Principal Relații Justin Theroux

Justin Theroux

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Justin TherouxLocul 343 143Vârstă 49 ​​de ani Zodiac Leu Relații 6 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Justin Theroux este probabil singur.








Relații

Justin Theroux a fost căsătorit anterior cu Jennifer Aniston(2015 - 2017).



Justin Theroux a avut relații cu Emma Stone(2018), Laura Harrier(2018), Petra Collins(2018)și Heidi Bivens(1997 - 2011).






Se spune că Justin Theroux s-ar fi legat de Elizabeth Hurley(2019).



Despre

Justin Theroux este un producător american de film / TV în vârstă de 49 de ani. Născut pe Justin Paul Theroux la 10 august 1971 în Washington, Districtul Columbia, Statele Unite și educat la Buxton School, Williamstown, Massachusetts, Statele Unite, este renumit pentru Timothy Bryce în American Psycho (2000), Adam Kesher în Mulholland Drive ( 2001) .. Zodia sa este Leu.

Justin Theroux a participat la 6 meciuri de pe ecran, inclusiv Amy Poehler Parcuri si locuri pentru odihna (2009), Emily Blunt în Fata din tren (2016), Haley Bennett în Fata din tren (2016), Mila Kunis în Spionul care m-a aruncat (2018)și Rebecca Ferguson în Fata din tren (2016).



Justin Theroux face parte din următoarele liste: actori de film americani, producători de film americani și actori de televiziune americani.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Justin Theroux! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit16 ani, 6 luni--
Întâlniri414 ani5 ani, 2 luni5 luni, 3 zile
Zvonit1---
Total614 ani4 ani, 6 luni5 luni, 3 zile

Detalii

NumeJustin
Al doilea prenumePaul
Numele de familieTheroux
Numele complet la naștereJustin Paul Theroux
Nume alternativDomnule Aniston
Vârstă49 de ani
Zi de nastere10 august 1971
Locul naşteriiWashington, Districtul Columbia, Statele Unite
Înălţime5 '9¼' (176 cm)
Greutate72 kg
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiNegru
Trăsătură distinctivăSprâncene
Semn zodiacalLeu
SexualitateDrept
Religieromano-catolic
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuThe Field School, Washington, Districtul Columbia, Statele Unite (Transferat), Buxton School, Williamstown, Massachusetts, Statele Unite
UniversitateB.A., Arte vizuale și dramă, Colegiul Bennington, Bennington, Vermont, Statele Unite (1993)
Textul ocupațieiActor, regizor, scenarist.
OcupaţieProducător de film / TV
Revendică faimaTimothy Bryce În American Psycho (2000), Adam Kesher În Mulholland Drive (2001).
Ani activi1995 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Brillstein Entertainment Partners, agenția Creative Artists
Aprobarea mărcii(2006-prezent) Anunț publicitar TV / serviciu public pentru campania PETA „Unchain a Dog”., Publicitate tipărită pentru Gap (2002)
Mărimea pantofului9
Site-uri oficialewww.nndb.com/people/425/000043296/, justintheroux.org/, www.biography.com/people/justin-theroux-20929145
Animale de companieLulu (câine)

Justin Paul Theroux (n. 10 august 1971) este un actor, producător, regizor și scenarist american. A câștigat recunoaștere pentru munca sa cu regizorul David Lynch în filmul misterios Mulholland Drive (2001) și filmul de thriller Inland Empire (2006). A mai apărut în filme precum Romy și Michele's High School Reunion (1997), American Psycho (2000), Charlie's Angels: Full Throttle (2003), Strangers with Candy (2005), Wanderlust (2012), The Girl on the Train ( 2016), The Spy Who Dumped Me (2018), On the Basis of Sex (2018) și Lady and the Tramp (2019).

Mai multe despre Justin Theroux Mai puțin despre Justin Theroux

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
6Elizabeth HurleyÎntâlni R Ianuarie 2019Ianuarie 2019-
5Emma StoneRelaţie R Mai 2018 -
4Laura HarrierRelaţie R Mai 2018Octombrie 20185 luni
3Petra CollinsRelaţieFebruarie 2018 -
DouăJennifer AnistonCăsătoritMai 2011Noiembrie 20176 ani
1Heidi BivensRelaţie1997201114 ani
Elizabeth Hurley #6Zvon

Elizabeth Hurley

2019

Justin Theroux și Elizabeth Hurley sunt separați ...[vezi cuplul] Emma Stone #5Zvon

Emma Stone

2018

Se zvonește că Emma Stone ar fi logodită cu Justin ...[vezi cuplul] Laura Harrier #4Zvon

Laura Harrier

2018

Laura Harrier și Justin Theroux sunt separate ...[vezi cuplul] Petra Collins #3

Petra Collins

2018

Petra Collins a început să se întâlnească cu Justin Theroux sau ...[vezi cuplul] Jennifer Aniston #Două

Jennifer Aniston

2011 - 2017

Justin Theroux și Jennifer Aniston s-au separat ...[vezi cuplul] Heidi Bivens #1

Heidi Bivens

1997 - 2011

Heidi Bivens și Justin Theroux s-au despărțit în ...[vezi cuplul] #6

Elizabeth Hurley

2019 (Zvon)

Se spune că Justin Theroux s-ar fi legat de Elizabeth Hurley în ianuarie 2019.

MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate cincisprezece% vizualizați relația #5

Emma Stone

2018 (Zvon)

Se spune că Emma Stone s-ar fi legat de Justin Theroux în mai 2018.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc40%Înălţime55%Vârstă13%'> Compatibilitate 32% vizualizați relația #4

Laura Harrier

2018 (Zvon)

Se spune că Laura Harrier s-ar fi legat de Justin Theroux în mai 2018.

Relație 5 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă13%'> Compatibilitate 62% vizualizați relația #3

Petra Collins

2018

Petra Collins și Justin Theroux se întâlnesc din martie 2018.

Relație 3 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Vârstă1%'> Compatibilitate douăzeci și unu% vizualizați relația #Două

Jennifer Aniston

2011 - 2017

Justin Theroux și Jennifer Aniston au fost căsătoriți timp de 2 ani. S-au întâlnit 1 an după ce s-au reunit în mai 2011. După 2 ani de logodnă s-au căsătorit pe 5 august 2015. 2 ani mai târziu s-au separat în noiembrie 2017.

Relație 6 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă52%'> Compatibilitate 52% vizualizați relația #1

Heidi Bivens

1997 - 2011

Heidi Bivens și Justin Theroux au dat din 1997 până în 2011.

Relație 14 ani MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc40%Vârstă72%'> Compatibilitate 43% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Justin Theroux49 LeuProducător de film / TV
american
Elizabeth Hurley55 zodia GemeniActriţă
britanic
Emma Stone32 ScorpionulActriţă
american
Laura Harrier31 BerbecActriţă
american
Petra Collins28 SăgetătorFotograf
canadian
Jennifer Aniston52 VărsătorActriţă
american
Heidi Bivens44 CancerActriţă
american

Galerie foto

Justin Theroux - Revista Rolling Stone Pictorial [Statele Unite] (mai 2021) Justin Theroux - Revista Rolling Stone Pictorial [Statele Unite] (mai 2021) Justin Theroux - Revista Rolling Stone Pictorial [Statele Unite] (mai 2021) Justin Theroux - Revista Rolling Stone Pictorial [Statele Unite] (mai 2021) Justin Theroux Justin Theroux - Revista Esquire Pictorial [Statele Unite] (aprilie 2021) Justin Theroux - Revista Esquire Pictorial [Statele Unite] (aprilie 2021) Justin Theroux - Revista Esquire Pictorial [Statele Unite] (aprilie 2021) Premiile Globul de Aur 2021 Premiile Globul de Aur 2021 Jennifer Aniston și Justin Theroux la cele 89 de premii anuale ale Academiei - Backstage (2017) Jennifer Aniston și Justin Theroux la cea de-a 89-a ediție a premiilor Oscar - 2017 (2017)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
violet2021VoceaFilm
Fals pozitiv2021AdrianFilm
Coasta de țânțari2021Emisiune TV
Joker2019Ethan Chase (necreditat)Film
doamna si Vagabondul2019Vagabond (voce)Film
Louis Vuitton, Călătoria noastră conectată2019Justin TherouxScurt-metraj
Mut2018RațăFilm
Pe baza sexului2018Mel WulfFilm
Bondar2018Dropkick (voce)Film
Maniac2018Dr. James K. MantlerayEmisiune TV
Spionul care m-a aruncat2018DrewFilm
Star Wars: Episodul VIII - Ultimul Jedi2017.Maestrul CodebreakerFilm
Filmul LEGO Ninjago2017.Garmadon (voce)Film
Acasă cu Amy Sedaris2017.Colonel Cary Comandant, Hip Guy, Căpitan de mareEmisiune TV
Zoolander 22016DJ maleficFilm
Fata din tren2016TomFilm
Maestrul2016Narator (voce)Scurt-metraj
Resturile2014Kevin GarveyEmisiune TV
Pe scenă cu Lindalee2014Lord GarmadonEmisiune TV
Rick și Morty2013Miles KnightlyEmisiune TV
Wanderlust2012SethFilm
Înălțimea Voastră2011LeezarFilm
Film documentar2011Jan JurgenFilm TV
Megamind2010Tatăl lui Megamind (voce)Film
Parcuri si locuri pentru odihna2009Justin AndersonEmisiune TV
John Adams2008John HancockEmisiune TV
Engleza stricata2007Nick GableFilm
Zece2007Isus H. HristosFilm
Inland Empire2006Billy Side, Devon BerkFilm
Miami Vice2006Detectivul Larry ZitoEmisiune TV
Întoarce-te la Rajapur2006Jeremy ReardonFilm
Străini cu bomboane2005Carlo HonklinFilm
Baxterul2005Lacul BradleyFilm
Legenda lui Lucy Keyes2005Guy CooleyFilm
Mărturisirile unui câine2005Film TV
Îngerii lui Charlie: Full Throttle2003Seamus O'GradyFilm
Duplex2003CoopFilm
Final fericit2003JackFilm
Pieliță2002NaratorScurt-metraj
Mulholland Dr.2001AdamFilm
Zoolander2001DJ maleficFilm
Alias2001Simon WalkerEmisiune TV
Six Feet Under2001JoeEmisiune TV
The Sleepy Time Gal2001Iubitul RebeciiFilm
psihopat american2000Timothy BryceFilm
The Broken Hearts Club: O comedie romantică2000MarshallFilm
Districtul2000Nick PierceEmisiune TV
Sirene1999Ofițerul David BontempoFilm TV
Mulholland Dr.1999AdamFilm TV
Lefter de bani1998JamesFilm
Broaște pentru Șerpi1998Flav SantanaFilm
Sexul si orasul1998Jared, Vaughn WyselEmisiune TV
Județul Bronx1998Film TV
Sub Utopia1997Daniel BeckettFilm
Reuniunea liceului Romy și Michele1997CowboyFilm
Aliat McBeal1997Raymond BrownEmisiune TV
L-am împușcat pe Andy Warholo mie nouă sute nouăzeci și șasemarcăFilm
Spin Cityo mie nouă sute nouăzeci și șasePeteEmisiune TV
C.P.W.o mie noua sute nouazeci si cinciGary AndrewsEmisiune TV
New York Undercover1994Frankie StoneEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Amy Poehler și Justin TherouxAmy Poehler
    • Parcuri si locuri pentru odihna
      2009
    [vizualizare potrivire]
  • Emily Blunt și Justin TherouxEmily Blunt
    • Fata din tren
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Haley Bennett și Justin TherouxHaley Bennett
    • Fata din tren
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Mila Kunis și Justin Therouxmila Kunis
    • Spionul care m-a aruncat
      2018
    [vizualizare potrivire]
  • Rebecca Ferguson și Justin TherouxRebecca Ferguson
    • Fata din tren
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Sarah Jessica Parker și Justin TherouxSarah Jessica Parker
    • Sexul si orasul
      1998
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

John Lloyd Cruz
John Lloyd Cruz
28 mai 2021 ... Știri John Lloyd Cruz, bârfe, fotografii ale lui John Lloyd Cruz, biografie, lista iubitelor lui John Lloyd Cruz 2016. Istoria relației. Lista de relații John Lloyd Cruz. Istoria întâlnirilor cu John Lloyd Cruz, 2021, 2020, lista relațiilor lui John Lloyd Cruz.
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024, Este nevoie de multă tandrețe pentru a trece prin anumite emoții. Nu vă grăbiţi. Lumea ta interioară necesită curățire și iubire, înainte
Nicholas James
Nicholas James
28 mai 2021 ... Știri despre Nicholas James, bârfe, fotografii despre Nicholas James, biografie, lista de prietene a lui Nicholas James 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicholas James. Istoria întâlnirilor Nicholas James, 2021, 2020, lista relațiilor Nicholas James.
Jenna Elfman
Jenna Elfman
28 mai 2021 ... Știri despre Jenna Elfman, bârfe, fotografii cu Jenna Elfman, biografie, lista prietenilor Jenna Elfman 2016. Istoria relației. Lista de relații Jenna Elfman. Istoria întâlnirilor Jenna Elfman, 2021, 2020, lista relațiilor Jenna Elfman.
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024, Ceva s-a terminat în sfârșit, a lăsat în urmă și ești gata să strălucești un nou capitol al vieții care
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Harry Potter este una dintre cele mai mari francize din istorie. Ne-a lăsat atât de multă magie, tradiție și ...
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
Disney lansează filme la fiecare șapte până la opt ani, aducând grafică mai clară și noi grafică promoțională pentru filmele Disney. S-au schimbat multe ...