Principal Relații Lele Pons

Lele Pons

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Lele Pons ÎntâlniriRang 3167 -1013Vârsta 24 de ani Zodiac Cancer Relații 3 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Guaynaa și Lele PonsGuaynaa a început să se întâlnească cu Lele Pons în 2020. vizualizați relația

Relații

Lele Pons a fost în relații cu Juanpa Zurita(2016).








Se zvonește că Lele Pons s-ar fi legat de regele Bach(2016).



Despre

Lele Pons este o personalitate americană de 24 de ani. Născută Elenora Pons Maronese la 25 iunie 1996 în Caracas, Venezuela, este renumită pentru Vine, Youtube. Semnul ei zodiacal este Racul.






Lele Pons este membru al următoarelor liste: Oameni din Miami, Florida, Pranksters și Oameni din Caracas.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul Lele Pons! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
ÎntâlniriDouă5 ani, 4 luni3 ani, 4 luni1 an, 4 luni
Zvonit1---
Total35 ani, 4 luni2 ani, 2 luni1 an, 4 luni

Detalii

NumeEleonora
Numele de familiePons
Numele complet la naștereElenora Pons Maronese
Nume alternativLele Pons, Elenora Pons Maronese, Elenora Pons, Lele
Vârstă24 de ani
Zi de nastere25 iunie 1996
Locul naşteriiCaracas Venezuela
Înălţime5 '7' (170 cm)
Greutate137 kg (62 kg)
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiBlondă
Trăsătură distinctivăPăr blond, sprâncene întunecate
Semn zodiacalCancer
SexualitateDrept
Religieromano-catolic
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuȘcoala de zi din Miami Country
Textul ocupațieiYouTuber, actriță, cântăreață, dansatoare, model
OcupaţiePersonalitate
Revendică faimaVine, Youtube
Gen muzical (text)Comedie
Ani activi2013 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Shots Studios
Bust (inci)37
Dimensiunea cupeiC
Talie (inch)27
Șolduri (inci)35
Dimensiunea hainelor6
Mărimea pantofului9
Site-uri oficialehttp://vine.co/Lele.Pons, www.facebook.com/lele/, twitter.com/lelepons, www.instagram.com/lelepons/, www.allmovie.com/artist/lily-pons-p57304, www.rottentomatoes.com/celebrity/lele_pons
Oameni favoritiJuanpa Zurita
Filme preferateBurlesque [2010]
Melodii preferateMamma Mia (ABBA) [1975]
Locuri favoriteMilano
Mâncărurile preferateTacos
Culorile preferateNet

Eleonora 'Lele' Pons Maronese (n. 25 iunie 1996) este o celebritate americană pe internet, YouTuber, actriță, cântăreață, dansatoare, fotomodel și fostă gazdă a La Voz ... México. Pons este administrat de John Shahidi de la Shots Studios.



Mai multe despre Lele Pons Mai puțin despre Lele Pons

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
3GuaynaaRelaţie2020prezent1 an
DouăJuanpa ZuritaRelaţie R 20162016-
1Regele BachÎntâlni R 20162016-
Guaynaa #3

Guaynaa

2020

Guaynaa a început să se întâlnească cu Lele Pons în 2020 ...[vezi cuplul] Juanpa Zurita #DouăZvon

Juanpa Zurita

2016

Juanpa Zurita și Lele Pons sunt separați ...[vezi cuplul] Regele Bach #1Zvon

Regele Bach

2016

Lele Pons și regele Bach sunt separați ...[vezi cuplul] #3

Guaynaa

2020

Guaynaa și Lele Pons se întâlnesc din 2020.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Înălţime55%Vârstă72%'> Compatibilitate 77% vizualizați relația #Două

Juanpa Zurita

2016 (zvon)

Se zvonește că Juanpa Zurita s-ar fi legat de Lele Pons în 2016.

MăsuraRezultatZodiacdouăzeci%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă98%'> Compatibilitate 48% vizualizați relația #1

Regele Bach

2016 (zvon)

Se zvonește că Lele Pons s-ar fi legat de King Bach în 2016.

MăsuraRezultatZodiac80%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 76% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Lele Pons24 CancerPersonalitate
american
Guaynaa28 FecioaraCântăreaţă
Puerto Rican
Juanpa Zurita25 BerbecPersonalitate
mexican
Regele Bach32 CancerActor
american

Galerie foto

Lele Pons - În bikini la o plajă din Miami - adaugă Lele Pons - În bikini la o plajă din Miami - adaugă Lele Pons - În bikini la o plajă din Miami - adaugă Lele Pons - În bikini la o plajă din Miami - adaugă Lele Pons - În bikini la o plajă din Miami - adaugă Lele Pons - În bikini la o plajă din Miami - adaugă Lele Pons - În bikini la o plajă din Miami - adaugă Lele Pons - În bikini la o plajă din Miami - adaugă Lele Pons - În bikini la o plajă din Miami - adaugă Lele Pons - În bikini la o plajă din Miami - adaugă Lele Pons - În bikini la o plajă din Miami - adaugă Lele Pons - În bikini la o plajă din Miami - adaugă

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Red Table Talk: The Estefans2020De sineEmisiune TV
Nickelodeon este nefiltrat2020De sineEmisiune TV
Culori adevarate2020Emisiune TV
Povești din viitorul nostru2019FatăEmisiune TV
Timp2019De sineEmisiune TV
Meme-ul american2018SeFilm
Teen Choice 20182018Auto - Co-gazdăEmisiune TV
Du-te Anitta2018SeEmisiune TV
Modul avion2016Film
Te iubim2016CallieFilm
Escape the Night2016The HustlerEmisiune TV
Lele Pons și Hannah Stocking2016SomnEmisiune TV
Hollywood Today Live2015.SeEmisiune TV
Scream: Seria TV2015.Victima filmuluiEmisiune TV
Betch2015.Auto-gazdăEmisiune TV
Spectacolul din această seară cu Jimmy Fallon2014Oaspete auto-muzicalEmisiune TV
Vocea Mexicului2011Self - Hostess (2018)Emisiune TV
Acces VIP Alexis Joy2011SeEmisiune TV
Acces zilnic2010Auto-autor, Liceul supraviețuitorEmisiune TV
E! Trăiește de pe covorul roșuo mie noua sute nouazeci si cinciSeEmisiune TV
Weekend Astăzi1987Self - GuestEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak
28 mai 2021 ... Justyna Steczkowska și Hubert Zduniak fotografii, știri și bârfe. Aflați mai multe despre ...
Chrystie Jenner
Chrystie Jenner
28 mai 2021 ... Știri despre Chrystie Jenner, bârfe, fotografii cu Chrystie Jenner, biografie, lista prietenilor lui Chrystie Jenner 2016. Istoria relației. Lista de relații Chrystie Jenner. Istoria întâlnirilor Chrystie Jenner, 2021, 2020, lista relațiilor Chrystie Jenner.
Bai Ling
Bai Ling
28 mai 2021 ... Știri despre Bai Ling, bârfe, fotografii despre Bai Ling, biografie, lista prietenilor lui Bai Ling 2016. Istoria relației. Lista de relații Bai Ling. Istoria întâlnirilor Bai Ling, 2021, 2020, lista relațiilor Bai Ling.
Nadine Ann Thomas
Nadine Ann Thomas
28 mai 2021 ... Știri Nadine Ann Thomas, bârfe, fotografii ale lui Nadine Ann Thomas, biografie, lista prietenilor Nadine Ann Thomas 2016. Istoria relației. Lista de relații Nadine Ann Thomas. Istoria întâlnirilor Nadine Ann Thomas, 2021, 2020, lista relațiilor Nadine Ann Thomas.
Zosia Nowak
Zosia Nowak
28 mai 2021 ... Știri despre Zosia Nowak, bârfe, fotografii despre Zosia Nowak, biografie, lista prietenilor lui Zosia Nowak 2016. Istoria relației. Lista de relații Zosia Nowak. Istoria întâlnirilor Zosia Nowak, 2021, 2020, lista relațiilor Zosia Nowak.
Jose Mourinho
Jose Mourinho
28 mai 2021 ... Știri despre José Mourinho, bârfe, fotografii ale lui José Mourinho, biografie, lista de prietene a lui José Mourinho 2016. Istoria relației. Lista de relații José Mourinho. Istoria întâlnirilor José Mourinho, 2021, 2020, lista relațiilor lui José Mourinho.
Bettina Lamprecht
Bettina Lamprecht
28 mai 2021 ... Știri despre Bettina Lamprecht, bârfe, fotografii ale lui Bettina Lamprecht, biografie, lista de prieteni a lui Bettina Lamprecht 2016. Istoria relației. Lista de relații Bettina Lamprecht. Istoria întâlnirilor Bettina Lamprecht, 2021, 2020, lista relațiilor Bettina Lamprecht.