEmisiune TV
Cartoon Cartoon Showo mie noua sute nouazeci si cinciLennyEmisiune TV
ESTE1994Nick StevensEmisiune TV
Turner & Hooch (Seria TV)Scott TurnerEmisiune TV
UșileVince (segmentul „Knockers”)Film
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Allison Scagliotti și Josh PeckAllison Scagliotti
    • Drake și Josh
      2004
    [Încă +1]
  • Famke Janssen și Josh PeckFamke Janssen
    • Wackness
      2008
    [vizualizare potrivire]
  • Josh Peck și Christina MilianChristina Milian
    • Bunicul
      2015.
    [vizualizare potrivire]
  • Josh Peck și Cleopatra ColemanCleopatra Coleman
    • Ia 10
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Josh Peck și Mae WhitmanMae Whitman
    • Adolescente țestoase ninja mutante
      2012
    [vizualizare potrivire]
  • Josh Peck și Olivia ThirlbyOlivia Thirlby
    • Wackness
      2008
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal