Principal Relații Kristin Lehman

Kristin Lehman

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Kristin Lehman CăsătoritVârsta 51 de ani Zodiac Taurul Relații 1 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Adam Greydon Reid și Kristin LehmanAdam Greydon Reid și Kristin Lehman sunt căsătoriți de 17 ani din 2004. vizualizați relația

Relații

Kristin Lehman nu a avut alte relații despre care să știm.








Despre

Kristin Lehman este o actriță canadiană de 50 de ani. Născută la 3 mai 1970 în Toronto, Ontario, Canada, este renumită pentru Andromeda (2000), Motive. Semnul ei zodiacal este Taurul.



Kristin Lehman face parte din următoarele liste: nașteri din 1972, actori de film canadieni și actori de televiziune canadieni.






A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Kristin Lehman! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



cine se întâlnește cu beau mirchoff

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit118 ani, 2 luni--
Total118 ani, 2 luni--

Detalii

NumeKristin
Numele de familieReid
Nume de fatăLehman
Numele complet la naștereKristin Lehman
Nume alternativKristin Reid, Kristen Lehman
Vârstă51 de ani
Zi de nastere3 mai 1970
Locul naşteriiToronto, Ontario, Canada
Înălţime5 '6' (168 cm)
Greutate55 kg
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlond vopsit
Semn zodiacalTaurul
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitatecanadian
UniversitateRoyal Academy of Dance
Textul ocupațieiActriță și dansatoare
OcupaţieActriţă
Revendică faimaAndromeda (2000), Motive
Ani activi1995 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Agenția Talentului Domeniului
Bust (inci)3. 4
Dimensiunea CupeiB
Talie (inch)24
Șolduri (inci)35
Dimensiunea hainelor6
Mărimea pantofului8
Site-uri oficialetwitter.com/kristinlehman1, www.facebook.com/ItsMeKristinLehman, www.ctv.ca/Motive/Bios/Kristin-Lehman.aspx

Kristin Lehman (născută la 3 mai 1972) este o actriță și dansatoare canadiană cunoscută pentru rolurile sale din serialul de televiziune Poltergeist: Legacy, Judging Amy și The Killing. Din 2013 până în 2016, a jucat în rolul detectivului Angie Flynn în seria CTV Motive. În 2018, Lehman a jucat-o pe Miriam Bancroft, soția lui Laurens Bancroft, în sezonul 1 al Altered Carbon al Netflix.

Mai multe despre Kristin Lehman Mai puțin despre Kristin Lehman

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Adam Greydon ReidCăsătorit2003prezent18 ani
Adam Greydon Reid #1

Adam Greydon Reid

2003

Adam Greydon Reid și Kristin Lehman au albine ...[vezi cuplul] #1

Adam Greydon Reid

2003

Adam Greydon Reid și Kristin Lehman sunt căsătoriți de 17 ani. Se întâlneau 1 an după ce s-au reunit în 2003 și s-au căsătorit în 2004.



Relație 18 ani MăsuraRezultatZodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă52%'> Compatibilitate 47% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Kristin Lehman51 TaurulActriţă
canadian
Adam Greydon Reid48 Actor
canadian

Galerie foto

The Loft (2014) The Killing (2011) The Killing (2011) The Killing (2011) The Killing (2011) The Killing (2011) The Killing (2011) The Killing (2011) The Killing (2011) The Killing (2011) The Killing (2011) The Killing (2011)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Zona crepusculara2019TerapeutEmisiune TV
Spectacol de spital2019Lisa, Lisa - Makeup ArtistEmisiune TV
Carbon modificat2018Miriam BancroftEmisiune TV
Aranjamentul2017Agentul principal al partenerului creativEmisiune TV
Bunul doctor2017FinolaEmisiune TV
Mulinete văzute2017PescarScurt-metraj
Războaiele fantomelor2017Marilyn McGrath-DufresneEmisiune TV
Loftul2014Detectiv HugginsFilm
Rogue2013Theresa ArcherEmisiune TV
Motive2013Agentul Angie Flynn, detectivul Angie FlynnEmisiune TV
Colțul întunecat2013Detectivul Angie FlynnEmisiune TV
Salveaza speranta2012Rachel CarterEmisiune TV
Firma2012Dr. Elle LarsonEmisiune TV
Arthur Newman2012Mary Alice WellsFilm
Uciderea2011Gwen EatonEmisiune TV
Țintă umană2010Allison Russo, procurorul districtual Allyson RussoEmisiune TV
Ascultătorul2009Anna Curtis - Manager bancarEmisiune TV
castel2009Serena KayeEmisiune TV
Curți și gloanțe2007Caroline GarrisonFilm TV
Colectarea2007Ann FosterEmisiune TV
Conduce2007Corinna WilesEmisiune TV
Garda2006Cindy BreckinridgeFilm
Daune2006Susan KeeverFilm TV
Casa de joc2006MarinFilm TV
Foc rapid2006AngelaFilm TV
Minte cu mine2005Rachel (ca Kristen Lehman)Film
Toast ars2005DebraFilm TV
Punctul G2005FrancescaEmisiune TV
Killer Instinct2005Detectiva Danielle CarterEmisiune TV
Evadare din pușcărie2005Jane PhillipsEmisiune TV
Înclinare2005Ellen, MiamiEmisiune TV
Cronicile lui Riddick2004Shirah (tăietura regizorului)Film
Century City2004Lee May BristolEmisiune TV
Kevin Hill2004Serena QuinnEmisiune TV
Verdict in Blood2002Shannon BlackwellFilm TV
Marionete care omoară2002Borcan cu miereEmisiune TV
Zona crepusculara2002Becca NilesEmisiune TV
Du-te pește2001Domnișoara Laura EastwoodEmisiune TV
UC: Sub acoperire2001Diane RobertsonEmisiune TV
Calea pistolului2000Francesca ChidduckFilm
Andromeda2000Molly NoguchiEmisiune TV
Cina la Fred1999Sarah BillingsFilm
Judecând-o pe Amy1999Dr. Lily ReddickerEmisiune TV
Lume ciudată1999Dr. Sidney MacMillanEmisiune TV
Parcul pentru câini1998KeiranFilm
Fericire1998Avery SwansonEmisiune TV
Sângerări1997Kathleen StraussFilm
Fericire1997Domeniu de aplicare, Steps WomanFilm
Pământ: Conflict final1997Cynthia ClarksonEmisiune TV
Alaskao mie nouă sute nouăzeci și șaseFlorenţaFilm
F / X: Seriao mie nouă sute nouăzeci și șaseKatyaEmisiune TV
Odată hoțo mie nouă sute nouăzeci și șaseAlexa LundquistEmisiune TV
Poltergeist: Moștenireao mie nouă sute nouăzeci și șaseKristin AdamsEmisiune TV
Factorul PSI: Cronicile paranormaleo mie nouă sute nouăzeci și șaseJackie Kinley, Julie BrightEmisiune TV
A 87-a secție a lui Ed McBain: Gheațăo mie nouă sute nouăzeci și șaseTinaFilm TV
Etichete de la picioareo mie nouă sute nouăzeci și șaseChanaFilm TV
Limitele exterioareo mie noua sute nouazeci si cinciKatya Rubinov, Larissa Whitehouse, Lorelle PalmerEmisiune TV
Spre sud1994RhondaEmisiune TV
Kung Fu: Legenda continuă1993Acea. Jordan McGuire, JordanEmisiune TV
Fișierele X1993Esther Nairn, InvisigothEmisiune TV
Forever Knight1992UrsEmisiune TV
Commish1991CynthiaEmisiune TV
ExpunereMickeyFilm
Liturghia de la miezul nopțiiFilm
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Milana Vayntrub și John Mayer
Milana Vayntrub și John Mayer
28 mai 2021 ... Milana Vayntrub și John Mayer fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Rebecca Ferdinando
Rebecca Ferdinando
28 mai 2021 ... Știri Rebecca Ferdinando, bârfe, fotografii Rebecca Ferdinando, biografie, lista prietenilor Rebecca Ferdinando 2016. Istoria relației. Lista de relații Rebecca Ferdinando. Istoria întâlnirilor Rebecca Ferdinando, 2021, 2020, lista relațiilor Rebecca Ferdinando.
Troy Garity și Simone Bent
Troy Garity și Simone Bent
28 mai 2021 ... Troy Garity și Simone Bent fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Pablo Chemor
Pablo Chemor
28 mai 2021 ... Știri Pablo Chemor, bârfe, fotografii Pablo Chemor, biografie, lista partenerilor Pablo Chemor 2016. Istoria relației. Lista de relații Pablo Chemor. Istoria întâlnirilor Pablo Chemor, 2021, 2020, lista relațiilor Pablo Chemor.
Fotografii fierbinți ale lui Josh Hartnett
Fotografii fierbinți ale lui Josh Hartnett
Cele mai bune fotografii sexy ale lui Josh Hartnett, actorul cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din Pearl Harbor și Forty Days and Forty Nights. Actorul american fierbinte și-a luat ...
Cele mai bune grupuri / artiști C-Pop
Cele mai bune grupuri / artiști C-Pop
Lista artiștilor C-Pop cu fotografii apreciate de la vot la cel mai bun și mai rău. C-pop sau muzica pop chineză este unul dintre cele mai populare genuri de muzică din China de astăzi. Această listă ...
Sandrine Gruda
Sandrine Gruda
28 mai 2021 ... Știri Sandrine Gruda, bârfe, fotografii Sandrine Gruda, biografie, lista prietenilor lui Sandrine Gruda 2016. Istoria relației. Lista de relații Sandrine Gruda. Istoria întâlnirilor Sandrine Gruda, 2021, 2020, lista relațiilor Sandrine Gruda.