Principal Relații Lily James

Lily James

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Lily James ÎntâlniriLocul 118 -56Vârsta 32 de ani Zodiac Berbec Relații 5 în total

Cu cine se întâlnește acum?

Lily James și Michael ShumanMichael Shuman se întâlnește cu Lily James vizualizați relația

Relații

Lily James a avut relații cu Chris Evans(2020), Matt Smith(2014 - 2019)și Jack Fox(2011 - 2012).








Lily James a avut o întâlnire cu Dominic West.



Despre

Lily James este o actriță britanică de 32 de ani. Născută Lily Chloe Ninette Thomson la 5 aprilie 1989 în Esher, Surrey, Anglia, Marea Britanie, este renumită pentru Lady Rose MacClare în Downton Abbey, Mamma Mia Ii: Here We Go Again într-o carieră care se întinde pe 2003 și până în prezent. Zodia ei este Berbecul.






Lily James a participat la 11 meciuri pe ecran, inclusiv la Alicia Vikander Un nas roșu și o nuntă (2019), Ansel Elgort în Baby Driver (2017), Himesh Patel în Ieri (2019), James Norton în Război și pace (2016)și Hugh Skinner în Mamma Mia! Iar începem (2018).



Lily James este membru al următoarelor liste: nașteri din 1989, actori englezi și absolvenți ai Guildhall School of Music and Drama.

A contribui

Ajută-ne să ne construim profilul Lily James! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.



Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Întâlniri45 ani, 6 luni1 an, 9 luni2 luni, 2 zile
Întâlni1---
Total55 ani, 6 luni1 an, 4 luni2 luni, 2 zile

Detalii

NumeCrin
Al doilea prenumeChloe, Ninette
Numele de familieJames
Nume de fatăThomson
Numele complet la naștereLily Chloe Ninette Thomson
Nume alternativLily Chloe Ninette Thomson, Lily James
Vârstă32 de ani
Zi de nastere5 aprilie 1989
Locul naşteriiEsher, Surrey, Anglia Marea Britanie
Înălţime5 '7' (170 cm)
Greutate55 kg
ConstruiSubţire
Culoarea ochilorMaro - Întunecat
Culoarea păruluiMaro - deschis
Trăsătură distinctivăSprancene groase
Semn zodiacalBerbec
SexualitateDrept
Etniealb
Naţionalitatebritanic
LiceuȘcoala de educație artistică din Tring
Universitate[2010] - Guildhall School of Music and Drama din Londra a absolvit în 2010 cu o licență în actorie
Textul ocupațieiActriţă
OcupaţieActriţă
Revendică faimaLady Rose MacClare în Downton Abbey, Mamma Mia Ii: Here We Go Again
Ani activi2010 – prezent, 2003 – prezent
Agenție de talente (de exemplu, modelare)Agenția United Talent
Bust (inci)32
Dimensiunea CupeiB
Talie (inch)24
Șolduri (inci)3. 4
Dimensiunea hainelor4
Mărimea pantofului8.5
Site-uri oficialedowntonabbey.wikia.com/wiki/Lily_James, lily-james.org/, lily-james.com/

Lily Chloe Ninette Thomson (născută la 5 aprilie 1989), cunoscută profesional ca Lily James, este o actriță și model engleză. A studiat actoria la Guildhall School of Music and Drama din Londra și și-a început cariera de actorie în serialul de televiziune britanic Just William (2010). După rolul ei din serialul de dramă de epocă Downton Abbey (2012-2015), descoperirea filmului a fost rolul principal în Cenușăreasa (2015).

Mai multe despre Lily James Mai puțin despre Lily James

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
5Michael ShumanRelaţieFebruarie 2021prezent3 luni
4Dominic WestÎntâlniOctombrie 2020Octombrie 2020-
3Chris EvansRelaţie R Iulie 2020Septembrie 20202 luni
DouăMatt SmithRelaţieIunie 2014Decembrie 20195 ani
1Jack FoxRelaţie201120121 an
Michael Shuman #5

Michael Shuman

2021

Michael Shuman se întâlnește cu Lily James ...[vezi cuplul] Dominic West #4

Dominic West

Lily James și Dominic West sunt separați ...[vezi cuplul] Chris Evans #3Zvon

Chris Evans

2020

Lily James și Chris Evans sunt separați ...[vezi cuplul] Matt Smith #Două

Matt Smith

2014 - 2019

Lily James și Matt Smith s-au despărțit în 20 decembrie ...[vezi cuplul] Jack Fox #1

Jack Fox

2011 - 2012

Lily James și Jack Fox sunt separați ...[vezi cuplul] #5

Michael Shuman

2021

Michael Shuman și Lily James se întâlnesc din februarie 2021.

Relație 3 luni MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Vârstă72%'> Compatibilitate 63% vizualizați relația #4

Dominic West

Lily James și Dominic West au avut o întâlnire în octombrie 2020.

MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă1%'> Compatibilitate 64% vizualizați relația #3

Chris Evans

2020 (Zvon)

Se spune că Lily James s-ar fi legat de Chris Evans în iulie 2020.

Relație 2 luni MăsuraRezultatZodiac1%Zodiac chinezesc100%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 56% vizualizați relația #Două

Matt Smith

2014 - 2019

Lily James și Matt Smith au datat din iunie 2014 până în decembrie 2019.

Relație 5 ani MăsuraRezultatZodiac40%Zodiac chinezescdouăzeci%Înălţime55%Vârstă69%'> Compatibilitate 46% vizualizați relația #1

Jack Fox

2011 - 2012

Lily James și Jack Fox au avut o relație între 2011 și 2012.

Relație 1 ani MăsuraRezultatZodiac100%Zodiac chinezesc80%Vârstă72%'> Compatibilitate 63% vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Lily James32 BerbecActriţă
britanic
Michael Shuman35 Leu
Dominic West51 BalanțăActor
britanic
Chris Evans39 zodia GemeniActor
american
Matt Smith38 ScorpionulActor
britanic
Jack Fox35 FecioaraActor
britanic

Galerie foto

Lily James - Cu Sebastian Stan în filmul „Pam și Tommy” în Van Nuys Lily James - Cu Sebastian Stan în filmul „Pam și Tommy” în Van Nuys Lily James - Cu Sebastian Stan în filmul „Pam și Tommy” în Van Nuys Lily James - Cu Sebastian Stan în filmul „Pam și Tommy” în Van Nuys Lily James - Cu Sebastian Stan în filmul „Pam și Tommy” în Van Nuys Lily James - Cu Sebastian Stan în filmul „Pam și Tommy” în Van Nuys Lily James - Cu Sebastian Stan în filmul „Pam și Tommy” în Van Nuys Lily James - Cu Sebastian Stan în filmul „Pam și Tommy” în Van Nuys Lily James - În rolul lui Pamela Anderson care filmează o scenă pentru „Pam și Tommy” în Malibu Lily James - În rolul lui Pamela Anderson care filmează o scenă pentru „Pam și Tommy” în Malibu Lily James - În rolul lui Pamela Anderson care filmează o scenă pentru „Pam și Tommy” în Malibu Lily James - În rolul lui Pamela Anderson care filmează o scenă pentru „Pam și Tommy” în Malibu

Filmografie

FilmAnCaracterTip
Dig2021Peggy PiggottFilm
Urmărirea iubirii2021Linda RadlettEmisiune TV
Rebecca2020Doamna de WinterFilm
Peggy Jo2020Peggy Jo SizesFilm
Ieri2019Ellie AppletonFilm
Fiare rare2019CressidaFilm
Un nas roșu și o nuntă2019MirandaEmisiune TV
The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society2018Juliet AshtonFilm
Îmi pare rău că vă deranjez2018White British Voice din Detroit (voce)Film
Little Woods2018DebFilm
Mamma Mia! Iar începem2018Tanara DonnaFilm
Baby Driver2017DeboraFilm
Cea mai întunecată oră2017Elizabeth LaytonFilm
Mândrie și prejudecăți și zombi2016Elizabeth bennetFilm
Război și pace2016Natasha RostovaEmisiune TV
Exceptia2016Mieke de JongFilm
Teatrul Branagh în direct: Romeo și Julieta2016JulietFilm
Povestea lui Thomas Burberry2016BettyScurt-metraj
Cenusareasa2015CenusareasaFilm
Ars2015SaraFilm
Tratament silentios2013FataScurt-metraj
Furia Titanilor2012KorrineFilm
Fete rapide2012Lisa TempleFilm
Spart2012Skunk mai în vârstăFilm
Chimie2012AgnesScurt-metraj
Totul despre Eva2012Eve HarringtonFilm
Noaptea fierbinte a lui Chloe și Will2011ChloeScurt-metraj
Downton Abbey2010Lady Rose MacClareEmisiune TV
Doar William2010Ethel BrownEmisiune TV
Jurnalul secret al unei fete de apel2007MacEmisiune TV
Capcana ParisuluiFilm
Ce trebuie să facă dragostea cu ea?ZoeFilm
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Alicia Vikander și Lily JamesAlicia vikander
    • Un nas roșu și o nuntă
      2019
    [vizualizare potrivire]
  • Ansel Elgort și Lily JamesAnsel Elgort
    • Baby Driver
      2017
    [vizualizare potrivire]
  • Himesh Patel și Lily JamesHimesh Patel
    • Ieri
      2019
    [vizualizare potrivire]
  • James Norton și Lily JamesJames Norton
    • Război și pace
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Lily James și Hugh SkinnerHugh Skinner
    • Mamma Mia! Iar începem
      2018
    [vizualizare potrivire]
  • Lily James și Jai CourtneyJai Courtney
    • Exceptia
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Lily James și Jeremy IrvineJeremy Irvine
    • Mamma Mia! Iar începem
      2018
    [vizualizare potrivire]
  • Lily James și Josh DylanJosh Dylan
    • Mamma Mia! Iar începem
      2018
    [vizualizare potrivire]
  • Lily James și Matt SmithMatt Smith
    • Mândrie și prejudecăți și zombi
      2016
    [vizualizare potrivire]
  • Lily James și Richard MaddenRichard Madden
    • Cenusareasa
      2015
    [Încă +1]
  • Lily James și Sam RileySam Riley
    • Mândrie și prejudecăți și zombi
      2016
    [vizualizare potrivire]
Mai multe meciuri Lily James pe ecran Mai puține potriviri pe ecran cu Lily James





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

John Lloyd Cruz
John Lloyd Cruz
28 mai 2021 ... Știri John Lloyd Cruz, bârfe, fotografii ale lui John Lloyd Cruz, biografie, lista iubitelor lui John Lloyd Cruz 2016. Istoria relației. Lista de relații John Lloyd Cruz. Istoria întâlnirilor cu John Lloyd Cruz, 2021, 2020, lista relațiilor lui John Lloyd Cruz.
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024, Este nevoie de multă tandrețe pentru a trece prin anumite emoții. Nu vă grăbiţi. Lumea ta interioară necesită curățire și iubire, înainte
Nicholas James
Nicholas James
28 mai 2021 ... Știri despre Nicholas James, bârfe, fotografii despre Nicholas James, biografie, lista de prietene a lui Nicholas James 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicholas James. Istoria întâlnirilor Nicholas James, 2021, 2020, lista relațiilor Nicholas James.
Jenna Elfman
Jenna Elfman
28 mai 2021 ... Știri despre Jenna Elfman, bârfe, fotografii cu Jenna Elfman, biografie, lista prietenilor Jenna Elfman 2016. Istoria relației. Lista de relații Jenna Elfman. Istoria întâlnirilor Jenna Elfman, 2021, 2020, lista relațiilor Jenna Elfman.
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024, Ceva s-a terminat în sfârșit, a lăsat în urmă și ești gata să strălucești un nou capitol al vieții care
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Harry Potter este una dintre cele mai mari francize din istorie. Ne-a lăsat atât de multă magie, tradiție și ...
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
Disney lansează filme la fiecare șapte până la opt ani, aducând grafică mai clară și noi grafică promoțională pentru filmele Disney. S-au schimbat multe ...