Principal Relații Kelly Monaco

Kelly Monaco

Kelly Monaco SingurPoziția 3177 1463Vârsta 45 de ani Zodiac zodia Gemeni Relații 4 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Kelly Monaco este în prezent single.

Relații

Kelly Monaco a avut relații cu Billy Miller(2015), Val Chmerkovskiy(2012 - 2013), Heath Freeman(2010 - 2014)și Michael Gonzalez(1991 - 2009).



Despre

Kelly Monaco este o actriță americană de 45 de ani. Născută Kelly Marie Monaco la 23 mai 1976 în Philadelphia, Pennsylvania, este renumită pentru Port Charles, Spitalul General, Playboy's Playmate of the Month aprilie 1997. Zodia ei este Gemeni.

câți ani are phil anselmo

Kelly Monaco a participat la 9 meciuri de pe ecran, printre care și Alec Mazo Dansând cu stelele (2005), Billy Miller în Spital general (1963), Greg Vaughan în Spital general (1963), Ingo Rademacher în Spital general (1963)și Steve Burton în Spital general (1963).

Kelly Monaco face parte din următoarele liste: actori de televiziune americani, participanți la serialele de televiziune americane de realitate și nașteri din 1976.



cine este credința evans dating

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Kelly Monaco! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri418 ani5 ani, 9 luni26 de zile
Total418 ani5 ani, 9 luni26 de zile

Detalii

NumeKelly
Al doilea prenumeMarie
Numele de familieMonaco
Numele complet la naștereKelly Marie Monaco
Nume alternativKell, Miss aprilie 1997, Kelly Marie Monaco, Kelly Monaco
Vârstă45 de ani
Zi de nastere23 mai 1976
Locul naşteriiPhiladelphia, Pennsylvania
Înălţime5 '3' (160 cm)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalzodia Gemeni
SexualitateDrept
Religieromano-catolic
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Pocono Mountain (1994)
UniversitateNorthampton Community College, Bethlehem, Pennnsilvania, SUA (doi ani)
Textul ocupațieiModel, actriță, concurent Reality TV
OcupaţieActriţă
Revendică faimaPort Charles, Spitalul General, Playboy's Playmate of the Month aprilie 1997
Ani activi1997 – prezent
Bust (inci)3. 4
Dimensiunea cupeiD
Talie (inch)douăzeci și unu
Șolduri (inci)31
Mărimea pantofului7

Kelly Marie Monaco (născută la 23 mai 1976) este o fotomodelă americană, actriță și personalitate de televiziune reality, cunoscută mai ales pentru interpretarea lui Sam McCall în telenovela ABC General Hospital și ca prim câștigător al sezonului serialului de concurs reality reality Dancing cu Stelele. Monaco a fost, de asemenea, Playboy „Playmate of the Month” pentru aprilie 1997 și a interpretat-o ​​pe Livvie Locke în telenovela Port Charles din 1997 până în 2003.

cine este întâlnire cu Craig Ferguson
Mai multe despre Kelly Monaco Mai puțin despre Kelly Monaco

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
4Billy MillerRelaţie R 6 iulie 2015August 2015<1 month
3Val ChmerkovskiyRelaţie R Septembrie 2012Ianuarie 20134 luni
DouăHeath FreemanRelaţieIanuarie 2010Noiembrie 20144 ani
1Michael GonzalezRelaţie1991200918 ani
Billy Miller #4Zvon

Billy Miller

2015.

Se zvonea că Billy Miller și Kelly Monaco ...[vezi cuplul] Val Chmerkovskiy #3Zvon

Val Chmerkovskiy

2012 - 2013

Zvonuri despre Val Chmerkovskiy și Kelly Monaco ...[vezi cuplul] Heath Freeman #Două

Heath Freeman

2010 - 2014

Heath Freeman și Kelly Monaco s-au despărțit în N ...[vezi cuplul] Michael Gonzalez #1

Michael Gonzalez

1991 - 2009

Michael Gonzalez și Kelly Monaco s-au despărțit de ...[vezi cuplul] #4

Billy Miller

2015 (zvon)

Se spune că Billy Miller s-ar fi legat de Kelly Monaco pe 6 iulie 2015.



MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 37% vizualizați relația #3

Val Chmerkovskiy

2012 - 2013 (zvon)

Se spune că Val Chmerkovskiy s-ar fi legat de Kelly Monaco în septembrie 2012.

Relație 4 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 69% vizualizați relația #Două

Heath Freeman

2010 - 2014

Heath Freeman și Kelly Monaco au datat din septembrie până în noiembrie 2014.

Relație 4 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 57% vizualizați relația #1

Michael Gonzalez

1991 - 2009

Michael Gonzalez și Kelly Monaco au dat din 1991 până în 2009.

Relație 18 ani MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă52%'> Compatibilitate 37% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Kelly MonacoPatru cinci zodia GemeniActriţă
american
Billy Miller41 FecioaraActor
american
Val Chmerkovskiy35 BerbecDansator
ucrainean
Heath Freeman40 CancerActor
american
Michael Gonzalez43 zodia Gemeni

Galerie foto

Vestiar GH Vestiar GH Billy Miller și Kelly Monaco Billy Miller și Kelly Monaco Billy Miller și Kelly Monaco Billy Miller și Kelly Monaco Kelly Monaco Cheryl Burke și Kelly Monaco sărbătoresc Revelionul la Simon Hammerstein’s ACT Las Vegas la Shoppes la Palazzo pe 31 decembrie 2012 Kelly Monaco și Val Chmerkovskiy Kelly Monaco și Val Chmerkovskiy Kelly Monaco și Val Chmerkovskiy Kelly Monaco și Val Chmerkovskiy

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Baby Tati2012Kelly MonacoEmisiune TV
Marginea grădinii2011JulieFilm TV
Soții de fotbal2007Ruby MonroeFilm TV
Mâini în gol1999TiffanyFilm
Mumford1999Fiica proprietaruluiFilm
Noaptea târziu1999Elaina pliază în centruFilm TV
BASEketball1998Cheerleader Pole-Dancing Sharon (necreditat)Film
Bine ați venit la Hollywood1998Baywatch Woman GuardFilm
Port Charles1997Livvie LockeEmisiune TV
Spin Cityo mie nouă sute nouăzeci și șaseAsistent medicalEmisiune TV
Baywatch1989Model la Photoshoot, Model Flying Kite, Rookie Lifeguard SusanEmisiune TV
Spital general1963Sam McCall, Sam McCall Morgan, Sam MorganEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Alec Mazo și Kelly MonacoAlec Mallet
    • Dansând cu stelele
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • Billy Miller și Kelly MonacoBilly Miller
    • Spital general
      1963
    [vizualizare potrivire]
  • Greg Vaughan și Kelly MonacoGreg Vaughan
    • Spital general
      1963
    [vizualizare potrivire]
  • Ingo Rademacher și Kelly MonacoIngo Rademacher
    • Spital general
      1963
    [vizualizare potrivire]
  • Kelly Monaco și Steve BurtonSteve Burton
    • Spital general
      1963
    [vizualizare potrivire]
  • Kelly Monaco și Val ChmerkovskiyVal Chmerkovskiy
    • Dansând cu stelele
      2005
    [vizualizare potrivire]
  • Maurice Benard și Kelly MonacoMaurice Benard
    • Spital general
      1963
    [vizualizare potrivire]
  • Michael Easton și Kelly MonacoMichael Easton
    • Spital general
      1963
    [Încă +1]
  • Rick Hearst și Kelly MonacoRick Hearst
    • Spital general
      1963
    [vizualizare potrivire]
Mai multe meciuri pe ecran Kelly Monaco Mai puține meciuri de pe Kelly Monaco

Articole Interesante

Alegerea Editorului

Bret Loehr
Bret Loehr
28 mai 2021 ... Știri Bret Loehr, bârfe, fotografii ale lui Bret Loehr, biografie, lista iubitelor Bret Loehr 2016. Istoria relației. Lista de relații Bret Loehr. Istoria întâlnirilor Bret Loehr, 2021, 2020, lista relațiilor Bret Loehr.
Ilya Cornelisz
Ilya Cornelisz
28 mai 2021 ... Știri despre Ilja Cornelisz, bârfe, fotografii cu Ilja Cornelisz, biografie, lista de prietene a lui Ilja Cornelisz 2016. Istoria relației. Lista de relații Ilja Cornelisz. Istoria întâlnirilor Ilja Cornelisz, 2021, 2020, lista relațiilor Ilja Cornelisz.
Dominic Sandoval și Bethany Mota
Dominic Sandoval și Bethany Mota
28 mai 2021 ... Fotografii, știri și bârfe ale lui Dominic Sandoval și Bethany Mota. Aflați mai multe despre ...
Pernille Holmboe
Pernille Holmboe
28 mai 2021 ... Știri despre Pernille Holmboe, bârfe, fotografii cu Pernille Holmboe, biografie, lista prietenilor lui Pernille Holmboe 2016. Istoria relației. Lista de relații Pernille Holmboe. Istoria întâlnirilor Pernille Holmboe, 2021, 2020, lista relațiilor Pernille Holmboe.
Carlos Tevez și Vanessa Tevez
Carlos Tevez și Vanessa Tevez
28 mai 2021 ... Carlos Tevez și Vanessa Tevez fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Dee
Dee
28 mai 2021 ... Știri despre Dee, bârfe, fotografii despre Dee, biografie, lista prietenilor lui Dee 2016. Istoria relației. Lista de relații Dee. Istoria întâlnirilor cu Dee, 2021, 2020, lista relațiilor cu Dee.
Bill Paxton și Louise Newbury
Bill Paxton și Louise Newbury
28 mai 2021 ... Bill Paxton și Louise Newbury fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...