Principal Relații Laura Torrisi

Laura Torrisi

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Laura TorrisiVârsta 41 de ani Zodiac Săgetător Relații 2 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Conform înregistrărilor noastre, Laura Torrisi este probabil singură.








Relații

Laura Torrisi a avut relații cu Leonardo Pieraccioni (2007)și Luigi Panarelli(2004 - 2006).



Despre

Laura Torrisi este o actriță italiană de 41 de ani născută pe 7 decembrie 1979 în Catania, Sicilia, Italia. Semnul ei zodiacal este Săgetător






Laura Torrisi face parte din următoarele liste: nașteri din 1979, actori italieni și actori italieni.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Laura Torrisi! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
ÎntâlniriDouă14 ani, 2 luni8 ani, 1 lună2 ani
TotalDouă14 ani, 2 luni8 ani, 1 lună2 ani

Detalii

NumeLaura
Numele de familieTorrisi
Vârstă41 de ani
Zi de nastere7 decembrie 1979
Locul naşteriiCatania, Sicilia, Italia
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Semn zodiacalSăgetător
SexualitateDrept
Etniealb
NaţionalitateItaliană
Textul ocupațieiActriţă
OcupaţieActriţă

Laura Torrisi (n. 7 decembrie 1979) este o actriță italiană. Născută în Sicilia, a participat la versiunea italiană a reality show-ului Big Brother și a fost finalistă la concursul de frumusețe Miss Italia 1998. A avut primul ei rol actoricesc în filmul din 1998, Mr. Fifteen Balls.



Mai multe despre Laura Torrisi Mai puțin despre Laura Torrisi

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
Două Leonardo Pieraccioni Relaţie2007 -
1Luigi PanarelliRelaţie200420062 ani
Leonardo Pieraccioni #Două

Leonardo Pieraccioni

2007

Laura Torrisi a început să se întâlnească cu Leonardo Pieracc ...[vezi cuplul] Luigi Panarelli #1

Luigi Panarelli

2004 - 2006

Laura Torrisi și Luigi Panarelli s-au separat de ...[vezi cuplul] #Două

Leonardo Pieraccioni

2007

Laura Torrisi și Leonardo Pieraccioni se întâlnesc din 2007.

Relație 14 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc1%Vârstă44%'> Compatibilitate 36% Copii 1 copil vizualizați relația #1

Luigi Panarelli

2004 - 2006

Laura Torrisi și Luigi Panarelli au datat din 2004 până în 2006.

Relație 2 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezesc1%Vârstă84%'> Compatibilitate 31% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Laura Torrisi 41 SăgetătorActriţă
Italiană
Leonardo Pieraccioni 56 VărsătorComic
Italiană
Luigi PanarelliPatru cinci TaurulFotbal
Italiană

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
MartinaFemeie14 decembrie 201010 ani Leonardo Pieraccioni

Galerie foto

Laura Torrisi - Nivea Event în Milano Laura Torrisi - Nivea Event în Milano Laura Torrisi - Nivea Event în Milano Laura Torrisi 2 Laura Torrisi 2 Laura Torrisi 2 Laura Torrisi 2 Laura Torrisi 2 Laura Torrisi 2 Laura Torrisi 2 Laura Torrisi 2 Laura Torrisi 2

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Din Don - Întoarcerea2019SmaraldFilm TV
Păcatul și rușinea - partea a doua2014OrtensiaEmisiune TV
În pollo veritas2014LauraScurt-metraj
Cei trei trandafiri ai Eva2012Lucrezia Farnese AstoriEmisiune TV
Păcatul și rușinea2010Hortensia, Ortensia PizzoEmisiune TV
Sharm el Sheikh - O vară de neuitat2010Nina SaraceniFilm
Mister2009Emisiune TV
O soție frumoasă2007MirandaFilm
Onoarea și respectul2006CarmelaEmisiune TV

Discuții






Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Bret Michaels și Pamela Anderson
Bret Michaels și Pamela Anderson
28 mai 2021 ... Bret Michaels și Pamela Anderson fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Joss Mooney
Joss Mooney
28 mai 2021 ... Știri despre Joss Mooney, bârfe, fotografii despre Joss Mooney, biografie, lista de prietene a lui Joss Mooney 2016. Istoria relației. Lista de relații Joss Mooney. Istoria întâlnirilor Joss Mooney, 2021, 2020, lista relațiilor lui Joss Mooney.
Imagini uimitoare Google prin satelit ale unor locuri celebre din întreaga lume
Imagini uimitoare Google prin satelit ale unor locuri celebre din întreaga lume
Datorită Google Earth, putem afișa imagini satelitare uimitoare de aproape oriunde în lume. Aceste fotografii nu sunt doar impresionante din punct de vedere tehnic, ...
Cele mai bune nume de bebeluși care înseamnă o stea
Cele mai bune nume de bebeluși care înseamnă o stea
Fie că sunt fascinați de cosmos sau își doresc un copil cu o explozie dramatică, mulți viitori părinți caută nume care să însemne stea pentru nou-născuții lor.
Piotr Zieliński și Laura Słowiak
Piotr Zieliński și Laura Słowiak
28 mai 2021 ... Piotr Zieliński și Laura Słowiak fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Skyler Vallo
Skyler Vallo
28 mai 2021 ... Știri Skyler Vallo, bârfe, fotografii ale lui Skyler Vallo, biografie, lista prietenilor lui Skyler Vallo 2016. Istoria relației. Lista de relații Skyler Vallo. Istoria întâlnirilor Skyler Vallo, 2021, 2020, lista relațiilor Skyler Vallo.
Virtutea Mătăsii
Virtutea Mătăsii
28 mai 2021 ... Știri despre Ipek Erdem, bârfe, fotografii despre Ipek Erdem, biografie, lista prietenilor lui Ipek Erdem 2016. Istoricul relației. Lista de relații Ipek Erdem. Istoria întâlnirilor Ipek Erdem, 2021, 2020, lista relațiilor Ipek Erdem.