Principal Relații Laz alonso

Laz alonso

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Laz alonso SingurRang 2866 -24Vârsta 47 de ani Zodiac Berbec Relații 5 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Laz Alonso este în prezent singur.








este tom ellis într-o relație

Relații

Laz Alonso a avut relații cu Bria Myles(2011), Olivia Longott(2010), Teairra Mari(2009), Light Whitney(1999 - 2000)și Missy Elliott.



Despre

Laz Alonso este un actor american în vârstă de 47 de ani. Născut la 25 martie 1974 la Washington, D.C., SUA, este renumit pentru Stomp The Yard. Semnul său zodiacal este Berbec.






Laz Alonso a participat la 2 meciuri de pe ecran, printre care Janina Gavankar Misterele Laurei (2014)și Paula Patton în Sărind mătura (2011).



Laz Alonso face parte din următoarele liste: actori de film americani, actori de televiziune americani și nașteri din 1974.

cine se întâlnește cu wyatt oleff

A contribui

Ajută-ne să ne construim profilul lui Laz Alonso! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri511 ani, 4 luni4 ani, 5 luni3 luni, 2 zile
Total511 ani, 4 luni4 ani, 5 luni3 luni, 2 zile

Detalii

NumeLaz
Numele de familieAlonso
Numele complet la naștereLaz alonso
Vârstă47 de ani
Zi de nastere25 martie 1974
Locul naşteriiWashington, D.C., SUA
Înălţime6 '0' (183 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiMaro - Întunecat
Semn zodiacalBerbec
SexualitateDrept
Religiecreştin
EtnieMultiracial
Naţionalitateamerican
UniversitateȘcoala de afaceri a universității Howard
Textul ocupațieiActor, cântăreț, producător
OcupaţieActor
Revendică faimaStomp The Yard
Ani activi2000 – prezent

Lazaro Alonso (n. 25 martie 1974) este un actor american de film și televiziune cunoscut pentru rolul lui Tsu'tey în filmul de ficțiune științifică James Cameron Avatar și Fenix ​​Calderon în filmul Fast & Furious. Alonso a avut roluri în alte filme precum Jarhead, This Christmas, Miracle at St. Anna și Detroit. Începând din 2019, Alonso face parte din distribuția principală a seriei originale The Prime a lui Amazon Prime Video, bazată pe seria de benzi desenate cu același nume care joacă personajul cunoscut sub numele de „MM” (laptele mamei).

Mai multe despre Laz Alonso Mai puțin despre Laz Alonso

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
5Bria MylesRelaţieIulie 2011Iulie 2011-
4Olivia LongottRelaţie20102010-
3Teairra MariRelaţieMai 2009August 20093 luni
DouăWhitney LightRelaţie R 199920001 an
1Missy ElliottRelaţieMai 1994Noiembrie 201016 ani
Bria Myles #5

Bria Myles

2011

Bria Myles și Laz Alonso erau într-o relație ...[vezi cuplul] Olivia Longott #4

Olivia Longott

2010

Olivia Longott și Laz Alonso sunt separați ...[vezi cuplul] Teairra Mari #3

Teairra Mari

2009

Laz Alonso și Teairra Mari s-au despărțit în august ...[vezi cuplul] Whitney Light #DouăZvon

Whitney Light

1999 - 2000

Luz Whitney și Laz Alonso sunt separați ...[vezi cuplul] Missy Elliott #1

Missy Elliott

Laz Alonso și Missy Elliott sunt separate ...[vezi cuplul] #5

Bria Myles

2011

Bria Myles și Laz Alonso au avut o relație din iulie 2011 până în iulie 2011.

MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 44% vizualizați relația #4

Olivia Longott

2010

Olivia Longott și Laz Alonso s-au întâlnit în 2010.

cine s-a întâlnit cu cine Kim Kardashian
MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime73%Vârstă69%'> Compatibilitate 56% vizualizați relația #3

Teairra Mari

2009

Laz Alonso și Teairra Mari au datat din mai până în august 2009.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime73%Vârstă44%'> Compatibilitate 54% vizualizați relația #Două

Whitney Light

1999 - 2000 (Zvon)

Se zvonește că Luz Whitney s-ar fi legat de Laz Alonso în 1999.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc1%Înălţime55%Vârstă84%'> Compatibilitate 55% vizualizați relația #1

Missy Elliott

Laz Alonso și Missy Elliott au avut o relație din mai 1994 până în noiembrie 2010.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezesc100%Înălţime73%Vârstă52%'> Compatibilitate 61% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Laz alonso47 BerbecActor
american
Bria Myles37 TaurulModel (Adult / Glamour)
american
Olivia Longott41 VărsătorCântăreaţă
american
Teairra Mari33 SăgetătorCântăreaţă
american
Whitney Light43 SăgetătorActriţă
Dominicană
Missy Elliott49 CancerRapper
american

Galerie foto

The Boys At The IMDb la San Diego Comic-Con (2019) The Boys At The IMDb la San Diego Comic-Con (2019) The Boys At The IMDb la San Diego Comic-Con (2019) The Boys At The IMDb la San Diego Comic-Con (2019) The Boys At The IMDb la San Diego Comic-Con (2019) The Boys At The IMDb la San Diego Comic-Con (2019) The Boys At The IMDb la San Diego Comic-Con (2019) The Boys - Sezonul 1 - You Found Me (2019) The Boys - Sezonul 1 - You Found Me (2019) The Boys - Sezonul 1 - The Innocents (2019) The Boys - Sezonul 1 - The Innocents (2019) The Boys - Sezonul 1 - Good for the Soul (2019)

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Mânia omului2021CarlosFilm
Power Book II: Ghost2020Detectivul Samuel SantanaEmisiune TV
Baietii2019Laptele mameiEmisiune TV
L.A.'s Finest2019Warren HendrixEmisiune TV
Cel mai bun din L.A.: Extras în spatele scenei2019Warren HendrixEmisiune TV
Armat2018JessieFilm
Trafic2018DarrenFilm
Povestea lui Bobby Brown2018Louil Silas Jr.Emisiune TV
Detroit2017Congresmanul ConyersFilm
Misterele Laurei2014Billy SotoEmisiune TV
Furios 62013Fenix ​​(necreditat)Film
Batalia anului2013Dante GrahamFilm
Înşelăciune2013Will MorenoEmisiune TV
Câini de paie2011John BurkeFilm
Femei singure2011Alec HansenEmisiune TV
Sărind mătura2011Jason TaylorFilm
Breakout Kings2011Charlie DuchampEmisiune TV
Persoana de interes2011Paul CarterEmisiune TV
Doar Wright2010Mark MatthewsFilm
Avatar2009Tsu'teyFilm
Jos pentru viață2009Ofițer BarberFilm
Fast & Furious2009PhoenixFilm
Southland2009Detectivul Gil PuenteEmisiune TV
Columbia Ave.2009Max DelGadoScurt-metraj
Procurorul SUA2009Henry WilliamsFilm TV
Minune la Sfânta Ana2008Caporal Hector NegronFilm
Iepuraș biciuit2007Kenny KentFilm
Captivitate2007Det. Ray Di SantosFilm
Intervenție divină2007Deacon WellsFilm
Stomp the Yard2007ZekeFilm
Acest Craciun2007Malcolm MooreFilm
Mână2007ÎngerScurt-metraj
Ultima redută2006WesleyFilm
Unitatea2006Sgt. CarmichaelEmisiune TV
Ziua tuturor sufletelor: Ziua morților2005TylerFilm
Constantin2005Garda de securitate a morțiiFilm
Întoarceți scriptul2005NelsonFilm
Probleme2005DamienFilm
Jarhead2005Ramon EscobarFilm
Locatarii2005Iacov 32Film
Oase2005George WarrenEmisiune TV
Ochi2005James GageEmisiune TV
Hittin 'It!2004Chris B.Film
Anturaj2004Asistentul lui SnoopEmisiune TV
Parteneri criminali2003David LittleFilm
NCIS2003Sgt. Steven WashingtonEmisiune TV
G2002Craig LewisFilm
CSI: Miami2002Dennis de Labeque, Deuce DeuceEmisiune TV
Jumi Juma2002DerekEmisiune TV
Fără urmă2002DwayneEmisiune TV
Bodega All Night2002ÎngerFilm
Respirația de dimineață2002MiguelitoScurt-metraj
30 de ani de viață2001RichardFilm
Cu picioarele pe pământ2001Anunțator POSTFilm
Unu la unu2001Manny, TrentEmisiune TV
NYLA2001GazdăEmisiune TV
Fapte care dispar2000Om în mișcareFilm TV
Mâncare sufletească2000DerekEmisiune TV
A.M. @ PARIU2000GazdăEmisiune TV
Providența1999EddieEmisiune TV
Practica1997Derrick MillsEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Janina Gavankar
    • Misterele Laurei
      2014
    [vizualizare potrivire]
  • Laz Alonso și Paula PattonPaula Patton
    • Sărind mătura
      2011
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

John Lloyd Cruz
John Lloyd Cruz
28 mai 2021 ... Știri John Lloyd Cruz, bârfe, fotografii ale lui John Lloyd Cruz, biografie, lista iubitelor lui John Lloyd Cruz 2016. Istoria relației. Lista de relații John Lloyd Cruz. Istoria întâlnirilor cu John Lloyd Cruz, 2021, 2020, lista relațiilor lui John Lloyd Cruz.
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024, Este nevoie de multă tandrețe pentru a trece prin anumite emoții. Nu vă grăbiţi. Lumea ta interioară necesită curățire și iubire, înainte
Nicholas James
Nicholas James
28 mai 2021 ... Știri despre Nicholas James, bârfe, fotografii despre Nicholas James, biografie, lista de prietene a lui Nicholas James 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicholas James. Istoria întâlnirilor Nicholas James, 2021, 2020, lista relațiilor Nicholas James.
Jenna Elfman
Jenna Elfman
28 mai 2021 ... Știri despre Jenna Elfman, bârfe, fotografii cu Jenna Elfman, biografie, lista prietenilor Jenna Elfman 2016. Istoria relației. Lista de relații Jenna Elfman. Istoria întâlnirilor Jenna Elfman, 2021, 2020, lista relațiilor Jenna Elfman.
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024, Ceva s-a terminat în sfârșit, a lăsat în urmă și ești gata să strălucești un nou capitol al vieții care
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Harry Potter este una dintre cele mai mari francize din istorie. Ne-a lăsat atât de multă magie, tradiție și ...
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
Disney lansează filme la fiecare șapte până la opt ani, aducând grafică mai clară și noi grafică promoțională pentru filmele Disney. S-au schimbat multe ...