Principal Relații Kaitlin Olson

Kaitlin Olson

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Kaitlin Olson CăsătoritVârsta 45 de ani Zodiac Leu Relații 1 în total Copii 2 copii

Cu cine se întâlnește acum?

Kaitlin Olson și Rob McElhenneyRob McElhenney și Kaitlin Olson sunt căsătoriți de 12 ani de la 27 septembrie 2008. vizualizați relația

Relații

Kaitlin Olson nu a avut alte relații despre care să știm.








Despre

Kaitlin Olson este o actriță americană de 45 de ani. Născută Kaitlin Willow Olson la 18 august 1975 în Tigard, Oregon, SUA, este renumită pentru Deandra în It's Always Sunny in Philadelphia și Becky în Curb Your Enthusiasm. Zodia ei este Leul.



Kaitlin Olson face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori de televiziune americani și nașteri din 1975.






A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Kaitlin Olson! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit115 ani, 2 luni--
Total115 ani, 2 luni--

Detalii

NumeKaitlin
Al doilea prenumeSalcie
Nume de fatăOlson
Numele complet la naștereKaitlin Willow Olson
Nume alternativKaitlin Willow Olson, Kaitlin Olson
Vârstă45 de ani
Zi de nastere18 august 1975
Locul naşteriiTigard, Oregon, SUA
Înălţime5 '8' (173 cm)
Greutate125 kg (57 kg)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Semn zodiacalLeu
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitateamerican
Textul ocupațieiActriţă
OcupaţieActriţă
Revendică faimaDeandra la It's Always Sunny in Philadelphia și Becky la Curb Your Enthusiasm
Ani activi2000 – prezent
Bust (inci)33
Dimensiunea CupeiLA
Talie (inch)24
Șolduri (inci)3. 4
Mărimea pantofului8 (SUA), 40 (UE), 6,5 (Marea Britanie), 250 (J)

Kaitlin Willow Olson (n. 18 august 1975) este o actriță, comediană și producătoare americană. Și-a început cariera în Groundlings, un grup de improvizație din Los Angeles, California. A avut roluri minore în mai multe seriale de televiziune înainte de a fi distribuită ca Deandra „Sweet Dee” Reynolds în seria de comedie de lungă durată It's Always Sunny in Philadelphia (2005 – prezent).

Mai multe despre Kaitlin Olson Mai puțin despre Kaitlin Olson

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Rob McElhenneyCăsătorit2006prezent15 ani
Rob McElhenney #1

Rob McElhenney

2006

Rob McElhenney și Kaitlin Olson au fost ...[vezi cuplul] #1

Rob McElhenney

2006

Rob McElhenney și Kaitlin Olson sunt căsătoriți de 12 ani. S-au întâlnit timp de 2 ani după ce s-au reunit în 2006 și s-au căsătorit pe 27 septembrie 2008.



Relație de 15 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă52%'> Compatibilitate 52% Copii 2 copii vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Kaitlin OlsonPatru cinci LeuActriţă
american
Rob McElhenney44 BerbecActor
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Axel LeeMasculin1 septembrie 201010 ani Rob McElhenney
Leo GreyMasculin5 aprilie 2012în vârstă de 9 ani Rob McElhenney

Galerie foto

Cine vrea să fie milionar - Kaitlin Olson Kaitlin Olson - Premiera ‘Mythic Quest: Raven’s Banquet’ în Los Angeles Kaitlin Olson - Premiera ‘Mythic Quest: Raven’s Banquet’ în Los Angeles Kaitlin Olson - Premiera ‘Mythic Quest: Raven’s Banquet’ în Los Angeles Kaitlin Olson - Premiera ‘Mythic Quest: Raven’s Banquet’ în Los Angeles Kaitlin Olson - Premiera ‘Mythic Quest: Raven’s Banquet’ în Los Angeles Kaitlin Olson - Premiera ‘Mythic Quest: Raven’s Banquet’ în Los Angeles Kaitlin Olson - Premiera „Este întotdeauna soare în Philadelphia” la Hollywood Kaitlin Olson - Premiera „Este întotdeauna soare în Philadelphia” la Hollywood Kaitlin Olson - Premiera „Este întotdeauna soare în Philadelphia” la Hollywood Kaitlin Olson - Premiera „Este întotdeauna soare în Philadelphia” la Hollywood Kaitlin Olson - Premiera „Este întotdeauna soare în Philadelphia” la Hollywood

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Forța spațială2020Edison JaymesEmisiune TV
Răsturnat2020Cricket MelfiEmisiune TV
Arizona2018VickiFilm
Mick2017Mackenzie MurphyEmisiune TV
Găsindu-l pe Dory2016Destin (voce)Film
Cassius și Clay2016Ordwood Cassius (voce)Film TV
Concediu de odihna2015Arizona CopFilm
Evadare de pe planeta Pământ20133D Movie Girl (voce)Film
Căldura2013TatianaFilm
Afine2012Ethel AndersonEmisiune TV
Fără supraveghere2012Carol, DanielleEmisiune TV
Tranzacționare: în spatele ușii verzi2012Barbara ManzerScurt-metraj
Burgerii lui Bob2011HelenEmisiune TV
Fată nouă2011AshleyEmisiune TV
Podcast-ul lui Dennis & Dee2011Dee ReynoldsFilm
An bisect2010LibbyFilm
Weather Girl2009SherryFilm
Bogățiile2007Hartley UnderwoodEmisiune TV
Este întotdeauna soare în Philadelphia2005Dee ReynoldsEmisiune TV
Kelsey Grammer Presents: The Sketch Show2005Diverse personajeEmisiune TV
Fără practică2005DebbieEmisiune TV
Alții semnificativi2004LaurenEmisiune TV
Miss Match2003JillianEmisiune TV
Punk'd2003Agent de terenEmisiune TV
George Lopez2002JanetEmisiune TV
Faceți cunoștință cu Marks2002Kaitlin Marks (fiică)Emisiune TV
Fugly2001Dans Cha ChaScurt-metraj
Coyote Ugly2000Client ofertant (ca Kaitlin Olsen)Film
Înfrânează-ți entuziasmul2000Becky, sora lui Cheryl BeckyEmisiune TV
Ochii spre Rai2000Film
Mici2000JocelynFilm
Familist1999Brenda QuagmireEmisiune TV
Spectacolul Drew Careyo mie noua sute nouazeci si cinciTraylorEmisiune TV
Simpsonii1989QuinnEmisiune TV
Fără titlu Rob McElhenney / Rob Rosell / Fox ProjectFilm TV
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Corinne Kingsbury și John Francis Daley
Corinne Kingsbury și John Francis Daley
28 mai 2021 ... fotografii, știri și bârfe ale lui Corinne Kingsbury și John Francis Daley. Aflați mai multe despre ...
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson
28 mai 2021 ... Joey Lawrence și Chandie Yawn-Nelson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Eva Sundquist
Eva Sundquist
28 mai 2021 ... Știri Eva Sundquist, bârfe, fotografii cu Eva Sundquist, biografie, lista prietenilor Eva Sundquist 2016. Istoria relației. Lista de relații Eva Sundquist. Istoria întâlnirilor Eva Sundquist, 2021, 2020, lista relațiilor Eva Sundquist.
Tamara rotolo
Tamara rotolo
28 mai 2021 ... Știri Tamara Rotolo, bârfe, fotografii Tamara Rotolo, biografie, lista prietenilor Tamara Rotolo 2016. Istoria relației. Lista de relații Tamara Rotolo. Istoria întâlnirilor Tamara Rotolo, 2021, 2020, lista relațiilor Tamara Rotolo.
Andreas Wellinger
Andreas Wellinger
28 mai 2021 ... Știri Andreas Wellinger, bârfe, fotografii ale lui Andreas Wellinger, biografie, lista de prietene Andreas Wellinger 2016. Istoria relației. Lista de relații Andreas Wellinger. Istoria întâlnirilor Andreas Wellinger, 2021, 2020, lista relațiilor Andreas Wellinger.
Conform Listei Jim Cast
Conform Listei Jim Cast
Conform listei distribuției lui Jim, inclusiv fotografii ale actorilor, dacă sunt disponibile. Această listă include toate Potrivit lui Jim, actori și actrițe de frunte, deci dacă ...
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024
Horoscop zilnic Pești pentru vineri, 8 martie 2024, există un parc tematic pitic în China. Vă puteți imagina cum ar prezenta alții o problemă, dar nu puteți vedea ce