Principal Relații Justina Valentine

Justina Valentine

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Justina Valentine SingurLocul 102 80Vârsta 34 de ani Zodiac Vărsător Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Justina Valentine este în prezent singură.








Relații

Justina Valentine a avut o relație cu Sommer Ray(2017).



Despre

Justina Valentine este un rapper american de 34 de ani. Născută pe 14 februarie 1987 în județul Passaic, New Jersey, SUA, este renumită pentru albumul ei Scarlet Letter, single-urile Candy Land, All the Way și Unbelievable, Nick Cannon Presents: Wild 'N Out într-o carieră care se întinde pe 2012 -prezent. Zodia ei este Vărsător.






stele jeffree și jayy von monroe întâlniri

Justina Valentine face parte din următoarele liste: rapperi de sex feminin, nașteri din 1987 și muzicieni americani de hip hop.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Justina Valentine! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri14 ani, 4 luni--
Total14 ani, 4 luni--

Detalii

NumeJustina
Numele de familieValentine
Nume alternativJustina Valentine, regina subteranului
Vârstă34 de ani
Zi de nastere14 februarie 1987
Locul naşteriiJudețul Passaic, New Jersey, SUA
Înălţime5 '6½' (169 cm)
Greutate62 kg (136 lbs)
ConstruiVoluptuos
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Trăsătură distinctivăMai multe tatuaje pe corpul ei, voce Husky
Semn zodiacalVărsător
SexualitateBisexual
Etniealb
Naţionalitateamerican
UniversitateUniversitatea de Stat Montclair
Textul ocupațieiRapper, cântăreț, compozitor, actriță, model, prezentator de emisiuni de televiziune
OcupaţieRapper
Revendică faimaalbumul ei Scarlet Letter, single-urile Candy Land, All the Way și Unbelievable, Nick Cannon Presents: Wild 'N Out
Gen muzical (text)Hip Hop, Pop, Soul, Trap, R&B
Ani activi2006 – prezent, 2012 – prezent
Instrument (text)Chitară, voce
Casa de discuriSRC Records (2011-2012), Empire, Ncredible Entertainment, Empire (actual), SRC Records (2011-2012) (fost)
Acte asociateFetty Wap, Maino, Futurist, Da Brat, Randy Haze, Chris Webby, King Bangazs, Cryptik Soul
Aprobarea mărciiMcDonald’s, Fashion Nova, The Hollywood Apparel, Fendi, Peta
Bust (inci)33
Dimensiunea cupeiB
Talie (inch)26
Șolduri (inci)35
Site-uri oficialehttp://JustinaMusic.com http://JustinaFashion.com, JustinaMusic.com, JustinaFashion.com, http://JustinaValentine.com

Justina Valentine este o rapperă, cântăreață, compozitoare și model americană din județul Passaic, New Jersey, cunoscută mai ales pentru single-urile sale „Candy Land” cu rapperul Fetty Wap, „All The Way” și „Unbelievable”.



s-au întâlnit vreodată cu Bethany Lenz și James Lafferty
Mai multe despre Justina Valentine Mai puțin despre Justina Valentine

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Raza de varăNecunoscut R 20172017-
Raza de vară #1Zvon

Raza de vară

2017

Sommer Ray și Justina Valentine s-au zvonit ...[vezi cuplul] #1

Raza de vară

2017 (zvon)

Se spune că Sommer Ray s-ar fi legat de Justina Valentine în 2017.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 66% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Justina Valentine3. 4 VărsătorRapper
american
Raza de vară24 FecioaraModel
american

Galerie foto

Justina Valentine - MTV European Music Awards 2019 la Sevilla Justina Valentine - MTV European Music Awards 2019 la Sevilla Justina Valentine - MTV European Music Awards 2019 la Sevilla Justina Valentine - MTV European Music Awards 2019 la Sevilla Justina Valentine - MTV European Music Awards 2019 la Sevilla Justina Valentine - MTV European Music Awards 2019 la Sevilla Justina Valentine - MTV European Music Awards 2019 la Sevilla

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Ex pe plajă2018Auto-gazdăEmisiune TV
Provocarea: Champs vs. Stars2017De sineEmisiune TV
Provocarea: Champs vs. Stars2017De sineEmisiune TV
Dragoste și Hip Hop: Atlanta2012De sineEmisiune TV
Ridicol2011De sineEmisiune TV
Provocarea: După spectacol2009Auto-gazdăEmisiune TV
Wild 'N Out2005De sineEmisiune TV
Provocarea1998Auto-gazdăEmisiune TV
Trotuare Divertisment1994Self - GuestEmisiune TV





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Milana Vayntrub și John Mayer
Milana Vayntrub și John Mayer
28 mai 2021 ... Milana Vayntrub și John Mayer fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Rebecca Ferdinando
Rebecca Ferdinando
28 mai 2021 ... Știri Rebecca Ferdinando, bârfe, fotografii Rebecca Ferdinando, biografie, lista prietenilor Rebecca Ferdinando 2016. Istoria relației. Lista de relații Rebecca Ferdinando. Istoria întâlnirilor Rebecca Ferdinando, 2021, 2020, lista relațiilor Rebecca Ferdinando.
Troy Garity și Simone Bent
Troy Garity și Simone Bent
28 mai 2021 ... Troy Garity și Simone Bent fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Pablo Chemor
Pablo Chemor
28 mai 2021 ... Știri Pablo Chemor, bârfe, fotografii Pablo Chemor, biografie, lista partenerilor Pablo Chemor 2016. Istoria relației. Lista de relații Pablo Chemor. Istoria întâlnirilor Pablo Chemor, 2021, 2020, lista relațiilor Pablo Chemor.
Fotografii fierbinți ale lui Josh Hartnett
Fotografii fierbinți ale lui Josh Hartnett
Cele mai bune fotografii sexy ale lui Josh Hartnett, actorul cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din Pearl Harbor și Forty Days and Forty Nights. Actorul american fierbinte și-a luat ...
Cele mai bune grupuri / artiști C-Pop
Cele mai bune grupuri / artiști C-Pop
Lista artiștilor C-Pop cu fotografii apreciate de la vot la cel mai bun și mai rău. C-pop sau muzica pop chineză este unul dintre cele mai populare genuri de muzică din China de astăzi. Această listă ...
Sandrine Gruda
Sandrine Gruda
28 mai 2021 ... Știri Sandrine Gruda, bârfe, fotografii Sandrine Gruda, biografie, lista prietenilor lui Sandrine Gruda 2016. Istoria relației. Lista de relații Sandrine Gruda. Istoria întâlnirilor Sandrine Gruda, 2021, 2020, lista relațiilor Sandrine Gruda.