Principal Relații Lucas Black

Lucas Black

Horoscopul Tău Pentru Mâine

Lucas Black CăsătoritVârsta 38 de ani Zodiac Săgetător Relații 1 în total Copii 1 copil

Cu cine se întâlnește acum?

Lucas Black și Maggie O'BrienMaggie O'Brien și Lucas Black sunt căsătoriți de 10 ani de la 3 iulie 2010. vizualizați relația

Relații

Lucas Black nu a avut alte relații despre care să știm.








Despre

Lucas Black este un actor american în vârstă de 38 de ani. Născut Lucas York Black pe 29 noiembrie 1982 în Decatur, AL, este renumit pentru Sling Blade. Semnul său zodiacal este Săgetător.



Lucas Black a participat la o întâlnire pe ecran cu Nathalie Kelley Fast and Furious: Tokyo Drift (2006).






Lucas Black face parte din următoarele liste: actori americani de film, actori americani de televiziune și actori americani pentru copii.



A contribui

Ajutați-ne să ne construim profilul lui Lucas Black! Autentificare pentru a adăuga informații, imagini și relații, participați la discuții și obțineți credit pentru contribuțiile dvs.

Statistica relației

TipTotalCel mai lungIn medieCel mai scurt
Căsătorit115 ani, 2 luni--
Total115 ani, 2 luni--

Detalii

NumeLuke
Numele de familieNegru
Numele complet la naștereLucas York Black
Nume alternativNorocos
Vârstă38 de ani
Zi de nastere29 noiembrie 1982
Locul naşteriiDecatur, AL
Înălţime5 '10' (178 cm)
ConstruiAtletic
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro - deschis
Semn zodiacalSăgetător
Etniealb
Naţionalitateamerican
LiceuLiceul Speake, Speake, AL (2001)
Textul ocupațieiMuzician
OcupaţieActor
Revendică faimaSling Blade
Ani activi1994 – prezent
TatăLarry
MamăJan Gillespie
Fratecitit
SoraLori
Membru al familieiSophie Jo Black (fiică)

Lucas York Black (n. 29 noiembrie 1982) este un actor de film și televiziune american. Este cunoscut mai ales pentru rolurile sale din serialul de televiziune CBS American Gothic (1995–1996) și agentul special Christopher LaSalle în NCIS: New Orleans (2014–2020) al CBS. Filmele sale notabile sunt Sling Blade (1996), Flash (1997), Crazy in Alabama (1999), All the Pretty Horses (2000), Friday Night Lights (2004), Jarhead (2005), The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006), Get Low (2009), Legion (2010) și Seven Days in Utopia (2011).



Mai multe despre Lucas Black Mai puțin despre Lucas Black

Istoria întâlnirilor

Grilă Listă Masa
#PartenerTipstartSfârșitLungime
1Maggie O'BrienCăsătorit2006prezent15 ani
Maggie O. #1

Maggie O'Brien

2006

Maggie O'Brien și Lucas Black s-au căsătorit ...[vezi cuplul] #1

Maggie O'Brien

2006

Maggie O'Brien și Lucas Black sunt căsătoriți de 10 ani. S-au întâlnit timp de 4 ani după ce s-au reunit în 2006 și s-au căsătorit pe 3 iulie 2010.

Relație de 15 ani Copii 1 copil vizualizați relația

Compararea partenerilor

NumeVârstăZodiacOcupaţieNaţionalitate
Lucas Black38 SăgetătorActor
american
Maggie O'Brien-
american

Copii

NumeGenNăscutVârstăAlt părinte
Sophie JoFemeieIunie 2011în vârstă de 9 ani Maggie O'Brien

Galerie foto

Brigada de rupere Zoe McLellan ca agent special Bordy în NCIS: New Orleans Sling Blade Frank Wheatley Frank Wheatley Lucas Black Lucas Black Lucas Black Lucas Black Lucas Black Lucas Black Lucas Black

Filmografie

FilmAnCaracterTip
F92021Sean BoswellFilm
Furios 72015.Sean BoswellFilm
NCIS: New Orleans2014Christopher LaSalleEmisiune TV
422013Pee Wee ReeseFilm
Teren promis2012Paul GearyFilm
Șapte zile în utopie2011Luke ChisholmFilm
Legiune2010Jeep HansonFilm
Comerț dur2010Film TV
Devino jos2009AmiceFilm
Fast and Furious: Tokyo Drift2006Sean BoswellFilm
Apă adâncă2005Nat BanyonFilm
Jarhead2005Chris KrugerFilm
Lumini de vineri seară2004Mike WinchellFilm
Limbi ucigașe2004VernonFilm
Munte rece2003OakleyFilm
NCIS2003Christopher LaSalleEmisiune TV
Toți caii drăguți2000Jimmy BlevinsFilm
Nebun în Alabama1999PeejoeFilm
Fișierele X1998StevieFilm
Fantomele din Mississippio mie nouă sute nouăzeci și șaseBurt DeLaughterFilm
Sling Bladeo mie nouă sute nouăzeci și șaseFrank WheatleyFilm
gotic americano mie noua sute nouazeci si cinciTemplul CalebEmisiune TV
Lumea minunată a Disneyo mie noua sute nouazeci si cinciConnor Strong, James KellerEmisiune TV
Razboiul1994RefluxFilm
Chicago Hope1994Dr. Noah FieldingEmisiune TV
Afișați mai multe Arata mai putin

Meciuri pe ecran

  • Lucas Black și Nathalie KelleyNathalie Kelley
    • Fast and Furious: Tokyo Drift
      2006
    [vizualizare potrivire]





Articole Interesante

Compensare Pentru Semnul Zodiacal
Substabilitatea C Celebrități

Aflați Compatibilitatea Prin Semn Zodiacal

Alegerea Editorului

John Lloyd Cruz
John Lloyd Cruz
28 mai 2021 ... Știri John Lloyd Cruz, bârfe, fotografii ale lui John Lloyd Cruz, biografie, lista iubitelor lui John Lloyd Cruz 2016. Istoria relației. Lista de relații John Lloyd Cruz. Istoria întâlnirilor cu John Lloyd Cruz, 2021, 2020, lista relațiilor lui John Lloyd Cruz.
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru marți, 30 ianuarie 2024, Este nevoie de multă tandrețe pentru a trece prin anumite emoții. Nu vă grăbiţi. Lumea ta interioară necesită curățire și iubire, înainte
Nicholas James
Nicholas James
28 mai 2021 ... Știri despre Nicholas James, bârfe, fotografii despre Nicholas James, biografie, lista de prietene a lui Nicholas James 2016. Istoria relației. Lista de relații Nicholas James. Istoria întâlnirilor Nicholas James, 2021, 2020, lista relațiilor Nicholas James.
Jenna Elfman
Jenna Elfman
28 mai 2021 ... Știri despre Jenna Elfman, bârfe, fotografii cu Jenna Elfman, biografie, lista prietenilor Jenna Elfman 2016. Istoria relației. Lista de relații Jenna Elfman. Istoria întâlnirilor Jenna Elfman, 2021, 2020, lista relațiilor Jenna Elfman.
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscop zilnic Leu pentru sâmbătă, 20 ianuarie 2024, Ceva s-a terminat în sfârșit, a lăsat în urmă și ești gata să strălucești un nou capitol al vieții care
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Teoriile fanilor despre Bellatrix Lestrange sunt suficient de sălbatice pentru a fi adevărate
Harry Potter este una dintre cele mai mari francize din istorie. Ne-a lăsat atât de multă magie, tradiție și ...
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
20 de postere originale iconice Disney VS. Re-lansează coperțile de astăzi
Disney lansează filme la fiecare șapte până la opt ani, aducând grafică mai clară și noi grafică promoțională pentru filmele Disney. S-au schimbat multe ...