Principal Relații Kim Hyun-joong

Kim Hyun-joong

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Kim Hyun-joongLocul 2978 -627Vârsta 34 de ani Zodiac zodia Gemeni Relații 1 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Potrivit înregistrărilor noastre, Kim Hyun-joong este probabil singur.








Relații

Kim Hyun-joong a avut o relație cu doamna Choi(2012 - 2015).



Despre

Kim Hyun-joong este un vocalist sud-coreean în vârstă de 34 de ani. Născut Hyun Joong Kim la 6 iunie 1986 în Seul, Coreea de Sud, este renumit pentru rolul lui Yoon Ji-Hoo în „Băieți înainte de flori”. Zodia sa este Gemeni.






Kim Hyun-joong a fost într-un meci de pe ecran cu So Min Jung în Sărut răutăcios (2010).



Kim Hyun-joong este membru al următoarelor liste: Persoane deportate din Statele Unite, 1976 nașteri și 1986 nașteri.

A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Kim Hyun-joong! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri12 ani, 10 luni--
Total12 ani, 10 luni--

Detalii

NumeHyun Joong
Numele de familieKim
Numele complet la naștereHyun Joong Kim
Nume alternativKim Hyun-Joong,,, Kim Hyun Joong, Hyun Joong Kim, Hyun-Joong Kim
Vârstă34 de ani
Zi de nastere6 iunie 1986
Locul naşteriiSeul, Coreea de Sud
ConstruiSubţire
Culoarea păruluiVopsit Brown
Semn zodiacalzodia Gemeni
SexualitateDrept
Etnieasiatic
NaţionalitateSud corean
LiceuLiceul Industrial Hanyang
UniversitateUniversitatea Kyonggi
Textul ocupațieiVocalist, cântăreț, actor
OcupaţieVocalist
Revendică faimaRolul lui Yoon Ji-Hoo în „Băieți înainte de flori”
Gen muzical (text)K-pop, J-pop, Dance, R&B
Ani activi2005 – prezent
Instrument (text)Voce, chitară, bas, pian, tobe, vioară, chitară bas
Casa de discuriDSP Media (2005–2010), KeyEast (2010 – prezent), Warner Music Taiwan, (2007 – prezent), United Asia Management, (2011 – prezent), Delicious Deli Records / Universal Music Japan, Warner Music Taiwan (2007 – prezent ), United Asia Management (2011 – prezent), Delicious Deli Records / Universal Music Japan (2011 – prezent), KeyEast, DSP Entertainment, Label Henecia Music, Henecia Music
Acte asociateSS501, Gemini Band
Site-uri oficialehttp://www.hyun-joong.com, http://www.youtube.com/user/kimhyunjoong606, http://www.facebook.com/kimhyunjoong, /wiki/File:Hyunjoong_Signature.png, Kim Hyun- Semnătura lui Joong
Oameni favoritiLee Hyori, Shun Oguri
Culorile preferateNegru

Kim Hyun-joong (coreean: 김현중; Hanja: 金賢 重; născut la 6 iunie 1986) este un actor, cântăreț și compozitor sud-coreean. Este membru al trupei de băieți SS501 și a jucat roluri în dramele coreene Boys Over Flowers și Playful Kiss.

Mai multe despre Kim Hyun-joong Mai puțin despre Kim Hyun-joong

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Domnișoară. ChoiRelaţieAprilie 2012Februarie 20152 ani
Domnișoară. Choi #1

Domnișoară. Choi

2012 - 2015

Doamna Choi și Kim Hyun-joong sunt separate ...[vezi cuplul] #1

Domnișoară. Choi

2012 - 2015

Doamna Choi și Kim Hyun-joong au avut o relație din aprilie 2012 până în februarie 2015.

Relație 2 ani Copii 1 copil vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Kim Hyun-joong3. 4 zodia GemeniVocalist
Sud corean
Domnișoară. Choi-

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
SuntMasculinSeptembrie 20155 ani Domnișoară. Choi

Galerie foto

Hyun-joong Kim și doamna Choi Hyun-joong Kim - Boys Over Flowers Hyun-joong Kim Hyun-joong Kim Hyun-joong Kim Hyun-joong Kim Hyun-joong Kim Hyun-joong Kim Hyun-joong Kim Hyun-joong Kim Dramă coreeană Boys Before Flowers Pictures Dramă coreeană Boys Before Flowers Pictures

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Doraemon: Explorarea cronicii lunii a lui Nobita2019Luca (voce)Film
Doraemon Nobita no Takarajima2018Stol, Moș Crăciun (voce)Film
Shigani Meomchooneun Geu Ddae2018Joon-wooEmisiune TV
Gam-gyeok-si-dae: Too-sin-eui tan-saeng2014Shin Jung-TaeEmisiune TV
Doraemon2014Părintele Nobita, Moș CrăciunEmisiune TV
Moshi Monsters: The Movie2013Katsuma (voce)Film
Cheburashka2010Film
Sărut răutăcios2010Baek Seung-joEmisiune TV
Băieți de bani gata2009Yoon Ji HooEmisiune TV
Băieți înainte de flori: F4 După poveste2009Yoon Ji HooEmisiune TV
Sarangdo Ripili Doenayo2005William HJ LeeEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Hyun-joong Kim și So Min JungDeci Min Jung
    • Sărut răutăcios
      2010
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Donnie Wahlberg
Donnie Wahlberg
28 mai 2021 ... Știri despre Donnie Wahlberg, bârfe, fotografii ale lui Donnie Wahlberg, biografie, lista iubitelor lui Donnie Wahlberg 2016. Istoria relației. Lista de relații Donnie Wahlberg. Istoria întâlnirilor Donnie Wahlberg, 2021, 2020, lista relațiilor Donnie Wahlberg.
Linda Evans
Linda Evans
28 mai 2021 ... Știri despre Linda Evans, bârfe, fotografii despre Linda Evans, biografie, lista prietenilor Linda Evans 2016. Istoria relației. Lista de relații Linda Evans. Istoria întâlnirilor Linda Evans, 2021, 2020, lista relațiilor Linda Evans.
Nur Fettahoglu
Nur Fettahoglu
28 mai 2021 ... Știri Nur Fettahoglu, bârfe, fotografii ale lui Nur Fettahoglu, biografie, lista prietenilor Nur Fettahoglu 2016. Istoria relației. Lista de relații Nur Fettahoglu. Istoria întâlnirilor Nur Fettahoglu, 2021, 2020, lista relațiilor Nur Fettahoglu.
Anders Svensson și Emma Johansson
Anders Svensson și Emma Johansson
28 mai 2021 ... Anders Svensson și Emma Johansson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Toate dramele din culise ale filmului „Buffy the Vampire Slayer” și „Angel”
Toate dramele din culise ale filmului „Buffy the Vampire Slayer” și „Angel”
Cum o descrii corect pe Buffy the Vampire Slayer? Pe de o parte, este un serial de groază pentru adolescenți despre o fată cu abilități supranaturale; pe de altă parte, ...
Kristi Kaufmann
Kristi Kaufmann
28 mai 2021 ... Știri despre Kristi Kaufmann, bârfe, fotografii ale lui Kristi Kaufmann, biografie, lista prietenilor lui Kristi Kaufmann 2016. Istoria relației. Lista de relații Kristi Kaufmann. Istoria întâlnirilor cu Kristi Kaufmann, 2021, 2020, lista relațiilor cu Kristi Kaufmann.
Nikki Baker
Nikki Baker
28 mai 2021 ... Știri despre Nikki Baker, bârfe, fotografii ale lui Nikki Baker, biografie, lista prietenilor lui Nikki Baker 2016. Istoria relației. Lista de relații Nikki Baker. Istoria întâlnirilor Nikki Baker, 2021, 2020, lista relațiilor Nikki Baker.