Principal Relații Kid Rock

Kid Rock

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Kid RockRang 1041 -31Vârsta de 50 de ani Zodiac Capricornul Relații 20 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Conform înregistrărilor noastre, Kid Rock este posibil să fie singur.








Relații

Kid Rock a fost căsătorit anterior cu Pamela Anderson(2006).



Kid Rock a fost logodit cu Audrey Berry (1)(2017).






Kid Rock a avut relații cu Alyssa Lipsky(2007 - 2008), Kellie Pickler(2007 - 2008), May Andersen(2007 - 2008), Erin Naas(2006 - 2007), Briana Banks(2006), Tamara Mellon(2006), Conchita Leeflang(2005 - 2006), Jaime Pressly(2004), Jesse Jane(2004 - 2005), Jaime King(2000), Midori(1999), Kelley Russell(1991 - 1994), Amy Brooke și Loretta Lynn.



Kid Rock a avut întâlniri cu Krista Ayne(2007), Paris Hilton(2007), Sheryl Crow(2002)și Tina King(2000).

Despre

Kid Rock este un muzician american de 50 de ani. Născut Robert James Ritchie la 17 ianuarie 1971 la Romeo, Michigan, este renumit pentru rocker american, rapper într-o carieră care se întinde pe parcursul anilor 1989 - prezent și 1988 - prezent. Semnul său zodiacal este Capricornul.



Kid Rock este membru al următoarelor liste: cântăreți americani de rock, cântăreți americani și artiști din Atlantic Records.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Kid Rock! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit15 ani, 3 luni--
Angajat111 ani, 4 luni--
Întâlniri143 ani7 luni, 2 zile18 zile
Întâlni41 lună7 zile-
Totaldouăzeci11 ani, 4 luni1 an, 2 luni18 zile

Detalii

NumeCopil
Numele de familieRock
Numele complet la naștereRobert James Ritchie
Nume alternativBob, Bobby, Bobby Shazam
Vârstă50 de ani
Zi de nastere17 ianuarie 1971
Locul naşteriiRomeo, Michigan
Înălţime6 '0' (183 cm)
ConstruiIn medie
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - deschis
Trăsătură distinctivăBarbă și păr lung, pălărie Fedora
Semn zodiacalCapricornul
SexualitateDrept
Religiecreştin
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Romeo
Textul ocupațieiMuzician, cantautor, actor, rapper, DJ, dansator, multi-instrumentist
OcupaţieMuzician
Revendică faimaSUA Rocker, Rapper
Gen muzical (text)Rock, Country Rock, Blues Rock, Rock alternativ, Nu Metal, Rap Metal, Metal alternativ, Hip Hop alternativ, Rap Rock, Hick-Hop, Country, Hip-Hop, hip hop
Gen muzicalHard Rock, Pop / Rock, Rap-Rock
Ani activi1990 – prezent, 1989 – prezent, 1988 – prezent
Stil muzicalHard Rock, Heavy Metal, Rap-Metal, Rap-Rock, Midwest Rap, Metal alternativ
Music MoodBravado, Rebel, Cinic / Sarcastic, Petrecere / Sărbătoare, Teatral, Agresiv, Rowdy, Brash, Rollicking, Boisterous, Fun, Raucous, Energetic, Volatile, Angst-Ridden, Druggy, Confident, Poignant, Roving, Passionate, Freewheeling
InstrumentVocale
Instrument (text)Voce, Chitară, Banjo, Tastaturi ,, Plate turnante, Tobe, Percuție, Talkbox, Bas, tastaturi, pian
Casa de discuriAtlantic, Jive, Top Dog, Lava, Warner Bros., Broken Bow
Acte asociateUncle Kracker, Joe C., Champtown, Yelawolf, Lynyrd Skynyrd, Sheryl Crow, Too $ hort, Hank Williams Jr., D-Nice, Bon Jovi, Champtown ,, Eminem, Too $ hort ,, Misty Gillis, Mgk, Limp bizkit , Twisted Brown Trucker, Joe C, Machine Gun Kelly
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Managementul artistului și mărcii
Aprobarea mărcii(2002) Reclamă TV pentru berea Coors Original (voiceover), (noiembrie 2014) Reclamă TV, „Chevrolet este cel mai premiat”, cu Clancy Brown (narațiune vocală) și Kid Rock (melodie voce vocală - „Born Free”) pentru Chevy 2014 Silverado (voiceover)., (2003) Reclame TV pentru bere Coors Light (voiceover).
Site-uri oficialewww.KidRock.com, www.facebook.com/kidrock, http://kidrock.com, twitter.com/kidrock, instagram.com/kidrock/, www.nndb.com/people/684/000025609/
TatăWilliam 'Bill' Ritchie (dealer auto)
MamăSusan Ritchie
FrateWilliam „Billy” Ritchie
SoraJill Ritchie (actriță), Carol Ritchie
PrietenSlash, Sheryl Crow, W. Axl Rose

Robert James Ritchie (n. 17 ianuarie 1971), mai bine cunoscut sub numele de Kid Rock și ocazional Bobby Shazam, este un cântăreț, compozitor, rapper, muzician și producător de discuri american. Stilul său alternează între rock, hip hop, country și heavy metal. Muzician autodidact, cântă la fiecare instrument din trupa sa de susținere și a supravegheat producția de pe toate albumele sale, cu excepția a două.

Mai multe despre Kid Rock Mai puțin despre Kid Rock

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
douăzeciAudrey Berry (1)Relaţie2010 -
19Alyssa LipskyRelaţieOctombrie 200720083 luni
18Krista AyneÎntâlniSeptembrie 2007Octombrie 20071 lună
17Kellie PicklerRelaţieMai 2007Mai 20081 an
16May AndersenRelaţieFebruarie 2007200810 luni
cincisprezeceParis HiltonÎntâlniIanuarie 2007Ianuarie 2007-
14Erin NaasRelaţie14 decembrie 2006Ianuarie 2007<1 month
13Briana BanksRelaţieFebruarie 2006Aprilie 20061 lună
12Tamara MellonRelaţie20062006-
unsprezeceConchita LeeflangRelaţie200520061 an
10Jaime apasăRelaţieIanuarie 2004Aprilie 20043 luni
9Jesse JaneRelaţie200420051 an
8Sheryl CrowÎntâlni20022002-
7Pamela AndersonCăsătoritAprilie 2001Iulie 20065 ani
6Tina KingÎntâlniAugust 2000August 2000-
5Jaime KingRelaţieFebruarie 2000Septembrie 20007 luni
4MidoriRelaţie19991999-
3Kelley RussellRelaţie199119943 ani
DouăAmy BrookeRelaţie -
1Loretta LynnNecunoscut R -
Audrey Berry (1) #douăzeci

Audrey Berry (1)

2010

Audrey Berry (1) a început să se întâlnească cu Kid Rock pe 2 ...[vezi cuplul] Alyssa Lipsky #19

Alyssa Lipsky

2007 - 2008

Alyssa Lipsky și Kid Rock s-au separat în 2008 ...[vezi cuplul] Krista Ayne #18

Krista Ayne

2007

Krista Ayne și Kid Rock s-au separat în octombrie 200 ...[vezi cuplul] Kellie Pickler #17

Kellie Pickler

2007 - 2008

Kellie Pickler și Kid Rock s-au separat în mai ...[vezi cuplul] May Andersen #16

May Andersen

2007 - 2008

May Andersen și Kid Rock s-au separat în 2008 ...[vezi cuplul] Paris Hilton #cincisprezece

Paris Hilton

2007

Kid Rock și Paris Hilton sunt separate ...[vezi cuplul] Erin Naas #14

Erin Naas

2006 - 2007

Erin Naas și Kid Rock s-au separat în ianuarie 2007 ...[vezi cuplul] Briana Banks #13

Briana Banks

2006

Briana Banks și Kid Rock s-au separat în 2006 ...[vezi cuplul] Tamara Mellon #12

Tamara Mellon

2006

Tamara Mellon și Kid Rock sunt separate ...[vezi cuplul] Conchita Leeflang #unsprezece

Conchita Leeflang

2005 - 2006

Conchita Leeflang și Kid Rock s-au separat în 2 ...[vezi cuplul] Jaime apasă #10

Jaime apasă

2004

Kid Rock și Jaime Pressly s-au separat în 2 aprilie ...[vezi cuplul] Jesse Jane #9

Jesse Jane

2004 - 2005

Jesse Jane și Kid Rock s-au despărțit în 2004 la pupa ...[vezi cuplul] Sheryl Crow #8

Sheryl Crow

2002

Sheryl Crow și Kid Rock sunt separate ...[vezi cuplul] Pamela Anderson #7

Pamela Anderson

2001 - 2006

Pamela Anderson și Kid Rock au divorțat pe ...[vezi cuplul] Tina King #6

Tina King

2000

Tina King și Kid Rock sunt separate ...[vezi cuplul] Jaime King #5

Jaime King

2000

Kid Rock și Jaime King s-au separat în septembrie 2000 ...[vezi cuplul] Midori #4

Midori

1999

Midori și Kid Rock sunt separate ...[vezi cuplul] #3

Kelley Russell

1991 - 1994

Kelley Russell și Kid Rock s-au separat în 1994 ...[vezi cuplul] Amy Brooke #Două

Amy Brooke

Amy Brooke și Kid Rock sunt separate ...[vezi cuplul] Loretta Lynn #1Zvon

Loretta Lynn

Se zvonea că Loretta Lynn și Kid Rock ar fi ...[vezi cuplul] #douăzeci

Audrey Berry (1)

2010

Audrey Berry (1) și Kid Rock se întâlnesc din 2010.

Relație de 11 ani vizualizați relația #19

Alyssa Lipsky

2007 - 2008

Alyssa Lipsky și Kid Rock au dat din octombrie 2007 până în 2008.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate cincizeci% vizualizați relația #18

Krista Ayne

2007

Krista Ayne și Kid Rock au avut o întâlnire în septembrie 2007.

Relație 1 lună MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 64% vizualizați relația #17

Kellie Pickler

2007 - 2008

Kellie Pickler și Kid Rock au datat din mai 2007 până în mai 2008.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime91%Vârstă13%'> Compatibilitate 71% vizualizați relația #16

May Andersen

2007 - 2008

May Andersen și Kid Rock au datat din martie 2007 până în 2008.

Relație 10 luni MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate cincizeci% vizualizați relația #cincisprezece

Paris Hilton

2007

Kid Rock și Paris Hilton au avut o întâlnire în ianuarie 2007.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate 40% vizualizați relația #14

Erin Naas

2006 - 2007

Erin Naas și Kid Rock au datat din 14 decembrie 2006 până în ianuarie 2007.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă44%'> Compatibilitate cincizeci% vizualizați relația #13

Briana Banks

2006

Briana Banks și Kid Rock au datat din 2006 până în aprilie 2006.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 76% vizualizați relația #12

Tamara Mellon

2006

Tamara Mellon și Kid Rock au apărut în 2006.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 72% vizualizați relația #unsprezece

Conchita Leeflang

2005 - 2006

Conchita Leeflang și Kid Rock au datat din 2005 până în 2006.

Relație 1 ani MăsuraRezultatÎnălţime55%'> Compatibilitate 14% vizualizați relația #10

Jaime apasă

2004

Kid Rock și Jaime Pressly au dat din ianuarie până în aprilie 2004.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac60%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 51% vizualizați relația #9

Jesse Jane

2004 - 2005

Jesse Jane și Kid Rock au datat din 2004 până în 2005.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 56% vizualizați relația #8

Sheryl Crow

2002

Sheryl Crow și Kid Rock au avut o întâlnire în 2002.

peter thomas și nia long
MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 49% vizualizați relația #7

Pamela Anderson

2001 - 2006

Pamela Anderson și Kid Rock au fost căsătoriți timp de 28 de zile. S-au întâlnit timp de 9 luni după ce s-au reunit în aprilie 2001. După 4 ani de logodnă s-au căsătorit pe 29 iulie 2006. 28 de zile mai târziu au divorțat pe 27 noiembrie 2006.

Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă33%'> Compatibilitate 72% vizualizați relația #6

Tina King

2000

Tina King și Kid Rock au avut o întâlnire în august 2000.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc80%Înălţime73%Vârstă98%'> Compatibilitate 68% vizualizați relația #5

Jaime King

2000

Kid Rock și Jaime King au datat din aprilie până în septembrie 2000.

Relație 7 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 81% vizualizați relația #4

Midori

1999

Midori și Kid Rock datează în 1999.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă52%'> Compatibilitate 47% vizualizați relația #3

Kelley Russell

1991 - 1994

Kelley Russell și Kid Rock au datat din 1991 până în 1994.

Relație 3 ani Copii 1 copil vizualizați relația #Două

Amy Brooke

Amy Brooke și Kid Rock au avut o relație.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc40%Înălţime73%Vârstă13%'> Compatibilitate 52% vizualizați relația #1

Loretta Lynn

(Zvon)

Se zvonește că Loretta Lynn s-ar fi legat de Kid Rock.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc40%Înălţime73%Vârstă1%'> Compatibilitate 3. 4% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Kid Rockcincizeci CapricornulMuzician
american
Audrey Berry (1)-
american
Alyssa Lipsky39 peştePersonalitate TV
american
Krista Ayne38 LeuModel (Adult / Glamour)
american
Kellie Pickler3. 4 CancerMuzician country
american
May Andersen38 zodia GemeniModel
danez
Paris Hilton40 VărsătorSocialitate
american
Erin Naas39 CancerModel
american
Briana Banks43 TaurulPornstar
american
Tamara Mellon53 CancerDesigner de moda
britanic
Conchita Leeflang- Actriţă
Suriname
Jaime apasă43 LeuActriţă
american
Jesse Jane40 CancerPornstar
american
Sheryl Crow58 FecioaraCântăreaţă
american
Pamela Anderson53 CancerActriţă
canadian
Tina Kingcincizeci SăgetătorAlte
american
Jaime King42 TaurulActriţă
american
Midori52 CancerPornstar
american
Kelley Russell-
Amy Brooke32 CancerPornstar
american
Loretta Lynn89 BerbecMuzician country
american
Mai mulți parteneri Mai puțini parteneri

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Robert JamesMasculin14 iunie 199327 de ani Kelley Russell

Galerie foto

Kid Rock și Jaime King Kid Rock și Jaime King Kid Rock și Audrey Berry (1) Kid Rock și Audrey Berry (1) Kid Rock și Audrey Berry (1) Kid Rock și Audrey Berry (1) Honda NHL All-Star Game 2018 Honda NHL All-Star Game 2018 Honda NHL All-Star Game 2018 Honda NHL All-Star Game 2018 Vulturii cântă în concert la Grand Ole Opry - Nashvile, TN Charlotte Hornets împotriva Detroit Pistons

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Americani2012TrogloditScurt-metraj
30 pentru 302009NaratorEmisiune TV
Actriță grasă2005Kid RockEmisiune TV
Stivuite2005Agent de livrariEmisiune TV
Motocicliști2003DoggFilm
Stripperella2003Stiffy WoodsEmisiune TV
Joe Dirt2001RobbyFilm
Osmosis Jones2001Kidney Rock (voce)Film
Kid Rock: Drumul singuratic al credinței2001InterpretEmisiune TV
Simpsonii1989Kid RockEmisiune TV





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Donnie Wahlberg
Donnie Wahlberg
28 mai 2021 ... Știri despre Donnie Wahlberg, bârfe, fotografii ale lui Donnie Wahlberg, biografie, lista iubitelor lui Donnie Wahlberg 2016. Istoria relației. Lista de relații Donnie Wahlberg. Istoria întâlnirilor Donnie Wahlberg, 2021, 2020, lista relațiilor Donnie Wahlberg.
Linda Evans
Linda Evans
28 mai 2021 ... Știri despre Linda Evans, bârfe, fotografii despre Linda Evans, biografie, lista prietenilor Linda Evans 2016. Istoria relației. Lista de relații Linda Evans. Istoria întâlnirilor Linda Evans, 2021, 2020, lista relațiilor Linda Evans.
Nur Fettahoglu
Nur Fettahoglu
28 mai 2021 ... Știri Nur Fettahoglu, bârfe, fotografii ale lui Nur Fettahoglu, biografie, lista prietenilor Nur Fettahoglu 2016. Istoria relației. Lista de relații Nur Fettahoglu. Istoria întâlnirilor Nur Fettahoglu, 2021, 2020, lista relațiilor Nur Fettahoglu.
Anders Svensson și Emma Johansson
Anders Svensson și Emma Johansson
28 mai 2021 ... Anders Svensson și Emma Johansson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Toate dramele din culise ale filmului „Buffy the Vampire Slayer” și „Angel”
Toate dramele din culise ale filmului „Buffy the Vampire Slayer” și „Angel”
Cum o descrii corect pe Buffy the Vampire Slayer? Pe de o parte, este un serial de groază pentru adolescenți despre o fată cu abilități supranaturale; pe de altă parte, ...
Kristi Kaufmann
Kristi Kaufmann
28 mai 2021 ... Știri despre Kristi Kaufmann, bârfe, fotografii ale lui Kristi Kaufmann, biografie, lista prietenilor lui Kristi Kaufmann 2016. Istoria relației. Lista de relații Kristi Kaufmann. Istoria întâlnirilor cu Kristi Kaufmann, 2021, 2020, lista relațiilor cu Kristi Kaufmann.
Nikki Baker
Nikki Baker
28 mai 2021 ... Știri despre Nikki Baker, bârfe, fotografii ale lui Nikki Baker, biografie, lista prietenilor lui Nikki Baker 2016. Istoria relației. Lista de relații Nikki Baker. Istoria întâlnirilor Nikki Baker, 2021, 2020, lista relațiilor Nikki Baker.